גוטליב יותר התקפי מהגנתי.. בנוער הוא היה מתופקד גם כחלוץ שני.. בבוגרים הוא שיחק 50/50, אבל קשר דפנסיבי הוא לא.
לא הבנתי, הם לא קנו לפני רגע חצי ליגה? בני ריינה: ''נבזה את הליגה, נעמיד קבוצה של ליגה ב''' - ספורט 5
מנש/אייזן יפתח כהגנתי והוא לכאורה אמור להיות ה 50/50 לידם או ההתקפי ברוטציה עם בוראר. הכוונה ל״קשר אמצע עם דרישה לפעילויות דפנסיביות״ זה כי אצלנו ה 50/50 או הקשר שלצד הקשר האחורי משחק דה פקטו 80/20 ולא 50/50
מדהים איך מצד אחד יש לך קבוצות אירופאיות לכל דבר כמו מכבי חיפה ומכבי תל אביב, שהראשונה גם דפקה 4 חתיכות לאולימפיאקוס אצלה בבית ומצד שני יש לך הזיות כמו בני ריינה ובית״ר ירושלים. הליגה עם הדיסוננס הכי גדול בעולם.
הם איבדו את האישור על ניהול תקין ולכן אסור להם לקבל הקצבות. מן הסתם שזה גזר דין מוות אלא אם איכשהו יצליחו לקבל את האישור. Sent from my iPhone using Tapatalk
אני רק שאלה, יום אחד, במקרה ביום משחק, קמו הזרים של הפועל חיפה והפכו לשמנים? במהלך האימונים הם היו רזים?
בני ריינה שחררה את בנסון שילונגו ופדרו נונו - וואלה! ספורט חולה על השכונתיות של קבוצות המגזר. אחלה חומר לרז זהבי.
למה אתה חושב שהוא הפך לטאלנט הראשי בערוץ. ברגע שכל הכדורגל הישראלי מתנהל כמו שכונה צריך את מי שהכי מבין בזה.
לגבי הסאגה האחרונה של סכנין. זו לא הפעם הראשונה שאבו יונס מתפטר או מאיים בהתפטרות, ותמיד הוא חוזר בו אחרי מסע שכנועים. למרות שבתחושה שלי גם הפעם הוא יחזור בו, ההתפטרות הנוכחית נראית יותר אותנטית. בגדול, תפקיד היו"ר של סכנין הוא תפקד מאתגר, מתיש ולא פשוט. קשה לנהל קבוצה בלי משאבים, עם קהל בעייתי ותשתיות לא טובות. הקושי לנהל את סכנין מקביל לקושי לנהל את בית"ר. לכן, למרות הביקורת שלי כלפי אבו יונס, אני מבין אותו, מה גם שהוא לא הבעלים של הקבוצה. בינתיים יש שמועות מקומיות שיש איש עסקים ערבי שמעוניין להשקיע בסכנין, הדיבורים הם על דבאח. אני לא יודע עד כמה השמועות האלה אמינות, אבל אם זה נכון, זה עשוי להשפיע בצורה דרמטית על המועדון, מכיוון שדבאח מיליונר בלבל אחר וזו תהיה הפעם הראשונה שיהיה יו"ר שהוא לא מסכנין, וזה לא יהיה פשוט.