יכול להיות. אבל אני באמת לא חושב שמישהו השקיע יותר מדי מחשבה איזה מאמן מתאים להם ולמה. פשוט רצו חילופי מאמנים.
אוקיי, אז אולי כן היתה מחשבה מעבר לשינוי בשביל זעזוע. לא שאני חושב שיש איזה הבדל בין כל המימרים האלה.
0 הבדל. כל המאמנים מאז ניסו שיחקו באותו המערך, באותה ״שיטה״. גם ניסו שיחק במערך אחר כי היה לו סגל אחר. הרבה יותר טוב מהשאר. כולם יס מנים של גולן.
והנה, רק חזר ושוב פותחים ב 4-3-3 של ניסו. גוטליב בכנף. מה שכל בר דעת היה חושב לעשות. סוף סוף מאמן שלא מקבל הוראות. משחק על החיים בליגה.
@Mamadu דעתך על בסיל חורי? ראיתי אותו פעמיים והוא נראה שחקן עם תקרה מרשימה יחסית לביצה המקומית. בן כמה הוא בכלל?
בן 19. אני לא רוצה לעוף על עצמנו, אבל הוא מזכיר לי את זהבי ברעב, בנחישות בביטחון העצמי וביכולת הפיניש שלו. מעניין אותי אם נצליח באמת לפתח ולנצל את הכישרון שלו.
מעניין מאוד. אני מחזיק גם ממלמד, אבל הילד הזה חייב להיות שחקן הרכב בליגה הכושלת הזו. טוב על הקרקע, אתמול ראינו שהוא טוב באוויר ויש לו יכולת התמצאות לא רעה. שוב זה מוקדם, והוא נכנס לעניינים די בגארבג׳ טיים. סופר מסקרן יהיה לראות אותו עונה הבאה. אגב, הוא שיחק בנבחרות? יש מצב שלוזון האדיוט לא יקח אותו ליורו?
לדעתי הוא זומן לפני כמה חודשים לנבחרת הנוער. הוא כבש 18 שערים בליגת הנוער, ובבוגרים יש לו שער כל 70 דקות. בסיל חורי מקבוצת הנוער של בני סכנין עם ביצוע על הואן באסטן⚽️#ליגת_העל_לנוער | By ההתאחדות לכדורגל בישראל - The Israel Football Association
ניסו בוודאות יבוא לשחק כדורגל אצלכם. לדעתי גם בזרים יש לכם סיכוי להביא משהו מעניין כי היחסים שלו עם אלונה והסקאוטים שלנו מצוינים, ככה שיכול להיות כמו עם לוסיו שפתאום יחתום אצלכם מישהו עם עבר אצלנו (נניח איזה אלטון אקולטסה כזה).
@Clock End Stand ראיתי בערוץ הספורט על חוב כלשהו של חדרה העומד על 8.2 מיליון ש"ח ובעקבות זאת קרית שמונה מתכוננת לתפוס את מקומה בליגת העל. תוכל לעשות סדר בדברים?
בשנה שעברה בית"ר, סכנין והפועל עברו בבקרה בשבוע האחרון לפני תחילת הליגה, ע"פ התקדים הזה והתקדימים מהלאומית לא תהיה לחדרה בעיה להמשיך בליגת העל גם בעונה הבאה.
די מסכם בצורה הכי פרקטית את ״ההשלכות״. בכל אופן הסיפור הוא כזה, חדרה נתמכת מאז העונה האחרונה בליגה א׳ מכספם של משלמי המיסים. רק לפני שנה, נזכרו לשאול מה נעשה עם הכסף ולדרוש את כל העדויות הרלוונטיות. הרי לכל מה שנעשה בצורה חוקית ב7 שנים האחרונות, יש תיעוד. הפלא ופלא, יש המון בורות במסמכים שסופקו, המון כסף שאף אחד לא יכול להסביר עד עכשיו לאן הלך. מה שכתבתי עד כאן אלו עובדות. מכאן ואילך יש הרבה שמועות. אני מהמר שזה שילוב של שחיתות/קומבינות + תרבות ה-יהיה בסדר וניהול כלכלי רע. אם היינו יורדים ללאומית, הכל היה מתרסק. העונה הבאה בליגת העל + העובדה שהכביסה המלוכלכת כבר בחוץ, נותנים תקווה שאפשרי יהיה לצאת מהבור הזה.
הדבר היחיד שיציל אתכם מפירוק זה הפרטה. אתם חייבים להימכר עוד הקיץ לאיש עסקים שרוצה לקנות אתכם (הבנתי שיש לא מעט כאלה עם מו"מ ארוך. אתם צריכים להתפלל שאחד מהם יצליח לרכוש) אה ובנוסף להתחיל לבנות את האצטדיון
הכל בלוף. כל אותם אנשי עסקים לא מסוגלים להשקיע את ה3-4 מיליון הדרושים מבית כדי להעמיד תקציב מינימום. או שיקנו את הקבוצה אנשים עם אמצעים סבירים, או שזמננו קצוב בליגה הבכירה.