נשאר אדום: סיסה חתם על חוזה חדש בחדרה - ערוץ הספורט "סיסה בן ה-25, שנחת ברביעי האחרון בישראל ומאז החרים את אימוני הקבוצה, החל את דרכו בהפועל חדרה ב-2019. כעת, הוא האריך את חוזהו במועדון בעונה נוספת. שכרו של הבלם מחוף השנהב שודרג ב-5%." מסיים חוזה בקיצור. בלם מצוין, הבעיה במשחק הרגל.
אכן מסיים חוזה. מה שכן הוא חווה את העונה החלשה ביותר שלו אצלנו. היה בינוני באופן עקבי לאורך כל העונה.
לא יציב. יש לו פיזיות טובה, מהירות לא רעה אבל יכול לעבור משחקים בלי שמרגישים אותו כמעט. אבל אני חייב להגיד גם שזה מאוד לא הוגן וגם קשה להעריך חלוץ לפי איך שהוא נראה בהפועל חדרה. אני חושב שלליגה הלאומית הוא יכול להיות סבבה.
לא יודע, אורן סיכם את זה די נכון. הפיזיות שלו מאוד מרשימה, הטכניקה לוקה בחסר. סקורר הוא לא יהיה לעולם, גם כשהוא כובש מול שער ריק זה דרדלה. מה שכן, וזה מתקשר לחלק השני בהודעה של אורן, הוא יכול להיות יעיל בקבוצה התקפית עם הצטרפות גדולה יחסית של שחקני התקפה. כלומר, ברגע שהתפקיד שלו יהיה פיבוטלי והוא בעיקר יפנה שטחים ויעזור בלינק אפ פליי לחברים שלו, הוא בהחלט יכול להיות מצויין לליגת הלאומית. בחדרה זה לא בא לידי ביטוי כי גם כשקיבל את הכדור את עם הגב, האופציות שלו במקרה הטוב היו סמי בוראר ואיזו תנועה עייפה של פדידה לעומק. אבל בכל מה שקשור לכיבוש שערים הוא יתסכל אתכם מאוד.
הפועל חיפה מחתימה את אוסמן. אחלה שחקן, ביחד עם מלמד זה כבר יותר טוב ממה שהלך שם בעונה שעברה. ינון אליהו החתמה לא ברורה. גם שחקן חלש וגם אמור לקבל עונש הרחקה ארוך מאוד מאוד (ברמה של סיבוב+) בתחילת העונה. ריינה ממשיכה לתחזק שלד ישראלי לא רע בכלל ומוסיפה את רועי שוקרני וגד עמוס לסגל. אם יצליחו לשמור על שפנדלהופר וקוסטה אז הם יכולים להישאר בליגה שוב.
עידן חדש: שוורץ ומאור ינהלו את חדרה - ערוץ הספורט @Clock End Stand עכשיו אי אפשר להגיד עליכם קבוצה עירונית אולי סופסוף יבנו אצלכם קבוצה נורמאלית שלא תנסה לעגור נקודות מבונקרים השלב הבא זה אצטדיון בחדרה ומאחל לכם להשיג במהרה
יכול מאוד להיות. אבל בסוף גולן כנראה היה חלק מהבעיה. אגב, אני חושב שככל שהזמן עבר ה"עין" של גולן עבדה פחות טוב.
@Clock End Stand טוב אז בשעה טובה חודש אחרי ששאלתי, יצאה היום הודעה רשמית על סטיבן אלפרד. מסתבר שהחתמנו עוד שחקן שהיה אצלכם בעבר, סקו דומביה, מכיר? אני רואה שבקושי שיחק.