אכן לא שיחק, בליגה זוכר אותו עולה אולי פעמיים וחצי. ככה שמקצועית לא יהיה הוגן לשפוט אותו. מה עבר עליו בעונה האחרונה?
סכנין הודיעה שהחתימה את שוער נבחרת גואטמלה, תוך כמה שעות כל גואטמלה בערך עטים על הפייסבוק של סכנין ומפציצים בתגובות. שווה לראות, יש שם לא מעט דברים מצחיקים.
Fortune Bassey בדרך בהשאלה להפועל פ"ת מפרנצווארוש, בן 24. אחרי עונה מוצלחת בליגה הבכירה בצ'כיה נקנה ע"י פרנצווארוש במיליון וחצי אירו והיה שם די פלופ, הושאל גם לויקטוריה פלזן ולא הסתדר שם. מהסרטונים נראה מהיר מאוד, דריבל יחסית טוב לחלוץ ודי פיזי. Jean Quinonez גם כבר סיכם, מגן שמאלי בן 21 שהוסב מהכנף, נחשב לפני כמה שנים להבטחה באקוודור וגם נקנה ע"י פלמייראס ושיחק במילואים שלהם. שיחק גם קצת בקיטו, מהקבוצות הגדולות באקוודור אבל לא השתלב. מהיר מאוד עם דריבל טוב, חלש קצת בקבלת החלטות ובהרמות, צריך לראות איך בהגנה. בשלושה בלמים יכול לעבוד טוב סך הכל אהבתי מאוד את הכיוון, נראה שאוהד אפרת מצדיק את הרפיוטיישן עד עכשיו
שפנדלהופר וסיסה מועמדים לאום אל פאחם וקיבלו כבר הצעות, אחד מהם כנראה יחתום שם. שניהם יכולים לעזור לכל קבוצת התחתית בליגה ובמיוחד סיסה שהוא באנקר לקבוצה שמשחקת עם קו הגנה נמוך.
אין קשר לווי וורק אז עברו לתרמית פירמידה? חבל שאתם לא משלמים בשחור ולא תוכלו להחתים את סיסה. משטרת המוסר? @crazyblue5
קודם כל אם זה לא היה ברור אז בעונה הקרובה ולעתיד סיסה יכול לשחק רק איפה שישלמו בשחור ולא שאתם שילמתם בשחור דבר שני משטרת המוסר לא מעניינת אותי ולא מכיר את החברה הזאת כדי לדעת אם מדובר בתרמית פירמידה או לא אבל מדובר סך הכל בנותנת חסות זניחה שתפרסם על השלטים באיצטדיון לא משהו דרמטי מידי
לא רוצה להביא לכם פה ניתוח של אייל לחמן על סמך מעט מאוד דקות שראיתי, אבל נראה לי שמכבי פתח תקווה הרבה יותר מוכנה לליגה מאשר הפועל פתח תקווה. בני לם מביא לקבוצה סגנון קצת אחר ממה שהיא רגילה. לפ"ת הזו אין הרבה קהל בניגוד לאחותה מעבר לכביש, הציפיות לא גבוהות, היא לא "חייבת" כלום, העלייה שלה ריגשה רק את משפחת לוזון ואת האוהדים המעטים שלה. טל בן חיים (כמובן עלה בטירוף נגדנו, לגיטימי) ובן שהר מהספסל זה יפה, הם יכולים לשנות משחק בדקות האחרונות. הקבוצה יודעת מה היא רוצה מעצמה. לא אומר פלייאוף עליון או משהו כזה אבל יש מצב שתהיה רחוקה מהתחתית?
אני לא הייתי רץ להגיד שמכבי פתח תקוה קבוצה טובה שתסיים בפלאוף העליון בשלושת המשחקים הראשונים הקבוצה לא הייתה טובה, רק במשחק נגד הפועל תל אביב באמת היינו עדיפים אבל גם לחולשה של הפועל תל אביב עם הרכב חסר יש יד בדבר.