אין דבר כזה ברטז בחיים לא יפסיק הוא היה כזה במונקו במנצ'סטר עד עכשיו אין סיבה שהוא ישתנה ביגלל כמה משחקים טובים. ברטז בלי בירטוזים זה כמו בננה בלי קליפה...
קודם כל - אני שמח שאתה חושב שבארטז הוא הכי טוב. שנית כל - למי שאמר שבראטז בלי בירטוזים זה כמו בננה בלי קליפה, אתה טועה פעמיים: זה לא "כמה משחקים בלי טעויות" אלא כבר שליש עונה + מונדיאל בלי טעויות ומה גם שבמונאקו הוא בכלל לא היה עושה שטויות כאלה והוא נחשב שמה אליל של שוערים! בכל מקרה - בארטז הכי טוב. dandanr
מה זה "אתה רוצה לריב איתי" למה מה רנאה לך שאתה יודע הכל אני אומר לך שבמונאקו הוא לא עשה שטויות בכלל ושגם בעונה הזאתי הוא לא הולך לעשות שטויות בכלל ואתה יכול לריב א-י-ת-י על זה כממממה שאתה רוצה ועדיין לא תצדק dandanr
דן דן... צר לי לאכזב אותך, אבל גם במונאקו הוא עשה שטויות. לא ברמה של עכשיו, אבל בכל זאת. עם הזמן, הכסף עלה לו לראש, החליף את המוח, וזו התוצאה... ובחייאת אורן ,די עם הריבים...
חח רואה גם פולדש מסכים איתי אולי לא ראיתה בכלל אותו משחק במונקו אז אתה סתם אומר את זה כי אם הייתה רואה אותו אז הייתה יודע שאנחנו צודקים. (וואי קראתי לי ולאוהד לידס אנחנו חח).
אוקי בוא נראה...דודק, הוא הכי טוב מהרשימה, ההופעות שלו בליברפול העונה היו פשוט פאנטסטיות...חוצמזה ש...מה לעשות, לשאר השוערים באנגליה היו פשוט עונות גרועות...
בלי קשר ליכולת שלו - כותבים ברתז!!!! לא ברטז ולא ברטז ולא בארתז... ברתז!!! b=ב r=ר th=ת z=ז ------ ברתז!!!
לפני המונדיאל הייתי אומר דודק ללא ספק, אבל הוא מאוד איכזב אותי ולא עמד בציפיות שלקחת את פולין על עצמו והציג גם יכולת ירודה למרות שהעונה בליברפול מאז שהוא עלה להרכב הוא משחק מצויין.