שטוטגארט 2007/8

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏29/5/07.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כבר הוכחתם לכל אירופה מי אתם באירופה העונה, לכן איך אומרים: 'הכל לטובה' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/08
  2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מה אתה רוצה להגיד ?

שטוטגארט קבוצה עם ים של כישרון עם המון שחקנים צעירים שרק ילכו וישתפרו עם הזמן, קח לדוגמא את גומז אבל יש עוד הרבה כולל כמה שאתה פחות מכיר כמו מנואל פישר שהוא הגומז הבא. אתם מביאים את טוני, קלוזה ושות אנחנו מייצרים ילדי פלא לבד ומוכרים אותם במיליונים.
    סה"כ בונים דבר סלע, אף אחד לא יוצא מהכלים ומצהיר מלחמה על קבוצות גדולות מאיתנו, אבל לאט לאט, ארינה קיבלנו, כישרון יש בלי סוף, לאט, לאט ...
    גם אם גומז ילך, עם קקאו, מריקה, פישר והילדים המוכשרים של מחלקת הנוער + חלוץ חדש ( פולדי? ) יהיה לנו התקפה נהדרת.
    קיצר, בא ניתן לזמן לעשות את שלו.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

סתם בצחוק. הלוואי וכולם היו מגדלים באופן כה טהור כל כך הרבה שחקנים כמו שאצלכם בונים ומנימום שימוש בשחקנים מבחוץ. חייבים להעריך את זה.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שטוטגארט מנסה לסחוט את השוק המשוגע ודורשת סכום אסטרונומי עבור גומז
    50 מיליון יורו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

אין שום סיכוי שהם יקבלו את הסכום הזה!

http://www.sport1.de/media/redaktionell/bilder/sportarten/fussball_1/bundesliga/gomez-mario-vfb-jubel~id_2301310_Aufmacher.Xxx
    איש ה 50 מיליון יורו ? מריו גומז הדבר הבא בכדורגל האירופאי עוזב ככל הנראה את גרמניה בעונה הבאה.
    מילאן, צ'לסי, ריאל, יובה והפיבורטית הגדולה של גומז ברצלונה צדות את כישרון העל בן ה 22.

5. Zico Member

הסכום לא רציונאלי, אבל אם פפה שלא מגיע מבחינת כישרון לרבע לעומת זה של גומז עלה 30 מיליון יורו אז מה יפריע לדגומא לריאל להוציא עליו 50 מיליון? כולה 20 יותר מאשר על פפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואת זה אתה כתבת, לירן. העיקר שרק לפני כמה ימים התווכחת שגומז בטוח נשאר גם בעונה הבאה.

ובנקיבת הסכום אני רואה עוד צעד והוכחה לזה שגומז לא יהיה בשטוטגרט שנה הבאה.
    אולי שטוטגרט לא תקבל את כל ה - 50 מליון אבל היא עשתה צעד חכם ותוכל לקבל לא פחות מ 30 - 35 מליון (ואולי גם יהיה האדיוט (מוראטי? ריאל?) שישלם את הסכום המלא). סכום כזה יעזור לבניה ששטוטגרט רוצה (גם של הקבוצה וגם של האיצטדיון) ויזרז אותה, כשמנגד ההפסד (של גומז) הוא לא כזה גדול עבור הקבוצה, שלמטרות המיידיות שלה יכולה להסתפק בשחקן פחות טוב.
    צעד חכם ביותר של הקבוצה.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב בימים האחרונים וכנראה אחרי ההצלחה של גומז לאחרונה גם גומז וגם שטוטגארט שינו את הפוליטיקה שלהם בנושא, זה התחיל אחרי שגומז כבש צמד בנבחרת ובריאיון אמר שהוא מעוניין לשחק באירופה.
    אני כמעט בטוח שאם ברצלונה תרצה אותו הוא ידרוש אפילו את השיחרור שלו, במידה וזה תהיה קבוצה אחרת אני די בטוח שהוא לא יעשה בלאגן וההחלטה תהיה רק של המועדון.

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב לירן, זה לא מהימים האחרונים. כלום לא השתנה בימים האחרונים (אולי למעט זה שגומז וראשי המועדון ישבו והחליטו שהאינטרס שלהם משותף ושכדאי שיעבדו ביחד בעניין - לא יודע אם זה מה שקרה או לא, אבל דיי הגיוני, במיוחד לאור מה שקרה ביומיים האלה). ארמין פה לא אמר את מה שאמר ואיך שאר במקרה. הוא אולי לא התכוון להודיע לכולם ונפלט לו אבל הוא כבר את האמת ידע.
    הסיכוי של גומז (אם לא ייפצע פציעה משמעותית עד אחרי היורו) לשחק בשנה הבאה בשטוטגרט עומדים על 15% - לא יותר.

9. bayer04 Member

אלה בדיוק הדברים שאני אומר לעצמי- חבל שלא נולדתי בשנות ה-70 או ה-80.
    אז שחקנים היו נאמנים לקבוצה שלהם, לא היו עוזבים כל כך בקלות. אלה שחקנים שאני מעריך (פאולו מלדיני כבר אמרנו?!)

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה? מה כל כך טוב בזה?

11. bayer04 Member

לא יודע, אני בא ממקום כזה, שאני תמיד חושב ששחקן שנתן כל כך הרבה לקבוצה והתחבר לאוהדים והם התחברו אליו- במידה והוא נוטש זה סוג של בגידה. ככה אני רואה את זה, זאת מחשבה שמאוד קשה לי להיפרד ממנה. פעם אחרונה שממש נפגעתי מזה הייתה כאשר ברבאטוב עזב לטוטנהאם. המוח שלי חושב אחרת ממה שאתם חושבים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה להיפגע מזה? הרי ברבטוב לא נולד בלברקוזן. הוא גם הגיע לשם מאינשהו.
    שחקן יכול להתחבר לקבוצה ולאוהדים בתוך שנה או לא להתחבר אליהם כל החיים. ג'ובאני אלבר כדוגמא למצב הראשון ושווייני כדוגמא למצב השני.
    אין שום רע בהעברת שחקנים מקבוצות, אף אחד לא בוגד וזה עושה רק טוב לכולם. לשחקנים, למועדונים, לאוהדים ולתקשורת.

13. bayer04 Member

בוודאי שיש חובת העברת שחקנים- אחרת היה משעמם לראות כל הזמן את אותן קבוצות עם אותם שחקנים. אני לא מטיל ספק בחשיבות שוק ההעברות, אבל עדיין- זה עושה לי צביטה מאוד חזקה בלב כשזה קורה, הרבה יותר מלאחרים. זה משהו מעבר לכדורגל מבחינתי...לפעמים חברים שלי משתגעים מהאהבה שלי למשחק ומזה שאני לוקח אותו כל כך ללב. ככה אני, ככה אהיה.
    בכל אופן- שלא תבינו לא נכון, אין ספק שהעברות בין מועדונים זה דבר חשוב ומחוייב למציאות, בטח של שנות ה-2000.

14. cronaldo15 Member

קורה לי גם- עזיבה של קבוצה זו בגיה. אני לעולם לא אסלח לדיויד בקאהם על כך שעזב את יונייטד בשביל כסף- הוא היה מלך ביונייטד, מה היה חסר לו שם??? אבל בגלל שהוא הלך בא אחד יותר טוב.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שאני זוכר זה לא היה כסף אלא ריב עם פרגסון שחשב שהפנים של בקהאם זה מקום לשים את הנעליים של השחקנים.