שטוטגארט 2007/8

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏29/5/07.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

תבדוק את עצמך שוב.
    ברצלונה יש 3 שחקני הרכב שהם שחקני בית - ואלדז, פויול ואנייסטה ואולגאר ומסי השתתפו בערך בחצי מהמשחקים כל אחד. אז שם זה עוד הרבה.
    אבל בריאל רק קסיאס וראול. גוטי מחליף, טורס מחליף נייטו שיחק 27 דקות בכל העונה, דה לה רד כ - 90 דקות בכל העונה. מחיה ררסיה סולדדו ופאבון כלום.
    גם בצ'לסי לא תמצא כמעט שחקני בית, גם לא בליברפול, מילאן ואפילו כבר במנצ'סטר.

ואם אתה דווקא מתעקש אז גם בשטוטגרט אין כל כך הרבה שחקני בית בהרכב. הילדברנד גומז וקדירה וכמחליף טסקי. כל השאר הם לא שחקני בית.

לעומת זאת בבאיירן בעונה הקודמת היו 3 שחקני הרכב קבועים שחקני בית (אם כי הארגריבס היה יותר פצוע מאשר שיחק אבל בכל זאת הוא היה אמור להיות בהרכב) ולל אוטל ורנזינג מחליפים.

אבל שוב, זה בכלל לא העניין ואין בזה כלום. שחקני בית זה נחמת עניים של מי שלא מצליח להביא תארים אמיתיים.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, אני עיקבי ואני יודע טוב מאד מה אני אומר, מה שאמרתי בדיו ההוא תקף לגבי ההשוואה מול המערך של באיירן. בשביל באיירן מגאנין הוא מסננת, קקאו = סנטה קרוז וכו.

קאפיש?

3. riquelme1 Member

בברצלונה יש 6 שחקני בית, וכולם שחקני הרכב: ואלדז, פויול, איינסטה, צ'אבי, מסי ואולגר. גם בריאל מדריד לא חסר: קסיאס, טורס(שחקן הרכב לגיטמי בכל חצי העונה האחרונה), ראול. בספרד קצת יותר מקפידים על שחקני בית.

4. Nevermore Member

אולגר שחקן הרכב?
    לא נראה לי שבעונה הקודמת ובטח לא בעונה הבאה עלינו לטובה.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בחייכם אל תהפכו לי את הדיון שוב להשוואות בין הליגות...

שטוטגארט, ברמן, שאלקה, באיירן משלבות גם שחקני בית, כך שלא נכון להגיד שבליגה זה או אחרת משתלבים פחות או יותר שחקני בית.

לגבי שטוטגארט, חלוץ נוסף אמור לנחות ויסגור לנו את הסגל, הגיע הזמן באמת.

6. George Best Member

לירן,
    מגיב לך כאן בקשר לשמועה לגבי יובו.
    בלם טוב, טוב מאוד אפילו, חלק מחוליית הגנה חזקה מאוד של אברטון הקשוחה תחת דיוויס מוייס המנג'ר הנפלא,
    האמת שאברטון רכשה בלם(פיל ג'קילקה משפילד היורדת הטרייה תמורת 4 מליון פאונד), אבל בסגל שלה נמצאים כמה בלמים טובים כגון אלן סטאבס קשישא בן 35 שהיה אחד הבלמים הטובים בליגה בעונה החולפת, ג'וליאן לסקוט(בעל השיער המשורטט), אבל עדיין קשה לי לראות אותה משחררת את יובו הניגרי, בטח ובטח שהשמועה השנייה אומרת שמי שיחליף אותו יהיה סול קמבפל.
    לא רואה שום סיבה שמוייס ישחרר בלם נהדר כמו יובו בשביל קשיש כמו קמפבל, ואני גם לא רואה את פומפי מוותרת על הבוגד של טוטנהאם וארסנל בעבר, כך שבאמת כל העיסקה הזו נראית לי מאוד מאוד הזוייה ופשוט לא נכונה.
    אבל אם יובו יגיע אליכם - אפשר להגיד שהרווחתם בלם מאוד יציב, בעל משחק ראש פנטסטי.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הבעיה היא שאם יובו בא זה אומר אחד מהשתיים:
    1. דלפייר כבר עכשיו מושבת לתקופה ארוכה מהצפוי
    2. מיירה בדרך להימכר ליובה.

לכאן או לכאן זה רע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

8. George Best Member

מיירה בדרך ליובה?
    המקום היחיד שהוא צריך להיות בו - בית סוהר, אבל שיהיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אתה לא. מה זה משנה באיזה הקשר ובאיזה השוואה. אם מניין הוא מסננת הוא מסננת אם הוא שחקן נברחת שוויץ עם המון נסיון בליגת האלופות (וגם אלוף גרמניה כבר פעמיים עם שתי קבוצות שונות) אז הוא כזה. הוא לא לצורך אחד מסננת ולצורך שני שחקן מצויין. ואותו הדבר קקאו. אם קקאו הוא ברמה של סנטה קרוז אז הוא ברמה שלו (והוא דרעק) בכל מצב ואם הוא טוב אז הוא טוב.
    בקיצור, יש לכם סגל לא רע בכלל בשביל להתמודד על מקום שלישי ומעלה (לא נראה לי אליפות) ועם קצת מזל אז גם שמינית גמר ליגת האלופות והסגל הזה יותר טוב מהסגל שהיה להיצפלד החל מהמשחק הגומלין נגד מילאן ועד לסוף העונה. היתרון היחידי של באיירן היה בעמדות של השוער (אבל עם ההגנה המסננת שלנו זה ממש לא משנה), ואן בומל שלכם לא היה שחקן יותר טוב ממנו בעמדה שלו ומקאיי שהוא יותר טוב מגומז, בטח מקקאו. בכל שאר העמדות היה לכם יתרון משמעותי.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שוב, לא הבנת את כוונת המשורר אבל נמשיך הלאה.

רק סתם ככה לידע כלליף
    מגאנין: הוא מגן לא רע בעל אוריינטציה התקפית טובה מאד, אבל הוא עשה בסיבוב הראשון המון חורים באגף שלו, מה שהביא לרכישתו של ארתורו בוקה. בסיבוב השני שהוא היה על סף עזיבה פתאום הוא התחיל לשחק ולהילחם, אם ככה הוא יהיה גם בעונה הבאה ולא כמו בסיבוב הראשון אז יש לנו מגן שמאלי טוב, לא יותר.

אותו הטריק עם קקאו, עמד לעזוב, היה עם מוטיבצית שיא והיה ענק.

משניהם ד"א אני לא מחזיק, אם אני יואכים שניידר או הורסט הלדט ומגיע הצעה על אחד מהשניים אני מוחר מבלי להרהר. למרות ששניהם מהווים חלק מהקבוצתיות שאיפיינה את הקבוצה.
    ד"א גם את הילברט האוברייטד הייתי מוכר, ומביא נגיד את אץת ה"ברזילאי הלבן" של לברקוזן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/7/07
  11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז הסגל שלכם הוא לא משהו?

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הבעיותיות בשאלה היא ששטוטגארט מגיעה אחרי עונה של אליפות, קרי ישנו טאבו מסויים על להחליף שחקנים אפילו בינונים שתרמו להישג. ההרכב הוא הרכב סולידי, בטח לא ברמה של אימפריות אירופיות, בטח לא ברמה של באיירן ( מבחינת איכות הסגל). הדבר הטוב שבזכות הניסיון של מיירה, פרדו ואפילו מגאנין אפשר לכפר על כל מיני טעויות במהלך המשחק.
    קקאו זה תעלומה בשבילי, מכיר את תסמין העונה השניה?

הסגל הוא טוב כמו שאמרת למאבקים 3-5 לא יותר, אלא אם ברמן או באיירן שוב יאכזבו.
    בליגת האלופות צריך להיות ריאלסטים, אבל גם פורטו היו ריאלסטים ותראה עד לאן זה הביא אותם בזמנו.
    הדבר הטוב בקבוצה שאין כמעט שינויים בסגל ואם כבר רק שידרוגים.
    דרעקים כמו שטרלר ושני רודפי הבצע טורלאסון וליובויה כבר לא אצלנו, גרבר ובירהופקה לא תרמו ועזבו.
    הגיעו מחליפים טובים יותר, גם שפר, גם בשטורק וגם גלדסון ואפילו אוורטון שאתה מאד מזלזל בו.
    משיחה עם חבר שלי אוהד שרוף של סביליה הבנתי שאוורטון היה גם פצוע במהלך העונה האחרונה מה שהפריע לו לקבל דקות משחק. לפי דעתו מדובר ברכישה גדולה שתצעיד את שטוטגארט קדימה. ככה שיש דיעה לכאו ולכאן, בא ניתן לזמן לעשות את שלו.

וכנראה שגם מריצה עוד מחר מגיעה לארדינג ( מחנה האימונים בחום האימים באוסטריה) ע"מ להצטרף לקבוצה. הסגל הושלם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

13. tiktin Member

פספסתי יום של דיון ארוך ומסובך, אז אני משלים.
    לירן, מניין מסננת. נכון. התקפי גם נכון. תותח על? לא הייתי אומר שהוא נכלל ברשימה של 20 המגנים הטובים בעולם. מספיק לבולי אבל את רובן לדוגמא הוא לא יכול לעצור (אני מביא דוגמא את רובן כי הבוקר ראיתי את צ'לסי החלשים האלה... יש עוד הרבה שיכולים לעשות ממנו מסננת עם חורים בגודל של תפוח עץ) לאומת זאת את לאם אפשר להכניס לרשימה של 3 המגנים הטובים בעולם לדעתי ואת סניול ל10 הראשונים. הילברט עוד מאחור.. יש לו מה ללמוד הייתי אומר. שחקן מוכשר אבל חסר נסיון.
    דבר נוסף, אם קקאו=קרוז אז שטוטגרט היתה מסיימת אחרי ברמן. שחקן ענק שעשה המון עבודה ותרם המון. את הגול הכי יפה בגרמניה השנה הוא נתן. גומז מתקדם יפה ועובדה שהוא נכלל בסגל הנבחרת החל מהעונה שחלפה אבל עדין הוא לא מגיע לרמה של פיזארו/טוני/קלוזה.
    הגנה טובה יש לשטוטגרט. בלם מצוין ובלם שלומד ומתקדם יפה מאוד. אבל אני שואל, על אטו מסי רונלדיניו והנרי אתה באמת חושב שתצליחו לצאת בשלום? יודע מה? עזוב ברסה.. בא נלך על קטן יותר ולא מגרמניה למרות שזה מתבקש. אתה חושב שאת ולנסיה אתם יכולים לעצור? חואקין עושה ממניין צחוק ווייה גם כן. אני מאמין שגם דוד סילבה לא ישאר פראייר ובשטורק, כמה טוב שהוא, לא יצליח לעצור שחקן כמו אלבדה. בשטורק שחקן מעולה, הוא וניהט הם הטורקים הטובים ביותר. אבל עדין.. קמביאסו/אמרסון/דיארה/ג'. סילבה עוצרים אותו יופי

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא משנה אם זה בארסה או יובה או מילאן, ההגנה של שטוטגארט ועוד איך יכולה להסתדר איתם. מגאנין יודע גם להגן שצריך, הוא לא היה ולא יהיה מגן פירסט קלאס אבל בליגת האלפות אני מאמין שנראה אותו יותר נשאר מאחורה. אם אתה אומר ששטוטגארט הולכת להיות בשר תותחים של ברצלונה, מנצ'סטר ושות אתה טועה בגדול.

וכדי שדברי לא יצאו שוב מהקשרם, אני לא אומר ששטוטגארט הולכת לתת לאף אחת מהן שיעור בכדורגל אבל היא לבטח היא לא הולכת לקבל תבוסות.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני דווקא חושב שמאניין מגן לא רע בכלל. ואני חושב את זה עוד מהתקופה שלו בברמן.