שידורי הפרמיירשיפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eliran11, ‏13/1/04.

1. eyal7 Member

תודה לכם. היה נחמד מאוד.

מצטערים שהכדור שהשאלנו מהתפאורה חזר מלוכלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

2. barakrom Member

קטן עלינו, היה 10

3. cantona#7 Member

רציתי(אבי שרון)להודות לך מאוד ברק היה כייף גדול,
    האירוח היה מצויין,התנהגתם אילנו בצורה מאוד יפה...
    אני מקווה שהכותבים של איי סוקר אהבו את הדברים
    שאמרתי עליהם בראיון,הם ראויים לכל הכבוד והערכה.

4. Fuck Gleizer Member

זה מיכאל...

תודה ברק על ההיזדמנות המצויינת שנתת לנו להגביר תמודעות לקיום שלנו בארץ אנחנו מודים לך מאוד!

לאתר המצויין הזה באמת קצת פחות אני ועוד מיספר אנשים שכותבים פה די מאוכזבים מימכם...תחיכת פירסום קיבלתם תנו לברק פה מילה טובה לפחות

ועזבו את זה שדיברו אלכם הדבר האחרון שאתם יכולים לעשות זה להפסיק להביא לי באנים כול שנייה בלי שאני עושה בעיות אז ילה..חלאס.

ברק בדוק מייל.

זלצר בנאדם עים לב זהב פשוט! אין מילים! ברק כמובן אין מה להגיד חח תודה על האירוח הניפלא!

זלצר גם שדר מצויין יוצא לו ליפעמים תותים אבל בסך הכול מיתבלבל בשמות ליפעמים...ניסלח.

חחח ברק אהבתי תיבוש הזה שנתת לו שם ישבנו מאחורה בקושי היתאפקנו לא להתחיל ליצחוק על כול האולפן חח

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/05
  5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

זלצר הזה פשוט אפס. הוא לא הפסיק לבלבל את המוח במשחק נגד נוריץ'. זאת הפעם
    האחרונה שאני מזמין. הפסקתי כבר לראות את שאר השידורים ולהשאר רק עם צ'לסי,
    אבל זה באמת כבר הפך לבלתי נסבל.

6. simonz Member

7. KirkH Member

דבר ראשון, ממה אתה בדיוק מאוכזב? ציפית שמישהו יבוא לאולפן כדי לנשק לך את הרגליים??? ממתי אתה בכלל מחלק לנו ציונים?

אם לומר את האמת, לא ממש מזיז לי שראו את השם שלי בטלוויזיה, גם זה שהפורום קיבל חשיפה לא בדיוק גורם לי לפתוח שמפניות (אבל זה יכול להיות קשור לעובדה שאין לי קשר להנהלת האתר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx )...

סך הכל, ואני בטוח שברק יודע את זה טוב מאוד בעצמו, ברק זכה כאן להרבה מאוד כבוד והערכה. די מהר האשכול הזה הפך לנושא שדן בלעדית בשידורים של ברק - ואיך לדעתנו אפשר לשפר אותם. ברק עשה מבחינתו מעל ומעבר כדי להענות לכל בקשה שלנו ועל זה כבר הודינו לו אין ספור פעמים.

אני מודה לברק על העובדה שהוא מחל על כבודו במידה מסויימת ו"ירד לעם" כדי לשמוע איך אנחנו, שבסופו של דבר אמורים להיות אלו שנהנים מהשירותים שלו היינו רוצים לראות את השידורים עוברים, זה משהו שלא הרבה שדרים עושים, וברק קיבל כאן קרדיט מקיר לקיר בנקודה הספציפית הזו.

8. Fuck Gleizer Member

אתה יכול לדבר נורמלי (מישתדל מאוד לא להכניס מילים לא טובות פה)

לנשק רגליים? כול אחד והפטיש לו אבל לא זה לא מה שרציתי מה שרציתי זה שאחד המנהלים לפחות יודה על מה שברק עשה בעצם ושתדעו...כמה פעמים הוא הכניס את זה בשיחות איתנו ליפני שנדבר על איי סוקר

מחלק ציונים? מה קשור לאהבנתי היתאכזבתי מזה שאני מקבל פה 700 באנים אבל בסדר סוף סוף אחד המנהלים בא וענה לי וזהוא אל תיגררו אותי לריבים למה אין לי כוח בישביל זה.
    בנושא הזה אני מקווה שסיימנו.
    ההנהלה הסבירה לי תודה לאלברו רקובה אני ירשום ברמה יותר גבוהה שכחו מהנושא הזה ונחזור לנושא...

זלצר בנאדם טוב אין לך מושג על מה אתה מדבר וגם שדר לא רע נכון הוא לא אלן מקוויסט אבל הוא עושה תמקסימום ואני ממש מכבד אותו ותאמת...מעדיף אותו על מלר עד כמה שזה ישמע מוזר

ברק ניתראה במאש יום שלישי אני מקווה...ומקווה שלא אתה תנחס אותנו שוב ולא אנחנו ננחס אותך שובhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ונגמור עים כול הנחס הזה ונעבור את מילאן...

מוריניו? ברייק אה לג

9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

שדר טוב? כנראה אתה לא יודע אנגלית, כדי להבין מה השדרים האנגלים אומרים במשחק,
    ומהצד השני, את עבדך הנאמן, זאביק.

10. KirkH Member

אפרופו פטיש...

גם זה לא יעזור לכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

11. Fuck Gleizer Member

יסטוב מבחינת כדורגל

חדל לנסות להצחיק זה עלוב כבר...

שדר טוב? כנראה אתה לא יודע אנגלית, כדי להבין מה השדרים האנגלים אומרים במשחק,
    ומהצד השני, את עבדך הנאמן, זאביק.

חדל לנסות לקטול זה עלוב כבר...

תנו לגלוש בשקט (אני מזה פארקינג מיתאפק יווווו)

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה חונה?

טוב דיי, תשאר עם זלצר, תעשה חיים עם ברק.
    הקבוצה שלך עדיין עשתה תיקו עם פאלאס.

13. Fuck Gleizer Member

חחחחחחחח את זה אהבתי דווקא חחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

שגיאת דפוס מיצתער...

הקבוצה שלי אולי עשתה תיקו אבל אני עדיין יאהד אותה אים היא תפסיד, אתהיכול להגיד זאת על עצמך?

תישאר עים זלצר תעשה חיים עים ברק. מה זה אמור להביע? אתה זוכר שמדובר בשתי אנשים מבוגרים? אז אולי תדבר אלהם בכבוד קצת? הלוואי פעם תעבוד בעבודה ויתייחסו אלייך ככה אני מזה מקווה...
    בקיצור אני מבקש מימך אל תיגרור אותי עכשיו לריבים נו אל תגיב לי אים זה יעזור לך ואני לא יגיב לך...

14. barakrom Member

חברים, זה אני שצריך להודות לכם על כל התמיכה והאהבה שמטרתם עליי בחודשים האחרונים. אני מרגיש בר מזל, קירק צודק-ההערות שלכם סייעו לי להבין טוב יותר למה אתם מצפים ואני כולה עבדכם הנאמן, נשבע שלא מילימטר יותר מזה. כל מה שאני מבקש הוא שתיהנו מהשידור, האגו שלי לא משחק כאן תפקיד. אחרי הכל זו העונה הראשונה שלי כשדר פרמיירליג ומי אני בכלל לעומתכם אוהדי הכדורגל שמשקיעים את חייהם בנושא? אוהב כל רגע, מעריך כל אחד ואחד מכם ומרגיש איתכם באמת בבית. זו חווייה שאקח איתי לעד, תודה לקירק, למיכאל, למאור ולכל השאר שמכינים עבורי סקירות משחקים, טורחים להעיר גם אם לפעמים זה כואב לקורא, וגם טורחים לפרגן-איזה כיף לי.
    לא הייתי מחליף את הקשר איתכם בעד שום דבר אחר. אגיע למאש בשלישי כדי לבלולת איתכם, הייתי שמח אם גם יתר כותבי הפורום היו באים כדי שאוכל סוף, סוף להכיר אותם ולהודות להם באופן אישי. שלכם תמיד-ברק

15. robson Member

דמעות מפלחות את עיני כשאני רואה את כל ה"סוכר" בתגובות כאן...הלו!!! להרגיע בבקשה.
    צריך להגיד באמת כל הכבוד לברק על שלא קפא על שמריו ולקח את ההערות הבונות שניתנו לו כאן לתשומת ליבו למרות העלבונות שהוטחו בתחילת הדרך.
    ראיתי את השידור בשבת וחרה לי שאף אוהד לא אמר מילה וחצי מילה על ניסיון ההשתלטות של גלייזר ועל המחאה של אוהדי יוניטד ברחבי העולם כנגד הניסיון הזה וזה מה שחשוב כרגע באמת.