המצב בתעשייה קשה. אני למשל עבדתי בשלוש השנים האחרונות בערוץ 10-ליגת קט רגל, נסגרה בבת אחת לפני הפלייאוף, בערוץ הקבוצות-נסגר באמצע העונה שעברה, בערוץ 1 - תקצירים מליגת העל-הזכויות נמכרו ועכשיו גם מצבי בצ'רלטון בסימן שאלה בגלל עניין הזכויות בעונה הבאה. המצב לא ברור וזו 1 הסיבות לעצבים הרופפים מרוב חוסר וודאות של רוב העוסקים במלאכה-שדרים, פרשנים, עורכים ואחרים. זה ממש לא סימפטי במיוחד עבור בעלי משפחות. חוץ מזה למזלי יש לי עבודה אחרת שהיא העיקרית עבורי, כך שאני לוקח הכל בחיוך, למרות שאני מתפלל להמשיך להינות משידור כדורגל אנגלי
איזו עבודה עיקרית אחרת אים אפשר לדעת? חוץ מזה אתה מוערך מאוד אז לא ניראה לי שתישאר מובטל...אני חושב שהכי טוב עונה הבאה להחזיר תליגה האנגלית לספורט 5 לפתוח אולפן ליפני השידור שם אתה תהיה עים אבי מלר ועוד איזה תחקירן כזה ואז אתה שדר אבי פרשן במישחקים יכול ליהיות נחמד. בכול מקרה בהצלחה, יהיה טוב ברק. מקסימום תעבור לערוץ 10 ותשדר את ליגת האלופות עונה הבאה בכול מקרה תשאר פה ותביא עוד אנשים מהתעשייה. שוב הצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אל תשכח שבקייטרינג יש אחלה טיפים... נו, לפחות עכשיו אני מבין איך כל הדבילים נכנסו לאולפן של התכנית הזאת.
מחרתיים-שבת אנו חוזרים עם 4 משחקים. בערוץ הישראלי בחמש בולטון-ליברפול באנגלי 3 משחקים-יונייטד-בלקבורן, צ'לסי בחוץ מול ס.המפטון ופותחים עם צ'רלטון קבוצת הבית של הערוץ מול מנ.סיטי
חבל מאוד שהאנגלים פותחים את המחזור דווקא במשחק די צולע בין מנצ'סטר סיטי שהיא עדיין קבוצה בהתאוששות מהתפטרות קיגן לצ'רלטון שקיבלה רביעייה מווסט ברום. יש משחקים טובים בהרבה המחזור - טוטנהאם - ברמינגהאם, בורו - פאלאס (שתי קבוצות התקפיות) וניוקאסל - אסטון וילה (קרב בין שתי מועמדות לאכזבת העונה).
זו תכנית השידורים של סקאי, זה לא קשור לעניין שיש במשחקים, אלא לחלוקה הוגנת של כספי הטלוויזיה ולעובדה שחייבים לצלם מספר מינימום של משחקים של כל קבוצה בליגה
היתכוונת אלינו אוהדי יונייטד שבאו לאולפן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx אים לא אז אין לי מושג למה היתכוונת ומיצתער...
גם אני לא מבין למי הוא התכוון, בצוות שלנו אין דבילים-דווקא עובדים שם מקצוענים ובוודאי שאי אפשר לכנות דבילים את זלצר הגדול או את עופר רונן המקצוען. לא ברור, ונראה לי כמו סתם התלהמות מיותרת...
הובנתי לא נכון. התכוונתי דבילים באולפן של "שירים ושערים" (לא כולם, מר בהלול אדם משכיל ביותר לצורך העניין) ולא באולפן של שידורי הליגה האנגלית.