שידורי הפרמיירשיפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eliran11, ‏13/1/04.

1. barakrom Member

יאללה-ראשון ארבע במאש, אגיע

2. MUFC - 1878 Member

ברק אנחנו נישמח פשוט ל4 אנשים טובים מהאוהדים שלנו יש יומהולדת בינהם אני אייל שכותב פה גם כן ברק ואנטון שכותב פה גם ליפעמים.. אז אנחנו רוצים כמו לחגוג משהוא נחמד כזה אים אתה מעוניין תבוא בכיף ב-3:) אים לא אז לא נורא תבוא ב-4:) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

GLORY GLORY MAN UNITED WE'LL KILL THOSE GORDIES!!!
    מותרלי שגיאות כתיב אני דיסלקט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

3. robson Member

קצת מפליא אותי שערוץ הספורט לא הכין שום פרומו לקראת חצאי גמר הגביע האנגלי, המפעל העתיק והנפלא ביותר בעולם הכדורגל בניגוד לגביע הספרדי שלא מעניין אפילו את מלך ספרד...
    בשנים עברו הם נהגו לעשות חגיגה מהמאורע...
    הייתכן שזה בגלל שהם מעבירים בקורת על מיקום המשחקים?... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

4. barakrom Member

עזבו פרומואים-מחר זה בא, הדבר האמיתי, אני מקווה לגמר ארסנל-יונייטד שיהווה סגירה חלומית לעונה הזו

5. KirkH Member

פרומואים?!? הם לא התכוונו לשדר!!!

לא יודע אם זו טעות בתום לב או משהו מכוון, אבל בשעת המשחק של יונייטד מחר היה אמור להיות משודר, לא פחות ולא יותר, שידור חי וישיר של אליפות גרמניה למכוניות סלון...

עצוב לראות כמה הידרדר מעמדו של הכדורגל האנגלי בערוץ הספורט. פעם בכל הזדמנות אפשרית היו מכניסים שידור, היום, גם כשהזכויות אצלהם ביד הם חושבים פעמיים ושלוש אם לשדר משחקים שאחת הגדולות לא מופיעות בהן.

6. robson Member

מה שאומר שאם צ'ארלטון תחליט לוותר על הזכויות ולמכור אותם למרבה המחיר לא בטוח שיהיו קונים...

7. KirkH Member

:aaa12:

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/05
  8. barakrom Member

יש לקוות שצ'רלטון תמשיך לשדר גם בעונה הבאה

9. barakrom Member

בשבת הבאה מחזור בליל הסדר ואין שידורים. ברביעי הקרוב בעשר אנו עם ארסנל-צ'לסי. בשבת בעוד שבועיים ליברפול-בורו וצ'לסי במשחק האליפות הרישמי מול בולטון
    בשני שלאחר מכן ארסנל על המקום השני מול ברומיץ' שנלחמת על חייה

10. robson Member

למה לא?..בגלל ליל הסדר?.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

11. barakrom Member

כן, החלטת ראשי הערוץ מחשש לאי מתחברים. לי אישית זה חבל כי איני חוגג את ליל הסדר כבר כמה שנים

12. KirkH Member

החלטה מטופשת של הערוץ. אפשר לחשוב שחצי מדינה מתחברת כל יום שבת. המשוגעים והמכורים יתחברו גם אם אחותם מתחתנת באותה שעה.

אם צ'לסי מנצחת ברביעי את ארסנל - משמעות הדבר היא שאת חגיגת האליפות הרשמית, צ'רלטון מפספסת.

13. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולדעתי יש פה כמה עם סיפורים כאלה ואחרים בדיון מסוים שמאוד אהבתי כאן בפורום האנגלי.

גם לדעתי זו החלטה טפשית של צ'רלטון מהסיבה שציינת, אבל מספיק לראות את הליגה הישראלית ואיך שהיא משודרת ע"י צ'רלטון, כדי לדעת שהם לא יכולים לעשות משהו טוב עד הסוף.

שאלה כללית- ידוע לי שצ'רלטון מוותרת על שידורי הליגה הישראלית. האם כך הדבר גם לגבי הליגה האנגלית והחברה תישאר רק עם הזכויות למונדיאל?

14. robson Member

עד שיש תרוץ לברוח מהארוחה ה"משפחתית" לאיזה חדר צדדי בלי שיתקעו בך מבטי שיטנה... :aaaprot:
    אחחח, אני זוכר לילות סדר עם יוניטד - ליברפול, ויוניטד - ארסנל...

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/05
  15. barakrom Member

מסכים איתך, זה כואב גם לי, אין לי סבלנות למשפחה שלי, עכשיו אצטרך לומר להם שאני סתם לא מופיע מבלי להשתמש בתירוץ הנפלא של שידור ישיר בליל הסדר