לא סיכויים גדולים בכלל, אני לא רואה מי מסתער על החבילה כרגע, חוץ מזה שאדר זהבי אמר שזה יישאר בצ'רלטון
אוי ליל הסדר של יונייטד-ארסנל, ה2-2 האגדי עם הצמד של הנרי (אחד מנבדל) מול אחד של רוד ואחד של גיגסי בנגיחה... קלאסיקה חברים קלאסיקה. אני לא אשכח איך זירזנו את כל האורחים שלנו להתיישב ליד השולחן מבלי ברבורים מיותרים, התחלנו בקריאת ההגדה, הגענו לקטע של הביצה במלח ו... וזהו! בזה נגמר הסדר, התחלנו פשוט לאכול וסבא שלי (האחראי על הסדרים אצלנו) כנראה שכח להמשיך, או שבסתר ליבו גם כן רצה לראות את הסופר-קלאסיקו של אנגליה. כמובן שאף אחד לא העיר לו על כך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx . איזה כיף זה היה, חבל שלא יהיה גם הפסח הזה...
לי דווקא זכורה טראומה לא קטנה מאחד הלילות סדר מלפני כמה שנים במשחק של היוניטד נגד ליברפול הסקאוזרס כובשים בדקות הראשונות {אואן או מרפי, לא זוכר בדיוק, אני מנסה להדחיק את זה..} באולד טראפורד ואחרי זה אנחנו רוכבים עליהם כל המשחק ליברפול לא עוברים את החצי ועדיין מנצחים בסופו של הערב...
כדורגל אנגלי עדיף על פני כל דבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אלה המשחקים שיש בשבת של ליל הסדר: Everton v Birmingham City Chelsea v Fulham Aston Villa v Bolton Wanderers Blackburn Rovers v Manchester City Crystal Palace v Liverpool Middlesbrough v West Bromwich Albion Norwich City v Charlton Athletic מה שכן, אם אני לא טועה כולם מסתיימים גג ב17:00.
זה לא תלוי בנו, זה באמת הולך על פי לוחות הזמנים של המשחקים וההסכמים הקדם עונתיים לגבי זכויות שידור. בכל אופן,ף אעביר את הבקשה שלך לראשי הערוץ ואבדוק מה הם יכולים לעשות עם זה
בולשיט. מדובר ביום שבת ובמשחק שהוקדם במיוחד לצורך שידור בטלוויזיה (מתחיל ב-14:45 שעון ישראל). אם לא היה ליל הסדר זה היה המשחק שהיה משודר. מילא שלא משדרים, אבל שלא ימרחו אותנו - המשחק לא משודר כי צ'רלטון לא רוצים ולא בגלל שום סיבה אחרת.
אני מתקשה להאמין שמישהו בצ'רלטון לא רוצה לשדר משחק אליפות היסטורי של צ'לסי לאחר 50 שנה עם כל החגיגות לאחריו והשאר. זה לא הגיוני, גם אני שאוהד יונייטד אשמח לשדר משחק כזה עם כל הפרגון
איזה מחשבון אח? יש יותר רייטינג מאשר למשחק אליפות? יש דבר יותר מסקרן? לא יכול להיות, זה חייב להיות עניין אובייקטיבי