מחצית אחת עם זלצר ובנאי ואני חושב להתאבד! זלצר:אומר טרי הנרי במקום טיירי על שחקן פצוע הוא אומר שהוא לא כשר במקום כשיר זארארד במקום גארארד אין פנים חדשות בסיטי(מה עם דני מילס ובן טאצר?) בנאי:מדבר על רייט פיליפס שהוא הבן המאומץ של........וזהו בדקה ה-30!!!הוא מדבר על קרן של ליברפול לקראת סיום המחצית הראשונה(דקה 30!) חוץ מזה המיקרופון באולפן פתוח ושומעים כל נשימה,כל תזוזה,רעשים של העט...כל הזמן מקשקשים בלי קשר למשחק,זלצר מסביר מה קורה כאילו אנחנו ילדים או שזו פעם ראשונה שאנחנו רואים כדורגל,פשוט בושה,חובבנות!!! אני מעדיף לעשות מנוי ב.מא.ש החל מהשבוע הבא שם יש רק שדר אנגלי,לא זלצר,בנאי,איינשטין וכל הזבלה. אלוהים הם צריכים לשדר ככה את יונייטד-נוריץ
די אני לא יכול יותר! זלצר מדבר על המשחק של פורטסמות כאילו הוא רואה את המשחק! מראים בטלוויזיה את ג'ון אולדריידג וזלצר מספר לנו כי אנו רואים את איאן ראש!אין לו טיפת מושג ועוד משלמים לו על זה?רק בישראל!
ס"א, חבל על העצבים שלך. אתה גר קרוב, תיסע למ.א.ש לפני המשחק של מנצ'סטר ותחסוך לעצמך איבוד של 10 שנים מהחיים... ודאייר - אתה רואה שזה אורי בנאי?!!!? אמרתי לך!! הם הוא!
10 דקות לסיום סיטי בפיגור 2-1 ובנאי שואל את זלצר"מעניין אם מנצסטר סיטי תנסה להשיג את השוויון?" מאוד,מאוד מעניין בנאי,אולי הם רק ינסו לשמור על התוצאה?אולי הם ינסו להשיג כדורי חוץ?אולי הם ינסו לא להזיע?טיפש מה נראה לך!!! לשמוע ולא להאמין!
רציתי לשאול אם מישהו מוכן להתנדב לחטוף את זלצר ולהוריד אותו בבית חנון שיעביר את הלילה אצל איסמעיל הניה.
חחחח... זלצר מצויין כפרשן, אבל אין לו מושג בשידור. ותזכרו כמה התרעתי שהשידורים האנגליים יהיו זוועתיים בצ'רלטון.
מי ששם לב אתמול פירסמו על 4 מישחקים בתשלום אחד, ומישום מה המישחקים של אמצע השבוע שבתחילה פירסמו שישדרו לפתע נעלמו,(פאלאס-צ'לסי ביום שלישי ,ארסנל-בלאקבורן ביום רביעי). צריך ליבדוק האים זה משודר ,ההרגשה שלי שהם פשוט ביטלו את השידור . בכל מיקרה בפאב מ.א.ש. משדרים ביום שלישי פאלאס -צ'לסי ובמקביל בירמינגהאם-סיטי. ובים רביעי ארסנל-בלאקבורן,ובמקביל ניוקאסל-נוריץ'
אז זה רשמי? כל העונה ב-PPV? ולמה הם לא מוכרים את זהה משחק-משחק? אני לא רוצה לראות את כל המשחקים, אבל כמובן, צ'רלטון יחפשו להכניס עוד קצת כסף לכיס...