אכן כן, היה קונצרט בהייבורי!!! הנרי וברגקאמפ הם גאוני כדורגל!! איזה אדיר, ב-20 דקות האחרונות שרו לפבריגאס את השיר החדש שלו ,לפי הפזמון של ויירה (כדי לעקוץ את ויירה). FABREGAS OH OH FABREGAS OH OH HE'S ONLY SEVENTEEN (את השורה השנייה אני לא זוכר) מבחינתי ומבחינת הרבה אוהדי ארסנל, ויירה יכול לא לשחק כל העונה. יש לנו את פבריגאס, והוא אדיר!
אני ממש בדיכאון מזה!! אני מת לראות את הערוץ הזההה אבל זה לא עולה לי כי זה נתקע כל שניה! חייבים מדיה פלייר 9? יש לי מהירות של 750k אולי זה לא מספיק?? בבקשה תעזרו לי בבקשה!
כשזאביק זלצר אומר מסירת רוחב עומק למה הוא מתכוון? איך משלמים כסף למישהו שלא מסוגל לבטא שום שם כמו שצריך? אם הוא מנהל העל של מחלקות הנוער של ישראל לא עדיף שבשבתות הוא יבקר במשחקי הנוער והנערים במקום לזיין את השכל בטלוויזיה? ברק רום,כל מילה מיותרת!
ועוד משהו ששכחתי בזמן המחצית הראו תקצירים של השערים מאתמול במשחק של אברטון כבש צמד שחקן צעיר העונה לשם Leon Osman ברק רום הטיפש החליט שקוראים לו ליאור!!! אוסמן ועוד הגדיל לומר "כמו ליאור אסולין" כמובן שזלצר הדביל גם כן קרא לו ליאור. לשמוע ולא להאמין!
פשוט חובבנות, זלצר תמיד מסכים עם השדרן ואומר לו נכון אבל זה גם אם השדרן טועה כי לזלצר פשוט אין מושג מי השחקנים, הוא קורא הכל מהדפים(וקורא עם טעויות).......לא ששילמתי אגורה על השידורים אני מדבר על 2 המחזורים הראשונים. המחזורים השלישי והרביעי הם המדד של צ'רלטון לרייטינג של המשחקים אז לקנות אותם היתה טעות שתגרום לזה להמשיך.