המשחקים לא באותו זמן... העונה יש לפחות שני משחקים בשבת כאשר בדרך כלל בגלל דרישות המשטרה יש גם משחק נוסף יותר מוקדם מיתר המשחקים (כמו למשל במחזור הנוכחי). יש לפחות משחק אחד בראשון ויש משחק אחד בשני. ואני לא מאמין שיתנו לבחור איזה משחק רוצים לראות (במסגרת המשחק שניתן לרכוש כמוצר בודד)
חבר'ה רשום שהמשחק המרכזי ישודר בערוץ פתוח , ללא ספק מכה ענקית לצ'רלטון ומצוינת לנו. לאט לאט הppv ייעלם מהמסך, בלי המשחק המרכזי יהי להם קשה מאוד לשרוד.
אם באמת המשחק המרכזי בחינם אז זה מצויין אבל הם ידאגו שלא תהיה אפליה. שבוע ארסנל שבוע יונייטד שבוע צ'לסי.........................
הערוץ בתשלום משדר את היונייטד ואת צ'לסי ביום שבת וביו ראשון לא יודע, אבל ארסנל משחקת ביום שבת נגד פולהאם וזה לא משודר בערוץ לתשלום, ככה שאני מקווה שישדרו אותם בחינם.
אוף... אני עדיין מאוד מתבט אם להזמין בשביל לראות את טוטנהאם - נוריץ'. אין לי בעייה עם הכסף כמו שיש לי בעייה מוסרית (לשלם לצ'רלטון).
אפשר לדעת מה בדיוק הבעייה המוסרית שלך כאן? צ'רלטון זכאית לגבות ממך תשלום על השירות שהיא מספקת לך... השאלה היא המחיר עצמו, והוא עדיין גבוה. מצד שני, אנחנו קיבלנו משחק אחד בחינם כל מחזור, שזה הישג רציני לצרכן, וגם את האפשרות להזמין משחק בודד ולא חבילה שלמה. לא מבין למה בחרו במועצה דווקא ב-60% ממחיר החבילה עבור משחק בודד, זה גבוה מדי, אבל 46 ש"ח לחודש לכל היותר (יכול להיות שידור בחינם או שהמשחק לא ישודר בכלל) כדי לראות את הקבוצה שאני אוהד זה מחיר שאני שוקל ברצינות לשלם. מעניין, אגב, איזה ערוץ יקפוץ על המשחק בחינם. ערוץ 1 מחוץ לתמונה, בערוץ 2 לא רוצים בכלל לגעת בספורט בימים האלו, גם על ערוץ הספורט אני מתקשה להאמין, מה שמשאיר אותנו עם ערוץ 10 כאופציה הריאלית ביותר. מישהו יודע מהם המשחקים שמשודרים בסוף השבוע הקרוב?
ארסנל לא משודרים בערוץ בתשלום כי הם לא משודרים בשבת הזו בערוצים הכללים... צ'לסי בוילה פארק בצהריים, בולטון באולד טראפורד והפומפות של רדנאפ מול קריסטל פאלאס הם לושת השידורים. ביום ראשון משודר נוריץ' - מול הספרס. אני בספק אם כבר השבוע נוכל לשלם על משחק בודד, זו הייתה החלטה של מועצת הכבלים - אני לא חושב שהיא נכנסת לתוקף באופן מיידי.
הוחלט כפי שכולם כבר יודעים שהכל ישאר בתשלום... ביזיון!!! זה יוצא איזה 50 שקל בחודש לליגה אחת מה שאין באף מקום באירופה המצאה סחטנית שכזו! ספורט 5+ עולה 10-15 שקל בחודש ויש בו הרבה יותר... צריך פשוט לא לשלם והם יכענו! בלי ספק הצרכן תמיד מנצח!
א) אני לא משלם. ב) יש דברים ששווה לשלם עליהם. ג) הזכויות של שידורי הפרמיירליג עולות החל מהעונה יותר כסף, ככה זה בכל העולם. לכן, לקבל מה שקיבלנו בעבר בחינם כבר לא נקבל, גם אם תהיה בחרם עד תשרי הבא. זו שאלה מאוד מאוד פשוטה, והיא שאלה אישית ולא גלובלית - שווה לי לשלם 20 שקל כדי לראות 4-5 משחקי פרמיירליג בשבוע, כן או לא. נקודה סוף הדיון.
ספורט 5+ לא שווה גם בשבילי את מה שאני משלם עליו בלי הפרמיירליג ולכן ביטלתי אותו. בקשר ל20 שקל לשבוע - את זה אני לא מוכן לשלם ואני מוכן לשמוע או לראות באיכות גרועה באינטרנט עד שיהיו מחירים נורמליים - למשחקים הגדולים של ניוקאסל אני כנראה ישלם - אבל אם הייתי אוהד ארסנל , צלסי או ****** לא הייתי משלם כל כך הרבה... בקיצור, להגיד תודה שזה משחק אחד חינם לפחות, ולקוות שזה לא יעבוד לצרלטון כמו שזה לא עבד לפני 3 שנים לערוץ הספורט שניסה לשווק את זה בפייפרויו ובסוף פתח את ספורט 5+.
אין מה להשוות, קודם כל שידורי הפרמייר ליג באותה תקופה לא זכו לפופולריות גדולה במיוחד חוץ מכל המעריצים, ואילו היום הליגה האנגלית היא הפופולרית ביותר בקרב חובבי הכדורגל בישראל. ודבר שני, צ'רלטון שילמו על הזכויות סכום אסטרונומי והם מחפשים דרכים להחזיר את הכסף ולהרוויח, והקמת ערוץ בתשלום בסיגנון ספורט 5+ פשוט לא יניב את הדיווידנדים המצופים מבחינתם מה גם שאין להם את הגב הארגוני שיש לספורט 5+. אני משער שאנו הולכים לסבול עוד הרבה זמן, הבעיה היא לא כסף....רובנו יכולים להרשות לעצמם להוציא 50 ש"ח ולקנות לכל החודש את שידורי הליגה, אבל מה שמפחיד אותי היכן זה ייגמר?....