בטח שזה לא תירוץ, זו מציאות. אם משהו עולה יותר כסף ואין לערוץ מסויים מספיק מזומנים כדי לרכוש את הזכויות שלו אז עם כל הכבוד והרצון הטוב, את המוצר הזה אתה לא תקבל כי אף אחד לא יפסיד כסף, אחרי הכל טלויזיה זה עסק... אם בעוד עונה, שתיים או 10 אופ"א תחליט שהיא מעלה ב-20% את מחיר זכויות השידור של הצ'מפיונס ליג והנהלת חברות הכבלים יחליטו שהן לא מסוגלות לעמוד במחיר הזה, אז לא יעזור לך גם אם תעמוד חודש מול משרד התקשורת ותשבות רעב - אתה לא תראה צ'מפיונס... הנהלת הפרמייר בטח ובטח שלא תוריד את המחיר, הזכויות שהיא מוכרת לישראל הן בונוס מבחינתה, לא יותר מזה. יש להם מספיק פיליפינים שמשלמים (אומנם משלמים פחות אבל הם הרבה יותר אנשים...). לכן, גם אם צ'רלטון ילחצו ויורידו מחירים לכיוון ה-65 ש"ח בשבוע זה לא ישנה כלום כי אמרתם שהעניין כאן הוא העיקרון. מה גם שצ'רלטון תעדיף לא לשדר בכלל מלשדר במחירי הפסד, פשוט כי לחסוך על אולפן וצוות משתלם הרבה יותר. קודם כל, אני לא משלם, אני מדבר על רמת העיקרון. ו"כדורגל לעשירים בלבד" זה משהו שקרה לכדורגל האירופאי ב-15 שנה האחרונות, שידורי הטלוויזיה מצטרפים באיחור אומנם אבל לא היה ספק שזה עומד לקרות. מישהו צריך לממן את ההעברות של דיוויד בקהאם ודידי דרוגבה. אלא אם כן אתה רואה באופק מהפכה בכדורגל העולמי - יש לך שתי ברירות: לשלם או לא לראות
דרך אגב לבחור שרשם למעלה, אז המשחק בין ארסנל לבולטון הוא לא בריבוק סטדיום, אלא בהייבורי. כמובן שעבדכם הנאמן ימשיך במסורת , ויהיה גם במשחק הזה (100% נוכחות בינתיים מאז תחילת העונה).
הערוץ בתשלום משדר ביום שבת את ארסנל-בולטון ואת בלקבורן-פורטסמות' וביום שני את מנ יו-ליברפול ובאמצע ביום ראשון עוד איזה משחק או שניים. למישהו יש מושג אם אפשר לקנות משחק בודד? אפילו לוח שידורים הנבלות האלה לא רושמים, רק פרסומת שרצה פעם ביום לא יודע איפה. אם מישהו יודע על איזה אתר של הערוץ שישלח לי בבקשה לפרטי.
אל תקראו לי "מורד". אני לא מזמין בשביל מרד או חרם. ברור לי שדבר כזה לא יצליח כי אנשים מעדיפים לשלם ולהזמין. אני לא מזמין בגלל עיקרון. בשביל עצמי לא בשביל שום מרד.
תוכלו לראות את המשחקים כאן: ENGLISH PREMIERSHIP -------------------------------------------------------------------------------- 18 saturdays 13:45 september Arsenal - Bolton ESPN SXTY LZPD 18 saturdays 16:00 september Birminghan - Charlton STARSPORT STARSPORT2 18 saturdays 16:00 september Cristal Palace - Manchester City ESPN SXTY LZPD Sunday 19 15:00 september Southampton - Newcastle ESPN SXTY Sunday 19 17:00 september Chelsea - Spurs ESPN SXTY ESPN - mms://202.98.116.36/espn SXTY - http://my.qq115.com/my/cntv/asx/sxty.asx LZPD - mms://218.94.124.33/lzpd STARSPORT - mms://61.177.180.210:8000 STARSPORT2 - mms://219.146.78.37/live7 מומלץ ביותר אינטרנט מהיר! גם תוכלו לראות את זה בערוץ לייבספורטס 2 או 3 שהוא פתוח לכולם (הערוץ בבלוג טיוי).
זה זז לאט ומעצבן גם למי שיש אינטרנט מהיר, כל שניה זה נתקע ולא מובן. פשוט אי אפשר לראו כדורגל באינטרנט
נכון... זה מבאס תתחת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אבל בעזרת השם יהיו שידורים ישירים בלייב ספורטס 2 בבלוג טיוי של תפוז.
תנסה את האתר CapitalGold.com זה אתר של רדיו לונדוני ששנה שעברה שידר 90% מהמשחקים של ארסנל, אני לא בטוח אם גם השנה הם משדרים את המשחקים http://www.thedrifters.fsworld.co.uk/images/capital/capital%20gold2.Xxx