שידורי הפרמיירשיפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eliran11, ‏13/1/04.

1. idans Member

יאללה מה אתם מתלוננים?? עד שיש משחק שלא עולה כסף מצדי שהמשחק ישודר בערוץ 8
    לפחות עכשיו אפשר לראות משחק אחד ללא תשלום!

2. KirkH Member

אפשר לחשוב, למה ברק רום יותר טוב משדר כדורגל אחר? הבן אדם ליצן, חוץ מלקרוא סטטיסטיקה מהדף הוא לא ממש עושה משהו (כן, ממש, אבל ממש מעניין את סבתא שלי כמה שערים בולטון הבקיעו ברגל שמאל, כל הכבוד...). הוא מלהב משטויות ובעיקר מזיין את השכל ("אייל ברקוביץ', המוסר הגדול ביותר בתולדות הכדורגל העולמי" - על ה"בישול" ליעקובו, מול קריסטל פאלאס...

האולפן של צ'רלטון ומה שהם בוחרים לשדר ולדבר עליו במחציות ובין המשחקים זה בכלל תת רמה. אני בטוח במאה אחוז שערוץ 1 לא ישדר פעמיים את אותה כתבה סתמית של BBC לרגל המשחק של ליברפול מאן יו...

ואני לא חושב שזה עולה לערוץ הראשון כסף. צ'רלטון משלמת על הזכויות כמכלול. כנראה שהחיסכון בשדר ואולפן גרם להם להעדיף לתת לערוץ הראשון את השידור במקום לפתוח פעם בשבוע את הערוץ שלהם לכלל הציבור. אין שום קשר בין זה למשחק מול צרפת...

3. I M M O R T A L Member

זה מה שמגיע לנו וזה היה צריך להיות ככה ממזמן,
    וגם משחק אחד בחינם זה מעט,
    יש אנשים שקנו את ספורט5+ רק בשביל ליגה אנגלית ואין להם את זה יותר.

4. KirkH Member

אז שיפסיקו כבר לבכות ויתנתקו...

5. robson Member

נכון.
    אני אוהב כדורגל אנגלי אך גם אוהב כדורגל....שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויתחבר למה שהוא רוצה.
    חוץ מזה עדיף כבר שערוץ 1 ייקח את חיים ברעם כפרשן {אוהד הפטישים}, הוא לפחות באמת חובב כדורגל אנגלי.

6. ScottishGunner Member

גם ברק רום הוא חובב כדורגל אנגלי, אבל זה לא מספיק. כדי להעביר שידור מאנגליה אתה צריך לחיות את אנגליה, ומלר הוא הדוגמא הראשונה שעולה לראש. ברעם הוא סתם עוד פלצן שבלי קשרים לא היה מגיע לכלום.

אני כבר לא אכפת לי מי יעביר את השידור, הבנתי שבאיזה ערוץ שלא ישדרו- בארץ זה לא יכול להיות איכותי. רק מה, זה לא עוזר לי עד שאני אעבור לגור באנגליה, משימה שתיקח לי שנים רבות.

7. robson Member

ללא ספק שמלר יודע מה הוא עושה....הוא לא נכנס לרצף הדיבור של השדרים האנגליים ונותן להם לרוץ עם השידור
    והוא נכנס רק כשיש ארוע מעניין כלשהו, בניגוד לשדרים אחרים שרק מדברים לא משנה מה...{שלא לדבר על רמי וויץ שהכל אצלו זה אני ואני...}.

8. Julian Joachim Member

רמי וויץ זה הכי גרוע... כשהוא מתחיל לדבר על מה השחקנים "אומרים" אני משתגע...

בקשר לחיים ברעם - הלוואי. מתנסח כמו שצריך וגם מבין עניין.

9. KirkH Member

לא יודע מתי פעם אחרונה ראית את חיים ברעם מפרשן - יצא לי בטעות לראות את ההתחלה של ראשון בשער השבוע (ברור שאחרי חמש שניות ו-16 חיוכים מזוייפים ל בוני העברתי) ברעם נראה כאילו מישהו העיר אותו רגע לפני השידור וניער אותו לתוך הכיסא באולפן. הוא פשוט נראה כמו הומלס!!!

אני גם ממש ממש לא אוהב את הפרשנות שלו שבדר"כ מושפעת מפוליטיקה וחברויות.

אבל היות וברק רום וזלצר (או כמו שרום קורא לו: "זאאאביק") עושים לי כאב ראש = אז לא ממש אכפת לי את מי ישימו שם. אני גם ככה שם MUTE אחרי 10 שניות.

10. Julian Joachim Member

מה אתה מצפה שהוא לא יירדם מהכדורגל בארץ? זה בסדר. באנגליה הוא לא יהיה ככה :)

11. NewcastleFan Member

Holy Shit!!! CHANEL 1???????? it means sleepy Uri Levi will broadcast? thank god i am here.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה, עושים מיוט. העיקר סוף סוף משהו בחינם.
    איזה משחק הם ישדרו? זה שבראשון?

אגב, JJ, מה אתה עושה באנגליה? אתה חוזר מתישהו?

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/04
  13. NewcastleFan Member

For now i am in my parents house in London. maybe i will start to work here and next year i want to begin to study in University here.

14. eastlands Member

לא יודע מה קורה בצ'רלטון ,ממה שאני יודע הם סופגים ביקורת איומה על הצוות -בנאי ,רום וכמובן איש הרעש המתמיד זלצר האומלל,
    אתמול בyנט היו למעלה מ300 תגובות חריפות על מידע שיקרי שפירסם צ'רלטון שכיביכול היתחברו 15000 בשבת האחרונה(זה שקר בדוק 5000)
    ביום ראשון לא משדרים פורטסמות-אברטון מטעמי חיסכון (החלטה מוזרה שכן לא מנתקים קשר עם לקוחות במשך שבועיים,חוק ידוע בעסקים) .
    השאלה הגדולה באמת עכשיו ,מעבר למישחק בערוץ 1 כמה מישחקים נוספים הם יראו?
    היות והם ממש נואשים ומשקרים לציבור כתרגיל שיווקי.
    בשבת ה2 באוקטובר נקבל תשובות ,יש 3 מישחקים בשבת ,אחד בריאשון, ואחד בשני

15. Rudess Member

העיקר שאבי מלר לא ישדר.

חיים ברעם הוא מצחיק, אני זוכר אותו מכדורגל עולמי (התוכנית האגדית מלפני 10 שנים) שכל משפט שני שלו שם היה " אני אוהב כדורגל התקפי, אני אוהב את ווסטהאם של שנות ה-60-70" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.

הכי טוב, מרטין טיילר ואנדי גריי, לא צריך כל מיני שדרנים/פרשנים חובבנים ישראלים .