לפי מה שאני יודע רוב המחצית היה דו צדדי עם התקפות פתוחות לצד לצד אבל בהתחלה ולקראת סיום המחצית סיטי תקפו ולחצואת ארסנל לשערה אבל לא הצליחו לנצל הזדמנויות ולהכניע את ארסנל.
זאת חוצפה מדרגה ראשונה לחסום שידורים לצרכנים שמשלמים על כך כסף, זה פגיעה בחוק יסוד, ובג"צ חייב להתערב כדי להפסיק זאת.
אני רואה ג'ילט סוקר סאטרדיי עם ג'ף סטלינג ואורחים באולפן - תוכנית של עדכוני שערים מכל המשחקים בכל הליגות באנגליה וסקוטלנד. ב-5 (שעון אנגליה) יש שידור ישיר של בולטון-בירמינגהאם. וב-7 יש שידור של אתלטיק בילבאו נגד ריאל מדריד.
בילבאו מדריד יש גם אצלנו בספורט 5+ אף לינק לא עובד לי ואפילו ל-livescore אני לא מצליח להכנס. איזה כיף!
1.5 במשחק של צ'לסי-בורו השידור היה באמת מקוטע לגמרי,אבל בדיוק בפתיחת המשחק של ארסנל זה איכשהו הסתדר ורץ חלק.
נו? שוב התחלת לקשקש? שוב סיסמאות בלי תוכן? כן, זה מאוד מעצבן - לא, אין כאן שום פגיעה בחוק, להיפך... בחוזה של צ'רלטון או לחילופין כל חברה אחרת שחותמת על חוזה שידורים יש סעיפים שמגדירים למי בישראל מותר לשדר. מן הסתם צ'רלטון משלמים כסף כדי לקבל בלעדיות. אותו דבר עם ESPN שבארץ משדר פחות מרבע מהתוכן שמקבלים במדינות אחרות בגלל הסכמי שידור... אני ככל הנראה גם עובר בקרוב מאוד לצלחת...