טיפים לקראת 3 שידורינו מחר? יונייטד-צ'רלטון, ארסנל-ווסט ברומיץ', פורטסמות'-סיטי. מחר אבי כהן הפרשן וגם ביום א'-בלקבורן-בירמינגהאם (ללא תשלום) ובשני אסטון וילה מולן טוטנהאם
לפחות יש צחוקים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
נמשיך לנקוט בגישה הלא מפריעה של 3 כניסות לשידור במחצית, למעט גולים ואדומים. ממשיכים ללמוד, ממשיכים לעבוד. תודה על ההערות הן באמת מסייעות לי המון.
טיפ חשוב- אם אפשר שרק אתה תדבר, ברק. בחיי, לא רוצה לשמוע את אבי כהן אומר את הקלישאות הכי בנאליות שניתן לדמיין, לא רוצה לשמוע אותו חוזר על המשפטים שאתה מציג לו (במשחק שלנו באולד טראפורד זה היה ממש פארסה...). הוא לא יודע כלום בכדורגל אנגלי, גם אם הוא שיחק בליברפול הגדולה. ניחא שאין לו מושג, אין לו טיפת יכולת ביטוי.
מישהו יודע על לינק לשידור ברשת של מילוול - ווסט האם מחר? זה משודר באנגליה כך שאני מתאר לעצמי שזה יועבר בצורה פיראטית כלשהיא באינטרנט...
כל הכבוד לברק עמד בדיבורו ונתן מחמאות לפורום. השידור הראשון של יונייטד עבר חלק ושקט עד שאבי המומיה כהן פתח את הפה .
אחלה שידור של ברק רום,נתן לשדר האנגלי לדבר,נכנס לא יותר מ 3 פעמים במחצית בדברי טעם. הבעיה הגדולה ביותר היא שוב הפרשן והפעם אבי כהן, כהן לא רק שמדבר סיסמאות באויר שלא קשורות למשחק הגדיל לעשות כאשר דיבר על סקולס ואמר כי זה יפה לראות את סקולס הקשר האחורי מצטרף להתקפה,סקולס לפי כהן הוא במקור קשר הגנתי!!! מי שקורה לסקולס קשר הגנתי ועוד במקור....מה יש לומר?חובבנות,טיפשות,חוסר ידע משווע,אז בשביל מה מביאים אותו ועוד משלמים לו כסף?אני מוכן לארגן מגבית בין חברי הפורום לפרשנים העלובים העיקר שלא יגיעו לאולפן,יש מצטרפים? ,ברק רום דבר עם הממונים עליך,תשמע את הפרשנות שלו מהמשחק של יונייטד ותגיע גם אתה למסקנה כי עדיף שלא יהיה לידך פרשן המסוג של כהן או זלצר,בוא תשדר לבד עדיף לכולם. שוב תודה על שידור טוב.
באמת סך הכל זה טוב שלא נכנסתם הרבה לשידור...[במיוחד אבי כהן עם סקולס ההגנתי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ] אולי חסר פה ושם עוד מידע על השחקנים...זה תמיד נחמד לשמוע כל מיני סיפורים על השחקנים ותכלס לא צריך שני אנשים בשביל השידור אם מדברים 3-4 פעמים במחצית..מספיק בן אדם אחד.
באמת יופי של שידור, אבל בכל זאת כמה הערות: מי לעזאזל צריך את זלצר מהייבורי?!?!? עד שהצלחנו להיפטר מהשועל באולפן הוא קופץ עלינו מלונדון? מה עשינו רע? ועוד מתי? באמצע התקפה? "ואולי אני אשדר כאן שער בשידור חי" מילא היה משדר אבל הוא הפריע לעצמו עם ניתוחים טקטיים בגרוש שהיו מרדימים גם מישהו על ספיד. נסעת ללונדון? יופי, עזוב אותנו בשקט. רוצים בכל זאת לתת לו לדבר? בשביל מה יש פריוויו? בשביל מה יש מחצית? בשביל מה יש סיכום משחק? הקטע של אבי כהן לסכם משחקים עוד לפני שהם נגמרים (הבנה בסיסית כבר אמרנו?) ועוד באמצע קרן או מהלך אחר של המשחק יכול להוריד מהפסים!!! שוב, יש פריוויו, יש מחצית, יש סיכום - דיבורים תעשו שם. מילא אם יש איזו פציעה או משחק של 5-0, אבל ב2-2 חצי דקה לסוף עם כדור קרן???
לי הפריע מאוד מיזעור המסך לפחות כמה פעמים במחצית. כדי לראות שהתחיל המשחק של צ'לסי, לא צריך לעבור לבעיטת הפתיחה, מספיק להודיע על כך לצופים. כדי לעבור לזלצר שנמצא בהייבורי, לא צריך למזער את המסך ל-40% בשביל כתובית ותמונה. זה ממש הפריע. ברק, מצטער שאני לא יכול לפרגן על השידור היום, למרות שאתה ממשיך לעשות עבודה טובה שכל הזמן משתפרת. אבל אני לא יכול לסבול את אבי כהן, וזה ממש הורס את כל ההשקעה. בשביל להגיד את הקלישאות שהוא אומר, לא צריך לשחק בליברפול ולהיות אבא של תמיר כהן, גם אני ואלברט משדרות יכולים לומר אותו דבר. אבי, שב ברוגע ביציע בקריית אליעזר ותסתכל איך הבן שלך חוטף היום תבוסה לקול שריקות הבוז מיציע ג', עדיף לכולנו.
עם העלייה של השחקנים למחצית השנייה באולד-טראפורד ברק רום הודה למשתתפי הפורום על המידע והעזרה. קירק, גם אני מזועזע מכך שאבי כהן עושה סיכום משחק דקה לסוף כשלארסנל יש קרן במצב של 1:1,פשוט לא להאמין!!! אותו דבר גם היה בצ'לסי,התחיל לסכם את המשחק דקה לסוף כשיש התקפה שיכולה לשנות את כל הסיכום שלו. ברק רום לטיפולך!