מודה עלהתגובות. אני אעביר את הרעיונות לגבי הפרשנים לממונים עלי בצ'רלטון שהם עורכי השידור אמיר בן דוד ומשה סגל. שוב תודה על הפרגון וכל העזקה והתמיכה
ברק שידור טוב בסך הכל אין לי תלונות. אהבתי במיוחד את ההתייחסות האובייקטיבית במשחק של פורטסמות'-מנצ' סיטי למרות כניסתו של אייל-שדרים אחרים לא היו מפסיקים לנסות ולהלל כל התקפה שעוברת דרך אייל.
שני ציטוטים מהאיש והאגדה, אבי כהן: " רגע, אולי יהיה שער. כן, לא, כן, לא, כן, לא, לא " השורה הזאת אגב נאמרה בטון ילדותי של ילד דיסלקט. אבי כהן, אתה מקסימום יכול לשדר ככה אם אתה משדר לעצמך כשאתה משחק פיפא בבית, אבל בשידור ישיר בטלויזיה? אני באותם שניות חשבתי: אני רוצה להרוג את אבי כהן. כן, לא, כן,לא, כן, כן, כן! " גיגס בועט, והכדור לא נכנס. נו, כניראה שגיגס לא רצה לכבוש". מה לא רצה לכבוש? העובדה שהשוער חסם את הכדור עם הגוף וששני שחקני הגנה עזרו לשוער בסגירה של הבעיטה לא הייתה הגורם לאי כיבוש השער. מה שגרם לאי כיבוש השער היה שגיגס פשוט לא רצה לכבוש. אכן פנינה נוספת מפיו של הפרשן המהולל. אגדה, כבר אמרנו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
כן,כל פעם שאבי כהן מתחיל לברבר,תדפוק השוואות בין המשחק היום לבין המשחק שנערך אתמול בקריית אליעזר,זה ישתיק אותו לכמה דקות בטוח.
ברק רום לטיפולך: אבי כהן כחצי דקה אחרי השער של סאבג מדבר על כך שלסאבג היה את הזמן לעצור את הכדור,לחפש את הפינה ולכבוש!איזה לעצור ואיזה נעליים?סאבג בעט בסיבוב בנגיעה אחת אז תגיד לי אתה,אתה בטוח שהוא מסתכל על המשחק?אם כן אז הראש שלו לא נמצא שם. דבר שני,אתמול כתבתי לך כי הוא עושה סיכומים לפני הזמן וזה טעות+מפריע והנה היום עושה סיכום בזמן פציעות,מדבר ומברבר ותוך כדי בירמנגהאם בהתקפה מסוכנת,במקום לשתוק הוא ממשיך לעשות סיכומים ואז יוצא לו משהו כמו"והנה עוד שער"!!!כשבירמנגהאם כובשת את השלישי,מה ההפקרות הזו? סיכומים עושים לאחר השריקה למחצית/משחק בטח ובטח אם התוצאה צמודה. חבל כי אתה מעביר יופי את השידור ותמיד אלו שיושבים לצידך פשוט הורסים לך פעם אחרי פעם!
לדעתי יש הוראה שהפרשן ייתן סיכום דקה לסיום המחציות רק שהבעיה שהסיכום ניתן לשבב ולא לבן אדם. הכרתי אותו כמה שנים שאימן את כפר סבא תאמינו לי העץ הקרוב לביתכם פחות טיפש ממנו.
7 דקות לסיום המשחק הענק הזה אבי כהן אומר את הדברים הבאים: "במחצית הראשונה בירמנגהאם נתנה הכל,במחצית השניייה בלקבורן נתנה הכל ועכשיו השחקנים לא עומדים על הרגליים". רואה כדורגל אנגלי וחושב על כדורגל ישראלי אבי כהן! לטובת חברי הפורום שלא ראו את המשחק הקצב המטורף נמשך גם ב 7 הדקות האחרונות+תוספת הזמן של 3 דקות. פרשן כדורגל אנגלי שאין לו מושג מה זה,כן,כן אני יודע שהוא שיחק שם,גם דוד אמסלם וגם משה גריאני ואני לא רואה אותם פרשנים של הליגה האנגלית וטוב שכך רק חבל שכהן כן,גם לא מדבר לעניין,גם לא מסוגל לדבר שני משפטים בלי גימגום או עיוות,שכונה. לפחות הוא לא עשה סיכום משחק בדקות הסיום,פול דיקוב החטיא אחד על אחד דקה לסיום מה ששוב מראה כי סיכומים צריך לעשות לאחר סיום המשחק. ברק רום,אתה יותר מבסדר,רק בשבילך ובשבילנו עדיף שתיהיה לבד באולפן,לא כהן,לא זלצר לא אף אחד אחר.
תודה על התגובות. אבי כהן ישמש כפרשן בשבת כשבשדורי ליגת העל שיבצו אותו לפרשן את המשחק בין פורתסמות' לבין בולטון. אני וזלצר נשדר את 2 המנצ'סטריות בערוץ האנגלי. אני מודע לקשיים ומדבר עם האנשים, פשוט זה הולך לאט. כמו שהלך לאט איתי, זוכרים? אני משתדל לתקן ובטוח שתוך חודש גם השאר יראה וימע אחרת
קח את קלטת המשחק ששידרתם היום (ברמינגהאם - רוברס) ותראה אותה למי שעושה החלטות. פרשן, אם אני זוכר נכון, נמצא באולפן כדי לתת פרשנות מקצועית היות ויש לו רמת ידע או הכרות (שאמורה להיות) גבוהה מזו של השדר. 3-3 ברוס מאבד יתרון של שני שערים, הרוברס שוכבים ברחבה של הכחולים, וברוס בוחר להוציא חלוץ, ומכניס במקומו מגן - הפרשן שותק. כלום, שום מילה על החילוף. שום מילה על זה שאפשר לפרש את זה כניסיון לשמור על תוצאה. עוברות קצת יותר מעשר דקות, עדיין 3-3. ברוס מוציא קשר ומכניס את יורק. שוב, הפרשן בעל הניסיון בפרמיירליג - שותק. שום התייחסות. לא מדבר על זה שבעצם ברוס עשה מהלך נבון שנועד להרגיע את קריסת המערכות של הקבוצה שלו, שום דבר על זה שברמינגהאם חוזרת לאותו מערך בו שיחקה לפני שמוריסון יצא... עוברות עוד חמש דקות, גאון הדור נזכר להתעורר. בין שטות אחת לאחרת, "רואים שבלקבורן רוצים לנצח" (אהה וואלה, חשבתי באו לעשות מנגל המוני). אבי כהן נזכר לציין בחצי מילה את החילוף שברוס ביצע (אי שם רבע שעה לפני להזכירכם...) אז אני שואל בשביל מה לעזאזל צריך פרשן?!?! מה תפקידו? להגיד לנו מתי הקבוצה הייתה קרובה להבקיע? עיינים יש לי, תודה רבה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
ברק- כל הכבוד לך ולדרך שלך , אתה משקיע באמת ואת התוצאות רואים ושומעים , ואני מאמין שעם הרצון שלך אתה עוד תהפוך לאנגלופיל אמיתי , אני וחבריי מוכנים לעזור לך אפילו בצורה רצינית יותר , בפגישה שהייתה לנו שוכנעתי סופית שאתה באמת אוהב את זה , לגבי הפרשן שלידך , כמובן שאני מעדיף אותך לבד , אבל זלצר העילג הוא הרבה יותר מלומד ממר כהן שהוא באמת מיקרה אבוד. הבעיה עם זלצר שהוא לא מוכן לתקן וללילמוד ובמיקרה הזה האשם הוא בעל הבית שכניראה גם לא מבין וגם לא קורא ביקורת (דבר שלא היה עובר בערוץ מיקצועי יותר ,5 למשל) אני מתכנן לצאת עם קבוצה למנצ'סטר בקרוב , אולי אנשי צ'רלטון יצטרפו אלנו , אני מוכן לתת הדרכה בחינם למיצטרפים , אןלי אחרי מסע הכרה ברחובותיה הקדושים של מנצ'סטר וליברפול הגישה של אנשים כמו בנאי תישתנה.
כתוב לי על הטיול ואולי אשכנע את אדר זהבי לארגן משלחת משלנו שתצטרף ללימוד והפנמה. זה רעיון מעולה, אני אשמח להשכיל וברור שאוהדים כמוכם הם מקור ידע בלתי נדלה עבורי. אני יודע עד כמה גדול הפער ביני לבין שדר אנגלי מקצועני, אבל לוקח זמן. קשה לי להדביק חור של שנים בשלושה חודשים. זאת עונת הסתגלות והשתפרות, אין דרך אחרת. עושה כל מאמץ כדי לא לאכזב ולהרגיז