שידורי הפרמיירשיפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eliran11, ‏13/1/04.

1. cityblues beter dead than red

ברק...
    האם זה נכון שברקו ופומפיי יקחו לנו את השידור ע"ח סיטי-טוטנהאם?

2. barakrom Member

על המסך כתובים המשחקים, לא זןכר בעל פה

3. Maor321 Member

לא כתוב עדיין בגלל המשחק שיש מחר.

4. cityblues beter dead than red

בתור אחד עושה הרבה שיעורי בית,ואתה עושה.
    אתה צריך לדעת לאיזה מבחן להתכונן.
    תקן אותי אם אני טועה.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, כשתגדל גם אתה תבין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

אגב לשדרים האנגליים יש את הדיבור הכי ברור בעולם, הגייה ששווה להתענג עליה, בייחוד אם אתם אוהבים מבטא בריטי אמיתי כמוני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/12/04
  6. KirkH Member

אל תתפוס אותי במילה כי פתאום אני לא בטוח במאה אחוז ולא מצליח להיזכר מה כן ישדרו, אבל בפיי האנגלי לפי מה שאני זוכר מאתמול היה כתוב משחק אחר. נדמה לי הפומפות בסיינט ג'יימסס פארק.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי די הגיוני. אני לא זוכר מחזור שפומפיי לא שודרה... זו הקבוצה הכי משודרת במדינה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

8. barakrom Member

הערב ב-10 בורו מול מנ.סיטי, אשמח לפידבקים

9. KirkH Member

דדדייי!!! תבעטו בזלצר לאלף עזאזל, אי אפשר ככה...

שאני אבין, מי השדר אצלכם בבית? אתה (ברק רום) או זלצר?!? מחצית שניה האינטיליגנט לא סתם את הפה "שתי הקבוצות מנסות לשחק כדורגל" וואלה, והמטקות עם הכדור הצהוב ממש נתנו תחושה של פינג פונג...

כל המשחק זלצר מפרשן מהלכים ברורים מעליו, היה יכול לעשות ככה, היה צריך לעשות ככה, אם היה עושה אחרת - דייי, הוא פרשן או פילוסוף?!?

אגב זלצר, לא רציתי סתם להשמיץ אז חיכיתי לתקצירים. ילך נא אדון זלצר שאחרי הגול השני של יונייטד מול סוטון אמר שאלן סמית' משך את הבלמים הצידה כדי לפנות מקום לרוני וימצא את הבלונדיני במהלך. סמית' חזר למגרש אחרי השער של רוני כולו מדמם. הוא קיבל טיפול בצידי המגרש בזמן המהלך. אם מישהו היה צריך דוגמא לפרשן שלא ממש צריך את המשחק כדי לזיין לצופים את השכל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

אהה כן, ברק, מה לעזאזל יש לך מהשוערים הבריטיים? אז היה מחזור עם טעות שתיים (והפנדל של גיבן ממש לא נכנס לקטגוריה הזו), מכאן ועד התאוריות שפיתחת יש מרחק מאוד גדול. מה גם שלנסות לבסס אותן על מחזור אחד חלש של נייג'ל מרטין שעד עכשיו הוא אחד השוערים הטובים בליגה העונה - זה איך לומר, קטנוניות.

10. eastlands Member

ראיתי את תקציר המשחק בצ'רלטון וזאביק הצליח במשפט אחד לעוות חצי קבוצה ,
    זאביק- מאקן ולא מקאן הוא לא סקוטי יא אהבל אנגלי מאקן מאקן ימפגר חולה נפש , ודיסטאן הוא לא דיסטין ועזוב לך תתאבד יוידוווקא

11. THE STRETFORD END Member

ברק,
    השידור שלך מצויין אבל לצערי זלצר פשוט הורס לך את העבודה הטובה!

תעשה לי טובה ותראה שוב את ההקלטה של 10 הדקות האחרונות של המשחק למשל,הוא דיבר שם בשביל שני משחקים וחצי,כמעט כל מהלך הוא סיפר לנו מה ראינו,למשל איך היתה הבעיטה או איזו הדיפה יפה....
    שוב חזר על הטעות של סיכום מחצית לפני הזמן ועוד סיכם במשך 2 דקות בזמן שיש מהלכים בתוך הרחבה שיכולים להשפיע על התוצאה ובעצם על סיכום המחצית כולה!

אני מבין שאתה מכבד אותו ושהוא מקבל הוראות מהעורך או ממי שזה לא יהיה אבל בשביל שלא תהרס כל ההשקעה שלך לפני ובזמן השידור אתה חייב לעשות לזה סטופ!דבר איתו,תסביר לו שאנחנו לא עיוורים,תכניס לו לראש 3פעמים בזמן מחצית וזהו,אתה מנווט את השידור זו האחריות שלך,דבר עם העורך,במאי,כל מי שיכול וצריך להשפיע וכל מי שקובע,שזלצר יבין פעם אחת ולתמיד,אנחנו לא התחלנו לראות כדורגל אתמול,לא צריך להסביר כל אירוע שמתרחש!

חבל כי הוא באמת הורס את העבודה המצויינת ואת ההשקעה שלך.

מקווה שתעביר לו את המסר ואולי בעתיד אוכל לרשום גם לגביו שידור מהנה.

12. eastlands Member

סטרטפורד - לא ראיתי את השידור המצויין , אבל מתקציר במחצית ובסיום אני לא יודע ממה בדיוק אתה מחלק ציונים ככה חופשי , כמו שציין קירק התאוריה של ברק וקביעת העובדות לגבי שוערים הם שטויות בריבוע (הגול השני של דייויס נגיחה מצויינת לרחוק)
    אן בעולם עוד דוגמא לכך שתקציר של גולים בלבד מלווה בנוסף לתאור גם בפרשנות .
    אבל אם נהנת אז יופי ,(אולי נהנת מהתוצאה וזה השפיע עליך?)

13. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    הציון שלי לגבי ברק רום הוא בגלל שהוא עומד בדיברתו לגבי מספר הכניסות בזמן המשחק,אי הכנסת אלף ואחת נתונים לא מעניינים או נתונים בזמנים לא נכונים וכשמדבר אז מדבר לעניין.

לא ראיתי את התקצירים בזמן המחצית ואת סיכום המשחק ככה שלא יכול להעביר דעה על משהו שלא ראיתי או שמעתי.

לגבי זלצר,אני וקירק כנראה ראינו את אותו הדבר,זלצר ציון 0.

ואין ספק שאני הולך לישון עם חיוך על הפנים בגלל התוצאה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. barakrom Member

מקבל את ההערות שלכם. אנסה להעיר את תשומת ליבו של זלצר, לא בטוח שאוכל להשפיע על שיקול דעתו. מעבר לכך כדיעה פרטית, אני באמת חושב שהשוערים בפרמיירשיפ חלשים מאוד ביחס לשחקני השדה. הגול של פדרסן הוא לא פינה רחוקה אלא בדיחה לא מוצלחת של מרטין. שוער וילה יצא ולא הגיע לכדור, הפנדל שגיבן עשה בהחמיצו את הכדור, הגול של פירס ולא חסרות עוד דוגמאות (היציאות של ג'יימס?) מה לעשות, כך אני מתרשם, לא רק על סמך מחזור 1

15. barakrom Member

לשאלתכם-שבת משודר הדרבי של ליברפול וטוטנהאם מול מנ.סיטי

שני בעשר בערב יונייטד מול פולהאם, שלישי בעשר פומפי מול ליברפול במשחק השלמה