חבל לעשות משחקים מוקלטים כאלה... אני יודע אישית שאני הייתי מעדיף לראות את המחצית השנייה בשידור ישיר ואת הראשונה בפעם אחרת.
אם אני שאני חולה עם קבלות מצליח לנתק את עצמי מהעולם בשביל לראות משחק מוקלט של טוטנהאם בכמה שעות הבדל אז חצי שעה זה הסיפור ? נכון זה מעצבן לדעת שכבר התחיל אבל בשביל הריגוש שווה לסבול.
זה מעצבן לראות משחק מוקלט. תחשוב שבדקה 75 בשיא המתח אתה יודע שאתה יכול לבדוק כמה נגמר באינטרנט. איך אפשר לא לבדוק ?
אני לא מבין על מה אתם מתלוננים. נותנים לכם +, שידור של המשחק, אמנם לא בשידור ישיר אבל משדרים לכם אותו. האופציה החלופית היא בכלל לא לשדר וזהו אז על מה התלונות?
תעשה את זה פעם פעמיים ותתרגל.תאמין לי שמשחק של טוטנהאם תמיד חשוב לי בטירוף ואם יש שידור מוקלט אני סוגר טלפונים כל היום,שם צמר גפן באוזניים וצועק על אנשים רק בשביל לא לשמוע על מה הם מדברים...בסוף היום יש לי שידור ישיר מוקלט ואין שום דבר שמשתווה למשחק חי של קבוצתך האהובה. לפעמים זה לא מצליח...פעם אחת היה משחק בלילה של ארגנטינה ברזיל ולא רציתי לדעת תוצאה בגלל שהיה שידור מוקלט בערב. תאר לך כל היום בלי לדבר עם אנשים ובלי לשמוע רדיו ואז אני נכנס הביתה ואבא שלי אומר לי "שמעת איזה משחק היה?" אני כמובן צועק עליו שלא יגלה לי כי אני רוצה להישאר במתח והוא החליט להגיד לי "אתה יודע מה? ארגנטינה ניצחו".....כמובן שהבנתי שברזיל ניצחו...היו עוד כמה פעמים שהתפקשש אבל זה שווה את זה תאמין לי.
אני לא יודע מה איתכם, אני באופן אישי הייתי מעדיף לראות מהדקה ה- 30 או אפילו מחצית שניה בלבד מאשר מוקלט.
מעדיף שידור ישיר מהדקה ה30. זה לא כיף לראות מוקלט, במיוחד במשחק חשוב כזה. אני בחיים לא יצליח לא להסתכל בלייב גיימס על התוצאה.
לא, לא להישבר. ליהנות מכל העולמות, תאו כמה משחקים צפויים לנו בכל הערוצים בשבוע אחד. אין יותר כיף מזה בעולם
או שאפשר לרוץ לחנות מחשבים הקרובה לבית, לקנות כרטיס טלויזיה ומפענח מחתרתי ולחבר למחשב(ים) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx