אחרי שלושה שידורים היום אפשר להגיד דבר אחד בבירור,אבי כהן אולי היה אחד הבלמים המודרנים הטובים ביותר בישראל(למרות שאני מעדיף את חיים בר)אבל בתור פרשן אפילו רינה מצליח כשהיתה בשירים ושערים היתה הרבה יותר מוצלחת ממנו. במצב של 0:0 כשלא היו הזדמנויות הוא דיבר על ההגנות הגרועות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx במצב של 1:0 עוד במחצית הראשונה הוא אמר כי גם יונייטד וגם וילה רוצות להבקיע שערים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx כל השידור הוא חוזר על אותן קלישאות שלא תורמות מאומה! ברק רום סבבה,אני אוהב את ההתלהבות שהוא מביא עימו לשידור,לא מוגזמת מדי ובדיוק במינון הנכון!
ביום שני הקרוב חגיגה אמיתית לכל חובבי הכדורגל האנגלי: ספורט 5 וספורט 5+ משדרים 3 משחקים ישירים (אם כי לא של הגדולות) ביום שכולו כדורגל אנגלי קלאסי. רשמו ביומנים!
מסתבר כי משחקה של ליברפול מול סאותהמפטון התקיים במקביל למשחקה של צ'לסי (שהחל ב-16:55) מה עשו קברינטי הערוץ המכובד? המתינו שמשחקה של צ'לסי יסתיים וב-19:30 החלו לשדר את המשחק ליברפול - סאותהמפטון, זאת למרות שהמשחק התנהל כבר 60 דקות. מי שהזמין את המשחק, שילם מכספו וחשב שהוא רואה את השחקנים רצים על הדשא ממש באותו זמן שהוא מפצח גרעינים, טעה ובגדול. הוא ראה שידור מוקלט ויכל אם רצה, להתעדכן באינטרנט על תוצאת הסיום. בכל מקרה, הודעה לצופים מטעם הערוץ על כך שהמשחק אינו מועבר בשידור חי - לא נמסרה. אוהד ליברפול שנפגע מכך: "ברצוני לשתף את כולם בחוויה מאוד לא נעימה שעברתי בתור אוהד ליברפול הזמנתי את המשחק בשלם וצפה כמו אוהד שמח מילתי טופס ווינר והימרתי על המשחק הכל טוב ויפה בדקתי את שעת השידור וראיתי 1930 בסדר הזמנתי פיצה והתישבתי לצפות במשחק של קבוצתי בעודי רואה בדקה ה20 לערך אני ניגש לטוטו און לין ובדקתי את הטופס ולפתע אני רואה שהתוצאה במשחק הוא 1:0 דקה 70 אני מסתכל ורואה דקה 20 אצלי בטלוזיה כמוון שהדבר הרס לי את החוויה וכל הערב שתכננתי נהרס לי. התקשרתי לכבלים הם אמרו לי שזה תלוי בהם אלא בחברה צרלטון אמרתי להם אז אני מבקש שיפסיקו לי את השידור ויחזירו לי את כספי אך הם אמרו לי שלא ניתן ובמקרה הטוב היא מוכנה למרות הכל לזכות אותי בסרט אך את 20 השקלים שלי הם גוזלים. לא הייתי מוכן לוותר ודרשתי לדבר עם מנהל שיזכה אותי היא אמרה שיש נוהל מסודר לזה יקח עד שבועים שהם יחליטו אם לזכות אותי. אני מוחה כנגד פרסום מטעה שאומר שידור ישיר אני מוחה נגד כך שכספנו נמצא להפקר אצל הכבלים. ואם כבר אתם דורשים מחיר של ערוץ שסה"כ משדר 4 שידורים תנו לנו לפחות איכות אמינות שנדע שכספנו הוא לא לשווא בתודה אוהד כדורגל קטן מן השורה"
מה זה הבדיחה הזאת עם ליברפול? היה כתוב שליברפול נגד הסיינטס זה שידור ישיר. אנשים פה שילמו כסף על זה.. מסכנים אוהדי שתי הקבוצות שהזמינו וגילו שזה לא ישיר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx שידור מעולה שלך ברק, היה תענוג השלושה ימים האלה. ואבי כהן עם משפט גאוני, "שתי הקבוצות רוצות להבקיע". גאון הבנאדם.
תודה חבר'ה, גם לי לא היה מושג מכל העניין. חאללה, ממשיכים הלאה למשחק הלילה בין ניקאסל לארסנל. העיקר הכדורגל
תגובה לboss ולכל הבכיינים המפונקים במדינה הקוטרית והמתלוננת שיש לנו , -טוב אני לא יחזור למונולוג שלי על שנות ה70 וה80 שכשהיה שידור חודש לפני כבר עשינו הכנות , ולמרות זאת פתאום באמצע היה מבזק חדשות , או בירדן בדיוק המלך חוסן האהוב רצה לומר משהו , אני מדבר על כמות השידורים היום , על האקסטרה לראות כל כך הרבה אנגליה במחזור , אני אומר לכם גן עדן , ולכם גן עדן של מפונקים , boss- וחבריו " המסכנים" שדפקו אותם עם ליברפול , קודם כל מי שרצה להתאפק ולראות כאילו ישיר היה צריך בסך הכל להתנתק לשעה אחת(לא מסובך למי שאוהב את הריגוש של שידור ישיר, רק לפני חודשיים התנתקתי ל5 שעות בשביל לראות את אהובתי סיטי נגד ניוקאסל בכאילו ישיר ב11 בלילה בatr ומבחינתי להתנתק ל5 שעות זה קצת יותר קשה מאשר לכם מפונקים , מכוון שאני יור חוג אוהדי סיטי בישראל , ובנוסף אני מגיש פינה אנגלית ברדיו 90 fm ולא פשוט לנתק טלפונים ולהיסתגר בחדר 5 שעות) אבל מה לא עושים בשביל לקבל את הריגוש של שידור ישיר , אני היתי אומר תודה לצ'רלטון על היוזמה לשדר מוקלט רעיון גדול במקום להסתפק ב2 שידורים ישירים בלבד , הם עשו מאמץ (שאגב עולה כסף) שלא היו חיבים לעשות - תודה רבה לכם צ'רלטון אתם חושבים לטובת הלקוח נטו (לגבי האכות אני לא יכול לבקר היות ואני לא צופה, אבל אני שומע מחברים שברק ממש בסדר , והבעיה היחידה היא תפקיד הפרשן , גם רמת הפרשן וגם ההחלטה שצריך בכלל פרשן בנוסף לברק , ולשדר האנגלי ולפרשן האנגלי) בשנים הבאות אתם עוד תתגעגעו לעונה הזאת , היות והמצב הולך להשתנות אחרי 2007 , כמות השידורים תצנח בגדול לפי ההערכות באנגליה
מסכים לכל מילה. עזבו אתכם מטענות קטנוניות ותיהנו מכמות השידורים המדהימה. בסך הכל זו עונה שכולנו נרצה לזכור בגלל כמות השידורים העצומה