איזו שנה נהדרת. צריכים להזכיר שהתבוסה ברודה הייתה בעונת הירידה 98,אחרי שלהב עשה "מכירת חיסול" והעיף את רוסו,החליל וכל שאר השחקנים המובילים. התבוסה לא הייתה בעונה הנפלאה של הגביע(97). באותו עונה של הגביע המוביל אצלנו דווקא היה סיעד חלילוביץ', שהכינוי שלו היה החליל,רוסו היה רק כינוי שני,וזה כבר אומר הכל על חלילוביץ',אחד מהזרים הטובים ביותר שהיו כאן. ואיך נשכח את הניצחון בטדי על בית"ר,1-0 משער של סגרון,רק להזכיר שבית"ר של אז הייתה אחת מהקבוצות הטובות ביותר בישראל שאני ראיתי(לא הכי גדולה כי הייתי עד לאליפות של חיפה ב93/94). וכמובן הגביע: "סידע חלילוביץ' עם כדור הקרן,הכדור עולה חזק גבוהה, גם בוחניק בתוך הרחבה, הכדור מגיע לכיונו של ג'ובני רוסו,רוסו עם המספרת, הכדור בקורה ופנימה, 1-0 לבאר שבע!!!!!!!" "והנה סתיו אלימלך מרים את הגביע לשמחתם של כל אוהדי באר שבע" איזה עונה מופלאה.......
היו עוד שתי זרים טובים לבאר שבע אני לא זוכר ממש..אני רק זוכר שהיה אחד בלם שהשם הפרטי שלו נראה לי היה אלכסנדר..אני זוכר שהוא היה בלם טוב ויציב וגם הלך בגלל מכירת החיסול.. 97 הייתה גם השנה של ה"מכונה" בפתח תקווה לא?
או...אלכסנדר סולוב!!!!תודה..עכשיו אני יכול לישון בשקט כבר שנים שאני מנסה לזכור את השם שלו... ותגיד היה עוד זר לא? וזאת הייתה השנה של המכונה??? צריך שיהיה יותר קבוצות כמו פתח תקווה של המכונה וחיפה עם השטויות של רוסו נאנו ובאדיר..זה מוסיף למשחק בהרבה.. באותה עונה כל גול של סגרון הוא היה מתיישב כזה ועושה את עצמו חושב..זה גם היה אדיר וקנדאורוב היה עושה תנועות עם היד תוך כדי חצי ישיבה כזאת...איזה עונה..שעוד הכדורגל היה שמח..
אני כבר יכול להגיד לך מראש שהם לא חושבים כמוני משום שאצלם רוסו דווקא נתן עונה טובה ותרם להם. אני לא צריך לחזור על מה שהוא עשה בבית"ר, נכון? לאוהדי ב"ש יש זכרונות טובים ממנו, לאוהדי בית"ר רק זכרונות רעים.
בוא נבהיר משהו,אנחנו ב97 הינו יותר טובים מפתח תיקווה למעשה סימנו באופן שני. למה? מחזור הסיום,פתח תיקווה משחקת ביום שישי מול הפועל ת"א,הפועל ת"א זקוקה לניצחון בבית בהפרש של 4 שערים כדאי להישאר בליגה! בדקה ה90 הם משיגים את המטרה ומנצחים 6-2. מחזור אחרון,יום שבת,אנחנו יוצאים לחולון שירדו ליגה ובגלל בעיות תקציב חולון עולים עם הנוער,אנו זקוקים לניצחון של 3שערים על חולון החלשה כדי לסיים במקום השני. אלי להב מתחיל במכירת החיסול,והשחקנים הבכירים כתגובה לא עולים למשחק. ולכן משחקים שתי קבוצות הנוער בחיזוק מסוים. המשחק אגב מסתיים ב2-0 לזכות ה"נוער" שלנו,רמי אליהו ויוסי בניון בישלו את השערים,ועשו צחוק מהגנת חולון,שכבר בדקה ה20 הולכנו 2-0,במחצית גוטמן מבקש לא להשפיל את חולון(אומרים שלא ניצחו בהפרש שלוש שערים כדי לפגוע בכיס של להב,שהתחיל מכירת חיסול). אנחנו מסימים רק שלישי. ובדבר רוסו,איך אפשר אחרי הגול המדהים שלו בגמר שהביא לנו גביע לשנוא אותו?
איזה קבוצה הייתה להם..אנדריי כרישטופיק..הזר הכי מוזר..הוא נראה בכלל כמו מן מרצה באוניברסיטה..עדיין אני לא בטוח אם הוא איזה סוכן בריטי שבא לראות מה הולך בארץ..
עד כמה שזכור לי הוא לא היה מלך השערים, אבל הוא היה תגלית העונה ומאז, הוא רק הלך והתדרדר, כיום משחק באיזה קבוצה בליגה הארצית... אוי לבושה...
איך אפשר לשכוח את צמד המנועים של המכונה?? אימת כל ההגנות בליגה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx