מזכיר לי תמשחק של ניוקאסל ששרו אולה אולה טון טון כי לא ידעו שזה black and white army toon toon ואיך האנגלים צחקו ששרו ביציע ניוקאסל ניוקאסל במבטא ישראלי :\
תשמע לי זה עוד כלום...מה שהם שרו במאש באותו יום... זה היה שירי יונייטד עם מנגינה של "כלניות" מאת שושנה דמרי...
שלום שמי יניב ואני ממש אבל ממש מבקש את עזרתכם. מי שמכיר את השם של שיר העליה של אנגליה למונדיאל 2002 בקוראיה. זה קרה באוקטובר 2001 אחרי שאנגליה ניצחה את גרמניה 5:1 ואח"כ היה גול דרמטי בדקה ה90 של בקהם נגד יוון. בשיר מתוארים הגולים ע"י השדר. אני משתגע , מי שיכול לעזור תודה מראש יניב.
חחחחחחחחח רובי שירי כלניות?! חח וסטרטפורד, מתי היית שם ואת מי ראית? אני אישית לא הייתי אז ולא זכור לי שהיה מיפגש גם אבל בכול מקרה אנחנו שרים עכשיו הכול טווב ונכון וחוץ מזה אנחנו בסופו של דבר קהל אוהדים ישראלים של מנצ'סטר יונייטד אז זה די מובן שיהיה לנו מיבטא שונה אולי ויחודיות מסויימת ואולי אים אתה היית בא יותר ולוקח חלק פעיל יותר ועוזר לצעירים בתור אחד שביקר הרבה באולד טראפורד אולי היה יותר רמה אתה לא חושב? כרגע אתה רק מזלזל, צוחק אבל בוא תיקח חלק פעיל במצה שמנסים להקים שם ותעזור לשפר במקום רק להביא ביקורת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
we had joy, we had fun. we had ar****l on the run but the joy didnt last cause the basterds ran too fast. שיר קצת עצוב שרים אותו כל פעם שא***ל מנצחת אותנו
ושיר מצחיק של אוהדי לוטון לאוהדי ברייטון Does ya boyfriend, Does ya boyfriend, Does ya boyfriend know you're ere, Does ya boyfriend know you're ere Does ya mother, Does ya mother, Does ya mother know your queer, Does ya mother know your queer, גאונות לשמה :aaarofl:
ניראה לי היתבלבלת ואתה מיתכוון ל fotball coming home או אולי לצ'אט אחרי הניצחון על גרמניה זה השיר שבחתימה שלי... 1-0 down, 5-1 up, two world wars, and one world cup, with a knick-nack paddy-wack, give a dog a bone, rudi voller fucked off home
Come to see Ronaldo, You've only come to see Ronaldo Come to see Ronallllllllldo למנצ'סטר שיטי כי האוהדים שלהם(חוץ מהעונה) באים רק כשהם משחקים נגד היונייטד The council House (the council house) is never full (is never full) the council house is never full... its only full when they play united the council house is never full
בוקר טוב דני סנדרסון , אחלה שיר להבוקר , אני אישית אוהב יותר את המגפיים של ברוך , אבל גם ציפי פרימו מחולון לון לון נחמד , אתה יודע מה בשביל הבוקר אני סוגר על- אני זוכר אותך מהמכולת . 1878- תמשיך לכתוב דני , עדיין לא סנדרסון אבל גם דני זה מספיק מכובד לבינתיים.
זה ישן לאללה ספרס, לא רק לוטון שרים לם אז זה, אלא כל הליגה. האוהדים של פאלאס המציאו את השיר, בגלל המבטא המוזר שלהם...
אותי זה קרע ולא שמעתי את זה בחיים בפריימיר. כנראה שזה יותר שיר על ברייטון כי בפוטבול צאנטס מלא קבוצות שרות על ברייטון שהם הומואים יש סיבה לכך?