שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. KirkH Member

בטח שיש נימה של זילזול. הרי אפילו בהודעה האחרונה שלך אתה מתייחס לזה כאל עובדה מוגמרת...
    מה קרה??? אתמול כשהסוכן של ונגר אמר שהם בוחנים את ההצעה של ריאל זו הייתה סתם שמועה, אבל היום כשהסוכן אומר שונגר מחוייב לתותחנים, פתאום זה סגור?

שמע, אני לא אומר שבסוף ונגר או ויירה לא יהיו בהייבורי, אבל להגיד שהם סגורים בלונדון ושהם ישארו זה סתם נראה לי יהירות. כאילו שארסנל היא כזה שם גדול באירופה שהצעה מפתה של אחת מהאריות ביבשת לא יזיז לאף שחקן (או מאמן של התותחנים.

2. ליהי Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
    כן, ונגר ישאר בארסנל, ואני גם יכולה להמר על התחתונים שלי מרוב שאני בטוחה שזה יהיה המצב. הכל קשקושים מסביב בשביל לקבל עוד תקציב לרכישת שחקנים לעונה הבאה.

ובקשר לויירה- עם כל האהדה לשחקן הנפלא הזה שתרם לארסנל הרבה, את הצעת המחיר שלו הוא יכול לתת לקבוצות פרייאריות כמו מניו וריאל, כי מה שלא עבד בשביל וילטורד ופירס לא יעבוד גם בשבילו. :!: בכלל,שמתי לב שפירס אמר שני מחזורים לסיום העונה שהוא לא יחתום בקבוצה שוב אם היא לא תתחזק, וילטורד דרש עוד כסף ועכשיו גם ויירה הולך באותו כיוון, כולם בסוף יתגמשו.ומי יצא מרווח מכל הסיפור?-הנרי,שחתם סוף העונה הזו בחוזה הרבה יותר שמן משקדם לו.

3. Fernando Cavenaghi Member

ליהי, אני די בטוח שאין קבוצה באירופה שתסרב לקנות את ויירה בסכום גבוה מאוד, אחד הדפנסיבים הכי טובים שיש באירופה. אני גם מאמין שהוא יוכל להשיג חוזה הרבה יותר טוב במקום אחר, אבל התנאים בארסנל, יחד עם שאר הצרפתים שלו, ועם ונגר יותר טובים לו, ורק מתוך עצלנות הוא לא עוזב, הליגה האנגלית מאוד נוחה לו, הוא אחד היותר פיזיים, לעומת הליגה האיטלקית שם הוא יצטרך לעבוד הרבה יותר קשה, או בספרדית שהיא פתוחה מדי בשבילו.

וונגר לא עוזב את ארסנל לדעתי עד שיהיה את גביע הצמפיונז ליג בארון בהייבורי, הוא באמת הפך להיות אובססיבי בקשר לזכייה עם ארסנל, את הליגה הוא לקח, גם את הגביע, ברגע שתראו את הנרי מבקיע את שער הניצחון בגמר הצמפיונז תראו את ונגר עוזב.

4. KirkH Member

כמה דברים חדשים, די מעניינים לדעתי...

* ככל הנראה השלב הבא במאבק המתפתח בין ארסן ונגר לבוסים במשרדים הגבוהים של ארסנל. למרות שההנהלה של התותחנים הודיעה לונגר שהתקציב שיעמוד לרשותו לטובת רכש הקיץ יעמוד על 10 מליון פאונד, החליט ונגר לדרוש את החתמתם של שלושה שחקנים. הראשון הוא הארי קיואל (ונגר מציע 7 מליון+פראולור), השני הוא לא אחר מהקשר הקדמי, ספק חלוץ של ריאל מדריד, גוטי (ההערכה הרווחת היא שריאל תשמח לשחרר אותו, מצד שני היא תדרוש עליו בסביבות ה-7 מליון פאונד). והשחקן האחרון במיני-רשימה של ונגר הוא (סוף כל סוף) שחקן הגנה. הכוונה היא לבלם האיכותי של ולנסיה, הארגנטיני רוברטו אג'אלה. ולנסיה הודיע שבמקרה ותישאר מחוץ לצ'מפיונס ליג היא תשחרר אותו בתמורה למשהו כמו 5 מליון פאונד.
    בהערכה גסה מדובר ברשימת קניה שהעלות שלה היא בסביבות ה-20 מליון פאונד. זה פער עצום לעומת מה שההנהלה הקצתה לונגר ויהיה מאוד מאוד מעניין לאן העימות הזה עומד להתפתח.

* השם החם בשוק האנגלי בימים האחרונים הוא ללא ספק הארי קיואל. בימים האחרונים ראשי לידס מנסים בכל כוחם לשכנע את האוסטרלי המצויין להישאר בקבוצה. מצד שני, האיש הם של תקופת סוף העונה של הלבנים - מארק וידוקה, ככל הנראה עומד לעבור לאיטליה. השמועות מדברות על מעבר אפשרי לאלופת אירופה הטרייה מילאן. דרך אגב, האבסורד הגדול ביותר בכל העניין הוא שתג המחיר שלידס יונייטד הדביקה לוידוקה עומד על 10 מליון פאונד, זאת אומרת, יותר מהארי קיואל, נשאלת השאלה אם אותם האנשים שקובעים את המחיר לא ראו את לידס משחקת העונה, הרי אין בן-אדם שפוי בעולם שראה את וידוקה וקיואל העונה שיטען שוידוקה שווה יותר. מצד שני, בכל זאת, לידס יונייטד פוטבול קלאב - התרגלנו.

* השמועה האחרונה ובאופן די מוזר הכי הגיונית היא זו שמדברת על העזיבה הצפוייה ברונו שיירו. למי ששכח שיירו נקנה ע"י הוייה בקצת יותר מ3.5 מליון פאונד לפני עונה (אחרי שנתן טורניר צ'מפיונס ליג ענק במדי לייל). כעת מדברים בליברפול על מכירת השחקן תמורת פחות מ-2 מליון פאונד חזרה לליגה הצרפתית, היעד הוא פאריס סאן ג'רמאן. הימור שלי, אם ההעברה הזו אכן יוצאת לפועל שיירו נבחר בעונה הבאה לשחקן העונה בצרפת. פשוט מאוד, ככה זה אצל ליברפול.

5. Fernando Cavenaghi Member

מה לא הגיוני? הוייה מוכר את השחקן הכי יצירתי בערך בקישור של ליברפול לפני שהוא שיחק משחק מלא אחד, אני אישית חושב שיש בזה מלא הגיון.

וקירק, הוא היה בטח היה זוכה כבר בתואר תגלית העונה באנגליה אם רק היו נותנים לו לשחק טיפה.[/code]

6. Julian Joachim Member

כן, שיירו יהיה בטוח שחקן העונה אם הוא יעזוב את ליברפול... על חוק מרפי שמעתם ?? (לא דני).

ובקשר לשמועות שקיואל בדרך החוצה מלידס... אני נוטה לאופטימיות. יש לי הרגשה שהוא יעדיף להיות הסופרסטאר הבלתי מעורער של לידס עוד עונה מאשר להיות שחקן רוטציה בארסנל (ושלא יהיה לכם ספק, ככה זה). בנוסף, אם ארסנל באמת תשלם כל כך הרבה עליו אז היא בטוח לא תוכל לתת לו חוזה משמעותית גדול מהחוזה המכובד שהשמועות אומרות שלידס הציעה לו.

ווידוקה ומילאן נשמע לי מופרך לגמרי. הם לא צריכים עוד חלוץ. ואם הוא חכם הוא נשאר בלידס, מאותה הסיבה של קיואל.

ואין צ'אנס שקיואל יעבור רק ב-7. מקנזי אמר שזה סכום מגוחך ואם הוא בסוף יילך אז הם יירצו לקבל סכום שהם ירגישו שהוא תמורה להשקעה הבלתי פוסקת בכוכב...

7. AFC Member

אני אישית מוכן לוותר על קיואל וגוטי כדי לקבל את אז'אלה. הוא אחד הבלמים הטובים באירופה, הוא בן 27-28 אם אינני טועה, כך שיש לו עוד כמה שנים טובות, הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים.

בקשר לקיואל, הוא לא יהיה סתם שחקן ברוטציה לדעתי, אם יגיע. הוא יהיה אחד השחקנים המועדפים ברוטציה. מה עוד שיש אפשרות שוילטורד עוזב, כך שזה מגביר את סיכוייו של קיואל.

נ.ב ונגר לא שכח עוד מישהו בעמדת השוער...?

8. Julian Joachim Member

וידוקה, מה הקשר בין קיואל לוילטורד?

9. AFC Member

עוד מקום בקישור.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

3 שחקנים שהייתי רוצה לראות ביונייטד..אבל אני לא מבין מה ונגר מנסה לעשות..
    הוא לא צריך לא את קיואל ולא את גוטי..אולי הוא סתם מנסה לגרום לסיכסוך עם ההנהלה של ארסנל מה שייקל עליו את המעבר לריאל..

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

*פרגי רוצה לראות את צאבי אלונסו מסוסיאדד ביונייטד..בעיה קלה..סעיף העזיבה שלו הוא על 20 מליון דולר..די הרבה..וריאל לא מתפשרת.

*הידטושי נקאטה שחקנה היפני של פארמה עומד לעבור לצלסי תמורת 10 מליון דולר[או ליש"ט לא שמתי לב ממש]..בכל מקרה יש לי הרגשה טוב לגבי ההעברה הזאת..למרות שלא נראה לי שצלסי בכלל מבינים למה הם קונים שחקנים..

12. KirkH Member

טוווב - שבוע חדש, שמות חדשים...

* צ'לסי מחממת מנועים וחוזרת לימים העליזים של לפני מונדיאל 98, כל יום מביא איתו שניים שלושה שמות חדשים של מועמדים לחיזוק הקבוצה. אז ככה, נתחיל דווקא מהסוף. ככל הנראה העברה פחות או יותר סגורה - צ'לסי מחתימה בהעברה חופשית את השוער המחליף של קייבו. לבחור בן ה-30 שמיעט לשחק בליגה הראשונה קוראים מארקו אמברוסיו, הוא חתם לשלוש שנים בגשר וישמש כשוער השלישי של הקבוצה כגיבוי לקארלו הגדול ולג'ורג' מאקו הצעיר.

* בניגוד לשבוע שעבר, אז נראה היה שניוקאסל הולכת לקחת את סטפן קאר (מגן ימני) המצויין של טוטנהאם בלי שום התנגדות רצינית - כעת מדברות השמועות על צ'לסי כמועמדת חזקה לגנוב את קאר ב3.5 מליון פאונד. אני דווקא חשבתי שניוקאסל לא תוותר על קאר היות והוא שחקן מעולה ונחשב לגניבה יחסית לסכום אותו דורשים בהנהלת התרנגולות...

* פולהאם רודפת אחרי כריס פאול. האנגלי הותיק (33) ככל הנראה עומד להפוך לרכישה הראשונה של כריס קולמן כמנג'ר. פאוול, שמשחק מגן שמאלי סיים את חוזהו בצ'ארלטון וממש לא מרוצה מההצעה של הבוסים שלו בואלי לחתום לעונה אחת בלבד. אם יחתום בפולהאם הוא עתיד לחכות להזדמנות על הספסל שכן ג'ון הארלי פחות או יותר סגור בהרכב בעמדה הזו.

* ג'נארו גאטוסו שחקנה המצויין של אלופת אירופה הטרייה בדרך לאולד טראפורד. גאטוסו אמר שלמרות שיש לו עוד שנתיים בחוזה עם מילאן, מאן יו זה מועדון ענק שצריך להיות משוגע כדי לא לרצות לעבור ולשחק בו... הבעיה היחידה שעשויה לטרפד את המעבר וזאת על אף ההתעניינות הברורה של שני הצדדים היא הדרישה (המופרזת, לדעתי) של מילאן לקבל על הקשר לא פחות מ-20 מליון פאונד.

* אוהדי ווסטהאם שהתפללו ש"הרמז" הדק שקיבל גלן ראודר בדמות התקף הלב שלו בחודש שעבר יסיים את תקופת הניהול של האנגלי הצעיר במועדון - צפויים לאכזבה קשה. ראודר חוזר בחודש הבא לאמן ולנהל באופן שוטף את הקבוצה במטרה להכין אותה להתמודדות רצינית על עלייה ...

* מרטין לאורסן, שחקנה הדני של אלופת אירופה מילאן, ככל הנראה בדרכו לטוטנהאם. לאורסן שכמעט לא ראה מגרש העונה ונדחק לקצה הספסל של השחורים-אדומים, עומד ככל הנראה להיות מחליפו של סטפן קאר בהגנת התרנגולות.

* האם מסתמנת תפנית נוספת בקשר לעתידו של קלאודיו "פיוחו" לופז, חלוצה של לאציו שחזר לעצמו בגדול העונה??? לופז, שרק לפני שבועיים עוד דווח שהוא סגור לעונה הקרובה בקבוצתו בעבר - ולנסיה, מקושר היום עם מעבר לשורות ארסנל. עבור התותחנים שיעשו הכל על מנת להיפטר מוילטורד וקאנו וכנראה גם יצמצמו את נוכחותו והשפעתו של ההולנדי המעופף, דניס ברקאמפ, החתמה של לופז בהעברה חופשית יכולה להיות פשוט מושלמת.

... זהו, ארוך למדי הפעם - אבל בהחלט שווה הצצה שכן, יש כאן כמה שמועות שיכולות לחמם את השוק. ולהכניס הרבה עניין לקיץ האנגלי שלנו...

13. AFC Member

עוד מספר חדשות :

*ארסן ונגר הכחיש בזעם רב (?) את השמועות על מעברו לריאל מדריד, ואף איים בתביעה משפטית. אמרתי לך, קירק.

*מנצ'סטר יונייטד הסכימה למכור את בקהאם בסכום של 30 מליון פאונד לבארסה או למילאן. כרגע האופציה של אלופת אירופה החדשה נראית הרבה יותר סבירה, לאור סיכוייו הקלושים של לאפורטה, המועמד לנשיאות בארסה שהבטיח להחתים את בקהאם, להיבחר לנשיא הקבוצה. ונגר כבר מחפש מחליף - צ'אבי אלונסו הספרדי המוכשר, תמורת סכום של 20 מליון פאונד.

*השמועות אודות קלאודיו לופז נכונות. הוא יעבור בהעברה חופשית, כי כזכור אין ללאציו כסף להחזיק אותו. מישהו יכול לעדכן אותי אם הבחור עדיין בכושר? אגב, ארסנל עדיין המועמדת הראשית לרכישת קיואל.

*אופ"א מאיימת להרחיק את האנגליות מאירופה אם יהיו בעיות עם האוהדים.

14. Fernando Cavenaghi Member

בלבלת אותי לגמרי, ונגר מחפש מחליף לבקהאם?

ושני המועמדים לנשיאות בארסה הודיעות שהם הולכים על בקהאם, אז מהכיוון הזה די רצינייים.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ליברפול יכולה לשכוח בינתיים מדג'יבריל סיסה.

אוקזר הודיעו שהחלוץ ימשיך עוד עונה בקבוצה ורק אז כנראה הוא יעזוב לאירופה.