שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. שגיא Guest

אז מה? גם אני רוצה (או שלא) לעבור למנצ'סטר בחלון ההעברות הקרוב....

אני מעריך שאם מנצ'סטר יצרפו שחקן, זה בלם במקומו של ריו פרדיננד המורחק.

2. burning soil Member

מנצ'סטר חייבת בלם,ווסלי בראון בלם גרוע.

3. נדב Member

מי אמר שחייבים את ווסלי בראון?

4. shmulikwe Member

פרדיננד אחרי הערעור יקבל מקסימום חודשיים...

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סאהה?
    בדיוק מה שהיוניטד צריכה?
    סליחה, אבל היוניטד זאת לא ארסנל שצריכה להסתפק בחלוצים מהדרג השני והשלישי באירופה בגלל מצב כלכלי.
    סאהה הוא חלוץ טוב, וה10 שערים שלו מעידים על כך, הוא נחשב לסקורר המפתיע ביותר באנגליה כרגע(במיוחד שהוא עם אותו מס' שערים כמו הנרי, ועם יותר שערים מאנלקה ואואן) אבל אני הייתי מעדיף, שעם כבר מביאים חלוץ, שילכו על חלוצים כמו שבצ'נקו.
    חלוצים שיכולים להשלים את רוד בצורה הכי טובה(לארסון, שבצ'נקו וקזמן הם מסוג החלוצים האלה).
    נכון, סאהה הוא חלוץ מצוין שבהחלט יכול לעזור ליוניטד, אבל לעומת שחקן כמו שבצ'נקו, נו באמת.
    ועם מדברים על בראון, כפי שאמרתי, הוא בלם טוב, בטח יותר מהרבה מהמועמדים ליוניטד.
    וכשהוא יקבל דקות הוא יוכיח את זה.

והבשורה להיום, מה שלא תשמח את אוהדי לידס, שמועות חזקות מקשרות את שמו של חלוצה הצעיר של לידס ג'ימס מילנר ליוניטד, לפי השמועה היוניטד פנתה ללידס, שהסכימה, אבל במחיר מופרז של 10 מיליון ליש"ט,היוניטד אמרו שבכל מקרה הם יעקבו אחריו בעתיד.

נ.ב
    היוניטד בהחלט מסוגלת להביא גם שחקן הגנה וגם שחקן התקפה.
    לפי האתר הרישמי של היוניטד הוקצבו לפרגי 40 מיליון פאונד לרכישות בחלון העברות הקרוב.
    נכון שאין סיכוי ששחקנים כמו לוסיו ושבצ'נקו ינחתו באותו הזמן ביוניטד, אבל בהחלט יתכן שמקסס ושבצ'נקו ינחתו ביוניטד, או לוסיו וקזמן.
    אגב, באתרי האוהדים של היוניטד בטוחים, קזמן ופויול ינחתו בחלון העברות הקרוב ביוניטד.
    מחירו של קזמן מוערך ב14 מיליון ליש"ט, בעוד מחירו של פויול מוערך ב10 מיליון ליש"ט.

6. AleX-Del-Piero Member

אני בטוח שכולכם שמעתם שצ'לסקי של אברמוביץ' רוצה לרכוש את רוברטו אז'אלה מולנסיה הם באמת צריכים אותו??לא באמת אולי עדיף שמנ.יונייטד יירכשו אותו כי לפי דעתי צ'לסי מספיק חזקה בינתיים הם עונים על הציפיות מתחילת העונה אולי לא בליגת האלופות אבל בליגה הם חזק בתמונה...אבל יכול להיות שאז'אלה לא יזיק לצ'לסי לעבות את ההגנה שלהם...

7. נדב Member

רק חבל שהקבוצות (היונייטד וצ'לסי) לא מתאמות בניהין מי תקנה את אז'אלה.

דווקא אני לא חושב שצ'לסי עונה על הציפיות, לי (לפחות) היו ציפיות הרבה יותר גבוהות...

8. ArsenalFan Member

סאהה דווקא חלוץ שהוכיח את עצמו בפרמייר ליג, ולא רק העונה, וזו לא הפעם הראשונה שהשם שלו מקושר ליונייטד. אם אתה באמת משלה את עצמך שאנדריי שבצ'נקו יעבור למנ' יונייטד במהלך פגרת ינואר (אני בספק אם הוא יעבור בכלל לכדורגל האנגלי מתישהו), בעייה שלך...

בכל מקרה, פולהאם מסרבת לשחרר את לואיס סאהה למנ' יונייטד או לכל קבוצה כלשהי, ולדברי כריס קולמן "הוא יימכר על גופתי המתה".

חדשות נוספות:

- טוטנהאם מקווה להשיג 15 מיליון פאונד לרכש שחקנים בחלון ההעברות, דרך תוכנית קצרת טווח של הנפקת מניות בבורסה. ועוד בטוטנהאם- צ'רלטון החזירה את פול קונצ'סקי מההשאלה שלו בספרס מוקדם מהצפוי, בשל בעיות פציעות שיש לאלן קרבישלי. רק בשבוע שעבר קונצ'סקי אמר ש"יהיה נורא לחזור לצ'רלטון בזמן שאני רוצה לחתום בספרס".

- כצפוי, בפגישה השנתית של בעלי המניות בלידס, עזב את תפקידו פרופ' ג'ון מקנזי, ואת מקומו בפועל תפס טרבור בירץ', שהבטיח שישקול לקיים חקירה עצמאית על תפקוד המועדון ב-5 השנים האחרונות. בירץ' עוד הספיק להזהיר את מנ' יונייטד לא לפנות למארק וידוקה. ובינתיים, מכה קשה ללידס: לוקאס ראדבה שנפצע ביום שני בתיקו עם מנ' סיטי, צפוי להיעדר חודשיים.

- הארי קיוול אמור להיות כשיר לקראת המשחק של ליברפול מול בולטון בבוקסינג דיי.

- דמיאן דאף עשוי להיעדר עד שישה שבועות, לאחר שנפצע בניצחון של צ'לסי בפולהאם בשבת.

- דניס ברגקאמפ בספק למשחק מול וולבס ביום שישי בגלל פציעה.

- לוסיאנו פיגרואה, שהגיע בקיץ מרוסאריו לבירמינגהאם תמורת 2.5 מיליון פאונד ברעש ובצלצולים כדבר הגדול הבא, עזב את אנגליה בהסכמה עם המועדון, והוא עובר למכסיקו. בכל התקופה שלו בבירמינגהאם הוא שיחק בדיוק 3 דקות.

http://www.soccernet.com/images/ah/figueroa09_ns.Xxx
    תמונה למזכרת

9. נדב Member

חדשות:

טוטנהאם\שפילד יונייטד:

* מאמן שפילד יונייטד (נייל וורנוק) אמר כי טוטנהאם מעוניינת בקשר הריינג'רס מייקל בראון. (גם אני לא הבנתי מה מאמן שפליד יונייטד קשור לעניין...)

http://static.sky.com/images/pictures/1185931.Xxx

בלקבורן:

* ה-MLS והקולומבוס (נראה לי קבוצה בארצות הברית) לא ישאילו את בריאן מקברייד לבלקבורן רוברס, הסיבה לא ממש מובנת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

http://static.sky.com/images/pictures/1180815.Xxx
    מקברייד, הדיל מת

אברטון:

* אברטון דחו את התחלת הדיונים בהארכת החוזה של ווין רוני עד הקיץ

http://static.sky.com/images/pictures/1161239.Xxx
    רוני, יצטרך לחכות...

10. Reyes Member

כנראה שלא נזכה לראות את רייס בפרימרה.
    עפ"י ה'אס', צ'לסי תציע עליו 30 מליון יורו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx

אגב צ'לסי, היא הגדילה במעט את ההצעה עבור אז'אלה. למרות זאת, לא נראה לי שחיימה אוטרי ייתן לו ללכת.

11. ArsenalFan Member

ריינג'רס? מה הקשר לריינג'רס? מייקל בראון הוא שחקן של שפילד יונייטד...

הוא משך הרבה התעניינות בתקופה האחרונה, וייתכן שגם מריינג'רס, אבל הוא לחלוטין שחקן של שפילד יונייטד, ואחד הבולטים בבליידס ובעונה המצוינת שלהם בשנה שעברה.

ואם כבר בליגה הראשונה עסקינן, דארן האקרבי ככל הנראה לא יחזור לנוריץ' על בסיס קבוע, אחרי שההעברה נכשלה. גם ווסט ברומיץ' ירדה ממנו.

12. KirkH Member

עוד פעם החלמות האלה של אוהדי יונייטד?? לא רק שבצ'נקו (שאמר שאין מצב שרגלו תדרוך בפרמיירליג), אלא גם בשילוב עם מקסס??? תגיד לא עדיף לרדת למציאות??? ומה בדיוק יונייטד יעשו עם מקסס בעונה הבאה? עונת לימודים והרחבות על הספסל לצד סר לוזר?
    יונייטד לא יוציאו כסף על בלם, בטח לא על אחד שיתקע אותם בעתיד, לוסיו ופויול הם דווקא כן שחקנים שיכולים לבוא בחשבון (מבחינה תאורטית) כי הם מסוגלים לשחק בתפקיד המגן הימני, אבל עד שאני לא אראה את זה אני לא אאמין - מאן יו גאים ותופסים מעצמם יותר מדי ע"מ להתחזק בשני שחקנים, לדעתי הם יביאו בינואר חלוץ (קלייברט) וישמרו את הכסף לקיץ...

ומשה, להגיד שמאטיה קז'מאן מתאים לשחק ליד ואן ניסטלבוק ולואי סהה לא, זה אחד הדברים הכי מגוחכים ששמעתי לאחרונה. קז'מאן? שנוגע שלוש פעמים בכדור כל המשחק ומבקיע פעמיים? זה האיש שישלים את ההולנדי? נראה לי דווקא כמו מתכון בטוח לפיצוץ ברחבה. שני שחקנים שלא מסוגלים ליצור ובטח שלא לשתף שחקנים אחרים בהתקפות, סהה בניגוד לואן ניסטלרוי יורד אחורה כדי לקבל כדורים ומעל לכל - מסוגל ליצור לעצמו ולחברים מצבים ליד השער ע"י שימוש בטכניקה ובמהירות המעולים שלו, דווקא ליד השער הוא לא החלוץ הכי מדוייק וחד. הוא לדעתי אחד השחקנים שאיתם יונייטד הייתה הופכת להיות הרבה יותר מסוכנת.
    את הצירוף ואן ניסטלרוי - הנריק לארסון אני בכלל לא מבין, שוב שני שחקנים בעלי אופי ותכונות מאוד דומות, זה ששנייהם חלוצים גדולים לא הופך אותם לשילוב איכותי.

אני שמעתי שפציעה של דאף היא לשלושה שבועות, בכל אופן מדובר במכה קשה. כמו שהוכח בשבת מול פולהאם - ג'ואי קול פשוט לא מסוגל לתפקד כקיצוני שמאלי, הוא בורח למרכז, הוא תוקע את ההתקפות ומאבד את רוב הכדורים שנשלחים אליו (כאלה שצריך לרוץ אחרייהם), הוא מאוד פעיל במרכז, עוזר בהגנה ובריכוז המשחק, אבל בשום פנים ואופן לא מתאים באגף.
    צ'לסי נמצאת בבעיה עוד יותר גדולה כרגע היות, ולמפארד לא מצליח לשחזר את הכושר ההתקפי שלו מתחילת העונה, הוא לא מאיים על השער וגרוע מכך, הוא לא מפעיל בצורה טובה את הקבוצה. נקודת האור היחידה מהדרבי (חוץ ממשחק סולידי ביותר של סבא דסאי וכמובן הניצחון כשלעצמו) היא הרנן קרספו. עזבו את השער, הוא לא מפסיק לרוץ, הוא לא מפסיק לאיים על השער והוא אפילו מרים פעם פעמיים במשחק את הראש ומחפש שחקן פנוי למסור לו, ברגע שהוא ומוטו יתחילו לשדר על אותו גל (וכרגע מוטו משדר על גל פרטי משלו שאף שחקן בקבוצה לא קולט) צ'לסי תהייה הרבה יותר אפקטיבית, כמה פעמים אפשר לסיים משחק עם מעל 15 נסיונות בעיטה לשער ובלי שערים? אני מקווה שצ'לסי סגרה את המכסה העונתית עבור המשוואה הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/03
  13. Julian Joachim Member

אני מתחיל לאהוב את בירץ'. יש לו את הסגנון שלידס צריכה. קשוח וחכם.

בקשר לפציעה של רדבה, אמנם זו פגיעה בקבוצה, אבל אני מקווה שאדי ישחק עם דיוברי וקמארה ולא יחזיר את הנעל הברזילאית. בסה"כ דיוברי נראה די טוב לאחרונה וחוזר לעצמו, וקמארה כבר הוכיח לי שיש לו יכולות מאוד גבוהות וגם די הרבה חוכמת משחק. נקווה שהשילוב בין שניהם יהיה טוב (הם שיחקו ביחד קצת אבל לא ראיתי מספיק כדי לחוות דעה).

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן באתי לכתוב על זה אתמול... למי שאין כוח לקרוא זה מדבר על קח שפיפ"א קיבלו החלטה שלשחקנים בעלי אזרחות כפולה ששיחקו בעבר בנבחרת אולימפית של אחת מהארצות מותר לשחק בנבחרת הבוגרת של ארץ אחרת. לא מובן?
    ההחלטה הגיע בעקבות זימונו של שולה אמאובי לסגל נבחרת ניגריה לאליפות אפריקה לאומות ובעקבות זימונו של פרדי קאנוטה לנבחרת מאלי לאותו הטורניר. לשניים יש הופעות בנבחרות אולימפית (שולה באנגליה, קאנוטה בצרפת), אבל קשה לראות כיצד הם ישתלבו בנבחרות הבוגרות של אותן ארצות, ולכן ההחלטה הזו של פיפ"א היא טובה והגיונית לטעמי.

וברוח ההחלטה הייתי ממליץ למאמן נבחרת ג'מאייקה לזמן את ג'רמיין פנאנט לשמחק הנבחרת הבא לפני שסוון גוראן אריקסון יעשה את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx