שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אני או ששוק ההעברות יבש לחלוטין?
    אם מעבר של דייויד ג'יימס לקבוצת שוליים זניחה כמו מנצ'סטר סיטי, שמלאה בכוכבי עבר מעבר לשיא, אז damnit מצבנו רע.
    בעיקר לאור העובדה שטוטנהאם ממשיכה לא להתחזק.

2. ArsenalFan Member

סאהה עוד לא עבר ליונייטד, בשביל זה יצטרכו כנראה באולד טראפורד לחכות ל-30 בינואר ב-23:50 בלילה...

החדשות האחרונות הן שצ'לסי ככל הנראה הצטרפה למירוץ בעקבות הפציעה של הרנן קרספו, ובעקבות כך מוחמד אל פאייד קבע כי המחיר של סאהה יעמוד על לא פחות מ-18 מיליון פאונד. לא מאמינים? הנה לינק

- ועוד חדשה מעניינת: הארי רדנאפ מודה שהוא מעוניין בפרנסיס ג'פרס, בעקבות פציעות של חלוצים והיעדרותו הצפויה של יעקובו לאליפות אפריקה. ובכן- הגיעה סוף סוף ההזדמנות. בבקשה, מיסייה ונגר, תן אותו לפורטסמות' בכל מחיר שהם יציעו, ושניפטר מהמכה הזו אחת ולתמיד!

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כי ככה.

כל התגובות הלא קשורות נמחקות.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

באט הפך לשם מבוקש מאוד, בצדק לדעתי כי הוא קשר אדיר. הייתי מאוד רוצה לראות אותו בספרס. השם שלו עלה בשמועות, פליט הכחיש ואני מתפלל שאולי, אולי משהו יאיר את עיניו (מועדון אוהדים הראשי של הספרס אשכרה נפגש עם ההנהלה להסביר להם למה כדאי להם להחתים אותו).
    בינתיים טראפאטוני פעם כן פעם לא בספרס לעונה הבאה לפי השמועות. הוא טקטיקן מעולה, אבל לא איש יחסי אנוש ומעניין אותי מאוד לראות איך הדברים ייסגרו איתו.

5. KirkH Member

באט קשר אחורי שיכול לפתוח בהרבה מאוד קבוצות בליגה. לדעתי ההתעוררות שלו מהחלום מעט מאוחרת (הוא היה צריך להבין כבר לפני שנתיים שהוא לא בתוכניות של סר לוזר) - אבל הוא עדיין שחקן שיכול לתרום.
    מן הסתם המתמודדות הראשיות עליו הן התרנגולים נטולי הקשרים, הרוברס נטולי בארי פרגוסון ובורו נטולי ההיגיון (יש להם את דוריבה ובואטנג, אלא אם הם מתכוונים לשחק עם באט כחלוץ אני לא מבין את העניין שמקלארן מגלה בו...)

אני לא מבין את פליט, באט זה בדיוק מה שהקבוצה שלו צריכה - לוחם קשוח ואכזר שייצב את מרכז המגרש של הקבוצה וישים סוף לטיילת שהולכת אצלהם בחצי המגרש.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק, אתה צודק במאה אחוז (ומצליח לגרום לצחוק אדיר של אמפתיה לפרוץ מגרוני כשאתה אומר "טיילת במרכז המגרש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ).

דרך אגב, אני היחיד שחושב שגורדון סטראכאן הוא הפיתרון המושלם לדילמת המאמן לעונה הבאה של הספרס?

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אמממ... נראה לי שגורדון סטראכן לא ממשיך בסוטון בגלל בעיות בריאותיות לא...?

8. KirkH Member

סטראכן הודיע שהוא לוקח חופש. בעיות בריאות קלות וגם כי פשוט נמאס לו קצת מהתקשורת ומהסביבה של עולם הכדורגל. אני מניח שאחרי התאווררות של עונה בחוץ הוא יעשה קאמבק נוסף לפרמיירליג...

מצד שני, אם סוטון מפסידה מחר, סביר להניח שהבוס של סוטון מפטר את הסקוטי הכתום, אולי עד תחילת העונה הבאה הוא יתחיל להתגעגע ויחליט לחזור מוקדם מהצפוי.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

*סטיב גופי המגן/קשר של סלטיק עבר ללסטר
    http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/7141_351X180.Xxx
    גופי שמיעט לשחק בסלטיק חתם בלסטר בנסיון להשאיר אותה ליגה.
    לסטר גם שמה את סטיב האווי ברשימת ההעברות.

*WBA השאילה את מארק קינסלה עד לסוף העונה.
    קינסלה הצטרף לאסטון וילה בקיץ 2002 ושחיק רק 24 פעמים במדי הקבוצה.
    http://images.soccerage.com/57754.Xxx
    קינסלה במדי אירלנד.

*שמועות מדברות על עיסקת החלפה בין ג'ו קול של צלסקי לבין סקוט פארקר של צארלטון,שני הצדדים כבר הספיקו להכחיש.

10. ArsenalFan Member

קוראים לו סטיב גאפי (Guppy).

ג'רמיין דפו הוא שם שלפני ינואר היה חם מאוד בנוגע למעבר לקבוצה בפרמייר ליג, אבל שמו נעלם מסצנת ההעברות בתקופה האחרונה. בינתיים, אלן פארדיו דחה כל אפשרות שדפו יעבור לארסנל תמורת 5 מיליון פאונד, אבל אמר שלא יוכל לעמוד בדרכו של דפו אם אחת הקבוצות הגדולות תציע הצעה עבורו.

ואם כבר ווסטהאם, אחרי המכירה של דיוויד ג'יימס למנצ'סטר סיטי, הפטישים השאילו לחודש הקרוב את אנת'וני בארנס מבולטון.

11. Hammers Fan Member

ליבו של בארנס, שרצה להגשים את חלום ילדותו ולשחק בקבוצה שאהד בילדותו, נשבר לאחר שסאם אלדאייס ביטל את ההסכם והחזיר את הבלם לריבוק, פחות מ24 לאחר שנחתם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

היום החתמנו את רמי שאבן מארסנל בהשאלה בת חודש מארסנל. מישהו יכול לתת לי חוות דעתו על היכולת שלו? שווה לקחת לסטיבן בייווטר הצעיר את ההזדמנות בשער לטובתו של המצרי/שוודי?

איאן פירס הלך בעקבותיו של ג'אמו כשגם הוא עזב את המועדון, שמתפורר לי מול העיניים, לטובת הקוטג'רס של כריס קולמן, העסקה תעביר אלינו את אנדי מלוויל בן ה35 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

השמועה אומרת שמייקל קאריק בדרך למידלסברו, וג'רמיין דה-פו יגיע או למ.יונייטד או לצ'לסי (זו שלא תשיג את שירותיו של לואיס סאהה), קשה להאמין שארסנל יש את ה8-10 מיליון שפרדו ידרוש עבורו.

הפירוק מהקיץ ממשיך אל תוך החורף, מצבנו לא טוב מזה של לידס... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/1/04
  12. Julian Joachim Member

אני חייב לומר שלולא ההודעה של סטרכאן שהוא פורש בסוף העונה, אני חושב שניצחון של לידס מחר היה לא רק מביא 3 נקודות אלא גם את סטרכאן לאמן בלידס. חבל שהוא פורש.

וערן, בייווטר משחק בנבחרת הצעירה? אני לא מכיר אותו כ"כ ככה שקשה לומר אם הוא עדיף על שאבן או לא. מצד שני, אני תמיד מעדיף שחקני בית אז התשובה שלי היא בכל אופן בייווטר.

אגב השמועה הכי חדשה בפורומים של לידס היא שאם תיסגר עסקה לגבי הקבוצה בשבוע הקרוב (יש מגעים אבל אף אחד לא אומר כלום, אי אפשר לדעת) יגיע ללידס קשר בכיר שמעוניין בהעברה (אולי באט?).

ובלי שום קשר, משום שרוקה ג'וניור כנראה פצוע לעוד כמה שבועות חושבים בלידס לבטל את ההשאלה ולהעיף את הנזק. ונאמר אמן.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

והוא כבר שיחק בלסטר, לפני שמרטין אוניל לקח אותו איתו לסלטיק.

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מחה שזכור לי שאבן הוא שוער סולידי ביותר. לא ספקטקולרי סטייל בופון אבל גם לא קריזיונר משוגע כמו ינס להמן. הוא בהחלט לא יזיק לפטישים. בקשר לאפודת השוער הראשון אני לא ממש יכול להגיד לך כי אני לא הספקתי לעמוד על יכולותיו של בייווטר, אבל אני מניח לעצמי ששאבן המנוסה עדיף עליו בשלב זה. אגב ערן למה הפטישים השאילו את שאבן רק לחודש ולא עד לסיום העונה? הם מתכננים רכישת שוער במקומו של ג'אמו בחודש הקרוב הוא שהם מתכננים להעביר עם הזמן את המושכות לבייווטר?

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

יבש לחלוטין הוא לא, אני מתאר לעצמי שיונייטד וצ'לסקי יצרפו איזה כוכב לסגל עוד לפני סגירת מועד ההעברות ויחיו אותו..... בינתיים רוב ההעברות הן אכן קטנות (סטיב גאפי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ). בכל אופן כאן זה לא המקום לדון בחלון ההעברות הנוכחי אלא בנושאים אחרים. לחלון ההעברות הנוכחי דיון משלו...