שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. ArsenalFan Member

האמת, די קשה לתת עמדה נחרצת על שאבן. אנחנו ראינו אותו יחסית במעט מאוד מבחנים אמיתיים, וגם כשוונגר רצה לתת לו הזדמנויות, הוא נפצע. מהן המסקנה הלא נחרצת היא שמדובר בשוער סביר בהחלט, אפילו טוב, שיכול להועיל לווסטהאם, אבל יש לו בעיות מסוימות ביציאה לכדורי גובה. אסור לשכוח שמדובר גם בשוער שעבר שתי פציעות לא קלות, אבל יכול להיות שבווסטהאם (אם הוא ישחק, כרגע הדיווחים הם שבייווטר ישחק מחר) הוא יתגלה כשוער נהדר שראוי גם להחליף את להמן.

לגבי השיקולים של ווסטהאם- השיקול המרכזי הוא כמובן כסף, דבר שלא בדיוק נמצא כרגע באפטון פארק, והיכולת למצוא איזשהו פתרון טלאי לפחות לתקופה הקרובה, כדי לא ליפול לבעיית שוערים.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הוייה היום אמר בקול רם שהאסקי לא למכירה ושהוא לא ימכר בחלון ההעברות הנוכחי.

3. Hammers Fan Member

האמת היא שיחסית התאכזבתי ששמעתי על השאלת שאבן, ודווקא בגלל שמדובר בשוער ידוע שונגר ודאי מצפה שניתן לו דקות.

האוהדים כבר חסרי סבלנות לגבי בייווטר, כבר למעלה משלוש שנים שמבטיחים ומבטיחים שמדובר בשוער עם פוטנציאל, ודווקא עכשיו כשניתנת לו ההזדמנות לתפוס את אפודת השוער הראשון, הוא יאלץ שוב להלחם על מקומו, וכנראה לרדת שוב לספסל.

אני מניח שההחתמה רק לחודש היא כתוצאה מטראומת וויין קווין. השאלנו אותו עד סוף העונה מניוקאסל, והוא פשוט זוועה מהלכת, שצריך לשלם לה משכורות. כנראה שפרדו לא רוצה סתם לשלם משכורת לשוער שעשוי להתברר כ"בינוני"...

בכל אופן, אין לנו כסף להביא תחליף ראוי לג'אמו ברכש קבוע, כך שאו שבייווטר באמת יקח את המושכות, או שנקח את האפשרות המפוקפקת יותר של השאלת שוערים שונים ובכך להיות תלויים בכולם חוץ מעצמנו...

אגב, שאבן היה השוער השלישי או השני בהייבורי? כי גם האפשרות של הבאת סטיוארט טיילור כמחליף לג'יימס עלתה באוויר.

4. ArsenalFan Member

תראה, סטיוארט טיילור היה השוער השני בעונה שעברה אחרי הפציעה הארוכה של שאבן, והוא גם שיחק בלא מעט משחקים. כיום הוא מחלים מפציעה ולכן הוא לא הופיע העונה באף משחק בסגל. אין לי ממש ידע לגבי ההתקדמות שלו בהחלמה האמת.

רוב העונה מי שתיפקד כשוער שני היה גראהם סטאק בכלל, בגביע הליגה הוא פתח בכל המשחקים, ובשבועות האחרונים כששאבן כבר החלים מהפציעה שלו הוא קיבל הופעות במילואים וגם הפך לשוער שני בקבוצה בכמה משחקים (בלידס ובאברטון, למשל).

אפשר לומר שהוא שוער שלישי.

ואיך לא הזכרנו? כצפוי, כפי שכבר דיברנו בדיון מקודם, מוריץ וולץ עבר היום סופית לפולהאם, בתור הראשון ממושאלינו שעוזבים סופית את הייבורי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

עבור undisclosed fee יש לציין... אף-פעם לא הבנתי את הקטע של האנדיסקלוסד פי ועוד יותר אני לא מבין למה ונגר מוכר את וולץ (ואני מתאר לעצמי שהסכום שקיבלנו עליו לא היה בדיוק בשמים) כשלאורן הוא המגן הימני הבכיר בקבוצה. טעות א-לה אפסון כבר אמרנו?

אני מאוד מקווה שונגר לא מאבד את הטאץ' שלו לשחקנים טובים......

6. KirkH Member

נו, אז אני לא מבין מה לא ברור כאן... הוייה לא יגיד במפורש שהוא מוכר את החלוץ שלו לפני שאיזה חלוץ צרפתי שחום עור יוצג לתיקשורת. משום מה אני מאמין יותר לדברים של מקלארן שאמר שמתנהל מו"מ בין המועדונים.
    בכלל אני חושב שאפשר לדבר על עיסקת ליברפול-סיסה כמשהו מוגמר. לא מאמין שהפומפות בכלל היו מנסים את מזלם להשאיל את בארוש אם הסקאוזרים לא היו מוסיפים חלוץ לסגל. מי יתן ונזכה לראות עוד חלוץ גדול הופך לווינגר בינוני.

מצב מאוד לא ברור סביב כל מה שקשור בקבוצה ובנסיונות הרכישה. מצד אחד כל יום מתגברות השמועות על מכירת הכוכבים בשביל כסף ואפילו דובר כבר על כך שחלק מהשחקנים יסכימו לפרוס את שכרם כדי שהמועדון יוכל לעמוד בדד-ליין של הבנקים.
    מצד שני, מניות הקבוצה עלו ביותר מ-40% (!!) בימים האחרונים לאחר שהשמועות גרסו שעיסקת המכירה קרובה מאיי פעם.
    לגבי באט, שורה תחתונה זו החלטה שלו. סר לוזר אמר את זה במפורש ורוי קין גם כן רמז על כך כשאמר שבאט יעבור רק לקבוצה שמתאימה לו. אני לא מאמין ששחקן יכניס את עצמו במודע לבור כל כך עמוק כמו איילנד ראוד.

מאוד קשה לי לראות את ראניירי מחליט להביא עוד חלוץ ואת הצאר מוציא כסף על חלוץ שלא עונה לשם ויירי. הצאר כבר הוכיח שכאשר הוא מוציא כסף הוא הולך על השמות הכי גדולים. מבחינתו אין הבדל בין 10 מיליון פאונד (סהה, דה פו) ל-18 מיליון, אם יחליטו להביא חלוץ יביאו שם מפוצץ.
    כולי תקווה שזה לא יקרה. עוד שחקן חדש זה הדבר האחרון שהקבוצה צריכה כרגע.

7. ArsenalFan Member

כבר אמרנו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ===>>>>

וארסן ונגר מסביר ואומר שיש לנו את לאורן, טורה וג'סטין הויט. חוכמה גדולה לומר שיש לנו את טורה, כשחצי עונה הוא בכלל פתח כבלם. בינתיים לאורן זוועה, וג'סטין הויט לא ממש מקבל הזדמנויות למעט בקארלינג קאפ. בינתיים וולץ הוכיח את עצמו מעל ומעבר בפולהאם, הוא בודאות אחד המצטיינים אצל הקוטג'רס בקבוצה, ולוותר עליו באופן כ"כ נמהר היא שטות. כשוולץ יהפוך למגן הימני של נבחרת גרמניה, תקראו לי.

לגבי הסקי, מאוד מוזר הקטע, לא מבחינת ליברפול, אלא מבחינת בורו שמעוניינים בו. לסטיב מקלארן יש בקבוצה את מייקל ריקטס, שחקן דומה להסקי רק יותר מוכשר (מהכושר שלו בבולטון בעיקר), את ג'וזף דזירה ג'וב, את סילארד נמת' ואת מאסימו מאקרונה, שאמנם לא שווה את הסכום ששולם עליו, אבל חלוץ נורמלי הוא כן. לא יודע אם בורו לא צריכה חיזוק בהתקפה, כנראה שכן. אבל האם הסקי הוא חיזוק עם סגל חלוצים כמו הנוכחי?

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/04
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כוכב חדש בכדורגל האנגלי?
    מארקוס שופ שחקנה האוסטרי של ברשיה מחוזר במרץ ע"י מספר קבוצות אנגליות.
    שופ,שעד עכשיו התעניינו בו טוטנהאם,פורטסמות וווסטהאם מחוזר עכשיו גם ע"י קבוצה אנגלית ששיחקה השנה בליגת האלופות[צלסי???]
    http://www.profisport.de/bilder/markus.Xxx
    שופ,בקרוב באנגליה?

*פיטר קנארו שחקנה של קלימרנוק ושחקנה של סקוטלנד B סגור בלסטר.
    http://www.kilmarnockfc.co.uk/images/squad_pictures_2002/resized_w85/first_team/canero.Xxx

*דינו באג'יו בדרך החוצה מבלקבורן,באג'יו כנראה יצטרף לרובר אחר[גראבי] ויעבור לאנקונה.

*חבר מביא חבר?
    חואן פאבלו אנחל שחקנה של אסטון וילה ייעץ לקבוצה להביא את Freddy Grisales קשרה של אתלטיקו נאציונל.
    העיסקה קרובה להיסגר והשחקן בן ה-27 יעלה לוילה בסביבות מליון דולר.
    http://im.rediff.com/sports/2001/jul/27copa.Xxx

*Alan Pouton עבר לג'ילנגהאם בהשאלה עד סוף העונה.
    http://home.tiscali.no/grimsby/pouton6.Xxx

* השוער Nathan Abbey חתם בבארנלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/1/04
  9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לשופ יש לי הרגשה שמדובר בניוקאסל (בהנחה שגם מוקדמות הצ'מפיונס ליג נחשב כצ'מפיונס ליג), מכיוון שהוא לא שחקן בסדר גכדול שארסנל/יונייטד/צ'לסי ירצו, בייחוד בהתחשב בעובדה שקישור התקפי הוא חוליה חזקה בכל אחת מהקבוצות הנ"ל, מה שאי-אפשר להגיד על הקישור ההתקפי הדי אנמי של המגפייז. הוא בהחלט יכול להוסיף להתקפת המגפייז קצת ברק כשסר בובי מתעקש על ספסולו של נול סולאנו. נחיה ונראה....

ובקשר לגריסאלס הוא שחקן שיכול להקפיץ את הקישור האפור של הוילה מדרגה אחת קדימה עם קצת ברק דרום-אמריקאי. לפי היו"ר של אתלטיקו נסיונל העיסקה כבר סגורה למעשה (עבור סכום המוערך בכחצי מיליון פאונד), אך דייויד או'לירי טוען שגריסאלס מגיעה לוילה פארק להתרשמות לא מחייבת מכיוון שוילה צריכה להוציא את מזומניה המעטים בשמרנות והיא לא יכולה להרשות לעצמה לרכוש שחקנים מבלי לראותם קודם לכן. מעניין יהיה לראות איך גריסאלס יעשה את ההתאמה לכדורגל האנגלי אם וכאשר הוא יחתום בוילה.

10. רפאל Member

צ'לסי את התקופה הרעה שלה כבר עברה עם חסרונם של וורון-דאף ואי חסרונם של המגנים הגרועים ג'ונסון וברידג' שסוף סוף הוחלפו לטובת בבאירו ומלכיוט
    עם עוד חיזוק שצפוי להתקרב צ'לסי תילך לאליפות עד הסוף

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד היום לא ממש שמעתי על גרסיאלס..מישהו יודע עליו קצת יותר פרטים?

בקשר לשופ,ניוקאסל יכולה להיות אופציה..אבל אני מאמין שזאת צלסי.
    אברמוביץ קונה כל מה שזז אפילו אם הוא צריך או לא..סמרטין בא לצלסי ואני לא מבין למה וזה נראה לי כעוד צעד כזה כמו קניית סמרטין והשאלתו לפורטסמות.

*מרקו רייך חלוצה לשעבר של ורדר ברמן סגר בדרבי
    http://www.geissbockfans.de/spieler/bilder/reich_m.Xxx

*בולטון מעוניינת במגן מייקל גריי עקב מכת הפציעות שיש לה בהגנה.
    גריי חזר לסנדרלנד אחרי השאלה בסלטיק אבל לא נמצא בתוכניות של מיק מקארתי.

12. Julian Joachim Member

שופ לניוקאסל, זה ברור. גם קשר, גם בצד ימין, גם יש להם את סולאנו שמצוי בכושר אישי טוב מאוד. לא ברור לכם למה הוא צריך להגיע לשם??

וקירק, גם אני שמעתי על עליית המניות מה שמחזק את ההרגשה שהדיל סגור ורק רוצים למשוך את זה קצת (לא ברור לי למה).

ועדי, מקארונה לא חזר לאיטליה או משהו? אני כמעט משוכנע שהיה משהו כזה.

13. ArsenalFan Member

מאקרונה לא חזר לאיטליה, בשבוע שעבר הוא הבקיע בפנדל (שלא היה) נגדנו בהייבורי, והיום הוא גם הבקיע מול לסטר את השני ב-3:3.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש דיבורים על זה שהוא יחזור לאיטליה,למרות שאחרי הצמד שלו..צריך לראות מה יקרה..

15. KirkH Member

איזה קישקוש.
    ברידג' וג'ונסון לא הוחלפו והם בטח ובטח שלא המצד הגרוע מבין ארבעת המגנים בקבוצה. אז באביארו כבש מול לסטר, ביג דיל... מה גם שהוא בכלל נוסע לאליפות אפריקה.
    דאף חזר להתאמן אבל יעברו עוד שבוע שבועיים לפני שיחזור להרכב, ורון נסע הביתה לעבור ניתוח בגב, אני לא אופתע אם הוא בכלל סיים את העונה וצ'לסי לא מפרסמים את העובדה הזו כדי להימנע מביזיון פומבי (לא רק זרקו עליו 15 מיליון פאונד והוא לא עשה כלום, הוא לא משחק כבר חודשיים ועוד משלמים לו מיליונים כדי לעבור ניתוח בארגנטינה).

אם צ'לסי תעשה מהלך בשוק ההעברות סביר יותר להניח שמי שינחת בגשר הוא בכלל השוער הצ'כי פטר צ'ך. כמו כל העולם גם ראניירי והצאר ראו את ההופעה המרשימה של ניל סאליבן בגביע והם מנסים להביא עבור קודו מחליף ראוי.

יכול גם להיות שיביאו חלוץ גדול נוסף תוך שימוש בתירוץ הפציעה של קרספו. אבל לא נראה לי.