שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. KirkH Member

מסתבר שלחץ פיזי מתון דרך התקשורת הוא גורם מאוד משפיע, לפחות על דאג אליס.

ניוקאסל ואסטון וילה מאשרות ששני המועדונים סיכמו על סכום ההעברה בעבור נולברטו סולאנו. הסכום נשאר לא ידוע אבל בהתחשב בקמצנות הידועה של אליס הוא לא יהיה גדול בין כה וכו'.
    אם אכן הפרואני בן ה-29 עוזב את הטונס מדובר במכה קשה למעמד המעורער גם ככה של סבא רובסון בקרב אוהדי הזברות, הם לא יהיו סבלניים במיוחד עכשיו. בעיקר לא אחרי ההדחה מהגביע.

אם נורא מתעקשים למצוא הגיון בצעד של ניוקאסל אפשר לדבר על החזרה של בלאמי ועל כך שסולאנו בכל מקרה היה אמור לקבל פחות ופחות דקות עם כניסתו של הוולשי הבן לאומי לרוטציה.

עבור וילה מדובר בחיזוק מעולה לאגף ימין האומלל שלהם. לי הנדרי הוא שחקן סולידי אבל לא מעבר לזה, מה גם שהוא לא מסוגל להשפיע דרך האגף כי אין לו הטכניקה לעשות פעולות מועילות משם.

מוזר לי לראות את וילה מעלה את גארת' בארי בתור קשר אחורי ולא בתור בלם. הוא לא עושה עבודה יוצאת דופן בקישור, בטח לא בכל מה שקשור להתקפה, כן הוא עוזר המון להגנה ומייצב את המרכז - אבל זה עולה לוילנ'ס בחוסר מחץ במרכז הקישור ההתקפי.
    אולי כעת עם ההגעה של שחקן כנף מוכשר נראה סוף סוף את בארי חוזר לתפקד בתור בלם בעוד לי הנדרי עובר למרכז הקישור...

2. Julian Joachim Member

את הצעיר מבין השניים אני לא מכיר, אבל צ'בנטון זה שם שמצלצל מוכר. הוא ארגנטינאי במקרה?

בכל אופן, לא חושב שיש סיכוי שאחד מהם יגיע להייבורי (אלא אם... גונר אל תקרא, הנרי יעזוב) כי אני לא מאמין שונגר יבזבז עוד כסף על חלוץ במקום על שחקן הגנה, במיוחד כשיש לו שני חלוצים צעירים שעוד יכולים להיות גדולים (אליאדיר ובנטלי).

3. Forza Sampdoria Member

הצעיר הוא וולרי בויינוב , בולגרי בן 18 ( עוד שבועיים וחצי )
    שים 3> פולדש ( ושאר החבר'ה ) :
    * הוא השחקן החמישי הצעיר ביותר שדרך על דשא בסרייה A => בגיל 15 11 חודשים ו 12 ימים <> ריספקט , לא !?
    * הוא הצעיר ביותר שכבש בסרייה A .
    * יש לבויינוב 4 שערים בליגה העונה .

וצ'באנטון , פולדש היקר , הוא אורוגוואי => ויש לו השנה , בליגה , 8 שערים
    מקווה שעזרתי , פולדש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

אחי , תודה רבה על הפידבק לליגה האיטלקית ( מה שמך ? ואת מי אוהד באיטליה ? )

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/04
  4. ArsenalFan Member

חתום סופי וסגור, סולאנו בוילה פארק. לפי הדיווחים, 1.5 מיליון פאונד שילמה וילה עבור הפרואני לניוקאסל, והוא עבר בדיקה רפואית וחתם על חוזה לשנתיים וחצי. האמת היא שהסיבה העיקרית שוילה החתימה בכלל את נול, היא שלי הנדרי נפצע וייעדר לפחות בשבועות הקרובים, ככה שבשלב זה וילה תסתמך בעיקר על היצלספרגר המצוין במרכז הקישור.

שיהיה לו בהצלחה, אם כי בוילה דייוויד או'לירי בימים האחרונים מראה שהוא נודניק גדול מאוד ובכיין (כאילו שהבכיינות שלו אחרי מקרה הנרי לא הספיקה. מי ששמע אותו אחרי ההשתוללות של גאבין מק'אן יודע על מה אני מדבר), למרות שעדיין אנחנו אוהבים אותו...

5. Julian Joachim Member

טוב חשבתי שהוא אולי מאוראווגאי אבל משום מה זה צלצל לי יותר ארחנטינאי.

בכל אופן, אני מבין שהבולגרי הזה זה המילנר של הסרייה אה, ככה שאני כבר אוהב אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Julian Joachim Member

העברה די מפתיעה. אני מניח שאוהדי ניוקאסל מאוד מאוכזבים כי סולאנו הוא שחקן די ותיק והוא תמיד נראה כאחד שנותן הרבה יותר ממה שהוא שווה והוא ממש רכש את אהבת האוהדים.

אגב, זה לא קצת מוזר לכם שניוקאסל מוכרת קשרים? הם לא אמורים רק לקנות אותם...? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

ואני מניח שהמהלך הזה מחזק את מעמדו של בוייאר, לפחות זמנית.

7. ArsenalFan Member

אני זוכר שאבי רצון קרא לו שבנטון (ולא צ'בנטון) בימי Yes העליזים, שחקן שכבר מספר שנים הוא אחד הבולטים בלצ'ה. הבולגרי הוא אחד השמות הצעירים הבולטים באירופה בתקופה האחרונה, והוא נקשר כבר לכמה קבוצות כולל ארסנל, אבל רכש לא יהיה בתקופה הקרובה, אלא אם כן הוא יהיה ממש זול, וזה לא המצב כאן.

ואני כמובן מסכים עם פולדש, עדיף לדבוק באליאדייר ובדיוויד בנטלי. וגם בג'רמיין פנאנט, אבל זה כבר לא יקרה כנראה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

חדשות נוספות:

* אחרי שאתמול סוכם כי אלכס פרגוסון יאריך את חוזהו בשנה אחת (בלבד?), היום רוד ואן ניסטלרוי חתם על חוזה חדש במנצ'סטר יונייטד, והוא יישאר באולד טראפורד עד 2008 (אז הוא יהיה בן 31). המשכורת של ההולנדי צפויה להיות באיזור 70,000 פאונד לשבוע.

* שחקני לידס הסכימו לקיצוץ במשכורתם של למעלה מ-20 אחוז, לפי יו"ר ארגון השחקנים גורדון טיילור.

* בעקבות הפגיעה באמרסון ת'ום של בולטון בחצי גמר גביע הליגה, גאבין מק'אן ייעדר אוטומטית ל-3 המשחקים הקרובים, ואלו מצטרפים להשעייה בגלל 5 צהובים ולהשעייה נוספת למשחק אחד משום שזו הרחקתו השנייה העונה. סה"כ- 5 משחקים בחוץ. ובינתיים, וילה הודיעה על הפסדי ביניים של 16.5 מיליון פאונד.

8. duff beer Member

קוראים לי תום ואני אוהד את מילאן אבל בגלל מסורת במשפחה (אחשלי)
    אולי בלי זה הייתי אוהד את יובה אני גם אוהב את נדבד...

9. KirkH Member

סחה על אברמוביץ' - אם הוא יוכיח שהוא גם מסוגל לגרום לשחקנים לא רצויים לעזוב (אההמ, בוחרדה, פטי, דסאי), אני עוד עלול להתחיל לחבב אותו...

בקיצור, אפשר לומר מזל טוב, צ'לסי תציג היום אחר הצהריים בגשר את סקוט פארקר כרכש החדש בקבוצה.
    צ'לסי נהיית קבוצה אנגלית פתאום. מוזר...

10. ArsenalFan Member

צחוק צחוק, אבל צ'לסי פתאום מתחילה לרכז אצלה את כל הכשרונות של קבוצות לונדוניות והופכת ליעד האטרקטיבי של האנגלים בקבוצות הלונדוניות. כשג'רמיין דפו יעבור לצ'לסי (וזה יקרה, ארסנל סגרה את האופציה ומעבר לצ'לסי נראה טבעי) הם ישלימו ממש מונופול... ודווקא את פארקר מאוד רציתי בארסנל, שחקן שמאוד מתאים לנו. מה שמוזר באמת הוא מה יהיה מעמדו של ג'ו קול בעקבות ההעברה הזו, הנקודה הזו הועלתה כבר כאן בעבר, קשה לי להאמין שקול, שדווקא די עושה רושם טוב בתקופה האחרונה, ישמח במיוחד לקבל עוד דקות על הספסל בגלל המעבר הזה של פארקר.

ולגבי צ'רלטון- ההעברה הזו מעוררת הרבה טינה בקרב קרבישלי על פארקר והיחס שלו מאז ההצעה שהגיעה מהרוסי, ובזמן שהקבוצה מעורבת במאבקים בצמרת קשה להאמין שהסיטואציה הזו תתרום להם. בפן המקצועי אין בכלל ספק שזו מכה אנושה לתקוות של צ'רלטון לעשות היסטוריה ענקית ולהגיע לאירופה, מדובר בשחקן המרכזי שלהם שסחף את הקישור שלהם בענק, אבל יותר חשוב מכך- ההתעסקות של קרבס עם פארקר והתחושות המאוד לא נעימות שסובבות את כל הפרשה עלולים לפגוע בקבוצה בפן המנטלי, באופן דומה לפולהאם ולמקרה לואיס סאהה.

וזה יהיה חבל מאוד, לא רק כי אני רוצה לראות את צ'רלטון בצ'מפיונס ליג, אלא בעיקר כי טוטנהאם כבר אורבת מאחור, ואני רוצה לראות את ספרס כקבוצה החמישית בלונדון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יעקובו סולק מסגל ניגריה בגלל עבירת משמעת ונשלח הביתה. פורטסמות' כמובן מרוויחה אותו כנראה מוקדם מהצפוי. אבל הוא לא ישחק מחר זה בטוח.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, פרגוסון אמר השבוע שהוא ישמח לראות את ג'ו קול ביוניטד, אולי זה רמז למקום הבא שג'ו קל ינחת בו?

נ.ב
    בקשר לדאפו, אל תשלול את היוניטד, שמועות עיקשיות אומרים שמס' קבוצות בספרד רוצות את פורלאן.
    במידה וזה יקרה אין לי ספק שהיוניטד תביא עוד חלוץ לקבוצה...

13. AFC Member

ג'ו קול? למה שמנצ'סטר יונייטד תרצה אותו? לא נראה לי סביר שלאחר שפרגוסון יעבור לשיטה של שני חלוצים (לאחר רכישת סאהה) הוא גם ישחק עם שני קשרים התקפיים. טוב, זה בעצם בלתי אפשרי. כך שקול אמור בעצם לשחק באגף שמאל (גיגס) או בקישור ההתקפי (סקולס). אין לקול מקום בהרכב מנצ'סטר יונייטד, אלא רק על הספסל, ומנהלי דירקטוריון יונייטד לא ירשו לפרגוסון לבזבז סכום של מליוני פאונד על שחקן ספסל. מה עוד שצ'לסי לא ממש בקשיים כלכליים ולא יתלהבו למכור ליריבתם לצמרת את קול.

בקיצור, מהלך כזה לא יקרה כנראה. בקשר לדפו : הוא ישוחרר מווסטהאם רק בסכום של 5 מליון פאונד ומעלה, ולאחר רכישת סאהה אין לו מקום בהרכב. שוב, הדירקטוריון לא יסכים לתת לשחקן במחיר כזה לשבת על הספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/04
  14. toon-UPON-tyne Member

להזכירך הם קנו את פורלאן....
    חוץ מזה 5 מיליון על דפו זה עסקה נהדרת ועסקת סהאה תהיה הרבה יותר עסקת ספסל בעוד איזה חצי שנה לדעתי.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז רייס חתם בארסנל ותזכירו לי איזה ספרדים שיחקו לפניו בליגה האנגלית? חוץ מפאבלו חלוץ איפסוויץ'. לא זכור לי עוד אולי כי פשוט אין לי כח לחשוב.

הא והיה גם את פרר

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/1/04