שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ועוד התפתחות בקשר לסיסה...

סיסה אמר היום שהוא רוצה לעזוב ולעבור לאנגליה. הוא אמר שבאוקזר צריכים להבין אותו שהוא רוצה להתקדם וזה הכרחי במחינתו.

אבל... הוא לא פוסל לגמרי את האפשרות שהוא ימשיך עוד עונה באוקזר.

2. KirkH Member

* יש משהו דיי מוזר בשמועות על מעבר אפשרי של שחקני הגנה לאולד טראפורד. זה לא רק אמורוסו, אתמול פורסם שגם גארי סאות'גייט מועמד (שמצדו היה מת לנטוש את בורו לטובת עונת בכורה בצ'מפיונס ליג) אני חשבתי שאם יש חוליה במערך של פרגוסון שלא נראה בה שינויים בכלל הקיץ - אז זו ההגנה. הרי את נוויל אף אחד לא יזיז מאגף ימין, כנ"ל לגבי פרדיננד. למצוא מגן שמאלי עדיף על סילבסטרה בעיסקה שתשתלם למאן יו יהיה משימה כמעט בלתי אפשרית. מה שמשאיר אותנו עם אוש'ה / בראון בעמדה הנותרת במרכז, דווקא אחרי העונה האחרונה שהשניים האלה נתנו חשבתי שמעמדם סוף סוף השתפר... למה לעזאזל להביא עוד בלם אם אין לך מקום עבורו בסגל?

* צ'ארלטון עומדת להחתים את אולג לוז'ני שנזרק אתמול מארסנל. לפי דעתי זו אחלה החתמה. כמה שאנשים לא ירדו על האוקרייני הגמלוני, אני עדיין בדעתי שחצי מקבוצות הפרמייר-ליג (לפחות) עולות בהרכב עם מגן ימני פחות טוב ממנו. בינתיים גם הארי דדנאפ מנג'ר פורטמות' מביע התעניינות.

* האם ניוקאסל ויתרה במאבק על סטפן קאר? זו השאלה שמתעוררת עם היוודא דבר מועמדותו של אייזק אוקורונקאו. מגן ימני צעיר שמשחק בנבחרת ניגריה. הוא אמור היה להגיע אתמול בלילה לאי הבריטי ולחתום בניוקאסל. וולבס עדיין לא ויתרה על השחקן ותנסה לגנוב אותו מתחת לאף של הזברות.

* רכישה ראשונה של גורדון סטראכן וסוטו לקראת העונה הקרובה - מדובר בשחקן צרפתי בן 18 שנחשב, לא פחות ולא יותר, לכישרון מספר אחת בצרפת כיום. לילד קוראים ליאנדרה גריפיט וסטראכן מקווה מאוד שזה יתן לקישור שלו תוספת כוח רצינית.

* הארי קיואל אמר שאם קבוצה תציע לו חוזה של 15 מליון פאונד לתקופה של 4 שנים, הוא ילך, ולא משנה מי הקבוצה...

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי היונייטד-כל מילה זהב.
    לגבי ניוקאסל..זה אותו אוקורונקאו מהמנג'ר..לפי מה שקורה בינתיים עם כוכבי מנג'ר..אוקורונקאו עומד להיות שחקן מצויין וניוקאסל עומדת לעשות עיסקה אדירה.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן זה אותו אחד אבל השאלה היא אם הוא תותח כמו במשחק. אם כן ניוקאסל שיחקו אותה.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שקרה עד עכשיו עם שחקנים כאלה שכולם לאט לאט הופכים לכוכבים ולשחקני נבחרת בארצם..עוד מעט גם באירופה לפי מה שאני רואה היום.
    קלסטרום סלקוביץ ואיסקסון בשבדיה
    צך בצכיה וג'וליוס אגהאוה מניגריה..
    נכון שזה אולי נשמע קצת לא קשור אבל במנג'ר בינתיים פוגעים כל פגיעה בול.

6. Fernando Cavenaghi Member

לא תמיד, יותר מדי מנג'רים מסתמכים על מנג'ר בקניות שלהם (חייב להזכיר גם פה את סת' גונסון).
    אם הם היו צודקים כל הזמן המדינות הסקנדינביות היו צריכות לזכות בכל מונדיאל ויורו.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין שקנו את סת ג'ונסון על סמך המנג'ר..כנראה הוא נאבד שם איפשהו בדרך..

8. KirkH Member

מסתבר שהדיבורים על עיסקה סגורה בין אברטון לבלקבורן שתביא לגודיסון פארק את דיוויד דאן היו קצת מוקדמים. החגיגות (או עצב במקרה שלי) שהחלו עם פירסום של ה"סאן" הבוקר על חתימה קרובה - הושקטו הערב ע"י דיוויד מוייס עצמו שאמר שלמרות שהוא מאוד מתעניין בדאן והיה מאושר לראות אותו באברטון, הוא עדיין לא דיבר עם השחקן אישית ושגם עדיין אין סיכום בין המועדונים על גובה כום הרכישה...

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה השטויות האלה על סת' גונסון? הוא היה מוכר עוד מלפני שהוא היה כזה תותח במנג'ר (והוא אכן היה וואחד תותח). אני זוכר אותו כאחד מהשחקנים המובילים של דרבי קאונטי בזמנו (אם כי זו לא כזאת חוכמה להיות שחקן מוביל אצל הכבשים). ומנג'ר לא פוגעים תמיד..... כמו שבנצור אמר מדינות סקנדינביה (בעיקר שבדיה) היו צריכות להיות הנבחרות הכי טובות בעולם, כשגמר המונדיאל האידיאלי שם הוא שבדיה - בלארוס (איזה חיות הם היו שם הם באמת הגיעו אצלי פעם עד לגמר.......).

ובקשר ללוז'ני - עם כל הכבוד למשחק הטוב האחרון שלו בגמר הגביע לדעתי מדובר בשחקן שגמר את הסוס, עוד בעונתו הראשונה בקבוצה, ולכן טוב ששחררו אותו. הוא עושה יותר מדי חורים בהגנה בגלל האיטיות והגמלוניות שלו, ולפחות הייתי מצפה משחקן עם ותק כמו שלו לשחק עם קצת יותר שקט וחכמת משחק...... אבל זה לא קרה (אההמ אההמ התיקו מול בולטון). נקווה שמקסס יבוא לקהילת הצרפתים העניפה ויתאקלם במהרה (אם כי הוא לבן זה קצת בעיה.....). מה שכן לוז'ני מספיק טוב בשביל לפתוח בצ'רלטון.

10. KirkH Member

השמועות שקושרות את השם של מקסס עם ארסנל נראות לי די מפגרות. הרי ברור שהמחיר של הצרפתי הצעיר יהיה בן 10 ל-12 מליון פאונד. ארסנל לא מסולת היום לרכוש שני שחקנים בכאלה מחירים. בהנחה שהבוסים של התותחנים ילכו חזק על קיואל או על שחקן אחר ברמתו לא יתכן שהם ירכשו בנוסף גם את פיליפ מקסס...

ובכלל כל הדיבורים היום על המחסור של ארסנל בבלם מוציאים את ארסן ונגר די דביל. הרי רק לפני שלושה ומשהו חודשים הוא שיחרר את אחת התקוות היותר גדולות של האי הבריטי בתפקיד הבלם, מאת'יו אפסון - היום הוא מחפש בנרות שחקן בדיוק לאותה עמדה...

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת אף-פעם לא הבנתי את הצעד הזה של שחרור אפסון....... גם המחיר שקיבלנו עליו לא היה משהו יחסית לכשרון שלו (נראה לי מילון פאונד בערך). הוא לדעתי בערך ברמה של סיגן אבל יותר צעיר ואנגלי, מה שמקנה לו בעיני יתרון על סיגן (צריך קצת שחקנים להזדהות איתם בשביל האוהדים בלונדון וגם בשבילי......). גם לדעתי הויתור על גרהאם בארט לא חכם לפי מה שהבנתי מדובר בשחקן מאוד מוכשר (לא יצא לי לראות משחקים של ברייטון העונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ). עדיף היה לשחרר את קאנו ולמכור את וילטורד, כדי לפנות לו, לג'רמי אלאדייר ולפרני ג'פרס מקום קבוע בבוגרים.

12. AFC Member

הארי קיואל כנראה יעבור לארסנל. גם בגלל שהוא ירצה כמובן לשחק בצ'מפיונז ליג (מה שהוא לא יקבל בליברפול) וגם בגלל המאבק של פרגוסון על שחקנים לאורך כל אירופה - מה שמשאיר סיכויים די קלושים לבואו של קיואל. מה שבטוח, בלידס הוא לא יישאר.

אני די אופטימי בעניין מקסס. צעיר יותר מאז'אלה, צרפתי (מה שמגביר את סיכוייו להשתלב, כמובן) ובלם מצוין. אין סיבה שלא יגיע לארסנל.

וכולם - כיפאק היי!! קללת לוז'ני הוסרה, ברוך שפטרנו (רק חבל שלא נשאר לנו אף אחד בהגנה)!

13. ליהי Member

אני לא הייתי חוגגת במקומכם את המעבר של קיואל לארסנל כל כך מהר

פתאם יש לי את ההרגשה שיש מצב שהוא נשאר בלידס עוד עונה.

14. אריאל Member

המכירה של אפסון היתה באמת אחד המהלכים המשונים ביותר בכדורגל האנגלי בשנה שחלפה
    מחיר מצחיק עבור בלם מצוין ולדעתי גם שחקן נבחרת בעתיד הלא רחוק
    בקשר לקיואל אני עדיין מחזיק אצבעות שהשחקן המצוין הזה יגיע לליברפול ויעזור לנו במה שלא זכינו כל כך הרבה זמן

15. ליהי Member

אריאל
    כמו שכבר הוזכר כאן יש לו הזדמנויות לשחק במדי קבוצות כמו ארסנל ומניו שנמצאות במומנטום מצויין ויש להן כרטיס בטוח לליגת האלופות, ונמצאות,עם כל הכבוד,בפוזיציה טובה משל ליברפול,אז אם כבר יעבור מלידס המועדון הסימפטי שהוא כ"כ חושש לעבור ממנו, למש שזה יהיה דווקא לליברפול ולא לארסנל לדוגמא?