שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. the gunner_14 Member

תראו איך אני מפשל עכשיו את כולכם,ואיך אני מראה לכם כמה אתם לא בקיאים בפרטים שאתם מדברים עליהם.
    דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא יודע אם שבצ'נקו סיים פעם כמלך השערים של הליגה כי לא קבתי אחרי זה אבל זכרוני לא מטעה אותי זה מעולם לא קרה.
    לעומת זאת קרספו סיים אם אני לא טועה 3פעמים כמלך השערים או פעמיים לבטח,כאשר בעונת השיא הוא כובש 25 שערים!!!!
    אני לא בא להמעיט משבצ'נקו למרות ההישג המביך של 5 שערים ב-24 הופעות,אבל לא זכור לי חלוץ כזה ענק עם ביצועים שכאלה.
    קרספו העונה בהחלט לא רע בהתחשב בפציעה שהוא עבר והעובדה שהוא משחק בקבוצה חדשה מכל הבחינות היא נסיבה מקלה נוספת,אני בטוח שבעונה הבאה הוא כבר ישוב לכבוש במספרים שאנחנו רגילים.
    אל תשכחו ששבצ'נקו משחק בקבוצה כבר כמה שנים טובות! הוא משחק באחת הקבוצות הטובות בעולם מה שבטח מקל עליו,ושוב אני לא ממעיט בערכו-הוא חלוץ גדול אבל אתם חייבים לקבל את העובדות האלה.
    ובקשר לטענות ש-40 מיליון דולר הם סכום שכולו פרי דימיוני...אז בואו גאונים שלי ואזכיר לכם שלאציו שילמה לפארמה עליו 53 מיליון דולר!!!!!!!!!!!!!!!!
    הבעיה הגדולה שלכם היא שיש לכם זיכרון קצר מאוד!!!
    ובכדי שלא תגידו שאני ממציא חלק מהפרטים אני מביא לינק של ynet שיוכיח את דברי:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2076955,00.html
    נו מר משה אוחין מי משמיע פניני החוכמה עכשיו?

אני אומר לכם שוב אל תעצבנו אותי,זה שאתם חסרי זיכרון ומתלהבים מהרגע הקיים לא יכול לשנות עובדות!!

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לראות משחק אחד של מילאן, בשביל להבין איזה חלוץ גדול שבצ'נקו.

ולגבי ברסקולוני ואברמוביץ'....נסכם בזה שלשניהם לא חסר כסף.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שבצ'נקו היה בעברו מלך שערי איטליה וגם לאחר מכן סגן. והעונה עם מספר השערים הנמוך הייתה רק בגלל פציעה

4. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך ללכת יותר מדי רחוק...

מר. הנרי, שלושה שערים במדי יובנטוס.

5. the gunner_14 Member

דבר ראשון מר Gianzola שלושה שערים ביובה?
    103 שערים בליגה במדי ארסנל!

אחרי שקפצת ושאלת אם אני דפוק כשהשוותי בין שבצ'נקו(איחוד של פלה ומארדונה) להרנן קרספו(שחקן ליגה ג' בבית"ר כפ"ס) חשבתי שתביא קצת סטטיסטיקה של שבצ'נקו שעולה על קרספו,אבל כנראה שאין כזאת,מה שמוכיח שאין לך מושג ושאתה יודע לקפוץ ביחד עם כולם על אותה אמירה...

6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו הופכים את זה לריב דבילי לגמרי, אבל שבצ'נקו עם יותר מ85 שערי ליגה במדי מליאן.
    עוד לא התחלתי אפילו לחשב את השערים בליגת האלופות והקבוצות שאותן הוא פירק במדי דינמו קייב.

כל קבוצה הייתה רוצה שיהיה לה חלוץ כמו שבצ'נקו או הנרי, שני החלוצים הטובים ביותר בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏18/3/04
  7. the gunner_14 Member

שבצ'נקו עדיין לא ברמה של רונאלדו,הנרי ו-ואניסטלרוי לפחות מבחינת כמות הכיבושים הממוצעת שלו ברמות הגבוהות(אני לא מדבר על אוקראינה) וזאת עובדה שאין להתווכח איתה,למרות שאני חושב שהוא נופל מהם בעוד כמה אספקטים אבל אתם בטח לא תסכימו.
    ורק שתדעו שהממוצע של קרספו הרבה יותר טוב משל שבצ'נקו בליגה האיטלקית.

8. ArsenalFan Member

איך לעזאזל אפשר לומר על אנדריי שבצ'נקו שהוא לא ברמה של הנרי, רונאלדו ו-ואן ניסטלרוי? שבצ'נקו, מעבר לכך שהוא קטלני במיוחד, הוא שחקן שצפייה בו גורמת לאוהד הכדורגל הממוצע לאורגזמה.

ועדכוני חדשות:

*ריו פרדיננד התחיל בהליכי ערעור נגד ההשעייה ל-8 חודשים שמונעת ממנו לשחק במדי מנצ'סטר יונייטד. פרדיננד אומר שהוא יוצא לקרב בכדי לשחק ביורו 2004 בקיץ הקרוב, ואף אמר שהוא מתאמן באופן אישי בכדי לשחק באליפות אירופה. עם זאת, מומחים לחוקי ספורט טוענים כי סיכויו של פרדיננד בקבלת הערעור הם לא גבוהים.

*לאחר הדיווחים על בעיות בין גריים סונס לדוויט יורק, עוד פרשה מאיימת על המנג'ר הסקוטי של בלקבורן: הפעם מדובר באנדי קול. החלוץ בן ה-32 התלונן רשמית בפני איגוד השחקנים המקצועניים על התעמרות מצד סונס. קול טוען שסונס "סימן" אותו והתייחס אליו באופן לא הוגן, ואף דחה בקשות חוקיות לימי חופשה.

*בטוטנהאם, החתימו את הקשר ג'וני ג'קסון על חוזה חדש במועדון לשנתיים הקרובות. חוזהו היה אמור לפוג בסיום השנה, אך הצלחתו בפריצה לסגל של טוטנהאם השתלמה בחוזה משופר בקבוצה. בינתיים, דיווחים בעיתון ההולנדי "דה טלחרף" מדברים על כך שמארק ואן בומל, שחקנה בן ה-26 של פ.ס.וו אינדהובן, אמר שהוא ישמח לעבור לטוטנהאם. במהלך החודשים האחרונים קושר ואן בומל עם קבוצות רבות בפרמייר ליג, ביניהן צ'לסי וארסנל, אך הדיווחים בהולנד מדברים על כך שטוטנהאם היא זו שמובילה את המירוץ להחתמתו.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39901000/Xxx/_39901602_jackson203.Xxx
    ג'וני ג'קסון

*ה"מארקה" הספרדי מדווח כי אתלטיקו מדריד עומדת להציע בקיץ לארסנל הצעה לרכישתו של הקשר הברזילאי ג'ילברטו סילבה. בתגובה אמר ג'ילברטו שהוא מוחמא מההתעניינות בו, והיא מוכיחה כי יש לו עונה טובה והוא מוערך ע"י אחרים, אך אמר כי יש לו חוזה בארסנל לשנתיים הקרובות וזה תלוי במועדון. אתלטיקו- קחו אותו כבר!

*צ'לסי מכחישה רשמית שהיא פנתה לאוטמאר היצפלד, אבל ה"סאן" חושב אחרת:

http://images.thesun.co.uk/picture/0,,2004121265,00.Xxx

9. the gunner_14 Member

אני חושב שהוא פחות קטלני ממי שציינתי,אני מתבסס על נתונים סטטיסטים(ממוצע כיבושים וכו')
    תוכיח לי סטטיסטית אחרת.
    אני מצטרף אליך קחו אותו בבקשה!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_2gunsfiring_v1.Xxx

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יש לכם מג'ילברטו??? שחקן לא רע בכלל.......
    אין לי מושג איך להגיב בכלל על מפלץ הנתונים שעלו כאן. קודם כל רונאלדו, ובטח ואן ניסטלרוי, לא מתקרבים אפילו ביכולת הטכנית לסופר שבה, שמתחיל כמעט כל התקפה 30-40 מטר מהשער וגומר אותו ברשת. שבצ'נקו הוא חלוץ עם מאגר בלתי נגמר של יכולות. הוא מגוון באופן מפחיד ממש.
    מתחיל בכך שלאציו קנתה את קרספו בהרבה פחות מ-53 מיליון פאונד. WTF???? לא שולם עליו מעולם סכום אסטרונומי כזה.
    אני חושב שאפילו קרספו יודה בפניך שלמרות שהוא באמת חלוץ נהדר, הוא מעולם לא הביא תארים לשום קבוצה, לא במיטה ששבצ'נקו מביא ויביא גם למילאן.

11. The North Stand Member

זה לא היה פאונד, זה היה 53 מיליון דולר.

12. the gunner_14 Member

אמרתי 53 מיליון דולר ואפילו צרפתי לאנשים כמוך לינק כדי שלא יגידו "אין לי מושג איך להגיב בכלל על מפלץ הנתונים שעלו כאן" שיוכיחו שהכל נכון.
    תבדוק טוב חביבי,לפי מה שאני למדתי אליפות עם לאציו בסרייה א' עם 25 שערים בליגה זה הישג מכובד מאוד.

13. ofer23 Member

http://www.soccerage.com/en/13/t9103.html

אתר סוקראייג' מפרסם לראשונה פרטים על הדיון בערעורו של פרדיננד.
    אם הדיווח אמין, הרי שריו יחמיץ את יורו 2004 בוודאות.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרספו מעולם לא לקח אליפות עם לאציו. הוא נרכש ע"י לאציו שנה לאחר הדאבל שלה.

בכל מקרה לדעתי הוא פחות טוב משבצ'נקו. ואן-ניסטלרוי? חשבתי שאנחנו מדברים על החלוצים הטובים בעולם...

והסכום למיטב זכרוני נכון. לאציו רכשה את קרספו תמורת יותר מ-50 מליון דולר, ההעברה הגדולה ביותר בעולם באותו הזמן. הוא ממש לא אכזב. בכל הקריירה הוא הצטיין - לא ברור לי מה קרה לו בצ'לסקי עדיין.

15. ScottishGunner Member

חח, גדול אחי גדול.

קרספו חלוץ טוב, אבל הוא אף פעם לא היה לדעתי אחד מהחלוצים המובילים בעולם. אני לא בקיא כמוכם ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ) בנתוני הקריירה שלו, אבל זה לא ממש משנה.
    אם עושים השוואה בין שבצ'נקו לקרספו, הרי ברור ששבצ'נקו חלוץ איכותי יותר, יכולת ניצול המצבים שלו פשוט מדהימה.

לגבי שמועות, ישנה ידיעה שמר רומאן אברמוביץ' הגיע ארצה לפני כמה ימים, בעניין רכישה של קבוצה מליגת העל שלנו. חחח, רק המחשבה של רומאן ביציע בנתניה... נראה לכם שזה אמין?