שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. Julian Joachim Member

ידעתי שמשהו ביום המחורבן הזה צריך להיות טוב.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה מחורבן?? ניצחתם!

השאלה לגבי פנאנט היא אם מדובר שמתיו אפסון, שחקן שיתחרטו על השחרור שלו מאוחר יותר, או במקרה סטיבן יוז/ריצ'רד רייט/ג'פרס, שחקן שלא יורגש חסרונו בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/04
  3. Gooner Member

"
    ארסנל מעוניינת בסידורף

כך מדווחים עיתוני איטליה, שסיפרו כי מילאן לא מוכנה למכור את ההולנדי, אלא אם כן התותחנים יצרפו לעסקה את ליונברג" (וואלה!ספורט)

אני זוכר עוד שבשנת 97 בערך ארסן רצה לקנות אותו,אבל אני לא רואה את מילאן מוותרת על אחד השחקנים הטובים שלה בשנתיים האחרונות בשביל ליונברג.

4. the gunner_14 Member

אני לא כל כך מתלהב מעסקה שכזו.
    דווקא עכשיו שאדו מתחיל להראות שהוא תותח להוציא אותו ועוד לתת את ליונברג??
    בלי לינברג העסקה נשמעת הרבה יותר טוב.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד לליונגברג, סיידורף מעליו בכמה רמות.
    בכל מה שזה מגיע ליכולת מסירה וראיית משחק, ליונגברג עדיין לא ברמה של סיידורף. אני מעדיף לא לראות עסקה כזאת מתבצעת.

6. ArsenalFan Member

סיידורף שחקן שעשה בשנה האחרונה קפיצה עצומה ביכולת שלו, אבל לפני כן היו לו שנים של כדורגל תת רמה, אכזבות אינספור והרבה כאבי לב בעיקר לנבחרת הולנד (כמה אפשר להחמיץ פנדלים?!).

פרדי לא נופל מסיידורף בשום אספקט, בטח שלא בחוכמת משחק ובטכניקה אישית. השנה יותר מכל שנה אחרת, ליונגברג גם מראה שהוא שחקן קבוצתי לעילא ומוסר משובח. לא צריך את סיידורף, עדיף פרדי ליונגברג.

אדו אמר היום ל-BBC שהוא מעוניין בחוזה חדש בארסנל, וככל הנראה זה רק עניין פורמלי עד שנציע לו חוזה חדש.

(נ.ב- הודעה מס' 2000 בדיון השמועות, כבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx )

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין מה הקטע...
    סיידורף ענק במילאן ומילאן מצליחה המון בזכותו
    פרדי ענק בארסנל וארסנל מצליחה המון בזכותו..למה להחליף אותם ולהסתכן בלהרוס את החשקנים+הקבוצות....?

8. Julian Joachim Member

עסקה כלכלית גרידא זיו...

וגיא, כתבתי את ההודעה לפני הניצחון. אז היום אתמול התחיל מחורבן והמשיך מעולה. גם היום אגב היה אותו דבר (הפועל הביאו קצת נחת ביוגוסלביה).

9. ScottishGunner Member

לא בא בחשבון מבחינתי.

כבר מתחיל להימאס כל העניין הזה של העברות. שישאירו לנו את השחקנים שאנחנו אוהבים, ומצידי שלא יביאו אפלו חדשים. אני אוהב את ליונברג. אני רוצה אך ורק אותו באגף הימני של ההתקפה של ארסנל.

מבחינת איכויות, ליונברג נופל מהרבה שחקנים בעולם מההיבט הטכני, אבל בכל זאת הוא מצליח להשתוות אל הרבה מהם בגלל סגנון המשחק הייחודי והנחוש שלו. כך גם לדעתי הוא משתווה עם סיידורף.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אתה מדבר?!??!? כלומר, סיידורף לא היה גדול באייאקס ובריאל מדריד אחר כך. איך אפשר לומר שהשנה הוא עשה קפיצה? נכו ןשהכושר שלו עלה אבל האיכויות של ורק "שוחזרו", לא התפתחו ככה פתאום.

שמע, אנ ילא סובל אותו אבל אני מעריך את פרדי ליונגברג... אני אפילו מביא אותו מדי פעם לקבוצות שלי במנג'ר אם זה במחיר נוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ... סתם.

אבל ברצינות, אני מציע שתעיף מבט נוסף במה שסיידורף עושה העונה ועונה שעברה במילאן. הבן אדם גאון. שורף שטחים באמצע המגרש, מחליף צדדים, מוצא שחקנים שלא היית שם לב אליהם אפילו. הבן אדם בשיאו והוא לדעתי, בכל הכנות, מהקשרים הטובים בעולם.
    ומה קשורה יכולת בעיטת הפנדלים שלו לעניין? בגמר הצ'מפיונס שנה שעברה הוא כבש, אבל זה לא משנה כי בין כה יש לך מספיק שחקנים על המגרש שיכולים לבעוט במקומ. זה בולשיט, וזה לא תירוץ.

ליונגברג מוכשר, אבל הוא עדיין לא מתקרב לדינמיות והיכולת של סיידורף על המגרש.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כל הכבוד, ארסנל עדיין צריכה לחזק את מרכז ההגנה , להעמיק את הרוטציה, להביא מגן,קשר מרכזי...
    אי אפשר להשאיר את הסגל כמו שהוא. אם זה יהיה ככה האליפות שתזכו בה העונה תחלוף מהר..

12. the gunner_14 Member

מסכים איתך שצריך להתחזק אבל אנחנו מסתדרים לא רע העונה והאמן לי שחלומך שהאליפות תחלוף מהר לא תתגשם מהר כל כך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

13. Gooner Member

Gunner14,אתה מתחיל להישמע כמו איזה אוהד יונייטד בן 12,ארסנל עוד לא זכתה בכלום,להזכיר לך ששני תארים שארסנל נאבקת עליהם השנה תלויים ב-3 משחקים בלבד,זאת אומרת שבלי קשר למצב הנהדר של ארסנל בליגה,ההגנה הכי טובה ההתקפה הכי טובה 0 הפסדים,ב-3 משחקים הכל יכול לקרות,ותאמין לי שאתה לא תרצה לצאת "משה אוחיון" -גירסת ארסנל,אם זה יקרה.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לארסנל הולך השנה נהדר, אבל יש לציין שזה גם נובע מאי יציבות של יונייטד וצ'לסי ולא רק מהיכולת שלהם. אם ארסנל רוצה להפוך לאימפריה אמיתית, יש עדיין כמה שינויים בסגל שחייבים להיעשות.

15. the gunner_14 Member

דבר ראשון Gooner אני דיברתי רק על האליפות ולא על שאר התארים כפי שאתה חושב.
    ותסכים יתי שהאליפות 90% בכיס והיא לא תלויה במשחקים בודדים.
    בקשר לליגת האלופות והגביע האנגלי אתה צודק שלושת המשחקים הבאים הם חשובים ביותר,אבל מה זה קשור למה שאמרתי?