שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. ofer16 Member

אחחחח... גווארדלבן... השוער הכי בינוני שאני מכיר. ארסנל לא יקנו שוער טוב, כמו רושטו למשל, אלא ילכו על שוער שיכול אולי אולי אולי להילחם עם רמי שאבן על חולצת ההרכב. לקנות את השחקן הזה תהיה טעות חמורה.

ולמה ניוקאסל ממשיכים להתעקש לחזק את הקישור,החוליה הכי חזקה שלהם? ועוד בפפ גוארדיולה! אין סוף לטמטום.

2. Julian Joachim Member

וואווו כמה דברים יש לי להגיד...

נתחיל מהסוף. עופר כנראה שעוד לא שמעת, אבל סר בובי רובסון המציא אסטרטגיה חדשה. קוראים לה "אם אתה לא קשר אתה לא שחקן כדורגל". כתוצאה מהאסטרטגיה הנ"ל, התפתחה טקטיקת ה: שוער, בלם, 8 קשרים וחלוץ, ולכן רובסון קונה כל כך הרבה קשרים. אני לא מבין מה לא ברור פה.

דדה משחק בד"כ כמגן שמאלי מאוד תוקף אם אני לא טועה, משהו בסגנון של ברנאר של המגפייס, רק שהוא גם חוזר לפעמים להגנה.

על עניין השחקנים החופשיים כבר דסקסתי עם קירק באייסיקיו, אבל אחלוק איתכם את המחשבות שלי. גארי ברין יכול היה להיות שחקן ההגנה המוביל של יותר משליש ממועדוני הפריימר ליג. בלם מצויין, שמתקל בצורה מאוד נקייה אבל עושה את זה עם נחישות שיש רק לאירים (אני הם!!!). הוא גם כנראה אחלה בנאדם ואישיות מאוד חביבה, ככה שאין שום סיבה לא להחתים אותו. די-קאניו... אמרו עליו כבר הכל. בקשר ללוז'ני, עזוב אני לא אגיב. אני רק אומר בקשר לעניין ההגנה כחלק היציב במנ יו, שאם אני פרגוסון (חו"ח) אני מביא אפילו את גארי קלי לשחק במקום גארי נוויל. זה בדיוק ההבדל בין זכייה בצ'מפיונס ל"סתם" אליפות. :?

מוריס לא חתום כבר איפשהו?

לגבי מאט הולנד. אני משוכנע שמדובר בבדיחה. פשוט לא יכול להיות. באמת שחקן נפלא עם המון נשמה וגם אחד שמארגן את המשחק במרכז השדה. אני לא אשכח אף פעם את השער האדיר שלו מול קמרון במונדיאל האחרון... אני בהחלט לא מבין גם אותו... יכול היה למצוא מועדון יותר טוב מהפומפי'ס, מצד שני ממישהו שנשאר במועדון מתפרק במשך שנה בדיוק כשהוא בשיא ויכול למצוא מועדון מוביל, אני לא מצפה להרבה הגיון.

כל כך עצוב שלנבחרת אנגליה אין ברירה יותר טובה ממילס בצד ימין של ההגנה אחרי עונה כל כך אומללה של הבחור. ומה נוויל עושה בהרכב? ולירן אפשר לדעת מה הפאדיחה ב 1:1 עם נבחרת שהציגה כדורגל מצויין ביורו האחרון ומשחקת בד"כ מאוד התקפי וייצרה כוכבי כדורגל רבים בשנים האחרונות?

סת' ג'ונסון עוד יוכיח את עצמו יום אחד, אתם תראו. רק תחכו. וקיואל יישאר בלידס. וזהו בקשר ללידס. רק דבר אחרןן וחביב (מאוד). נייייייג'ל תישאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הכי אתה בעולם!!!!!!!!!

איך לא ציינתם את רובי קין בתור הצלחה של המנג'ר? נו באמת. התותח הגדול ביותר. מצד שני אני לא בטוח שהוא לא נחשב כשרון גם ככה...

והכי חשוב, קווין קיגן עושה משהו דומה למה שעשה בניוקאסל. הוא מביא מליון זקנים (שנשאר אחרי זה בניוקאסל) ובסוף הוא ינטוש אותם, או ינטישו אותו, והקבוצה תישאר זקנה ובלי עתיד. אני פשוט לא מבין איך ראשי הסיס'יס חושבים... אתם רק יכולים לשאול את דאייר כמה הייתי צוחק עליו לפני שנתיים על הבית אבות שהקימו בניוקאסל. רוב לי וכל החבר'ה הצעירים.

היו לי עוד כמה דברים לומר אבל אני חייב לשתות קפה...

3. Fernando Cavenaghi Member

קבוצה של הוייה ורובסון הייתה מסיימת משחקים בתוצאות כדורסל, הם היו משחקים ב0-5-5, שיטה מנצחת.

ועופר, עם כל הכבוד לרושטו, שנתן עונה בינונית למדי, ארסנל חייבים שוער ברמה הכי גבוהה. שוער כמו רושטו לא יספיק בשביל הצמפיונז.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

רושטו לא יספיק?
    עם הוא הספיק למקום 3 עם טורקיה במונדיאל תאמין לי שהוא יספיק לארסנל.
    וחוץ מזה,עם לארסנל היה הגנה נורמלית לא הייתם מדברים על שוערים,הנה איאקס,השנה החליפה כל חודש שוער,ואף אחד מהשוערים לא ברמה,בכל זאת רק שער שהיא חטפה מאלופת אירופה הנכנסת מילאן בדקה ה90 העיף אותה מרבע גמר ליגת האלופות.
    רושטו שוער מצוין,וכך גם מרקוס הברזילאי,אבל עם ההגנה הקיימת של ארסנל גם עם בופון יעמוד להם בשער אני בספק שהם יתקדמו בליגה האלופות.
    ואני עדיין מחכה,בתחילת החופש הבטיחו בהנהלת יוניטד שמביאים שלושה שחקנים - בלם,קשר,וחלוץ,ואני מחכה כבר לראות מי הם היו...

5. AFC Member

א. אייאקס בקושי ספגה, אבל גם בקושי כבשה. פשוט כל הקבוצה בונקריסטית (בניגוד לאופי ההולנדי של "טוטאל כדורגל"), כולם יורדים לאחורה ומצופפים שטחים. זה לא סיפור של בלם אחד או שניים, זה הרבה יותר.
    ב. בהגנה של ארסנל נמצאים לאורן, אשלי קול, פסקאל סיגאן וסול קמפבל. ההגנה הזאת מצוינת, אולי אפשר להחליף את סיגאן, אבל ההגנה הזאת מעולה. הבעיה היא שארסנל פשוט קבוצה עם אופי התקפי, שסופגת הרבה אבל גם כובשת הרבה. וגם אם תביא את פרדיננד וג'ון טרי המצב יישאר כפי שהוא.
    ג. רושטו שוער נהדר, הייתי שמח אם היה מגיע להייבורי. לא אשמתו שהוא תקוע בקבוצה כמו פנרבחצ'ה, מפורקת לגמרי.

6. AFC Member

*מסתבר שבסוף הידיעה על מעבר קאנוטה לספרס לא היתה נכונה, ווסטהאם דחו את ההצעה של 4.3 מליון הפאונד של הודל.

*מנצ'סטר יונייטד כנראה תסיים את העסקה שתביא רונאלדיניו לאולד טראפורד תמורת 9 מליון פאונד בזמן הקרוב. פ.ס.ז' עדיין נלחמים, אבל הסבירות שהברזילאי יעבור גבוהה מאד. דיוויד בקהאם כנראה יעבור לבארסה או ריאל, ועצמו הודה שכנראה סיים את תקופתו במנצ'סטר.

*עדיין, המועמדת הראשית לרכוש את קיואל היא ארסנל. כמובן שאין שום התקדמות, כמו כל דבר אחר בארסנל.

*חאטם טרבלסי חתם בארסנל ויהיה מחליף ללאורן בעמדת המגן הימני.

7. ליהי Member

לא לא אני לא מקבלת את הטענה שלך בני, לארסנל יש הרבה מה לעבוד על ההגנה שלה וההגנה שלה כן זקוקה לשחקני חיזוק הן בהרכב והן בספסל.

בקשר לשוער-אתם שוכחים דבר חשוב, שארסן ונגר היה מרוצה משאבאן והוא מן הסתם ירצה להשאיר אותו עם אפודת השוער הראשונה, אני מטצערת אבל ככה זה. לולא הפציעה שלו הוא ודאי היה נשאר עד עצם היום הזה בשערה של ארסנל ולכן אני חושבת שונגר יותר מחפש בכיוון של "שוער שני", אף שוער עם שם מפוצץ לא יבוא להיות שוער שני לארסנל, ולכן הועלה השם של רושטו בין היתר.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

טראבלסי בארסנל? מאיפה הבאת את זה בני? לא היה כתוב על זה בסוקרנט וגם באתר הרשמי.......
    חוץ מזה למה ארסנל רוצים להלחיף את לאורן. הוא אחד מהיחידים שתיפקד העונה בהגנה. מה קורה איתו עם טרבלסי מצטרף?

9. AFC Member

הידיעה הובאה מפורום של ארסנל. אין אישור בסוקרנט או באתר של בארקליקארד, לא יודע למה. חשבתי לפרסם את זה כאן.

וטראבלסי, אם השמועות נכונות על הגעתו, יהיה מחליף ללאורן. לא מחליף בהרכב, אלא מחליף על הספסל, אופציה לונגר למקרה שלאורן ייפצע, כנראה שלא הבנת אותי.

אבל אני מציע לקחת את הידיעה בערבון מוגבל.

10. Julian Joachim Member

וידוקה אני אודה לך אם תאמר מראש שזו עדיין שמועה...

טראבלסי היה אדיר העונה, אולי המגן הימני הכי טוב בעונה האירופאית שלנו. תותח על. למי אכפת מלאורן אם אתם מביאים אותו?

קיואל מטפטף רמזים על חתימה קרובה על חוזה חדש בלידס...

11. AFC Member

טוב, אני מתנצל.

חשבתי שזה בסדר, הרי הטופיק של הדיון הוא "שמועות". מה עוד שבאותו רגע חשבתי שזה כבר סגור ובדקתי אחר כך.

12. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחה על הבורות, אבל מי זה טראבלסקי?

ולפי יםטוק, רונאלדיניו במנצ'סטר.... בקהאם עם רגל וחצי בחוץ....

נסו לתאר לעצמכם,
    בקהאם במדים של קבוצה אחרת, לא מנצ'סטר.... נשמע מוזר לא....? :roll:

13. Fernando Cavenaghi Member

משה, מי השוער של קוריאה?
    הוא הביא אותם למקום רביעי במונדיאל!!!
    אולי הוא צריך לעבור לארסנל?

וטראבלסי זה שחקן של איאקס לפי מה שאני זוכר :?

14. Julian Joachim Member

חאתם טרבלסי המגן הימני של אייאקס, ואחד השחקנים המהירים ביותר בעולם לדעתי, עם הרמות טובות מאוד.

וידוקה, ההפך אין לי בעייה עם שמועות ... אבל

זה נשמע כאילו סגרו כבר... אז לפחות תביא לנו מקור...

ובנצור, מה אתה בכלל משווה בין רושטו לבין השוער של קוריאה (השד יודע איך קוראים לאני הזה)? וזה עוד לפני שאנחנו נכנסים לדיון על איך השוער של קוריאה הביא אותה כל כך רחוק... (אני עדיין חושב שהכל היה כשר, אבל אני לא רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב).

15. Fernando Cavenaghi Member

לא השוויתי, אבל לא ההגנה של טורקיה הביאה אותה למקום השלישי במונדיאל, רושטו שוער נחמד מאוד, אבל בשביל קבוצה טורקית שאולי מגיעה לשלשב השני בצמפיונז, אבל עדיין לא בשביל קבוצה שרוצה גביע.