שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. KirkH Member

חג שמח!!!

* נתחיל דווקא אצל הפומפיס'. פשוט צריך להוריד את הכובע בפני הארי רדנאפ. זה מתחיל בניסיונות להביא את הולנד (נסיונות שכנראה ישאו פרי - איפסוויץ' לא מתווכחת על הסכום ואין גם אף קבוצה אחרת שהציעה הצעה רשמית לרכוש את הולנד). וזה ממשיך היום עם מגעים מתקדמים בין רדנאפ להנהלת פיינורד רוטרדאם בקשר לרכישה של פייר ואן הויידונק, אולי הוא כבר לא הסופר-סטאר שהיה לפני 5 שנים אבל זה בהחלט אחלה חלוץ והוא אמור להוות עליית מדרגה בקשר לאיכות הסגל שבונים בפורטמות'. אהה כן, אם תהיתם, סכום הרכישה עומד שוב פעם להוות אטרקציה - 700,000 פאונד בלבד.

* לפי רוב המקורות הבריטיים עיסקת רונאלדיניו נסגרה, אותם מקורות גם מצטטים מפי גורמים בכירים בהנהלת היונייטד את המשפט הבא: "הבאנו את רונאלדיניו וכעת נותר רק לרכוש שוער ומגן בעל ניסיון". אני מסיק מזה ש30 מליון הפאונדים שהוקצו לסר לוזר בפתיחת הקיץ היו כבר מהרגע הראשון אותם 30 מיליון שמאן יו תקבל על בקהאם (שעכשיו כאשר גם ריאל במירוץ אין סיכוי שישאר). יונייטד מנסה למצוא לפביאן בארטז בית חדש לפני שתביא שוער נוסף.

* ג'ו קול מתחיל להפנים את העובדה שווסטהאם ירדה ליגה. רק עכשיו הוא נזכר שקבוצה שיורדת ליגה משחקת בדיוויז'יון 1. הוא אמר שעל מנת לשמור על מקומו בנבחרת הוא לא חושב שהוא יוכל להרשות לעצמו לשחק בנישון-וייד. צ'לסי ממשיכה להוליך במירוץ להחתמתו.

* בולטון מנסה להחתים על חוזים קבועים את שני השחקנים ששיחקו אצלה בעונה החולפת בהשאלה - איוון קאמפו הספרדי, והצרפתי פיליפ מנדי.

* ניוקאסל ממשיכה לנסות ולהביא את ברט אמרטון. אבל ההצעה האחרונה שלה לפיינורד נדחתה, הטונז' הציעו רק 3 ומשהו מליון פאונד ונתבקשו ע"י ההולנדים לשפר את ההצעה.
    סר בוביהכניס 5 שחקנים לרשימת ההעברות: ניקוס דאביזאס, וויין קווין, ג'יימי מקאן, רובי אליוט וקלארנס אקוניה.

* ברמינגהאם עומדת לרכוש את הבלם שהיה בתקופת מבחנים בקבוצה לאחרונה. מדובר בבלם הצרפתי של מונאקו ג'וריטי. הוא יגיע בעונה הבאה כמושאל ואם ימשיך להרשים יקבל חוזה לשלוש שנים.

2. KirkH Member

רק כדי להרגיע את אוהדי ליברפול המודאגים...
    אומנם אוקזר מערימה קשיים גדולים בהעברה של סיסה לקופ - אך אל דאגה, לג'רארד הוייה כבר יש פיתרון מושלם למקרה שהצרפתי הצעיר והכשרוני יצטרך לבלות עוד עונה בצרפת.
    אופציה ב' של הוייה היא באופן מפתיע (לא :!: ), איך לא, חלוץ, המדובר הוא על הברזילאי המנוסה של ליון - סוני אנדרסון.
    כרגיל במקרים שעוסקים במדיניות הרכש של הוייה אני בעד העיסקה. יאללה הוייה, תמשיך בעבודת הקודש.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני מצטער על ההודעה הלא מושקעת אבל אני חייב להגיד- הוייה הוא אידיוט מדרגה ראשונה.

4. Fernando Cavenaghi Member

בוצה שעולה עם אואן, בארוש, דיוף, סיסה, אנדרסון, הסקי, ועוד כמה שחקנים לא משמעותיים יכולה לגמור חמשחק עם פחות משבעה גולים? ברור שלא, זו שיטה מאוד הגיונית, אתה מבקיע שבעה סופג שישה.
    זה כמו שרובסון הולך על לשחק מסירות באמצע המגרש משחק שלם עד שהקבוצה השנייה משתעממת, הולכת, וניוקאסל מבקיעים. כדורגל סופר חדשני, אין מה להגיד.

5. ליהי Member

לירן חבל שלא הזהרת אותי לשבת לפני שהטלת את הפצצה. הוויה? אידיוט? לא נכון!

*טוטנהאם הציעה על פרדי קנאוט החלוץ של ווסטהאם היורדת 3.5 מיליון פאונד, ווסטהאם גיחכו ואמרו לא תודה,אנחנו יורדים ליגה אבל עדיין לא פרייארים של אף אחד.

*סטיורט טיילור, השוער הילדון של ארסנל לא מבין את הרמז העבה של ונגר ואמר לאיזה מגזין ספורט בריטי כי הוא מתכוון להשיג את אפודת השוער הראשון שנה הבאה (כן כן,של ארסנל).

*ואת מי שמעניין כמה הוציא פיטר קאניון על רונאלדיניו ילד הפלא, 10 מיליון פאונד זה המחיר.

ועוד טיפ טיפה על מניו- בזמן שאנחנו שוברים את הראש איפה ישחק שנה הבאה בקהאם,הוא נמצא בטיול משפחתי עם אשתו והילדים בארה"ב,ומהסוכן שלו נמסר כי בקהאם לא מתכוון בכלל לשבת על שולחן המו"מ עם אף קבוצה לפני שהוא חוזר מארה"ב (זה נשמע מטומטם,במיוחד כי הוא בארה"ב,אבל לכו תבינו...בקהאם).

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניסיתי במנג'ר לשחק פעם שכולם חלוצים ורק אחד שוער ועוד בלם..אז הוייה..טיפ..לפי המנג'ר זה לא ממש מצליח..חטפתי 5-0 חלק עם בארסה נגד ריאל..

באמת איפה הוייה?מה עם פינאן??הוא רצה אותו אז..לא?
    אחרי שהוא עשה רכישה גאונית בדמותו של ריסה הוא כנראה החליט שכאן הוא מספיק ומאז הוא דואג להרוס לאט לאט את ליברפול..
    עצה שלי..לעשות קבוצה שהיו"ר האגדי של לידס מנהל והמאמן הוא הוייה..תוך יומיים מגיעיל לחובות שאפילו ריאל לא מצליחים לכסות..

7. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אתה בדיוק מדבר...?

ולגבי חמשת השחקנים:
    קודם כל, טוב שקלארנס אקוניה שמה. אין לאפס הזה מקום בניוקאסל. לגבי דאביזאס זה היה ברור שהוא יעזוב ברגע שוודי נחת, וניקוס הקדוש הפך להיות הבלם החמישי שלנו. תודה רבה ניקוס, אני באופן אישי תמיד אוהב אותך. לגבי רובי אליוט - הוא גדל פה, ונזרק. בובי החזיר אותו לפני שנתיים, עונה שעברה הוא שיחק מדיי פעם, גם כבש מדיי פעם, והיה שחקן רוטציה. השנה הוא שיחק בערך 5- פעמים, וזה דיי ברור שהוא מיותר. גם לו אני לא אשכח את התרומה שלו למועדון, ובמיוחד את ה1-0 בהייבורי בעונת 96-97. רובי, תישאר בליבי לעד. ג'יימי מקלן בקושי שיחק בעונות האחרונות, והוא לא יחסר הרבה (אחרי הכל, צריך לקצץ בקשרים לא?). ווין קווין הוא כישרון בפוטנציאל, אבל לא ממומש. את העונה האחרונה הוא העביר בשפילד יונייטד (והעלה אותה לחצי גמר הגביע, והיה בין המצטיינים בניצחון על לידס), וחוץ מזה לא עשה הרבה בניוקאסל.... דיי אהבתי אותו, אבל הוא לא יחסר.

8. Fernando Cavenaghi Member

על זה שהוא יפתח בהרכב הזה:

גיבן, וודגייט, שמונה קשרים, ושירר.

9. ליהי Member

חח בנצור מה הבעיה גיבן ו-וודי לא מספיקים? :wink:

10. Julian Joachim Member

חחח הוויה הביא פה אחד הטובים ביותר שלו אני חייב לומר את האמת.

מה שבאמת מעניין... איך קבוצה שמשחקת עם הרבה חלוצים, קונה עוד ועוד חלוצים - מצליחה להציג את הכדורגל הכי הגנתי, משעמם ולא יעיל (הגנתית) בפריימרליג?

ואני תומך בבנצור בעניין רובסון. נראה לי שהעובדה שהוא נושק ל70 (נכון?) מתחילה להשפיע עליו.

ואני ממש חייב להגיד שאני מתרשם מהארי רדנאפ. מאוד אמביציוזי, טקטיקן טוב מאוד, וגם כנראה מכיר שיטות שאני לא מכיר לשכנע אנשים להסכים לדילים. הולנד ווואן הוידנק בפחות ממה שאנחנו שילמנו על ניקי בארמבי? מוריד את הכובע... :)

וריינמן תקשיב, הרעיון שהצעת הוא חולני... אני דורש שלא תגיד דברים טיפשיים כל כך בעתיד. הוויה ורידסדייל באותו מועדון??? בעעעעעעעע :?

ודאייר - אני לא מבין איך רובסון יכול לשחרר את דאבזיס כשהבלם התותח על שלו בדרך אולי לבנפיקה ליסבון (או במילים אחרות: סטיבי קלדוול לא נשמע לכם כמו סטיב ארקל? אני חושב שהם גם באותה רמת כדורגל).

11. ליהי Member

פולדש סר רובסון חגג יומהולדת 70 נדמה לי כשניוקאסל הביסו איזה קבוצה בליגת האלופות...אוף...שכחתי איזה (ואני בטוחה שגם הוא שכח אז לא נורא)

ורדנאפ פשוט לוקח מאוד ברצינות את העונה הבאה ואני מאוד מקווה שילך לו טוב, הוא יודע לאיזה שחקנים "לקרוץ",ואן הוידנק כבר שיחק פעם באנגליה וישמח לשחק שם שוב או כך לפחות הוא טוען, ברקוביץ' בבעיות עם הנהלת מנצ'סטר סיטי..בקיצור, יש לו את זה בלמשוך למועדון הזה שחקנים בחכמה.

12. KirkH Member

אז ככה:

* מסתבר שהשמועות על מעבר של הסלביינק לולנסיה היו יותר מסתם דיבורים (ונאמר אמן). מקור השמועות הן בהבטחה רישמית של מועמד כלשהו לנשיאות המועדון של ולנסיה. ההבטחה שלו לאוהדים במקרה שיבחר היא להביא את ג'יימי-בוי. נו, יש כאלה שמבטיחים את בקהאם ויש כאלה שהולכים על שמות הרבה יותר נוצצים, אני בטוח שזה הקפיץ אותו בסקרים :roll: .
    בכל אופן סכום ההעברה המדובר יהיה בסביבות ה-3 מליון פאונד, אם וכאשר. דבר אחד בטוח, את הקול שלי הוא מקבל!!!

* יאפ סטאם - זוכרים? מסתבר שהבלם ההולנדי של לאציו החליט לעזוב את איטליה ולא כל כך משנה לאן. הוא אמר בראיון שבאיטליה הוא לא נשאר עוד דקה אחת... כשנשאל איפה הוא רוצה לשחק בעונה הבאה הוא אמר שהיה מת לחזור לאנגליה. הוא אפילו יצא בפניה נרגשת למנג'רים של מאן יו, ארסנל וליברפול ואמר שהוא יהיה פשוט מאושר לשחק עבור כל אחד מהם. אני מניח שפרגי חשב על העניין כי הוא מחפש בלם, אבל אז הוא נזכר בספר של סטאם והעניין ירד מהפרק. הוייה בטח ובטח שלא יקנה אותו, מה נראה לכם שהוא יבזבז כסף על הגנה? ואיך בדיוק תראה ההתקפה אם לא ישקיעו שם את כל המזומנים ( :wink: ). בכל אופן במחיר של 4 מליון פאונד להביא בלם כמו סטאם זו ברכה, לכל מועדון. יש כמה קבוצות שהיו מאוד שמחות לראות אותו נוחת אצלן, אני אישית חושב שהוא מאוד יתאים לארסנל, אבל היות והוא לא צרפתי אז אני לא בטוח לגבי עמדתו של ונגר בעניין.

* מיקי אדאמס בדרך לרשום רכישה ראשונה בתור מנג'ר לסטר סיטי. הוא עומד להחתים בהעברה חופשית את סטיב האווי בלמה בן ה-31 של השיטי. ועכשיו כשהואקום שנקרא ההגמה של השיטי עומד להדלדל עוד יותר אולי הגיע הזמן שקיגן ירים טלפון למר יאפ סטאם?

* במאן יו לא נחים לרגע הקיץ. עכשיו כשנסגרה עיסקת רונאלדיניו עוברים לנושא הבא שעל סדר היום - "מגן בעל ניסיון עשיר", כך על פי ההגדרה של סר לוזר. בינתיים מנסים לבדוק כמה בדיוק יעלה להביא לאולד טראפורד את גארי סאות'גייט. בורו אומנם אמרו שלא יוותרו אבל נראה אותם אומרים לא ל2-3 מיליון פאונד על שחקן בן 32...

* כרגיל, אפשר לסמוך על צ'לסי שתעשה את כל השטויות האפשריות אפילו במקום שאי אפשר לטעות בו. עכשיו הם הצליחו להרגיז את פראנקו. כל מה שראניירי היה צריך להחליט (והיה לו רק חודש!!!) זה אם הוא רוצה לראות את זולה בתור החלוץ השלישי בקבוצה או לא. מסובך? בשביל הגאון שעומד על הקווים בגשר, כן, מאוד. זולה מאוד נעלב ונפגע מהיחס המזלזל של צ'לסי שהחליטה להשאיר את ההחלטה בעניינו לסוף. הוא הודיע היום שיש לקבוצה שבוע להגיד לו היכן בדיוק עומדים הדברים, ואם לא - הסופרמן האיטלקי שוב חזר לדבר על פרישה. איך לעזאזל אפשר להרוס ככה יחסים כל כך טובים, כמעט 7 שנים שזולה רץ על המגרש עם חולצה כחולה וככה נפרדים ממנו? בושה!

* ואם בדבילים עסקינן. דני מילס "הכוכב" בשמי ההגנה של לידס יונייטד, היום הוא כנראה קם על אוזן שמאל... "היה עדיף אם היינו מוכרים קודם את פול רובינסון ולא את קיאול ווידוקה" :shock: . מסתבר שצריך רמת איי. קיו. מסויימת כדי להיות חבר בסגל השחקנים של לידס. הבחור פשוט גאון...
    ואם כבר דיברנו על לידס, אז הנה טיפת נחת עבור האוהדים של הקבוצה, שם ראשון שמקושר עם מעבר לקבוצה מזה שלושה ארבעה חודשים שאפשר להגיד עליו שהוא יחזק את הקבוצה. מדובר בטרוור סינקלייר שלידס נכנסה למאבק עליו. המחיר 2 מליון פאונד. אני רק מאוד מקווה שזה לא אומר שאופציית ברגר יורדת מהפרק :wink:

* עכשיו כשדיוויד מוייס ירד סופית מהרעיון להביא את הקשר של אלופת שוויץ, הגנאי איסין, הוא עובר לנסיון נוסף לרענן ולחזק את הקישור שלו. מדובר בקשר האחורי בן ה-23 שהיה בסגל נבחרת אנגליה בעונה שעברה - שון דיוויס מפולהאם. המחיר נע בין 5-6 מיליון פאונד. השקעה בהחלט גדולה אבל גם התמורה אמורה להיות בהתאם. כישרון אנגלי גדול ומי שאמור להיות אחד הקשרים האחחוריים היותר משמעותיים בנבחרת אנגליה בשנים הבאות.

13. ליהי Member

יא אללה איזה אידיוט מילס הזה...ברמות בינלאומיות. לא מספיק הוא נתן עונה בינונית ומטה הוא גם מעז להעביר ביקורת על החולייה היחידה בהגנת לידס שעוד הצילה איכשהו את העונה...פשוט גועל נפש.

14. Julian Joachim Member

אני חושב שמילס שוכח שזה לא הוא הפיל את התינוק אלא אשתו. שירגיע. אני היחיד שהבין שברגר חתום סופית בלידס? אני כמעט בטוח. והלוואי שיביאו את סינקלייר, כל חיזוק זה משהו.

15. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

*טוב אז עכשיו אחרי שבובי הגיע למסקנה שחסרים לניוקאסל קשרים, המטרה הבאה של ניוקאסל זה בארי פרגוסון מריינג'רס. הסכום המדובר הוא 10 מליון פאונד. אינטרסטינג.

*ישנה סבירות דיי נמוכה שבברצלונה ימכרו את קלייברט במקרה שבקהאם ינחת בנואו-קמפ. צפו להתפתחויות.

*אדווין ואן דר סאר הודיע כי הוא מוכן לעזוב את פולהאם בקיץ.

*ארסנל שיחררה את אולג לוז'ני.

*סנדרלנד מעוניינת במאט פייפר מלסטר. לסטר הודיעה שהוא לא למכירה.