שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. beckham Member

בסופו של דבר ריבאלדו לא יצטרף כנראה לבולטון, אבל אולי בכל זאת ישחק באי הבריטי, לאחר שמנג'ר סלטיק, מרטין אוניל, הביע עניין בשירותיו של הברזילאי הבינלאומי.
    בתחילה נראה כי בולטון תצרף את ריבאלדו, אבל ביום שישי הבהיר מנג'ר הוונדררס, סם אלרדייס, כי כרגע העסקה "מתה", והוסיף: "לא שמענו ממנו כלום בימים האחרונים. זה לא סגור ב-100 אחוז שהוא לא ישחק אצלנו, אבל זה בספק גדול מאוד".
    מי שעשויה כאמור לקפוץ על המציאה היא אלופת סקוטלנד הטרייה, סלטיק.

**ברוך בואך לפורום, בקהאם, להבא לא לפתוח נושאים חדשים על העברות ושמועות- לכך יש דיון נפרד.

תודה, ההנהלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/5/04
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, לדעתי זאת לא אבידה גדולה. ריבאלדו מעבר לשיאו, ועושה כותרות מחוץ למגרש יותר מבתוכו. לסם אלרדייס עד עכשיו הלך עם שחקנים מעבר לשיא (דז'ורקף, אוקוצ'ה, קאמפו), ריבאלדו כנראה לא ימשיך את הרשימה. לא נורא.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

השמועה החמה החדשה בקשר לאימון צ'לסי בעונה הבאה:
    לפי ה"ניוז אוף דה וורלד" לואיס ואן חאל ההולנדי רמז שהוא הולך לעבוד בעונה הבאה בצ'לסי עם חוזה מאוריניו. מאוריניו עבד כמאמן תחת ואן חאל בין השנים 1997-2000 בברצלונה, כך שהשניים כבר רגילים לעבוד זה עם זה. ואן חאל עובד כרגע כמנהל טכני (מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מה זה אומר???) באיאקס, והוא טוען ש"בד"כ הוא לא נוהג לעזוב כשיש לו חוזה, אבל ייתכן וכשתגיע הסיבה הנכונה הוא יעשה זאת". ההולנדי אמר ש"הוא מכיר את צ'לסי והוא דיבר שם עם כמה אנשים".

מה דעתכם על השילוב מאוריניו-ואן חאל? נשמע לי מתכון בטוח לבונקריזם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

-אלן סמית' אמר בראיון שהוא מאוד רוצה לעבור לספרד או איטליה. סמית' תמיד חלם לשחק בליגה הספרדית, והוא רואה בכדורגל האיטלקי אתגר, מכיוון שלטענתו ההגנות שם הן החזקות בעולם. לדעתי סמית'י פשוט לא מספיק טוב כדי לשחק בקבוצות צמרת בספרד/איטליה. מה דעתכם?

4. ArsenalFan Member

מוריניו וואן חאל ביחד? לי זה נשמע כמו בדיחה טובה...

זה יהיה כנראה מוריניו, ומוריניו בלבד.

בינתיים מיקי אדאמס, מנג'ר לסטר, אישר אתמול לאחר הניצחון 3:1 על פורטסמות' כי מאזי איזט, מנקודות האור הבודדות של השועלים העונה יעזוב בקיץ את המועדון לקבוצה אחרת בפרמייר ליג.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/40131000/Xxx/_40131029_izzet203.Xxx

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לאיזט - הבנאדם נחשב לשחקן סופר-נאמן לשועלים מלסטר. ידוע שכשלסטר ירדו ליגה לפני עונותיים מספר קבוצות פרמיירשיפ, שהבולטת שבהן היתה מידלסברו, חיזרו אחרי שירותיו של הקשר האנגלי/טורקי, ולסטר כבר הסכימה עימן על סכום מכירה, אך איזט עצמו לא רצה לעזוב את פילברט סטריט (אחח פילברט סטריט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) ונשאר עם לסטר בדיוויז'ן 1, רק כדי להחזיר אותה לפרמיירשיפ עונה לאחר מכן. עכשיו מלך הבישולים הכמעט-ודאי של הפרמיירשיפ יישאר בליגה הבכירה גם בעונה הבאה, ומי יודע, אולי הוא גם יזכה ליותר חשיפה וכבוד גם בנבחרת הטורקית.

6. Reyes Member

ארסנל, צ'לסי ומנצ'סטר מתעניינות בזידאן החדש, לפי האתר הזה.

7. ויסנטה123 Member

אם אלן סמית רוצה לעבור לספרד אז כדי לו לעבור לקבוצות תחתית כגון אלבסטה,מיורקה,סנטנדר כי אני לא רואה אותו מקבל הרבה דקות בקבוצות צמרת או אמצע טבלה בליגה החזקה בעולם......

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עוד שניה משתין במכנסיים מהשטויות שאתה מדבר.
    אם קלייברט ואורסאיז מתאימים לליגה הדבילית הזאת, גם אלן סמית'.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקרה הזה גם אני מסכים. אני לא יודע אם סמית' מתאים לליגה הספרדית בסגנןו משחק, אבל הוא טוב מדי בשביל קבוצות כמו אלבסטה או סנטנדר.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל יום גודלים כל מיני זידאנים ורונאלדואים בעולם...רק מעטים מהם באמת הופכים להיות כאלה..

11. Mighty-Whites Member

שלושת שחקני לסטר יזוכו מאשמת אונס

שלושת שחקני לסטר שהואשמו באונס במהלך מחנה אימונים בספרד, פול דיקוב, קית' גילספי וטרבור סינקלייר, יזוכו ככל הנראה מאשמה לאחר שעיתונאי גילה פרטים שקריים בקשר לנשים המתלוננות

http://wmh.walla.co.il/archive/47433-4.Xxx

סינקלייר-הוא זכאי

עיתונאי בריטי גילה היום כי שלושת הנשים שהתלוננו נגד שחקני לסטר כי אנסו אותם, הן נערות ליווי בגרמניה. העיתונאי נסע לגרמניה במסווה של איש עסקים ונפגש עם הנשים שהציעו לו שירותי ליווי ומין תמורת אלפי דולרים.

כזכור, שלושת השחקנים, דיקוב, גילספי וסינקלייר, הואשמו באונס שלושת הנשים במהלך מחנה אימונים של לסטר סיטי בספרד. משפטם של השלושה היה אמור להתחיל בימים הקרובים בספרד אולם גילויו של העיתונאי תגרום לכתב האישום להתבטל ככל הנראה ולעדותן של הנשים נגד השחקנים להתקבל כעדות שקר.

לסטר סיטי כבר ירדה לליגה הראשונה אבל הבשורה התקבלה בשמחה רבה. פול דיקוב אמר: "אני מאושר, הייתי בטוח שאני צריך לחזור לספרד

12. Steford End Member

13. Julian Joachim Member

אני חושב ש25-26.

אבל לא ברור לי למה הוא שם עליו עיו בדיוק. אנדראדה לא מצטיין במשחק פיזי במיוחד, אין לו מי יודע מה משחק ראש והוא גם לא חכם במיוחד. בדפורטיבו הוא רק אכזב אותי.

14. Steford End Member

האמת היא, והרבה לא יסכימכו איתי ואלי בצדק
    שהזרימה של "השחקנים הלטיניים" לפרמייר ליג, ובמיוחד למנצ'סטר יונייטד בינתיים לא הלהביה אותי יותר מדי.
    בסך הכל ביונייטד עדיין לא הצליחו להתאים אף דרום אמריקאי או לטיני לשיטת המשחק, אולי כריסטיאנו רונאלדו, אבל הוא לא קיבל הכי הרבה דקות השנה, נחקה עוד כמה שנים אני חושב שהוא יצליח. אבל חוץ ממנו? ורון נכשל, פורלאן נכשל, מקלברסון לא ראיתי יותר מדי דברים מעניינים בדקות שהוא שיחק.... אבל נחכה ונראה...
    בפרמייר ליג, אז ג'ילברטו סילבה ואדו בסדר גמור בארסנל, אבל אי אפשר לומר שהם בורג מרכזי באליפות שלהם...
    וחוץ מזה, מילדסברו זכתה בגביע הליגה בעזת שחקנים כמו ז'וניניו ומנדייטה, שהסתגלו לפרמייר ליג, אבל עדיין זה רק גביע ליגה...
    אז בארסנל יש 2 שחקנים שזה הלך אצלם בסדר, וגם רייס מתחיל להראות דברים אבל עדיין נראה רק עונה הבאה לגביו...
    כמו שאמרתי הרבה לא יסכימו איתי למה שכתבתי....
    אבל שחקנים בריטיים אירים ואירופאים עד עכשיו הכי הצליחו בפרמייר ליג, להוציא מאיטליה וספרד...

15. Hammers Fan Member

התקשורת הישראלית מכה בפעם המי יודע כמה...

הפעם זו וואלה עם הטעות הגסה. השחקן המואשם הוא כמובן פראנק סינקלר ולא טרבור המשחק בכלל בסיטי.

חבל שכתבי הספורט של וואלה הפכו את הטעות ממזערית לגסה על ידי פירסום תמונתו של טרבור ולא את זו של פראנק...