שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני מסכים עם כל מילה של ג'רמיין ג'נאס. רובסון לא יפוטר, הוא צריך להבין את זה. אבל הוא צריך להבין שבסיטואציות שבהן מאמנים אחרים היו מפוטרים, הוא צריך להתפטר.
    ואני מאוד מקווה שבפעם הבאה שניוקאסל מוציאה הרבה כסף היא תשקיע בו מחשבה (כמו עם וודגייט, אחרי הכל אני חושב שזו הייתה רכישה פנטאסטית), לא כמו עם בראמבל ו-ויאנה, שלמעלה מ10 מליון פאונד נשפך שמה על כלום.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל החדשות הם מהאתר הרישמי של היוניטד.

Gooner, אני תרגמתי מה שהיה כתוב באתר של היוניטד(חוץ מהקטע של הדעה האישית).
    Chelsea are ready to offload flop Juan Veron in a cut-price move to Inter Milan. Blues will let their Argentine midfielder go for just HALF the £16million they paid Manchester United to sign him last summer. But Veron, 29, still has three years to run on his £90,000-a-week contract so Roman Abramovich will also have to hand his work-shy star a £2m pay-off just to get rid of him.

וקירק, בניגוד לשמועות לגבי הבלם של דפור, שבאו ממנו לתיקשורת בספרד ואז באנגליה, השמועות לגבי לאמפרד באו מהכיוון של היוניטד.

3. ScottishGunner Member

ובכל זאת, זה לא נשמע סביר ובר ביצוע. אני לא רואה את צ'לסי מוותרים על הנכס הגדול שלהם העונה, ולא מתעקשים להחזיק אותו בקבוצה עוד כמה שנים טובות. סך הכל, אם יש משהו שנבנה או יבנה שם, נבנה מסביבו והתבסס עליו, ויודעים את זה כולם לדעתי.

שחכתי להזכיר לכם, פול רובינסון עבר לספרס תמורת 1.5 פאונד. אולי באמת משהו נבנה שם, ואולי לא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx .

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/04
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לרובינסון, הוא כבר הסכים למעבר? חתם על חוזה בטוטנהאם?
    או שטוטנהאם רק סגרו את ההעברה עם לידס?

5. Julian Joachim Member

רובינסון מת לעזוב כבר חצי שנה. אם הבנתי נכון זה לא יהיה רשמי עד הראשון ביוני או משהו, שזה מועד פתיחת שוק ההעברות אבל זה סגור.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מצויין, אין שחקן שרציתי לראות בשער שלנו יותר מרובו, ועדיין - אני מאוד מודאג מההתנהלות הפזיזה והמפוחדת של ההנהלה. אני מודאג שימנו מאמן לא מתאים (גם ככה לא נשמע שיש להם כיוון) ושיעשו מהלכים פזיזים מאחורי הקלעים.

ומילה טובה על חתיכת השחקנים שלא מביאים לנו תועלת יותר. מהלך אמיץ ומפתח למהפך. עכשיו שייתנו קישור חדש ותוספת להגנה, ואנחנו מוכנים.

7. ArsenalFan Member

לגבי ברגקאמפ, עוד צעד נבון של ברגקאמפ ולא במובן הכלכלי. אחרי שבקיץ שעבר הוא ויתר כמעט על שני שלישים ממשכורתו כדי להישאר בארסנל הוא קנה עוד יותר את לב האוהדים, ועכשיו הוא מחזק את זה כשזו העונה העשירית שלו בארסנל. אין לי מושג כמה שחקנים זרים בתולדות הכדורגל האנגלי נשארו כ"כ הרבה זמן באותה קבוצה, ברגקאמפ הוא בוודאי אחד השחקנים שנשארו הכי הרבה זמן. הוא יודע היטב שבעונה הבאה הוא ישחק פחות מהעונה הזו, שבה בעצם הוא נתן את התרומה המשמעותית האחרונה שלו בכדורגל העולמי כשחקן- והוא נשאר. הוא יכל לחזור לאיאקס ולסגור מעגל במועדון שבו הוא גדל, אבל הוא בחר להישאר בארסנל- וזה מעיד על האהבה האמיתית לארסנל של אחד השחקנים הגדולים ביותר בתולדות המועדון. זה בהחלט עשה את השבוע!

אגב, שמועה מקורית שקראתי ב-BBC ע"י אחד המגיבים טוענת שברגקאמפ יישאר במועדון גם בתום החוזה ויתמנה לצוות המקצועי, ובעוד 4-5 שנים הוא ימונה למנג'ר במקום ארסן ונגר. נשמע מעניין, לא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

ואם כבר הזכרתם את השמועות סביב 40 מיליון הפאונדים שפרגוסון מקבל מהנהלת יונייטד (כשארסן ונגר יקבל תקציב רכש כזה לעונה בפעם השלישית ברציפות, תתקשרו אליי), הנה האחרונה שבהן:

http://images.thesun.co.uk/picture/0,,2004221194,00.Xxx

8. toon-UPON-tyne Member

חחח מילא שמנצסטר רוצים את וודגייט... אבל מה שראיתי בוואן קרע אותי
    http://www.one.co.il/next.asp?id=49422&Bz=3
    חח וודגייט רוצה לעזוב? מאיפה הם הוציאו את זה בדיוק.. וודגייט הגיע לניוקאסל לפני חצי שנה - מה כל שחקן שהקבוצה שלו לא עולה לאלופות רוצה לעזוב פתאום. זה ממש מגוחך הצורה שבה כתבו את זה שם.
    חוץ מזה " פרגסון זקוק נואשות לבלם אחרי שפרדיננד מורחק עד ספטמבר" - ואו שיגעון - אסון ממש חסר לו חצי חודש בלם אז הוא זקוק נואשות! לבלם...
    נו באמת איזה שמועה מגוחכת ויותר מגוחך איך שכותבים עליה בוואן.

9. toon-UPON-tyne Member

ולדעתי זה כפיות טובה איך שאתם מדברים שרובסון צריך ללכת. אני בשום אופן לא מסכים שהוא יילך. אני יהיה הכי עצוב שבעולם אם הוא יעזוב בגלל העונה הזאת. אתם פתאום שוכחים תשיפור הענק שלנו בשנתיים האחרונות שבהם היו קטעים שהתמודדנו על האליפות? הצגנו כדורגל מצוין ואם קצת יותר אופי אולי היה לנו אפילו סיכוי לאלופות. אני 10 שנים אוהד ניוקאסל ובשנתיים לפני העונה הזאת היו השנתיים שהיה הכי כיף לצפות ולאהוד את ניוקאסל. אני מקווה שרובסון יחזיר לנו תיכולת הזאת בעונה הבאה. אני בטוח במאה אחוז שאם זה לא היה רובסון שמגיע לניוקאסל אחרי חוליט אלה מאמן אחר היינו כרגע נראים כמו טוטנהאם. ולדעתי אולי אפילו אם רובסון היה מתפטר אחרי העונה הזאת... שנה הבאה היינו מסיימים באזור המקום השמיני. יש לנו הרבה דברים לשפר והרבה דברים לא טובים בקבוצה אבל רובסון הוא לא אחד מהם.

10. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפיות טובה שמיות טובה - בובי איבד את זה. מאמן צריך להיות טובה בכמה דברים והבולטים שבהם הם בחירת שחקנים, ניהול משחק וחיבור הקבוצה.
    בנושא בחירת השחקנים אין מה להרחיב. בובי רובסון עשה המון שטויות, והחמור הוא שהוא לא מודה בזה אלא ממשיך לשחק עם בראמבל ועם שאר הליצנים שהוא הביא.
    ניהול משחק - גם אין מה להרחיב. בובי לא מודע להפתחויות במשחקים והוא נשאר איתן בדעתו במהלך משחקים, ולא משנה את מערך הקבוצה בהתאם למתרחש על המגרש.
    חיבור הקבוצה - פה מגיע קרדיט לרובסון שהצליח להוציא מהחבר'ה שלו את המיטב במשך שנים. אבל העונה הוא יכול היה להוציא מהשחקנים הרבה יותר, והדוגמה הבולטת היא ההבדל בין משחקי הבית והחוץ - ניוקאסל הוכיחה שהיא יכולה להתמודד עם קבוצות גדולות ולהוציא תוצאות מצוינות, אבל תפקידו של המנג'ר היה לגרום לשחקנים לשחק באותה צורה גם בחוץ, ופה הוא נכשל. קשה לי להאמין שעם אותם השחקנים בעונה הבאה בובי יצליח להוציא יותר, ולכן הוא צריך ללכת.

11. toon-UPON-tyne Member

גם בשנתיים הקודמות הייתה לנו את אותה בעיית בית - חוץ. השנה היו לנו יותר בעיות בבית משנים קודמות האמת ובכלל שחקנו פחות טוב. בקשר לשחקנים שהוא הביא. מה עם גנאס? בלאמי שכולם אמרו לו מה הוא לוקח אותו בכלל איך שהוא שיחק בקובנטרי ? וודגייט? אז הוא לא הצליח עם בוייר וגם עם ברמבל - עם בוייר לא יודע אולי הוא עוד יוכל להיות טוב לנו בשנה הבאה. נראה.. לברמבל גם אני לא רואה הרבה תקוות אבל אתה לא יכול לדעת. נראה תוצאות בזמן הארוך. גם ויאנה סיכוי טוב מאוד שעוד יהיה שחקן ענק.
    לרובסון וניוקאסל לא היה מזל העונה. ובניהול המשחק שלו הוא עשה כמה שגיעות בשל האמונה שלו בכמה שחקנים שלא סיפקו את הסחורה ובכלל כמו שדייר אמר חוץ מכמה שחקנים שמגיע להם קרדיט על העונה הזאת שהם ברנרד, גיוון, בלאמי כשהוא היה כשיר וספיד (שאולי מגיע לו קרדיט כי הוא עשה תעבודה שלו אבל לדעתי הוא כבר לא נחוץ כל כך) כל שאר השחקנים מגיע להם הביקורת שהם סופגים כי הם לא הציגו קרוב ליכולת האמיתית שלהם. (את וודגייט הוא לא כלל בביקורת כמובן כי בתקופות שהוא שיחק הוא היה מצוין אבל הוא לא שיחק יותר מדי אז הוא גם לא הכליל אותו כאחד שמגיע לו קרדיט). לא משנה סטיתי מהנושא.
    בקיצור אני חושב שמגיע לרובסון הסבלנות כלפיו ושהוא מספק לנו את הסחורה. כמו שאמרתי לדעתי יהיה אסון אם הוא יעזוב.
    לדעתי אתם חסרי סבלנות ואאני מקווה שרובסון ייתן לכם סיבות להודות בטעות שלכם..

12. NewcastleFan Member

בשורה התחתונה בובי נשאר בעונה הבאה לא משנה מה אנחנו רוצים. אבל הגיע הזמן "לשפוך קצת כסף" כמו ששי גיבן אמר. אין מה לעשות צריך להביא לפחות 6-7 שחקנים חדשים כדי לרענן את הסגל.להביא מחליף לגרי ספיד להביא קיצוני במקום סולאנו שהלך להביא חלוץ ובניגוד לכם אני חושב שצריך להביא בלם ליד וודי.בלם נורמלי ויציב. להביא צמד מגינים חדשים. מי שאמר שברנארד מגן טוב.........איתו לא נגיע לכלום.כלכך הרבה טעויות הוא עושה.

13. toon-UPON-tyne Member

טעות אחת רצינית ברנרד עשה הפנדל מול פסו נדמה לי. סה"כ ההתקדמות שלו ענקית והוא היה אחד מ3 המגנים השמאלים הטובים בליגה. הוא היה ממש מצוין. אני מסכים שאנחנו חייבים דחלוף מגן ימני וגם עוד איזה קשר לחיזוק יהיה טוב. השאר זה רק צריך שיפור ביכולת לא בשחקנים עצמם. צריך להביא מגן ימני ברמה הגבוהה ביותר בעולם ועוד איזה בלם מחליף סביר באמת יהיה טוב וגם קשר אבל יותר מזה ממש לא צריך. נו זאת דעתי.

14. NewcastleFan Member

אופיר וואן העתיק ותרגם מילה במילה מה"סאן" ככה שאי אפשר להאשים אותם אלא את ה"סאן" שכרגיל מקשקש.

15. toon-UPON-tyne Member

אז מי שכתב בסאן מטומטם... זה כמו להגיד גיוון יחמיץ את המחזור הראשון של העונה הבאה בגלל השעיה ולכן רובסון חייב שוער דחוף.. (לא שזה המצב)