שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל אלו שמיהרו לדבר על עזיבה של וודי: שפרד הודיע היום שמי שירצה לדבר עליו ולא ינופף ב50 מליון פאונד יכול לשכוח מהבחור.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

50 מיליון???? וודי שחקן טוב, אבל בטוח לא שווה מחיר שבו ניתן לקנות בלם ברמה עולמית ואת וולטר סמואל לידו.

3. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסכום הזה הוא פשוט תרגום שונה לביטוי: not for sale at any price
    (חוץ מ50 מליון פאונד).

שפרד לא שם את המחיר כי הוא ציפה שקבוצות באמת יציעו את הצעות עם המחיר הזה.

4. Julian Joachim Member

אם כבר מביאים מישהו מאברטון אולי נחזיר את נייג'ל לעונת פרישה???

שיהיה מנג'ר-שחקן מבחינתי, חייבים להחזיר אותו!

5. NewcastleFan Member

ברמינגהאם הודיע על רכישתו של אמיל הסקי ב 6 מיליון ליש"ט.

6. Mighty-Whites Member

ואכן,הצפוי קרה,ובלי "הפתעות מיותרות" הודיעה יונייטד באופן רשמי על מו"מ עם אלן סמית'.אז הנה,לכל מי שחשב שפרגי הקריזיונר לא יסתדר עם סמית'י המופרע,הנה התשובה.זה היה צפוי.מה שבאמת מצחיק הוא שסמית'י הבטיח לאוהדי לידס שהוא לא יעבור לקבוצה שתשחק מול לידס!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ohmy.Xxx מה שמדאיג,לפחות אותי,הוא הסכום עליו מדובר.שימו לב,לא פחות אבל ממש לא יותר מ-5 מיליון פאונד!!! כשקראסנר דיבר על 10 מיליון!!! הוא שאמרתי ונראה כי אכן כל חששותי אכן מתגלים כנכונים ואנו צופים כעת ברידסדייל בלבוש קראסנר.לא יאומן,פשוט לא יאומן.איך הם מתכוונים בדיוק להתקיים בדוויז'ן וואן אלוהים יודע.אני רואה לנגד רוחי את קראסנר יושב במשרד עם חישובית מעץ עם הגלגלים הקטנים,זאת מפעם.מי שקרא את הטור/כתבה הארוך שפירסמתי לא מזמן על ההיסטוריה של הטעויות והשטויות שנעשו בעשורים קודמים ועדיין נעשים באלנד רואד,מבין עכשיו בדיוק במה מדובר,ואי אפשר שלא להיזכר ולהשוות (בערך) בין מה שקורה עכשיו עם סמית'י למקרה קאנטונה.כל הפרטים כמעט דומים,המחיר והיעד.אגב,אוליר'י אישר שגם הוא רצה את סמית'י בפעם השנייה יחד איתו,הפעם בוילה פארק,אלא שתזרים המזומנים של אליס לא איפשר לו.
    ועכשיו זמן הספקולציות וההימורים,כמה יהיה שער המארק ביום המכירה...
    http://www.teamtalk.com/Images/5542.Xxx
    שוק המציאות באלנד רואד-רק היום...שניים במחיר אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/04
  7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח כמה סמית' באמת שווה, אבל אין ספק שלידס הפכה לשוק מציאות.

בינתיים, לסטר שחררה היום 13 שחקנים, ביניהם מאזי איזט, פרוינד וגאפי.

8. Barcik Member

שחקן בינוני לקבוצה בינונית.

9. Julian Joachim Member

אם יש שחקן שאני מת שלידס תביא ואני מאמין שהוא ישחק בסופו של דבר בדיוויז'ן 1 כי בפריימרליג לא ירצו אותו, זה מאזי איזט. אני פשוט מת עליו, מתאים בול לשחק בקישור של לידס עם כמה כסאחיסטים מאחוריו.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי בונה על איזט פולדש. יותר מדי קבוצות בפרמיירשיפ רוצות אותו.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשה מרעישה עבור הספרס - דייויד פליט נחתך![SIZE=7/]

פרנק ארסנן, (שימו לב לשם - ארסנן), הדירקטור הטכני של PSV, מונה היום לדירקטור לענייני כדורגל של טוטנהאם, שם יפקח על רכישות, מינויים ושחקנים צעירים, במקומו של דייויד פליט.

מעניין לראות איך הוא יתפקד, והאם בואו יביא לקבוצה את מארק ואן בומל.

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

ישלי שאלה קטנה.

בזמן האחרון צצות שמועות לגבי רכישות שארסנל מעוניינות לעשות, כמו מוריינטס, טרי את לאמפרד,
    טרזגה ועוד רכישות של שחקנים שערכם עולה על ה20 מיליון אירו.

השאלה שלי, מאיפה הכסף? לא צריכים קצת לחסות חובות מאשטון גרוב?

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת אומרת שמנג'ר תחת מיסטר ארסנן, שיתפקד כדירקטור אוף פוטבול (משהו כמו רוני דורה בהפועל חיפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx ) עדיין אין...... אני מריח איזה מאמן בריטי צעיר מגיע לעמדה הזו.....

בכל אופן אני מניח שחלק מהשיקולים של הספרס במינוי הזה הם הגעה של מארק ואן-בומל/ קווין הופלנד (בלם מעולה שהתקדמותו קצת נפגעה בגלל פציעה), מכיוון שארסנן הוא לא איזה שם מפוצץ שימשוך אליו כוכבים גדולים שלא מאיינדהובן.

ובענייני אלן סמית':
    לידס דחו שתי הצעות של יונייטד עבור החלוץ, כשהראשונה שבהן עומדת על 3.5 מיליון פאונד וההצעה המשופרת עומדת על 5.5 מיליון פאונד. ההערכות הן שלידס רוצה עבור סמית'י סכום הקרוב יותר ל-10 מיליון פאונד, וכי דווקא ליברפול היא זו שעשויה להציע ללידס את הסכום הנדרש ולהציל את סמית'י מדיוויז'ן 1. מסתבר שקראסנר לא עד כדי כך פראייר.......

14. Mighty-Whites Member

ולידס דחו ביומיים האחרונים שתי הצעות של היונייטד לרכישת אלן סמית'.ההצעה הראשונה עמדה על כ-3.5 מיליון פאונד,ולאחר שנדחתה הוגשה הצעה נוספת על סך 5.5 מיליון,שגם היא נדחתה בנפנוף קל.הנהלת לידס כינתה את ההצעות מעליבות,והוסיפה כי לידס מצפה להצעות רציניות בהרבה,באזור ה-10 מיליון פאונד,התואמות את מעמדו של סמית' כאחד החלוצים המובילים בליגה (וכפיים לקראסנר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx סוף סוף ).אם לוקחים בחשבון שהסקי נמכר השבוע לבירמינגהאם תמורת 6.25 מיליון!!! זה לא יהיה מופרך לחלוטין לומר שסמית'י שווה לפחות 2-3 מיליון יותר.המועמדת המרכזית כרגע לרכישה היא ליברפול שמכירת הסקי הזרימה אליה מזומנים שיופנו כנראה לחיזוק,כנראה במשבצת שהתרוקנה לצד אוואן.אוהדי לידס רבים שהתראיינו אתמול לרדיו לידס,אמרו שהם יעדיפו לראות את סמית'י באנפילד (שם ישתף שוב פעולה עם קיואל,אם וכאשר) ולא באולד טראפורד,אבל הכי טוב שישאר,כמובן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    תגובתו של סמית'י-"אני לא שחקן של דוויז'ן וואן".בשמחות...

פטריק ויירה פורסם ב May 19 2004, 10:52 AM
    אופפססססס איתי,כתבנו באותו הזמן,מסתבר.סליחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/04
  15. Gooner Member

ארסנל הרוויחה השנה יותר מ56 מליון פאונד במכירת זכויות לשידורי טלוויזיה +10 על אליפות+עוד סכום על הגעה לרבע גמר ליגת האלופות,אז אמור להיות כסף,לא הרבה,אבל אמור להיות.

אי אפשר לדעת מה קורה בראש של וונגר,שנייה אחת הוא יכול להוציא 3 מליון על איזה "וויז-קיד" מהולנד, ואחרי זה לבזבז 10 מליון פאונד על איזה "פוקס אין דה בוקס" סטייל מוריינטס...

דרך אגב,אף אחד לא רוצה את פרנסיס ג'פרס,דייויד מויס החליט שלא לממש את האופציה לגביו,אני מקווה שנוריץ' או ווסט ברום ייקחו אותו...איזה בזבוז של כסף.