שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. ליהי Member

פולדש על כל סינקלייר אחד שמביאים צריך למכור כמה אקווריומים מהמשרדים של לידס כך שהכל תלוי בכמה הנוף חשוב לאנשים מלמעלה.

אבל בעיקרון אני לא הכי מרוצה מהקנייה של ברגר אם היא אכן סופית (כי פשוט לא קראתי בשום מקום שהוא חתם או משהו בסגנון).

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתור אוהד ולנסיה..אני לא יודע מי זה המועמד הזה..אבל אני כבר מעדיף את יצחק שום כיו"ר..

יאפ סתאם..אם בא לך לעזוב את איטליה..שמעתי שחיפה מחפשים בלם!!!!

ויש לי רכישה מעולה בשביל לידס..אם השחקנים שלה במילא מטומטמים שמדברים שטויות..
    אולי שיקחו מפה כבר את מזרחי..נראה לי שהוא ומילס יכולים להיות צוות בידור מושלם בהפסקות..

3. ליהי Member

ריינמן אתה משוגע?!

מייט, אתה מדבר על קבוצה שבמחצית נותנים להם לשתות קרלסברג במקום מים... אתה יודע מה עלול לעשות/להגיד מזרחי תחת השפעת אלכוהול?!

*הארי קיואל במו"מ עם לידס, רוצה להישאר באלנד רואד (תודה בייב,תודה).

4. Julian Joachim Member

בארי פרגוסון??!!!!!!!!!!! טוב אני רואה שרובסון לקח את הטקטיקה שלי ביותר מדי רצינות... :?

וכן, שמעתי שמקנזי קצת בכה שאין לו יותר אקווריומים במשרד, אבל חכי זה לא השוס! אוהד לידס טוען שהוא ראה מעקלים יוצאים מהמשרד של מקנזי עם כל הציוד המשרדי שלו בערך... קרי - אין לו עפרונות!!! :evil:

ותגובתו של ונגר למשא ומתן שמנהל הארי קיואל עם הנהלת לידס על חוזה חדש:
    "קיואל? מו"מ שמום, הוא עוד ינחת אצלנו".

5. ליהי Member

שטויות פולדש הוא גם ככה לא היה צריך עפרונות בשביל להתחיל לתלוש בלטות מהמשרד ולמכור אותם ב"קנה ובנה-יד שניה".

מה יש לונגר מקיואל ראבאק שיעזוב לנו את השחקנים כבר!!!!!
    גם את רובינסון הוא רצה לא מזמן

6. AFC Member

1) ליהי - קודם כל, הקבוצה שניוקאסל הביסה היתה לברקוזן. דבר שני, תאמיני לי שאם תתנו לנו את רובינסון וקיואל אף קבוצה בעולם לא תציק לכם בנוגע לשחקנים (אולי חוץ מצ'לסי או ליברפול).
    2) דייר, כנראה יש לך טעות, מת'יו פייפר שחקן של סנדרלנד ולא של לסטר, לפי מה שידוע לי.
    3) יאפ סתאם ב-4 מליון ליש"ט?! נו, למה ונגר לא קופץ עליו כבר??? זה בלם ענק במחיר כל כך קטן, והוא רק בן 29, לא? בכל מקרה, נראה לי שהוא יהיה זול יותר מ-4 מליון פאונד, תתנו ללאציו חצי מליון פאונד והם יודו לך ויצרפו את קלאודיו לופז לעסקה. המועדון הזה חייב כסף.
    4) בארי פרגוסון שחקן לא רע בכלל, אחד המובילים בסקוטלנד, לפי מה שהבנתי. אני לא מבין את הצורך העז של רובסון לחזק את הקישור כשזאת החוליה החזקה שלו, במקום לקנות איזה מגן או חלוץ או בלם.

7. ליהי Member

חחחחח....הרגת אותי עם ה1) שלך בני.... את זה אני יודעת
    ובגלל זה גם אני מתעצבנת, מצדי קחו את כל היתר.

ופולדש, איפה לעזאזל כתוב שברגר חתם בלידס??

8. Julian Joachim Member

משום מה אני לא מוצא את זה
    כנראה שדמיינתי (ת'יינק גוד).

9. KirkH Member

למי שהיה זקוק להוכחה עד כמה המצב של ליידס יונייטד פוטבול קלאב בקנטים - לא לדאוג, זה לא קשה למצוא כאלה דברים בימיינו.
    בקיצור, פאטריק ברגר, מי שריד הגדיר כמאוד חיוני להצלחת הקבוצה בעונה הבאה החליט לוותר על האופציה לחתום באיילנד ראוד... בשביל מה אתם שואלים? או, בשביל קבוצה שעלתה ליגה לפני חודש. הצ'כי הבן-לאומי לשעבר החליט לחתום אצל הארי רדנאפ בפורטמות'.
    אפילו מול קבוצה מהדרג הנמוך כמו הפומפיס' לידס מפסידה עימותים על שחקנים - וזה בלי להיכנס לרגע לעניין ברגר עצמו שעצם העובדה שעל אפס כזה מתנהל מאבק בכלל דורשת ועדת חקירה.

10. Julian Joachim Member

אני מתחיל לקוות שייתנו הזדמנות למילנר שנה הבאה בהרכב. ככל שאני שומע פחות שמות שמגיעים ללידס, זה מכפיל את הסיכויים...

11. KirkH Member

* ראיתם איך חולפת תהילת עולם? אדווין ואן דר סאר הדג המלוח שעדיין מתייצב בין הקורות של נבחרת הולנד מדי פעם, לא מצליח למצוא קבוצה.
    בשבועיים האחרונים ראינו כמה וכמה קבוצות מציאות לשוערים שונים ומשונים חוזה, וישנן עדיין קבוצות של השיגו כזה. אני מדבר על ברמינגהאם שהייתה כל כך נואשת והציעה חוזה לנייג'ל מרטין, על קיגן שחיפש מחליף לשמייכל הענק ובחר דווקא בסימאן קשישא, כמובן שאסטון וילה צריכה עדיין שוער ברמה טיפל'ה גבוהה יותר מזו של אנקלמן, לסטר סיטי שעולה ליגה עם ליצן כמו איאן ווקר ולא מתכוונת להחליף אותו, אתם יודעים מה, גם את ארסנל הייתי מכניס לרשימה.

אז כאמור עם כל השמות הללו נשאר ואן דר סאר ללא קבוצה. פולהאם הודיעה שהיא לא זקוקה לשחקן בעונה הקרובה (החלטה תמוהה משהו) ושתשאיל אותו בחינם לכל קבוצה שתוכל לעמוד במשכורת 30 אלף הפאונדים השבועית שלו. משכורת מעט גבוהה אבל ממש לא בשמים. לא משהו שיטרפד עיסקה. לא ברורה לי ההתעלמות הזו של הקבוצות מהשוער הזה. הוא בסך הכל בן 32, שיא הקריירה של שוערים...

* המאבק על ברט אמרטון האוסטרלי של פיינורד נהיה מרוץ של בערך חצי פרמיירליג, בורו, לידס, ברמינגהאם, ניוקאסל, ועכשיו גם ארסנל כולן מנסות לשים יד על הקשר. פיינורד כמובן מבקשת עוד ועוד כסף (ולמה שלא תעשה את זה, הרי חצי עולם רוצה אותו, בטוח שמישהו ישלם בסוף) הסכום כבר הגיע ל-5 מיליון פאונד ונראה אם ימשיך לעלות לפני שקבוצה כלשהי תשיג את החתימה של האוזי...

12. ליהי Member

שתי ידיעות שקשורות בלידס כך או אחרת, ובטח פולדש ישמח לשמוע (לפחות אחת מהן):

*פטריק ברגר הוא הרכש הראשון הרשמי של רדנאפ. כן כן, פורטסמות' החתימה את הקשר לעונה הבאה והוא לא ישחק סופית בלידס.
    *פיטר ריד עושה שינויים לקראת הקיץ : החתים את קווין בלאקוול לאימון לידס. כן כן,הוא יהיה המאמן של לידס עונה הבאה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ohmy.Xxx

13. KirkH Member

פששש, קווין בלקוול? הוא היה מאמן נבחרת כלשהי בעבר לא? אולי לפחות נתן טיפים בקבוצת פרמיירליג מצליחה? מה לא? איך לא? הרי זו לידס שאנחנו מדברים עליה, לא נותנים לכל אחד להיכנס למועדון פאר כמו לידס סתם ככה...

מי ישמע, קווין בלקוול, בחיים לא אימן ברמה של מעבר לדיוויז'יון 2 ולא רק זה הוא גם מגיע מהעיר האהובה ביותר על תושבי ואוהדי לידס, איך לא - יורקשיר.

14. ליהי Member

אני יודעת. רוב חייו הוא ישב בתור עוזר מאמן של קבוצות נידחות ויסלחו לי כל אוהדי הקבוצות הנידחות. אבל פיטר ריד הוא יורשו הבלתי מעורער של רידסדייל, ואם זה עשה טעויות- למה שיורשו לא יעקוב אחר צעדיו ?

ועכשיו שמתי לב שכבר אמרת שברגר חתם בפורטסמות...אופס. :oops:

בכל מקרה,בלאקוול בלידס זה רמז עבה שגם שנה הבאה נצטרף להאבק על מקום בפרמיירליג, אבל זה יותר טוב מכלום,אני חייבת להודות. 8)

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יורקשייר???שימו לב מה רשום לי בצד...מה הוא מעתיק!!!!

דבר שני..נרקמת עיסקה בין אינטר לארסנל..רקובה לארסנל,פירס בדרך ההפוכה..מה אתם אומרים על זה?