שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. KirkH Member

לא רואה את ארסנל משחררת את פירס. ועוד יותר אני לא רואה את ונגר נשאר אם הצרפתי המעולה עוזב.
    ונגר שוכנע להישאר בהייבורי (ולמי שנדמה שארסן ונגר לא שקל מעבר פשוט משלה את עצמו) רק לאחר שהובטח לו שיעשה מאמץ רציני לזכות בצ'מפיונס - לא נראה לי שזו הדרך הטובה ביותר לשפר סגל של קבוצה...

עכשיו אפילו לידס יונייטד כבר לא מכחישים. הארי קיואל יגיע בימים הקרובים ללונדון על מנת לנהל מו"מ מול ראשי ארסנל. לידס תקבל בתמורה לאוסטרלי את ג'רמיין פנאנט ותוספת מזומנים.

מאט הולנד חתם בצ'ארלטון. בשקט בשקט, ומתחת לאף של כל הליגה דווקא צ'ארלטון מבצעת את המהלך שכרגע לדעתי הוא העברת העונה. להביא שחקן בקאליבר של הולנד תמורת 750 אלף פאונד זו בדיחה, משום מה באיפסוויץ' לא צוחקים...

בוקר טוב אדון ראניירי - לילה טוב מר האסלביינק. רציתי החתמה קיבלתי בשורות על אסון מתקרב. ג'יימי-בוי אמר אתמול בעיתונות הבריטית שככל הנראה בעונה הבאה הוא שוב לובש את המדים של צ'לסי. מצד שני, ראניירי מתחיל להתעורר. אחרי שהחתים שני שוערים מחליפים, הוא סוף סוף מגיע לטפל בסגל. על פי מקורות צרפתיים צ'לסי עומדת לגנוב את "ה"מטרה של ליברפול. מדובר כמובן בסטיד מאלברנק הקיצוני הצרפתי של פולהאם. ליברפול מנסה להביא אותו לקופ כבר זמן רב ועם המעבר של עוזר מאמן פולהאם בעונה החולפת לאנפילד חשבו כולם שסטיד כבר עם רגל וחצי אצל האדומים - מסתבר שיש הפתעות בחיים, הפעם מדובר אפילו על אחת טובה.

מסתבר שליצן בתפקיד יו"ר קבוצת כדורגל או התאחדות זה לא כל כך נדיר. לפאורטה רק נבחר לבוס הגדול של קאמפ נואו וכבר מיהר להכריז שהוא לא הבטיח את בקהאם, הוא רק אמר שינסה... האם זה עוד תמרור בדרך של דיווי בוי בכיוון מדריד?

2. ofer16 Member

מאט הולנד הוא שחקן חשוב, הכי חשוב באיפסוויץ', אבל לצערי, מכירתו הייתה הכרחית.
    בראיון עם יו"ר איפסוויץ', דייויד שיפשנקס, הוא אמר שמאט הוא השחקן הכי פופולרי ששיחק אי פעם באיפסוויץ', והדגיש כמה הוא חשוב למועדון, אך הסביר כי לא הייתה לו ברירה.
    מצבה הכלכלי של איפסוויץ' לא טוב. הירידה מהפריימרליג השפיעה עליה לרעה, המצב בשוק השחקנים גרוע, והשכר של מאט גדול מאוד בשביל איפסוויץ'. הכחולים קיבלו 750 אלף ליש"ט, ויקבלו עוד 150 אם צ'ארלטון יצליחו להישאר בליגה בשלוש השנים הבאות.

ביי מאט, נתגעגע. :cry:

3. KirkH Member

זה שיושבי ראש של קבוצות יוצאים לתקשורת ומתרצים מכירה של שחקן במצב הכלכלי של הקבוצה זה נורא נחמד, אבל צריך להיסתכל יותר לעומק.
    איפסוויץ' קיבלה הצעות מעולות תמורת הולנד וסירבה למכור, אם המצב היה כל כך גרוע למה לא עשו מה שצריך והכניסו למועדון סכומי עתק מייד לאחר המונדיאל?
    למה היו צריכים לחכות שנתיים בשביל לקנות את החוזה של פנידי? הוא היה השחקן בעל החוזה הגבוה ביותר במועדון גם בעונת הנשירה לדיוויז'יון 1. היו לאיפסוויץ' הצעות, זה שחקן שהיה שווה 3-4 מיליון פאונד, אלה סכומים שלא הולכים ברגל.

זו התנהלות שמזכירה לי את לידס, היו על גג העולם ולא רצו להיסתכל לצדדים ולראות שאין כסף בקופה, בסוף לא רק שהם צנחו הם גם איבדו את כל מקורות ההכנסה שהיו להם בעבר (השחקנים)

4. אריאל Member

סטיבן גרארד בדרך להארכת חוזהו בליברפול עד 2007

5. אריאל Member

מילאן דחו"מגע הצעה" לדבריהם עבור אביאטי מאשר לא אחרת .......ארסנל שממשיכה לחפש שוער שימלא את המקום של סימן ונגר ככל הנראה ימשיך לחפש..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

6. Julian Joachim Member

750 אלף? זו פשוט בדיחה. מה שהכי בדיחה זה איך לידס לא ניסו לקחת אותו?!??!!?!?!?!?!?!?!?!?!?

וקירק, מקנזי אמר משהו אחר לגמרי:
    "פנאנט בהחלט בדרך אלינו, אבל אנחנו מקווים ובטוחים שהארי יישאר אתנו גם כן". אופטימי משהו... אבל נניח.

ואני חושב שצריך לבדוק את זה עוד פעם, אבל גורדון סטראכן מעוניין בקים קלסטרום?? אגדת מנג'ר. שחקן שאמנם תמיד נחשב מבטיח, אבל לא האמנתי שהוא באמת יהיה שחקן פריימר ליג לגיטימי אי פעם. יהיה מעניין בדל העונה זה בטוח.

וקילי ב-2 מליון זה אחלה דיל. מישהו מבין למה ולנסיה נותנים אותו?

7. KirkH Member

לא יודע איפה קאלסטרום יחתום בסופו של דבר, בדל הוא לא ישחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

קילי כמעט ולא שיחק העונה, חלק מאשימים את היחסים הקרירים עם המאמן והיתר מדברים על פציעות.

8. Julian Joachim Member

חח... תפסת אותי פה...

9. ליהי Member

אממ מה זה השטויות האלה שונגר עוזב אם פירס עוזב? אפשר לחשוב.... עם כל הכבוד לפירס, הוא לא אלוהים וגם לא קרוב. גם אם פירס יעזוב ואני לא מאמינה שזה יקרה ממש העניינים ימשיכו לזרום במועדון הלונדוני ופשוט יחפשו לו מחליף.... שמעתי שבקהאם פנוי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

10. KirkH Member

מה זה?

כמה עובדות על ונגר...
    א) הוא לקח כבר פעמיים את האליפות באנגליה נא להוסיף לזה מספר זכיות בגביע + גביע הליגה (?) + צ'רטי שילדס'. בקיצור, לקחת תארים במפעלים הבריטיים זה לא האתגר שבשבילו הוא מוציא את הראש מהמיטה כל בוקר.

ב) ריאל מדריד באופן חצי רשמי, ועוד מליון ואחת קבוצות באופן לא רישמי מעוניינות בארסן ונגר כמנג'ר שלהן. פירוש: להשיג עבודה זה לא משהו שהצרפתי יתקשה לעשות.

ג) כשעלו כל אותן ספקולציות על עזיבה של הייבורי בסיום העונה, הובטח לונגר על ידי ההנהלה שיעשו הכל כדי להילחם בצורה הרבה יותר רצינית בצ'מפיונס.

ד) פירס הוא אחד משלושת השחקנים הכי טובים שיש כיום לארסנל, מאיזה כיוון שלא תסתכלו על זה.

תחברי את כל העובדות האלה ותביני שבשניה שונגר מבין שאין עם מי לדבר ושלבוסים במשרדי התותחנים יותר חשוב לעשות קופה מאשר לזכות בצ'מפיונס - הוא לוקח את הרגליים והולך, פשוט ככה. אני בטוח שריאל או בארסה לא יתקשו לקנות את החוזה שלו. ארסנל יודעת שאם היא רוצה לשמור על ונגר מאחורי הקווים אסור לה לשחק איתו משחקים. לפי דעתי, וזו הפעם הראשונה בהודעה הזו שאנחנו מפסיקים לדבר על עובדות ועוברים לדעות בלבד - אם ארסנל מוכרת את פירס, ונגר הולך...

11. Julian Joachim Member

נחרץ מדי קירק. אני מאמין שונגר יאמן גם העונה בהייבורי. בין אם פירס עוזב ובין אם לא. יש לו שם מוניטין וריאל זה מועדון מאוד לוחץ, ואני לא בטוח שזה מה שהצרפתי מחפש.

12. KirkH Member

יכול מאוד להיות שזה נחרץ. מדי? אני לא חושב ככה.
    בקשר ללחץ, וואלה נראה לי שאחרי מה שהוא עבר העונה עם הלוזרים זה כבר לא יכול להפוך ליותר גרוע. ובלי שום קשר אני בטוח שמאמן כמו ונגר מת להוכיח לעולם (ואנגליה היא עדיין לא העולם) שהוא לא סתם מנג'ר טוב, אלא הכי טוב.

13. Julian Joachim Member

אם זה מה שהוא רוצה להוכיח באמת אז ריאל היא בטוח לא המקום. עם כל הכבוד לדל בוסקה גם אני הייתי לוקח צ'מפיונס ליג עם הסגל הזה...

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעו,זה דיי ברור,שגם עוד עשרות שנים ונגר לא יקח עם ארסנל את גביע האלופות(להגיע לרבע עם ארסנל יחשב הישג),אז הדרך הקלה ביותר לקבל צאנס מידי לגביע שהוא הכי משתקק לו(האלופות)זה דרך ריאל מדריד.
    החלום הרטוב של כל אוהדי ליברפול,ונגר בריאל מאמן את בקהאם.

15. Long Distance Member

סגן הנשיא החדש של ברצלונה סנדרו רוסל רוצה לפתוח בשיחות על העברת דיוויד בקהאם בימים הקרובים - ו"80% בטוח" שהאנגלי יגיע לנואו קאמפ.