שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. ליהי Member

טוב לא נראה לי שונגר יעזוב את ארסנל אם פירס ילך בכל אופן,מצטערת.
    בקשר למה שאמרת משה- זה ריאלי לחלוטין. לא רק מנצ'סטר יכולה לקחת את גביע האלופות (וליברפול אבל אותה בטח לא תזכיר כי היא לא מנצ'סטר נכון?) והוא גם עשוי לעשות את זה שנה הבאה אז אנא ממך...חאלאס לזבל.

*הארי קיואל יפגש מחר עם בכירים לארסנל ויפתח איתם מו"מ בנושא העברתו לקבוצה.
    *היונייטד מחכים להצעת מחיר מריאל מדריד בקשר לבקהאם.

2. Julian Joachim Member

אני עדיין שומר על אופטימיות בקשר לקוסם האוסטרלי. אתם מדברים על שבוע שבו קוז'יקרו חתם בהפועל, ונשארו לי רק שיעורי אזרחות ללמוד... לא יכול לקרות משהו רע השבוע!!!

3. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההעברה שח הולאנדו תמוהה מאוד בעיניי, במיוחד על סכום כזה, ואתם כבר פירטתם למה...

ומשה אני לא מסכים.... אם ארסנל הייתה משחקת בשלבים האחרונים של ליגת האלופות כמו שהיא שיחקה בתחילת השנה, היה לה סיכוי יותר מסביר לקחת את התואר. בעונה הקרובה, עם חיזוק מתאים, וללא מכירה של פירס, יש לה סיכוי סביר להגיע לפחות לחצי הגמר...

4. ליהי Member

*כריסטיאן אביאטי שוער מילאן דחה את הצעתו של ונגר לעבור לארסנל (לא על רקע פיננסי, הוא פשוט לא רוצה לעזוב)

*גארי ספיד נורא לא רוצה לעבור מניוקאסל.אבל ממש ממש לא, ולמען האמת? הוא דחה את כל ההצעות עד כה,גם הצעה מאוד מפתה של פולהאם שהציעה לו משכורת גבוהה בהרבה ממה שיקבל בניוקאסל.

*ריק פארי הבטיח שלא ייתן לאף כוכב נבחרת לעזוב את אנפילד, ואמר שלא ימכור את אואן וג'רארד באף עד הון שבעולם, ושהקבוצה הולכת להתחזק לפחות בעוד כוב נבחרת אחד (בקהאם?בקהאם? מישהו אמר באקי? :twisted: )

5. ofer16 Member

קירק, בקשר להודעה שלך על הולנד.
    אחרי המונדיאל המצויין של מאט (זה המקום להזכיר את השער המדהים שלו במונדיאל..), ראשי איפסוויץ' היו בטוחים שעכשיו בטוח נחזור לפריימרליג, ונוכל להחזיר את החובות (שאז היו הרבה יותר קטנים). אחרי שזה לא קרה, איפסוויץ' הבינה שהעונה הבאה תהיה מאוד קשה כלכלית (אפילו שהמצב הכלכלי של איפסוויץ' השתפר פלאים מאז שהיא יצאה מ"פיקוח"), והחליטו להיפטר מבעלי השכר הגבוה במועדון. פינידי, הולנד, רוסר שמצטרפים לקלפהאם ועוד שחקנים שעזבו באמצע העונה מחזקים את המגמה של הצערת הסגל.
    איפסוויץ' תתבסס בעונה הבאה יותר על שחקנים צעירים ומוכשרים, כמו דארן בנט. תאמינו לי, אקדמיית הנוער שלהם מספיק טובה כדי לייצר עוד דאייר...

6. KirkH Member

עוד כמה מלפפונים טריים...

* ארסנל מתחננת בפני קאנו שיעזוב את המועדון. הניגרי מחזיק בחוזה חתום לעונה הקרובה וארסנל הציעה לו לקנות את החוזה תמורת סכום של מיליון פאונד. דווקא שווה. שיקח מיליון פאונד וילך לאיזו קבוצה שהוא רוצה...

* ליברפול ממשיכה לאכזב בשוק ההעברות. יאקין, קשר נבחרת שוויץ ופ.צ. באזל מעדיף ללכת לשחק באתלטיקו מדריד מאשר לחתום באנפילד. וזאת למרות שההצעה של ליברפול יותר אטרקטיבית מבחינת מזומנים. גם בומסונג מתרחק מליברפול. חלוץ אוקזר בוחן עכשיו הצעות ממארסי ו... אסטון וילה. וזאת למרות שכבר בשבוע שעבר ליברפול הניחה על שולחנו הצעה רישמית לחתום. עברו כנראה הימים שהוייה מצביע על שחקן והבחור קופץ ומתייצב בשערי הקופ עם חולצה אדומה.

* נאקטה ממש ממש נואש. הבחור מתראיין לכל עיתונאי שמוכן להקשיב ואומר שהוא היה מת לבוא לצ'לסי. לא תודה, תישאר, אתה והמשכורת שלך בפארמה. זולה עומד לחתום על חוזה לעונה נוספת לאחר שהסכים להפחית משכרו בצורה משמעותית.

* בורו מנסה לרכוש את קווין פיליפס מסנדרלנד ואת טרוור סינקלייר מווסט האם.

* הארי רדנאפ מעדיף כרגע להציע לטדי שרינגהאם חוזה מאשר לנסות ולהביא לפורטמות' את הקפטן שלו מימי ווסט האם העליזים - פאולו די קאניו.

* ואפרופו ווסט האם, פרדי קאנוטה בוחן הצעה חדשה של הספרס. ומי שכמובן מפסיד מכל העניין היא ווסט האם. ההצעה של הספרס כרגע עומדת על 3 מיליון פאונד לפני חודש זה היה 4 וחצי.

7. Long Distance Member

דייויד בקהאם חתם על חוזה ל-4 שנים בריאל מדריד.

8. Julian Joachim Member

אני לא מבין מה עובר על בורו. כל חלוץ שאפשר הם קונים. חלאס!

9. ליהי Member

אני לא מבינה את ניוקאסל,בכל קשר שחי הם מתעניינים! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

ציטוט חם של דיוויד בקהאם:"הייתי חייב לחתום בריאל כי אם לא הייתי עושה זאת הייתי מצטער כל ימי חיי.תמיד יהיו איתי הזכרונות המתוקים מהיונייטד".

:roll:

10. KirkH Member

* איזה כיף זה יהיה אם רונאלדיניו יחתום בניוקאסל. לא רק שהקבוצה תידרדר ביכולת הם גם יבזבזו את כל המזומנים שהבוסים הקציבו להעברות הקיץ - מה שאומר שההגנה "האיכותית" תישאר לעונה נוספת, יהיה שמח. בקיצור, שפרד מנסה לגנוב את רונאלדיניו מתחת לאף של מאן יו, לא נראה לי שיצליח וחבל...

* ואפרופו קשרים, ואיך לא, ניוקאסל - המגפייס' החתימו היום את ברט אמרטון בתמורה ל4 מיליון פאונד שתקבל עליו פיינורד רוטרדאם. האוסטרלי הצעיר (24) יגיע בחודש הבא למועדון כדי לחתום רישמית. חלק מכספי ההעברה יגיעו מהמכירה של קלארנס אקוניה לספורטינג ליסבון תמורת מיליון פאונד.

* הארי רדנאפ מנג'ר פורטמות' יחתים היום את הבלם דג'אן סטפנוביץ' תמורת 2 מיליון פאונד (שיא מועדון) הבלם שמשחק בשורות סרביה-מונטנגרו הוא בן 28 ושיחק בעונה החולפת בויטסה ארנהיים.

11. Julian Joachim Member

לא!!!!!!!!!!!!

אסור לרובסון למכור את הקשר הכי טוב שלו!!!

אני בעד לעשות עצומה למניעת מכירתו של קלראנס "ה-אס" אקוניה.

אני הוא!!!

ובקשר לאמרטון - מה דעתך על לינק אמין?

http://news.bbc.co.uk/media/images/38257000/Xxx/_38257899_1409chileacuna.Xxx :arrow: אני אתה... אל תלך!!!

12. RE-QL Member

קלארנס עוזב?! למה? עכשיו דאייר יתחיל בחגיגות!!

13. RE-QL Member

Jחח לא ראיתי את ההודעה שלך פולדש...
    בקשר לאמרטון- ניוקאסל עוקבת אחריו הרבה מאוד זמן וכל הזמן אומרים שעוד רעג הוא חותם אז הנה הגיע הזמן שהוא יחתום... אני ראיתי בנון סטופ והיה גם כתוב באתר הרשמי של ניוקאסל.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה עידכונים:
    *מנצסטר מעוניינת בשתי שחקני מילאן:קאחה קאלדזה וריבאלדו..
    בקשר לקאלדזה לפני כמה זמן פורסם ראיון עם סילבסטרה שהוא ישחק יותר בעונה הבאה במרכז ההגנה..קאלדזה יכול לשחק גם כמגן וגם כבלם[ואפילו כקשר..] ככה שלי זה נראה כמו רכישה נבונה..
    בקשר לריבאלדו..מנצסטר מחפשת ברק במקום הבוגד המסריח השאלה היא אם לריבלאדו יש עדיין כזה

ארנסל:
    *סרחיו קונססאו ופיליפ מקס מועמדים לחזק את התותחנים.
    אני במקום ונגר הייתי לוקח את ג'יימס הוא ירד ליגה והוא סך הכל שוער לא רע בכלל..

*סאותהמפטון מנסה להביא את זיסיס וריזאס חלוצה היווני של פרוג'יה
    http://www.topchoice.gr/media/33_2.Xxx

15. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.bolsa-hufc.com/HUFC1_files/celebrate.Xxx
    אפילו זקני ניוקאסל לא יודעים את נפשם מרוב שמחה... כזו חגיגה, שפמניות נפתחו במשרדי ניוקאסל, האוהדים יצאו לחגוג, מה לא....
    למרות שגם אמרטון חתם, וזה מעיק על היום השמח בתולדות ניוקאסל, השמחה מרובה. אמרטון לפחות שחקן טוב....
    ותראה אפילו בלבנון חוגגים.... השהידים שחגגו את מותו של טרזגה שבים לחגוג, והפעם את עזיבתו של אקוניה....
    http://m.ep.walla.co.il/archive/6021-5.Xxx