שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. ofer16 Member

בינתיים לא ראיתי שום חרם על מכירת בקהאם לריאל. אני גם לא זוכר שהצעדים שננקטו כנגד מכירתו של פיגו לריאל היו חריפים כ"כ. בעצם, גם במכירות של סיידורף לאינטר וקמפבל לארסנל לא היו כאלה תגובות חריפות. אני בטוח שגם במקרה הזה יהיה כעס, והרבה, אבל לא יינקטו שום צעדים משמעותיים כנגד המועדון.

2. Fernando Cavenaghi Member

במקרה בקהאם: במשך שלושת החודשים האחרונים הסתמן לאט לאט שבקהאם יעזוב, קרו כמה מקרים שהפרידו בין בקהאם לאוהדים, וגם פרגי הוא סמל של המועדון. אז זה היה פחות רציני.

בשאר המקרים: הם לא היו סמלים בקנה המידה של ראול. פיגו היה כוכב אבל הוא לא סימל את בארסה, סיידורף לא היה הסמל, וגם קמבפל היה טוב ושחקן מוביל אבל לא ראול.

3. ofer16 Member

בנצור, אתה באמת מאמין שאם ראול יימכר אוהדי ריאל יחרימו את משחקי הקבוצה? יקיימו הפגנות אלימות? נו באמת...

4. Fernando Cavenaghi Member

כן, אני אפנה אותך לתחילת העונה באיטליה, למועדון קטן שאולי אתה מכיר, לאציו.
    האוהדים שרפו את המשרדים של ההנהלה כי הם מכרו סמלים. אולי זה יוצא דופן (מועדון קטן שמכר שחקנים לא חשובים), אבל אני מאמין שזה מה שהיה קורה בריאל.

5. ofer16 Member

ain't gonna happen.
    אני לא מאמין שאוהדי ריאל יגיבו בצורה כ"כ קיצונית. בכל זאת עדיין יש להם עוד כוכבים.
    אני חושב שקצת סטינו מהנושא, כי התחלנו לדבר על ריאל עצמה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

6. Long Distance Member

פטריק קלייברט חתם בארסנל תמורת 1.2 מיליון ליש"ט ויגיע להצגה הרשמית שלו במועדון ב-1 ביולי.

סגן נשיא ברצלונה סנדרו רוסל אישר שחלוץ נבחרת הולנד נמכר לקבוצה הלונדונית והבהיר (לכל מי שלא הבין כאן למה) שהסכום הנמוך הוא בגלל החוזה של קלייברט שלא משאיר להם כל ברירה.

רוסל אמר: "ההסכם עם ההנהלה הקודמת של ברצלונה היה שאם תגיע הצעה של 1.2 מיליון ליש"ט ומעלה תמורתו הוא יורשה לעזוב את המועדון. אנחנו כמובן לא מבינים את ההיגיון כאן, אבל איננו יכולים לעשות שום דבר בנידון. הגיעו הצעות ממנצ'סטר יונייטד, ארסנל, ניוקאסל וצ'לסי , ופטריק הבהיר שהוא סיכם בארסנל ומעוניין לעבור ללונדון בהקדם האפשרי".

קלייברט כבר רמז הרבה זמן שהוא מעוניין לעזוב את ברצלונה ורוצה להגיע להייבורי.

"שתי ההצעות הגבוהות שקיבלתי הגיעו מארסנל וממנצ'סטר יונייטד. החלטתי לחתום בארסנל למרות שביונייטד משחק חברי ואן ניסטלרוי, מכיוון שאני חושב שאצליח יותר במועדון הלונדוני ושאני מתאים יותר לשיטת המשחק שלהם. הכדורגל של ארסן ונגר הוא יותר אירופאי. דניס ברגקאמפ אמר שהדגש שלו על ההתקפה הוא כמו של מאמן הולנדי בימי השיא של הנבחרת. ולונדון היא עיר שאני אוהב - המעבר יהיה טוב גם למשפחה שלי".

7. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנצור זו בדיוק הטעות שלך....
    ולדאנו רצה להעמיד את ראול על מקומו... הוא הלב של הקבוצה והכל בשביל האוהדים, אז הוא חושב שהוא זה הקבוצה. ו-ואלדנו בדיוק לא רצה שזה יהיה. הוא האיש החזק במועדון, הוא ריאל מדריד, הוא ולא אף אחד אחר. והוא העניק לראול שיעור בזה....

8. ofer16 Member

לקלייברט היה סעיף בחוזה האומר שאם ברצלונה לא תסכים להעלות את שכרו בתנאים כלשהם, הוא יורשה לעזוב תמורת 1.8 מיליון אירו. זה בדיוק מה שקרה.

בכל מקרה, אני חושב שהצעד הזה של ארסנל נכון מאוד. קלייברט חלוץ נהדר, שיכול להשתלב ליד הנרי, כשדניס משחק קצת מאחוריהם, או עולה מהספסל. אני מצפה לראות את השילוב בין שני השחקנים האלה.

9. AFC Member

:shock:

תקשיבו, אני הייתי נגד רכישת קלייברט - אבל תמורת 1.25 מליון פאונד? אני לא מתנגד. אחלה עסקה, אחרי הכל סה"כ חלוץ די טוב, מה עוד שהוא לא יבוא למנצ'סטר והצלחנו לקלקל ל-RVN את המצב רוח. אני רק מקווה שזה לא יבוא על החשבון של דניס, או חס וחלילה על חשבון הנרי.

תודה לאל, מחליף ראוי לקאנו :wink:.

ולריינמן - עדיף שלא תיקח ידיעות מאתר ערוץ הספורט, הם מפרסמים שטויות. לך לסוקרנט, לפור דה גיים או לאתר הרשמי של הפריימר ליג - רק שיהיה מקור קצת יותר מוסמך מהאתר העלוב הזה. ליונברג לאינטר?! לא נראה לי.

10. KirkH Member

קלייברט לא סגר ולא נעליים. דיסטנס, בדיוק כמו שלוש הפעים האחרונות שהפצצת בידיעות לפני שאר מקורות המדיה העולמית, אתה מקדים את המאוחר. לא היה ולא נברא. ושים לב שרונאלדיניו ורובו לא ממש הגיעו ליעד שהכרזת שאליו הם עברו. אולי זה יקרה, זה בטח שלא סגור כמו שאתה מצייר את זה.
    אלא אם כן אתה משוחח באופן רציף עם ונגר וזהו מקור המידע שלך, נא פרסם לינק, אם לא, אז תפסיק כבר עם הסקופים שאתה מפתח בראש...

וחלוץ לדעתי זה הדבר האחרון שארסנל צריכה. היא עדיין לא מצאה בית חדש לוילטורד ולג'פרס. היות ובעיית המזומנים בהייבורי עדיין קיימת נראה לי טיפשי להשקיע בחוד לפני שמוצאים שוער ובלם חדשים. למרות שקלייברט הוא תוספת מצויינת יחסית למחיר.

11. Fernando Cavenaghi Member

במחיר הזה הייתי קונה את קלייברט כדי לשחק סטנגה אחרי ההצוהריים.
    ארסנל עשו קנייה ענקית, כמעט טובה כמו כשמילאן השיגו את ריבלדו.
    חכו שנה הבאה, בארסה תתעלה על עצמה ותצליח למכור עוד שחקן ענק במחיר מצחיק.

ועוד למכור אותו לפני שיש חלוץ במקומו (המגעים עם וידוקה מאוד מאוד מקודמים).

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה חבר'ה.... כמו שקירק ידידי אמר שום דבר עוד לא נחתם עם קלייברט....... דיסטנס פשוט תרגם מילה במילה (או העתיק מוואן לא בדקתי) ראיון של קלייברט לסוקרנט, שבהחלט מעיד על כוונותיו לעבור לפרמיירשיפ, אבל לא דובר שם על שום סגירת עיסקה, אם כי הסיכוי לביצוע עיסקה שכזו הוא בהחלט גבוה....
    אני מאוד מקווה שהעיסקה תצא לפועל, למרות שמשמעותה היא דחיקתו של דניס לספסל. אחד הדסברים שהיו חסרים לארסנל לטעמי הוא חלוץ רחבה טיפוסי, שידע לדחוף את הראש למקום הנכון ולהבקיע שערים קצת פחות יפים מהסטנדרט הארסנלי הגבוה, שלא מניב לעתים תוצאות. ועוד בכזה סכום -1.25 מיליון פאונד..... ככה עולים חלוצים בדיויז'ן 1........ בהחלט מציאה אם וכאשר תתממש העיסקה (רק שלא יבוא ליונייטד בסוף. קלייברט ורוד לא נשמע סימפטי, למרות שאין ביניהם כזה תיאום כפי שניתן לראות בנבחרת :? )

13. Julian Joachim Member

חשבתי על משהו מצחיק. אם באמת וידוקה יעבור לברסה, זה אומר שהוא שווה יותר מקלייברט? חחח

והרבה יותר טוב יכול להיות להחליף את וידוקה בקלייברט ועוד לקבל איזה 3 מליון עודף :)

14. AFC Member

בדיוק. אנשים כאן לא מבינים את המשמעותיות בחיסרון של דניס - הוא מבשל ענק, הוא נותן השראה לשאר הקבוצה וגם נלחם. נכון שאנחנו זקוקים לחלוץ מטרה, בדחיפות (ואני הייתי מעדיף את טרזגה, אבל כשנותנים לך את קלייברט בכזה מחיר...), אבל אני לא יודע אם אפשר לוותר על דניס. אולי אפשר לשים אותו מאחורי החלוצים?

בכל מקרה, קלייברט כנראה יחתום בארסנל, וסוף סוף תיפטר הבעיה החמורה שלנו בחוד - תמיד דניס יורד אחורה, והנרי הולך לצדדים, ואין אף אחד ברחבה שיקבל כדור ויכבוש.

וכמה חדשות שלא הוזכרו היום :

*פיליפה סקולארי, מאמן נבחרת ברזיל ואלוף עולם לשעבר, נתן עיצה לרונאלדיניו - אל תחתום במנצ'סטר יונייטד. אין לי מושג מה הסיבה לכך שהוא אמר זאת, אבל אני מקווה שרונאלדיניו יקשיב לו.

*עוד בעניין רונאלדיניו - פ.ס.ז' אמרה במפורשות למנצ'סטר יונייטד - אתם יכולים לקחת את רונאלדיניו, אבל זה יעלה לכם יותר מ-20 מליון פאונד.

*פולדש וליהי, שימו לב - פיטר ריד, מנג'ר לידס, אתמול בערב התעקש בזעם שהארי קיואל לא ישחק בלידס יותר לעולם.

*פרנסיס ג'פרס, חלוץ גדול-האוזניים של ארסנל, גילה שהוא מת לחזור למועדון שבו גדל, אברטון, ולשחק לצד ילד-הפלא ווין רוני שוב. מישהו באמת חושב שג'פרס יחליף את קווין קמפבל בחוד?

*ידיעה קצת מוזרה - סילביאן וילטורד זועם ורוצה לעזוב את ארסנל לפני שונגר יעיף אותו בעצמו... :roll:

*אד דה-חוי, שוערה הקשיש של צ'לסי, שוחרר מהקבוצה ומסרב להאמין שלא ישחק בפריימר ליג. למרבה הפלא, יש קבוצות שבאמת רוצות אותו. מדובר בבירמינגהאם סיטי ו-וולבס.

זה הכל להיום.

15. ליהי Member

פיטר ריד רוצה לget rid מקיואל? טוב נו,זה מובן. השחקן הזה הציל את התחת של הקבוצה שלו, הוא המלפפון הכי נחשק בשוק והוא עדיין מעוניין לשחק בלידס יונייטד אף על פי כן, יש לו סיבה טובה מאוד לרצות להעיף את הארי הקוסם.

אגב, לכל מי שהיה נגד עסקת קלייברט לארסנל ופתאום אמר שהוא בעד רק בגלל המחיר...אוף אבל נו אז מה אני לא מבינה אותכם? שחקן זה לא חולצה, לא מתפשרים עליו בגלל המחיר!
    אני מאוד הייתי רוצה לראות את טרזגה בארסנל במקום קלייברט גם אם זה היה עולה לקבוצה עוד כמה מיליונים. :?