שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. KirkH Member

אם טרזגה או כל שחקן בסדר הגודל שלו (20 מליון פאונד) מגיע להייבורי זה אומר שבעונה הבאה ארסנל עולה עם טיילור בשער וסיגן / קיאון בהגנה, זאת אומרת שארסנל יכבשו המון שערים אבל מצד שני יחטפו יותר...

אני מת על פטריק קלייברט. אני חושב שהוא יתאים מאוד לליגה האנגלית. אני חושב שהוא קנייה מעולה עבור כל מועדון. אבל... אני חושב שארסנל הייתה צריכה להתחזק בעמדות אחרות לפני החוד, בגלל זה הרכישה הזו טובה רק בגלל שהמחיר יחסית מאוד נמוך.

2. Julian Joachim Member

יש לי חדשות בנוגע לפיטר ריד.

בגלל שמדובר בכזה מאמן איכותי (די די אני הוא), הוא החליט שהוא רוצה להשתפר עוד יותר (אפשר בכלל להיות יותר טוב ממנו??) אז הוא לוקח (תקשיבו טוב) - שיעורים בבית-ספר לאימון באנגליה. אתם מבינים? מאמן בפריימרליג כמעט 6 שנים, חוזר ללמוד בבית-ספר.

מעניין מה מלמדים אותו שם.

"פיטר, די לדבר עם פאגי, תחזור לשולחן שלך, אתה צריך ללמוד לזרוק נעליים על כוכבים"

"פיטר, מה לעזאזל אתה עושה שם עם סר בובי? הוא לא בובה! תחזור למקום שלך ותלמד איך מגדלים דגי זהב".

די אני הוא.

3. Thierry Henry Member

בשיעור הבא שלו הוא יראה את אברם גרנט עם סיר פאגי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    דמיינו לעצמכם איך זה יראה..

4. ליהי Member

קירק- זה אומר שהיא עולה בשער עם שאבן, שהוא אחרי הכל לא כל כך נורא.

קיאון כבר זקן מידי, ואם ארסנל באמת היתה קונה את טרזגה (היו שמועות כאלה לפני כמה שבועות) אני בטוחה שהיא היתה משאירה כמה פאונדים בצד בשביל מחליף לקיאון. כי אין מבצ שהיא לא תתחזק בהגנה. בקשר לסיגאן -משום מה ונגר סבור שבגלל שהוא צרפתי זה אומר שהוא טבו כמו כל השאר שם ואני בכלל לא בטוחה שהוא ירצה להתחזק בעוד מגן הקיץ.

ובקשר לריד (אהובי,משוש חיי) הוא לא הולך לבית ספר הזה שגרנט התלמד בו כשהוא חתם כמאמן נבחרת? הא...שווה...אם גרנט הביא אותנו לאן שאנחנו היום בנבחרת בטח ריד הולך להוביל את לידס לאחד מחמשת המקומות הראשונים. זהירות ניוקאסל וליברפול- הנה אנחנו באים!!!

5. אריאל Member

אני דווקא די התרשמתי מסיגאן ברור שהוא לא בלם עולמי הוא משהו כזה אבל אני חושב שהוא יוכל לשחק בהרכב הפותח ולתת רושם טוב אבל מבחינתו של ונגר זה די הימור ואני לא חושב שהוא יקח אותו....... בקשר לקיאון בתור בלם מחליף אני חושב שהוא יוכל לתרום בעיקר מהניסיון שלו.......

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כמעט סופי,קיואל הולך לחתום בברצלונה.
    המארקה ושאר העיתונים בספרד בטוחים ששחקנה של לידס בעונה החולפת יהיה שנה הבאה בברצלונה.
    התיקשורת בספרד טוענת,שקיואל כבר חתם בברצלונה,ואם לא יהיו תקלות של הרגע האחרון,הוא יוצג שבוע הבא בקאמפ.

עוד ידיעה,וליטורד חושב על עזיבת ארסנל.
    וליטורד דורש לשחק כחלוץ חוד,ולא כקשר שמצטרף מאגף ימין.
    חלוצה לשעבר של בורדו טוען כי הוא מרוצה ב"הייבורי",אבל ישקול לעזוב אם לא ישובץ בתפקידו המקורי,או אם יבואו חלוץ לקבוצה.

עוד ידיעה בקשר לארסנל:
    פירס או ליונגברג לא יהיו שנה הבאה בארסנל.
    ככה מצהירה התקשורת באנגליה.
    שני השחקנים מחוזרים ע"י מס' קבוצות באיטליה,הבולטת בהם אינטר,שמוכנה לשלם לארסנל סכומים גבוהים,ואף לעשות עיסקת חליפין כדי להשיג את אחד מהשניים.
    פירס הוא המועמד המוביל לעזוב,וזה משום שחוזהו של פירס בארסנל יסתיים בסוף העונה הקרובה.

סמואל אטו,שחקנה של מאירוקה מעומד ליוניטד.
    מאיורקה,שמעונינת במספר שחקני יוניטד מוכנה להחליף את אטו בשני שחקניה של יוניטד בעונה החולפת פורטצ'אן ופורלאן,בנוסף כמובן לסכום לא מבוטל של כסף.

ולסיום,מארק יוז,מאמנה של נבחרת וולס,מועמד להיות עוזרו של פרגוסון ביוניטד.

7. ליהי Member

נכון,סיגאן לא מגן רע. הוא לא ז'אנו או משהו כזה ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ),אבל הוא גם לא מספיק טוב בשביל ארסננל לטעמי לפחות.
    בקשר לקיאון-כן,כבלם מחליף כן,אני בעד. מן הסתם ונגר עלה על זה והוא ירבה להשתמש במתכונת הזאת כי בכל זאת לקיאון יש עוד מה לתת מדי פעם.

-וידוקה יותר מידי טוב בשביל ארסנל נסתבר. למה? -כי אם בארסה העיפה את קלייברט בשבילו, וארסנל אספה את השאריות-אז זה מה שקורה.בארסה מודה שהיא מאוד מעוניינת בחלוץ.

-רונאלדיניו צפוי לחתום במניו תוך 48 שעות לכל היותר למרות שמאמן הנבחרת שלו מפציר בו "לך לליגה הספרדית,כי זה מה שאתה צריך".

-ואברטון מעוניינת בפרנסיס ג'פרס. יאללה, להיפטר מאיש האוזן.

8. ליהי Member

כרגע ראיתי את העדכונים שלך משה
    ויש לי רק דבר אחד להגיד - אם ארסנל מאבדת אחד מהשניים,ברור שעדיף שזה יהיה ליונברג. עם כל האהבה לאיש המוהק עם הצבעים הפסיכודאלים בשיער, פירס הוא ה-נשמה. ארסנל בלי פירס זה לא ארסנל. זה כמו תיירי הנרי. מצד שני פירס מראה נכונות גדולה מידי לעזוב לאיטליה, ומשת"פ עם השמועות ככה ש...די חבל.
    :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

9. AFC Member

שטויות במיץ. אם אחד מהם הולך - אז ונגר מחזיר לווד את המפתחות. ונגר לא טיפש - הוא יודע ששני השחקנים האלו הם שחקנים אדירים ובגיל מוקדם יחסית (25), אם הוא מוותר על אחד מהם הוא יכול לשכוח מהצ'מפיונז שהוא כל כך רוצה.

בקשר להעדפה האישית שלי בקשר למי שילך... שמעו, ברור שפירס יותר טוב, אבל גם פרדי שחקן אדיר ואני חולה עליו. סעמק, רוצים למכור שחקן? יש לכם ברזילאי אפס שמתחנן שתזרקו אותו לאיזו ליברפול או ברצלונה.

אני מתחיל לשנוא את אינטר... תעזבו את השחקנים שלנו!! ועוד היתה לי סימפטיה אליהם בגלל שהיריבה העירונית שלהם היא אותה קבוצה עם ריבאלדו ואינזאגי... רגע, אני הולך להקיא...

10. Long Distance Member

הארי קיואל על סף חתימה בליברפול, שהציעה תמורתו 7 מיליון ליש"ט, הצעה יותר גבוהה מההצעות הקודמות לשחקן מארסנל וברצלונה (שכבר ויתרה על השחקן).
    בליברפול מאוד רוצים את קיואל, אחרי שבלקבורן הודיעה שהיא לא מקבלת פחות מ-17 מיליון תמורת דמיאן דאף, ובליברפול ויתרו על העסקה הנ"ל.

סוכנו של קיואל ברני מנדיץ' אישר שהקשר האוסטרלי אמור לחתום בימים הקרובים בליברפול:
    "הארי יחתום בליברפול לקראת סוף החודש (בימים הקרובים) ושני הצדדים (לידס וליברפול) אמורים לצאת מרוצים מהעסקה. נשיא לידס פרופסור ג'ון מקנזי יחזור מיפן ביום רביעי כדי לאשר סופית את המעבר של הארי, כמובן יחדיו עם פיטר ריד. זה מוטעה לומר שהארי לא רוצה לדבר עם פיטר ריד. ככל הנראה מילותיו של ריד הוצאו מהקשרן. להארי ולי אף פעם לא הייתה בעייה עם פיטר ריד או עם כל מישהו אחר בלידס יונייטד. יש לו כבוד גדול לפיטר. אני אפילו דיברתי עם פיטר לאחרונה ולא התוודענו לשום בעיה בנושא".

11. KirkH Member

* ליברפול לא מציעה לקיואל יותר כסף, אם זה היה המצב הוא היה חותם שם מזמן. היא מציעה כמעט את אותם הסכומים שמאן יו וארסנל הגישו, וצריך לזכור שלמרות ההצהרה של קיואל שהוא לא מרגיש חובה לשחק במועדון שמשתתף בצ'מפיונס בעונה הבאה - הוא מן הסתם יעדיף ללכת לשחק במועמדת לאליפות ולחשיפה אירופאית גדולה במפעל כמו הצ'מפיונס ולא בליברפול.

* כל מי שעדיין לא אמר "אמן ואמן" כששמע על הרצון של וולבס "לחטוף" את ג'ימי פלויד האסלביינק למולינוקס - מתבקש לעשות זאת בהקדם. בחייאת דינק מר דייב ג'ונס, קח אותו, אל תשלם פני, רק קח ולך!!! צ'לסי הבהירה לוולבס שלמרות שלא תדרוש פיצוי כספי תמורת מכירת ההולנדי המועדון ש"יזכה" בשרותיו של האסלביינק יצטרך להתמודד עם רובו הגדול של תלוש המשכורת על סך 50 אלף הפאונדים לשבוע. יאללה, לך הביתה ג'ימי, שלום ותודה.

* פירס / ליונברג לאינטר נראת לי כרגע קצת יותר מסתם שמועה. אמרתי בעבר שונגר יעזוב בשניה שיקחו לו כלי חשוב מהסגל = אבל עכשיו אני חושב שהוא טיפה עם הגב לקיר. אין לו מועדון גדול לעזוב אליו. ריאל, בארסה ואפילו אחי נצרת כבר החתימו מאמנים ככה שזה לא שיש לו איזה שהוא אתגר גדול שמחכה לו. אולי עוזר של סר לוזר :shock:...
    בקיצור, כל האתרים הרציניים שמפרסמים בדר"כ רק דברים מבוססים ובדוקים כבר יצאו עם הסיפור הזה. חלק מהידיעות מדברות על עיסקת חליפין, אבל לא נראה לי שארסנל יכולה להרוויח מעיסקה שבה אחד משני הקיצוניים שלה עוזבים נניח תמורת אלבארו רקובה. לא יודע, יהיה מעניין.

* כן משה, יש קבוצות שיתנו שחקן ששווה יותר משני פני שקבוצה תסכים לשחרר בתמורה לריקארדו ולפורצ'ן... אולי ראול :wink:

12. ליהי Member

חחחחח די די אי נשפכתי פה סופית.
    משה: "הארי קיואל חתם בברצלונה"
    לונג דיסטנס: "הארי קיואל חתם בליברפול"
    מילא אם הייתם מסכמים על ליברפול ואברטון כך שהוא יוכל לתזז בין פה לפה
    אבל הטיסות אקספרס הזה לא נשמעות לי קורצות במיוחד.

ואני חושבת שונגר הוא הכל חוץ מטיפש, ופירס (שהוא אגב בני,כבר בן 26 אבל דקויות דקויות) כבר רגל אחת באינטר. :cry:

13. Julian Joachim Member

בני וליהי אני מצטער לאכזב אבל פירס נושק ל30... הבחור נולד ב29 באוקטובר 1973. ליונברג אם אני לא טועה כבר בן 28, ככה שצעירים כל כך הם לא. וקיואל עדיף לדעתי כבר עכשיו על שניהם, במיוחד בראייה לעתיד.

ובקשר לקיואל, אני מאמין שהוא יעזוב בסוף, אבל לקבוצת צ'מפיונס ליג, מה שמוציא את ליברפול וברסה מהתמונה.

בנוסף, השמועות על העברת של התרנגול או הזקנקן מארסנל גורמות לי להאמין שהוא יהיה שם.

לעומת זאת, בחזית רובו העניינים נרגעים ועושה רושם שהשוער הענק אולי אולי נשאר... צפו להתפתחויות.

14. Sabonis Member

איך אתם מדברים על עזיבה של פירס??? לפני חודש הוא חתם על חוזה חדש, לא?????

15. אריאל Member

נו אז מה !!!!!!!אין לי מושג אם הוא חתם או לא אבל חוזים היום בכדורגל כמעט לא שווים כלום, רק כסף גדול מדבר ...................