שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשורה טובה ללידס,רובינסון כניראה ישאר בקבוצה,כאשר היום רומא רכשה את דאקור,ב3.5 מיליון ליש"ט,השחקן הצרפתי היה מבוקש גם ע"י אברטון ולאנס.
    ואני חייב לומר,מכירה פשוט גרועה,אחרי שמכרו את קיואל במחיר מצחיק,הם ממשיכים עם המחירים הנמוכים גם עם דאקור.
    אני חייב לומר,לידס פשוט טיפשה למכור כאלה שחקנים במחירים כל כך נמוכים.
    יש הבדל בין קושי כלכלי חובה למכור שחקנים,לבין קושי כלכלי וטיפשות בכל מה קשור לכלכלה.
    והיוניטד מתענינת בקשר ברזילאי נוסף,קלברסון.
    הקשר שמחירו מאוד נמוך,צפו לבוא במידה ורונאלדיניו יבוא,כדי להקל על התאקלמות השחקן,וכמובן השקעה לעתיד.
    בשחקן מתענינת גם לידס.

3. AFC Member

ארסנל פתחה את משחק האימון הראשון שלה העונה בהפסד 1:0 לפטרבורו יונייטד.

לפני שמשה מתחיל להתלהב עם תיאוריות שההפסד הזה ישבור את ארסנל העונה : היו רק שישה שחקנים מההרכב הפותח של ארסנל, מהם שניים קבועים(סול קמפבל, לאורן) וארבעה ברוטציה (אדו, סיגאן, קיאון, פארלור). ונגר גם החליף את כל אחד-עשר השחקנים במחצית.

במשחק האימון נפצע סטוארט טיילור, השוער של ארסנל, אבל הוא בסדר כרגע. ארסנל שיחקה עם שחקנים כגון ג'רמיין אליאדייר, פרנסיס ג'פרס והשוער האיטלקי המושאל מתאו גוארדבלן (ואני מבקש מהאיטלקים מידע עליו). עוד שיחקו - ניקי ניקולאו, סטפן ברדלי, גאל קליצ'י, ג'ון הולז, סבסטיאן לארסון, אסלי פרובטס, פיליפ סנדרוס, פרקני סימק, מוריץ ולז, דין שילדס, ג'ון ספייסר וסבסטיאן סוארד.

http://www.arsenal.com/images/ground_peterborough.Xxx

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת חדשות:
    ויירה מאיים שוב לעזוב את ארסנל לאור הבעיות הכלכליות הקשות הפוקדות את סגנית אלופת אנגליה.
    ויירה אומר שהוא לא יחתום על חוזה חדש עד שיוחתמו שלוש שחקנים מובילים.
    ויירה המסיים את חוזהו בעונה הבאה,סיכם עם ראשי הקבוצה על חוזה חדש לארבע עונות,אולם בעקבות ישיבת ההנהלה הסוערת שנערכה שלשום והקיצוצים המאסיביים בתקציב המועדון ויירה אינו מוכן להישאר בתותחנים אלא אם ההנהלה תחזק את הקבוצה.
    גם המנג'ר ארסן ונגר שנצטווה לקצץ בסגל השחקנים ובהצעות שיוגשו לשחקני הרכש העתידיים,אינו מרוצה מהשינויים שנכפים על ארסנל בשל מעברה הקרוב לאיצטדיון חדש.
    ונגר, שעלול לוותר על המשך ההתקשרות עם דניס ברגקאמפ ההולנדי, דורש מחברי ההנהלה לאשר לו להחתים מיידית שוער מחליף לדייויד סימן שעזב למנ'צסטר סיטי, כאשר הקולומביאני אוסקר קורדובה הוא המועמד המוביל לתפקיד.
    לפי דיווחים באנגליה, בישיבת ההנהלה שלשום הוחלט לבצע קיצוץ ניכר בתקציב ארסנל.
    מטוס הבואינג 767 המפואר של הקבוצה שהטיס את השחקנים למשחקי ליגת האלופות הוצא משימוש, והשחקנים יטוסו כעת ברחבי אירופה במטוס קטן יותר. יתרה מכך,הקבוצה תפסיק לשלם עבור הסעות במוניות לשחקנים,ותשכנם במסעותיהם באירופה במלונות זולים יותר ממה שהיה נהוג עד כה.
    עוד חדשות:
    לז פרדיננד חתם בעולה החדשה לסטר סיטי
    חלוץ נבחרת אנגליה לשעבר ישחק אצל מיקי אדאמס,המנג'ר שהצליח להשיג מספר קבוצות במירוץ להחתימו.
    החלוץ הוותיק יוסיף הרבה ניסיון לחוד של התקפת העולה החדשה לפרמייר-ליג. החלוץ, ששיחק בעבר בקווינס פארק ריינג'רס ובניוקאסל, היה שחקן חופשי לאחר שחוזהו עם ווסטהאם, קבוצתו בעונה הקודמת, הסתיים הקיץ.

אינטר הולכת חזק על פירס.
    מארק בראנקה וללה אוריאלי יגיעו ביום חמישי ללונדון שם יפגשו עם ראשי ארסנל וינסו לשכנעם למכור את הצרפתי הבינלאומי רובר פירס.
    במידה וארסנל תרצה להביא רכש היא תצטרך למכור שחקנים,אחד הם כניראה יהיה פירס.

5. AFC Member

בעוד לידיעה הראשונה על ויירה מצאתי גיבוי (באתר ערוץ 5, כך שלא הייתי ממש מייחס לזה חשיבות), בשבעה אתרים שונים, אתר ערוץ 5, האתר הרשמי של אינטר, האתר של ארסנל, פור דה גיים, האתר הרשמי של הפריימר ליג, סוקרנט ופלאנטפוטבול - לא ראיתי שום זכר לידיעה על פירס.

זה מצביע על אחד משני הדברים הבאים :
    1) לא חיפשתי טוב, ואתה תתן לי לינק.
    2) הידיעה הזאת מצוצה מן האצבע ואתה מנסה לשכנע את עצמך בקול רם שארסנל נחלשת ומנצ'סטר תיקח את האליפות בקלות.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. ליהי Member

משהו פה לא מסתדר לי.
    אם ויירה ופירס הציבו אולטימטום שעד ש3 שמות גדולים לא יופיעו בארסנל הם לא חותמים
    ומוכרים את פירס בשביל שיהיה כסף לשמות האלה
    מה ההיגיון?

אני לא יודע מה יסגר בפגישה, אני רק יודעת שארסנל לא תוותר בקלות על פירס שהוא אולי הציר המרכזי של הקישור שלה.

8. ofer16 Member

גוארדבלן היה עד לפני העונה השוער המחליף של פריי בפארמה. בעונה שעברה הוא עבר לפרוג'יה, שם פתח בשער.
    הוא שוער לא רע, אבל לא אחד שמתאים לפתוח בשער של ארסנל לטעמי. אפשר להשוות אותו לטיילור למשל.

9. Julian Joachim Member

גוארדבלן הוא שוער נוראי!!!!!! עלוב!!!

הוא היה השוער המחליף של פארמה כבר כמה שנים טובות, והוא פשוט ברמה של ליגת העל(ק) שלנו...

אבוי לארסנל אם בזה יסתכם מסע הרכש של הקבוצה.

ומשה, כנראה שלא שמת לב, אבל דאקור מתדרדר מאז עונת הצ'מפיונס והשנה במשחקים שהוא שיחק (לא הרבה) הוא היה נוראי.

3.5 מליון פאונד זה מחיר מציאה בשביל שחקן לא בכושר, ששונא את הקבוצה, בתקופה של מיתון במחירים...

10. KirkH Member

וולבס מחזקת את עמדת השוער.
    דייב ג'ונס מנג'ר וולבס , העולה החדשה לפרמיירליג, עומד להחתים את קארלוס קאמיני במולינוקס.

קאמיני הוא השוער שעמד בשער של נבחרת קמרון בגביע הקונפדרציות האחרון והראה יכולת פשוט פנומנאלית. הוא מגיע בהשאלה למולינוקס עם אופציה של הקבוצה לרכישה בתום העונה תמורת 2 מיליון פאונד. לדעתי הוא עומד להיות אטרקציה גדולה מאוד בפרמיירליג., אחלה שוער.

גם מודסט אמבמי בדרך למולינוקס. שיפתחו שבט של קאמרונים וזהו.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מקורות באנגליה צ'לסי מתענינת כרגע בסיסה הצרפתי של אוקזר.

עוד חדשות,השוער החדש של היוניטד,האמריקאי טים הווארד יקבל רישיון עבודה.
    שוער ארה"ב יצטרף בשבוע הבא ליוניטד לאחר שהערעור בנושאו התקבל.
    כאשר ברמינגהאם מתענינת ברוי קרול,שכניראה יעזוב בגלל הבאת הווארד.

צ'לסי איבדה את אחד משוערי המשנה שלה,יורגן מאצ'ו,עד לתחילת 2004 לאחר שהתברר כי הוא סובל מפציעה ברצועה הצולבת.
    האוסטרי,שהצטרף בתחילת החודש אחרי שסיים את חוזהו בסנדרלנד,נפצע בשבוע שעבר,ותקוות הקבוצה כי הוא רק סובב את הברך התבדו בהמשך.
    קרלו קודצ'יני יהיה השוער הראשון של צ'לסי גם בעונה הקרובה,כאשר הגיבוי הראשון שלו כעת יהיה מרקו אמברוסיו,שהצטרף מקייבו.
    המנג'ר קלאודיו ראניירי אמר:"אני מאוכזב מאוד עבור יורגן בגלל שהוא התאקלם היטב וציפה להרשים אותנו,נתמוך בו לאורך כל הדרך".

ברצלונה: גאלאס לא יגיע
    ברצלונה הודיעה כי היא מוותרת על רכישתו של מגנה הצרפתי של צ'לסי,וילאם גאלאס.
    סגן נשיא ברצלונה, סנדרו רוסל אמר ל-BBC : "היינו בדיונים לגבי גאלאס לפני שהרוסי קנה את צ'לסי.
    עכשיו זה לא נראה בחשבון כי הם כבר לא צריכים כסף".

ולסיום איך אפשר בלי היוניטד:
    "מקווה שנסגור הדברים בימים הקרובים"
    מנכ"ל מנצ'סטר יונייטד,פיטר קניון,התייחס לראשונה לנושא רונאלדיניו: הוא רוצה לבוא - זה גורם מניע.
    סוכנו של רונאלדיניו, רוברטו אסיס,הודיע קודם לכן השבוע שהשחקן החליט שהוא מעדיף לעבור למנצ'סטר יונייטד מאשר לצ'לסי ולברצלונה,שתי הקבוצות האחרות שרוצות אותו לעונה הבאה.
    לפי דיווחים,יונייטד הציעה ביום שישי לסן-ז'רמן 15 מיליון ליש"ט מיידית ובונוסים שונים נוספים בסך 3.75 מיליון ליש"ט.
    ברצלונה בינתיים הודתה כי היא אנדרדוג במאבק.
    ופלה פותח את הפה,ותומך במעבר של רונאלדיניו ליוניטד.
    האגדה בה' הידיעה של הכדורגל הברזילאי והעולמי, פלה, תומך במעבר של רונאלדיניו למנצ'סטר יונייטד: "לרונאלדיניו יש אבק של כוכבים שעושה אותו ליותר מרק שחקן כדורגל.
    הוא יאהב לשחק על במה גדולה כמו האולד טראפורד עבור אוהדים נפלאים ומועדון מפורסם כמו מנצ'סטר יונייטד.
    כבר עכשיו הוא אחד השחקנים הטובים בעולם, אבל מעבר למנצ'סטר יכול להפוך אותו לטוב ביותר".
    שבוע טוב.

12. ofer16 Member

אני אמשיך לעדכן חדשות בקשר לאיפסוויץ', למרות שאף אחד לא מגיב על זה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

* אנדי מרשל, השוער שרויל שחרר אחרי שסרני חזר מהשאלה, מועמד לקובנטרי. מרשל אמר לאחרונה ששני מועדונים הביעו בו עניין. אחד מהם הליגת המשנה, ואחד מהפריימרשיפ. שמעתי שארסנל מחפשים שוער... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

* אוהדי איפסוויץ' הקימו מעין קרן למען הצלת איפסוויץ'... לא מזמן נערך כנס של האוהדים שמעוניינים לתרום לקרן הזאת, כדי ליידע אותם בפרטים. אחד מחברי ההנהלה של איפסוויץ' אמר כי "הפצצה עדיין מתקתקת", דבר שמאוד הפחיד אותי.

* רוג'ר פינבואו, אחד מחברי ההנהלה, עזב את המועדון. הוא הופך לחבר ההנהלה השני שעוזב את המועדון.

* מתאו סרני, שהיה אמור להיות השוער הראשון של איפסוויץ' העונה, עשוי לעבור ללאציו. סרני אמר שהוא מאוד היה רוצה לחזור לאיטליה, אבל לאציו דורשים שהוא יקצץ 50 אחוז משכרו (העומד על 22 אלף פאונד לשבוע - השחקן עם השכר הכי גבוה באיפסוויץ'). כרגע הוא עדיין מתלבט.

* מארק ונוס, המגן הקשיש ש(כן, גם הוא) שוחרר ע"י איפסוויץ', כנראה יחתום בקמברידג' יונייטד. השחקן בן ה36 רשם 184 הופעות במדי איפסוויץ'. אני לא אוהב אותו...

13. מאיר ברד Member

עם מדברים על איפסויץ,הם רוצים להשאיל מהיוניטד את דויד מאי הוותיק.

14. ליהי Member

עופר,עכשיו ריגשת אותי! כל כך הרבה ידיעות על איפסוויץ' בהודעה אחת.. טוב שישבתי!

בכל מקרה... אז המצב בארסנ לכרגע הוא כזה: ההנהלה כידוע מקצצת בגלל האיצטדיון החדש, אבל שם עוד לא הגיעו למצב של עיכול אקווריומים ומסתפקים בלטוס במטוס בדגמים פחות מרווחים ולא להתארח במלונות הכי יקרים באירופה. ומה יש לונגר להגיד על זה? - הוא דורש כסף לשוער ולמגן, והוא דורש את זה עכשיו. ויירה חזר והדגיש את התנאי להחתמתו- 3 שמות גדולים בהייבורי.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי ליונייטד: 14 מ' ליש"ט עבור ורון.
    ככל הנראה קיבלה מנצ'סטר יוינייטד את הצעת צ'לסי, ותעביר לשורותיה את הקשר הארגנטינאי חואן סבסטיאן ורון,תמורת כ- 14 מליון ליש"ט.
    מקורות ביונייטד ואנשים המעורבים בעיסקה אישרו לעיתונות האנגלית את הידיעה ואמרו כי ככל הנראה השבוע יושלם המעבר המתוקשר וורון יהיה השם החדש הנוחת בצ'לסי של רומאן אברמוביץ'.
    ככל הנראה,האיש מאחורי העיסקה הוא לא אחר מאשר פיני זהבי.
    באנגליה מכנים את זהבי "האיש המשפיע ביותר בתחומו",ובעיתונות נאמר כי זהבי מאוד קרוב לאלכס פרגוסון,מנג'ר היוניטד,ולאברמוביץ',המליונר והבעלים החדש של צ'לסי.
    עם זאת,צ'לסי קרובה לסיכום גם על העברת אוקוצ'ה,שאומר:
    "אני מעוניין להגיע לצ'לסי"
    ג'יי ג'יי אוקוצ'ה,אומר היום כי הוא ישמח לעבור לצ'לסי.
    הקשר בן ה- 29 אומר כי הוא צמא לכדורגל אירופאי בינלאומי,וכי הוא ייקח כל הצעה של צ'לסי ברצינות.
    "אני מאוד אמביציוני,יש לי שנה נוספת בחוזה עם בולטון וטוב לי כאן,אבל לא אגיד שלא אקבל הצעות מצ'לסי.
    הם קבוצה טובה יותר והם ישחקו בליגת האלופות בעוד שמטרתנו העיקרית בבולטון היא להישאר בליגה".
    אוקוצ'ה שיחק במהלך הקריירה שלו באיינטרכט פרנקפורט,פנרבחצ'ה ופאריס סאן-ז'רמן,והבקיע שבעה שערים בשנה שעברה,שנתו הראשונה בבולטון בה שיחק כ- 31 פעמים בקבוצה.
    עוד חדשות:
    - 2 קמרונים בוולבס -
    וולברהמפטון ביצעה רכישה רצינית נוספת עם בואם של צמד שחקנים מנבחרת קמרון לאחר שהרשימו בגביע הקונפדרציות,מדובר על הקשר,מודסטה אמבמי והשוער, קרלוס קאמני.
    וולבס כבר הספיקה לרכוש את האוקראיני מארסנל לוז'ני, והפורטוגלי סילאס.
    העולה החדשה קנתה את הקשר בן ה-20 אמבמי תמורת כ-2 מיליון ליש"ט בקבוצת סדאן שנשרה העונה לליגה השנייה בצרפת.
    הקשר התברג ל-11 הפותחים של קמרון במהלך גביע הקונפדרציות.
    קאמני היה שוערה הראשון של קמרון בגביע הקונפדרציות ועשה עבודה פנטסטית. השוער רק בן 19 ונחשב לשוער בעל עתיד גדול.
    וולבס תשאילו בינתיים מלה-האבר לעונה. אגב, גם לה-האבר ירדה ליגה.