שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. KirkH Member

א) עם כל הכבוד לצל"ש, זה לא מה שמכתיב לי מה לומר ובטח שלא נתן לי שום דחיפה מעל מישהו כאן. אני כותב מה שאני חושב, מתאים לך, סבבה, לא - וואלה אתה מוזמן לדלג.

ב) הסיכוי שראול ינחת בצ'לסי היה בשלב מסויים גדול יותר מזה שורון ישחק עבור ראניירי.
    אין לי מושג מאיזה אתרים אתה מביא את המידע שלך אבל זה מנוגד לחלוטין למה שכל האתרים הבריטיים ללא יוצא מהכלל מפרסמים. כולם.

ג) צ'לסי לא יקנו את ורון כי במחיר שלו ריאל מדריד הציעה לצאר הרוסי את מקללה וגם את מוריינטס...

2. AFC Member

מאיר, אני באמת חיפשתי בהרבה מאד אתרים, ולא מצאתי את הידיעה על פירס וליונברג. לא ברור לי מאיפה הצלחת להפליץ ידיעה כל כך משכנעת, באמת, עם ראיונות והכל, אבל מה לעשות - זה לא רשום בשום מקום.

אתה יודע מה זה אומר?! זה אומר שאתה מתנשא, יא חתיכת שחצן, זה שאתה מדבר טונות של שטויות, לא עושה אותך שונה מהשאר. רד אל העם!

3. KirkH Member

כל האתרים פשוט נורא עסוקים כרגע באפשרות שברקוביץ' יחתום אצל הפומפיס'. ידיעות על מעבר שחקנים זוטרים כמו פירס וליונברג נדחקו לשוליים :roll:

בקיצור, גם אני לא מצאתי אפילו מילה אחת על מעבר של צמד הקיצוניים של התותחנים. אבל... היום יש בערך בכל אתר בריטי אישור לידיעה שבאה כבר בתחילת סוף השבוע - ארסנל סגרה את הסגל שלה לעונה הקרובה עם ההחתמה של להמן.
    אותי מעניין לדעת מה אומרים על זה ויירה / הנרי / פירס וחבריהם שדרשו חיזוק. לא נראה לי שהם יסתפקו בהצהרות של ונגר שאמר שזה החיזוק שהוא חיפש. השאלה הגדולה היא עד כמה רציניים פירס וויירה. הם השניים היחידים שמחזיקים את כל הקלפים ביד. ליונברג והנרי חתומים למליון שנה בהייבורי - כדי לעזוב הם יצטרכו למצוא קבוצה שתשלם ותשלם הרבה מאוד. אומנם צ'לסי זה קרוב אבל בכל זאת. לגבי פירס נשאר לחכות ולראות אם הוא אכן יעמוד על דעתו וידרוש לעזוב. לא חושב שהוא יתקשה למצוא קבוצה שתשים עליו כסף.

לא יודע, נראה לי שבסוף ונגר ישכנע את ויירה שלהמן הוא החוליה החסרה ושארסנל מועמדת לצ'מפיונס. אם ויירה חותם כל החבר'ה יבואו אחריו. יהיה מעניין, אולי...

4. ליהי Member

קירק- הנרי לא ממש דרש חיזוק, ז"א, לא באופן דחוף.

הוא לא ממש משתייך לחבורת פירס-ויירה-וילטורד שמרבים לגבש דרישות ותנאים ביחד (העלאה במשכורת, ריענון השורות בארסנל וכ'ו)
    אבל בסופו של דבר אני מאמינה (טפו טפו טפו) שגם הם יבינו שזה מצב חולף ועונה קשה מבחינה פיננסית ויחתמו. מקסימום אם יש אחד שעוזב, זה יהיה פירס ולאיטליה. השאר יחתמו.

5. Julian Joachim Member

אני לא זוכר מי זה היה...

מי כאן אמר שלהמן עדיף על רובינסון?
    אני רוצה להבין, יש פרמטר נסתר שאני לא מכיר?

רובו יותר צעיר
    אנגלי (בונוס)
    מנוסה כבר ברמות הגבוהות למרות הגיל הצעיר
    מכיר את הליגה יותר טוב
    נחשב לשוער יותר טוב
    הם שניהם בערך אותה מאסה
    רק שלהמן פחות גמיש ופחות זריז
    רובינסון שולט יותר טוב ברחבה מאשר איזה רס"ר גרמני

אז אתה יודע מה? דוגרי אתה צודק.

ואיזה מזל שאתה צודק בדיוק ביום שרובו מודיע שהוא החליט להישאר בלידס.

אני הוא!!!

6. Fernando Cavenaghi Member

אתה יכול להגיד דברים אחרים שרוב יותר טוב, אתה לא חייב להמציא את עניין הגמישות.
    להמן הוא מאוד אתלטי וגמיש, אחד הדברים (אולי מעטים) שרובו לא.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני אמר שלהמן יותר טוב,אבל לא הייתי מתיחס יותר מידי לדברים שלו,לדעתו להמן גם יותר טוב מקניזרס.

8. KirkH Member

רק עוד 3 שבועות לפתיחת העונה. עוד בוקר של שמועות...

* כבר יצא לי מכל החורים העניין שכל בוקר יש מועמדים חדשים לצ'לסי. הנה השמות, שכל אחד יחליט מה שבא לו לגבייהם. סמואל אטו, חואן ורון ואמרסון.

* וולבס ממשיכה להתחזק. הקבוצה סיכמה עם סנדרלנד על רכישתו של ג'ודי קראדוק. הבלם האנגלי יגיע למולינוקס תמורת 1.7 מיליון פאונד. גם דינו באג'יו עדיין במו"מ עם הקבוצה.

* פלאביו קונססאו החליט לוותר על מעבר לפרמיירליג. הברזילאי שישב עם בורו קרוב לשבועיים במטרה לסכם בריוור-סייד חתם בסופו של דבר בדורטמונד. הוא הסביר שברגע שהקבוצה של מתיאס סאמר נכנסה לעניינים לא היה לו שום ספק איפה הוא רוצה לשחק. בדורטמונד יש מספר ברזילאים וכמובן שהקבוצה תשחק בצ'מפיונס ליג.

* חואקין לא רוצה לבוא ליונייטד. כך הבהיר הסוכן של השחקן למאן יו שממשיכה הלאה בניסיונות להביא מחליף לבקהאם. השמות הולכים ואוזלים. למרות שאיציק זוהר עדיין בלי קבוצה.

* גרהאם סונס סגר סופית עם מילוול על העברתו של סטיבן ריד לבלקבורן. הצפון אירי הצעיר יעלה לרוברס 2.5 מיליון פאונד. סונס אמר שהוא עדיין מנסה לחזק את הקבוצה בקשר. אני מניח שבלקבורן תהיה חזק מאוד במירוץ אחרי ברקוביץ' משום שיש לה יותר מ-20 מיליון פאונד לבזבז.

* ברמינגהאם סיטי הודיעה לפראנסיס (דמבו) ג'פרס שאם הוא רוצה לשחק כדורגל במקום לשבת ביציע של הייבורי עוד שנתיים כדאי לו להוריד את דרישות השכר שלו. ברמינגהאם כבר סיכמה עם ארסנל על רכישת השחקן תמורת סכום לא ידוע אך כעת לא בטוח שברמינגהאם תוכל לעמוד בבקשות השכר המפלצתיות של דמבו.

* שון דיוויס, קשרה האחורי המצויין של פולהאם נפצע ויעדר חודש וחצי. הוא יחמיץ את פתיחת העונה הקרובה. בכלל נראה שהקיץ הזה עושה בעיקר רע לפלהאם. שום חיזוק משמעותי לא נרשם וכל הזמן מדברים על שחקנים שמבקשים לעזוב.

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטיבן ריד אירי לא צפון-אירי. שיחק במונדיאל בעיקר כמחליף, שחקן לא רע בכלל, רגל שמאל די חזקה. ואל תגידו לי שזה לא הבדל כי בשבילם זה מאוד מאוד חשוב......

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועכשיו לקצת שמועות מרנינות מהפרמיירשיפ:
    -וולבס כנראה מעוניינים בחלוץ הסנגלי הזכור לטובה מהמונדיאל הנרי קמארה (סדאן).
    -השם החם ברשימת הקניות של צ'לסי הפף להיות עכשיו מארק ואן בומל של פ.ס.ו. ואן בומל, שמוערך בכ-10 מיליון פאונד, כבר הביע את רצונו להצטרף לבלוז ואמר עליהם ש"השאיפות שלהם נשמעות טוב". נקווה שזה לא יתבצע....
    -לידס לא רוצים למכור את מארק וידוקה.
    -סקולס מאיים על יונייטד שהןוא יבקש לעזוב אם הם יוציאו אותו מההרכב. קצת הגזים לא? בהתחשב בכך שאין להם ממש מי שיתפוס את מקומו בהרכב.....
    -קווין פיליפס שוב מועמד להצטרף למידלסבורו. עוד שחקן שמועמד להצטרף לבורו הוא שחקן הכנף הסקוטי אלן ג'ונסטון מוונדסדיי.
    -בעקבות השמועות העקשיות על מעבר צפוי לצ'לסי, סמואל אטו טוען שהוא תפור לפרמיירשיפ בגלל הסגנון המהיר וההתקפי, ושאם הוא יוחתם בגשר, אוהדי צ'לסי יתאהבו בו תוך שני משחקים. הוא אמר עוד הרבה דברים שכולם עסקו בכמה טוב הוא שיחק העונה ובזה שמאיורקה פראיירים אם הם לא מוכרים אותו בשיא מחירו. קיצר הוא הבנאדם הכי שחצן בעולם..... תקראו מה שהוא אמר ותבינו.

11. ליהי Member

פחח
    אני לא רואה את פורטסמות' קונה את ברקו
    מכמה סיבות
    א.הפיננסית כמובן
    ב. אני לא בטוחה שרדנאפ מעוניין בו כ"כ. אם הוא היה , הוא היה לפחות מנהל איתו מו"מ. בינתיים זה סתם הצהרות שעפות באוויר משני הצדדים.

12. Fernando Cavenaghi Member

צ'לסי כבר הגזימו עם ההתעניינות באמרסון, שלוש פעמים הם הציעו לו הצעה בלי לספר לרומא ושלוש פעמים אמרסון סיפר לרומא על ההצעה, גם השחקן וגם רומא אמרו שהם מעוניינים להמשיך את הקשר. רומא הולכים להחתים את אמרסון על חוזה משופר, בוא נקווה שזה ירחקי טיפה את צ'לסי.

13. Arsenal Dude Member

בסדר לא ידעתי שיש אתרים דמיוניים שאומרים שפירס וליונברג עשבו לאיטליה ושג'פרס הולך
    אבל אם אתם אומרים.

סתם בולשיט עלק בסדר ונגר אמר שהוא לא יקנה יותר שחקנים כי ליונברג חותום עד 2005 ופירס חתם עד 2007 וויירה ישאר כנראה ורק למן יצטרף ועוד ילד בן 18 בלם סאנדרוס תכנסו לאתר של ארסנל ובעמוד הבית תיראה שבסגל יש עדיין את פירס ליונברג וויירה וצורפו לשם סאנדרוס(אם קוראים לו כך- ונגר אומר שהוא כישרון גדול והוא גם משהו כמו מטר 90)
    אף אחד לא עוזב או עזב עזבו רק סימן הבוגד ולוז'ני הזקן.

תפסיקו להביא שמועות ושטויות, אם יהיה משהו אני אעדכן אני חבר מועדון בארסנל ואני מקבל חדשות לאי-מייל קיבלתי שלמן חתם ושלוז'ני עזב ואם משהו יחתום או יעזוב אני אקבל הודעה ואל תדאגו אני אגיד לכם אז תפסיקו לזבל ת'שכל!!!!

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע ארסנל דוד אני מוכרח להודות נדלקתי על הסגנון שלך. מאוד מנומס ופיוטי...

בכל אופן הדיון הזה מדבר גם על שמועות ולא רק על העברות חתומות ולכן אנחנו מרשים לעצמנו להעלות פה שמועות וספקולציות שאנחנו מלקטים באינטרנט. לא כל אחת מהן מהימנה אבל עדיין מפרסמים אותן, כי זה כל העקרון בשמועה - אי אפשר להוכיח אותה. ודרך-אגב זה שאתה חבר מועדון בארסנל לא בדיוק מוסיף לך הרבה, כי האתר הרשמי של ארסנל הוא לטעמי מאוד חלש - הוא מזכיר העברות רק איזה שבוע אחרי שהן נחתמות, וכל התוכן שיש בו זה כל מיני שחקני עבר מעלים נוסטלגיות וראיונות עם סטיוארט טיילור ומוריץ וולץ שאפשריים רק לחברי מועדון (מאוד מעניין באמת ומאוד שווה את הכמה עשרות פאונד שזה עולה.....).
    ובקשר לפיליפ סנדרוס שהוזכר פה. מדובר בשחקן שוייצרי ממוצא ספרדי (הוא נראה שוייצרי לגמרי לבנבן כזה), בלם בן 18, 1.90, שנרכש מסרבט ז'נבה תמורת איזה 200 אלף פאונד. ונגר מחשיב אותו לשחקן מבטיח ואומר עליו שהוא מאוד מזכיר בצורת המשחק שלו את אדאמס. נקווה שרק על המגרש הוא כמו אדאמס.....

15. Julian Joachim Member

כמו שויירה אמר מקודם, ריד הוא אירי, כדאי שתזכרו את זה. סביר להניח שאם תגידו לאירי שהוא צפון-אירי אז הוא יביא עליכם את כל המאפיה האירית או משהו, סו בי קיירפול.