שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

* גארי נוויל נשלח חזרה לאנגליה מהמסע של היונייטד בארה"ב עקב פציעה ויפספס את פתיחת העונה.

* דיטמאר המאן שעבר ניתוח בתחילת הקיץ יעבור עוד ניתוח ויעדר על לחודש נובמבר.

* צ'לסי מצרפת עוד לשם לסל ההתענייניות והפעם מדובר בקשר של פ.ס.וו יוהאן ואן בומל, ואן בומל אמר שהוא יהיה מעוניין לשחק בצ'לסי ופ.ס.וו אישרה שצ'לסי פנתה אליה ושאלה כמה יעלה לה הקשר.

* למרות כל השמועות ביממה האחרונה פרגוסון עדיין אומר שורון ישחק במנצ'סטר בעונה הבאה.

* אסטון וילה סיכמה עם סנדרלנד על קניית השוער תומאס סורנסן תמורת 2.25 מיליון ליש"ט.

* וולבס קרובה קרובה לרכוש את החלוץ הנרי קאמארה כוכבה של סדאן.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התופעה הכי פופלארית בעולם נמשכת.
    לא,הפעם אין הכוונה למילארדר הרוסי,אלא להטרנד הקטארי:
    http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...h=316&id=420784
    זה רק אני או שמישהו כאן ממש לא רוצה לפרוש,אלא רק רוצה למלא את חשבון הבנק שלו...

3. AFC Member

פשוט מאד - כל הקבוצות הגדולות זורקים לליגה הקטארית את כל השחקנים שכבר הזדקנולא רצויים, הקבוצות הקטאריות מתלהבות שבא שחקן אירופאי וחוטפות בהתלהבות.

לא יודע ממי הייתי מעדיף להיפטר מקודם, מג'פרס או קאנו - כנראה שטוב שקאנו הוא זה שעזב, המשכורת שלו הרבה יותר גדולה. מישהו יודע אם ארסנל תקבל כסף על המהלך הזה (שאלה רטורית)?

4. KirkH Member

לא רק שארסנל לא תרוויח מהמהלך, היא אפילו תפסיד. היא תהיה חייבת לפצות את קאנו על השנה שנשארה לו בחוזה. מוערך בנזק של כמיליון פאונד.

והחוזה של ג'פרס ממש לא רחוק מזה של קאנו. הניגרי מקבל 25 אלף לשבוע ודמבו מתקרב ל-20 זכר למאבק שניהלו עליו קבוצות הצמרת לפני 4 שנים ושבסופו ארסנל שברה את השוק עם הצעת משכורת מפלצתית שג'פרס הצעיר לא היה מסוגל להגיד לה לא.

5. KirkH Member

* שמועה מעט מוזרה. גורמים בפורטמות' אישרו שהקבוצה מנסה לרכוש את מאבו אמפנזה, חלוצה הבלגי של מוסקרון. עזבו לרגע את העובדה שהחוד של הפומפיס' גם ככה מפוצץ בחלוצים (שרינגהאם, יעקובו, פטרוב, ברדבורי), הפומפיס' בכו כל השבוע שאין להם מיליון פאונד להשקיע באייל ברקוביץ'. לא יודע, לא מסתדר לי.
    בכל אופן לדעתי אם לרדנאפ יש את הכסף עדיף לו להשקיע קודם כל בקשר יצירתי מהסוג של ברקוביץ' ולא בעוד חלוץ...
    בינתיים רדנאפ גם מנסה לחזק את ההגנה, הוא עומד להחתים את אנדרה בורגולומאו מגנה השמאלי בן ה-31 של נבחרת נורבגיה ואייאקס. הוא אמור לעלות 500 אלף פאונד.

* צ'ארלטון עומדת ככל הנראה להחתים בהעברה חופשית את סטפן יוז (אקס. ארסנל ואברטון). הקשר בן ה-26 מתאמן כבר תקופה ארוכה עם הקבוצה והמאמן קורביצ'לי אמר שהוא חושב שיוז יהווה חיזוק לחוליית הקישור של צ'ארלטון שכבר התחזקה הקיץ במאט הולנד.

* חוס הידינק ממשיך ללחוץ על ג'ובאני ואן ברונקהורסט לחתום בפ.ס.ו איינדהובן. המאמן ההולנדי מאוד מעריך את שחקן הכלבו של הנבחרת והיה מעוניין לראות אותו מחזק את אגף שמאל של הקבוצה. הידינק אמר שהמטרה תהיה להחתים את השחקן לפני הדד-ליין להרשמת שחקנים לצ'מפיונס ליג שחל בסוף חודש אוג'.

* גורדון סטראכן רוצה להוציא חלק נכבד מהסכום אותו קיבלה סוטו תמורת וויין ברידג' בשבוע שעבר על חלוץ ווסטהאם - ג'רמיין דפו. סוטו הגישה לפטישים הצעה על סך 5 מיליון פאונד ומחכה לתשובה. אישית, לא ברור לי למה ווסטהאם כל כך נחושה לשמור על דפו. 5 מיליון פאונד זה סכום מאוד מכובד ואפשר להביא בו שחקנים טובים בהרבה מדפו.

* השמועה היומית מהגשר - כריסטיאן ויירי שנשאר מחוץ לסגל של אינטר לטורניר אמסטרדאם, בדרך לצ'לסי אחרי שהצאר הציע למאפיונרים 25 מיליון פאונד תמורת החלוץ...

* ע"פ ערוץ הספורט (לא המקור האמין ביותר) - איגור ביסקאן קשרה הקרואטי של ליברפול שכמעט לא רואה מגרש באנפילד בדרך לפנא של יצחק שום.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קירק לא יודע מה איתך אבל אני מעדיף חלוץ בית בכלל לא רע מאשר חלוץ רכש מצויין.

צ'לסי מחזקת גם את הספסל. צ'לסי הגיעה לסיכום עם לידס בעניין נייג'ל מרטין. השוער יגיע לגשר תמורת חצי מיליון ליש"ט.

7. KirkH Member

זו הגדרה מאוד כוללנית שלרוב לא תעמוד במבחן המציאות.
    אתה טוען שהיית מעדיף בתור אוהד ווסטהאם את דפו על מאטייה קז'מאן? מבחינה כלכלית זו עיסקה שיכולה להתקיים. אני הייתי הולך על קז'מאן...

בקשר למרטין. לא מאמין לזה. לא שמפריע לי לראות על הספסל דמות מכובדת (לפחות בחלקה בכדורגל האנגלי עד היום) כמו מרטין. אבל אני חושב שאם הוא צריך לבחור בין לשבת על הספסל בקבוצה שהוא עדיין הסמל שלה לבין ישיבה על הספסל בגשר - הוא יבחר להישאר בבית...

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אממ.... לא יודע אם היית שואל אותי. את מי אני רוצה לראות בהרכב הראשון של צ'לסי קרלטון קול או ויירי למשל. הייתי בוחר בקול למרות שויירי טוב יותר.

9. Julian Joachim Member

ריד באמת אמר שנייג'ל יצטרך להוכיח מהספסל בהתחלה שהוא עדיף על רובו.

מצד שני, בצ'לסי המצב הוא אותו דבר, אז בשביל מה לעבור?

נקווה שהכל שטויות.

10. ofer16 Member

העדכון המסורתי על איפסוויץ':

* ג'יימס פולן, השוער בן ה19 של איפסוויץ', קיבל רשות לעבור לאיזה מועדון בקונפרנס. שיעבור, זה לא ממש משנה.

* קלווין דייויס, השוער שהוחתם ע"י איפסוויץ' בחינם מווימבלדון, קיבל את אפודת השוער הראשון ואת חולצה מס' 1. אנדי מרשל יהיה שוער שני עם חולצה מס' 19.

* תומאס גאארדסו, הבלם הדני הבינלאומי (לשעבר) של איפסוויץ', עבר בחינם לווסט ברומוויץ' אלביון. רויל הסביר בראיון לאתר הרשמי של המועדון שהמניעים לא רק כלכליים. אחרי החתמת הבלמים דריסה דיאלו וג'ורג' סנטוס, גאארדסו היה אמור להיות בלם שלישי.

* איפסוויץ' ממשיכה לנצח במשחקי הידידות שלה. כרגע מתנהל משחק בינה לבין לבסקי סופיה. כל מי שיודע איך אני יכול להתעדכן שיודיע לי מהר...

* איפסוויץ' פתחה חנות של המועדון בעיר בורי.

זהו, עד לפעם הבאה.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

* מטיה קז'מן סירב להצעה מטוטנהאם ורמז שהוא ישמח לשחק במנצ'סטר יונייטד לצידו של ואן ניסטלרוי, השניים שיתפו פעולה עונה אחת בפ.ס.וו.

* לידס קרובה לרכוש את המגן הצרפתי דידיה דומי. עם השחקן כבר יש סיכום אבל פאריס סן ז'רמן רוצה עבור השחקן 3 מיליון ליש"ט ולידס לא מוכנה בינתיים לשלם את המחיר הזה על השחקן.

* אלן רייט שחקנה של אסטון וילה עבר למידלסברו. זה הרכש השני של בורו בקיץ אחרי שרכשה כבר את הברזילאי דוריבה.

* פרדי שפרד הבוס של ניוקאסל מודיע שלקבוצה יש מספיק כסף כדי לחזק את הקבוצה עוד בקיץ הזה.

* דיוויד אולירי מנג'ר אסטון וילה אומר היום שהוא חייב להביא לקבוצה עוד שחקנים כדי לחזק עוד קצת את הקבוצה.

12. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן וזהו רמז עבה מאוד של שפרד לעבר סר בובי..... רק בוייר? יאללה יש לך כסף, שפוך. אנחנו רוצים קבוצה ברמה גבוהה, ולפחות לשמור על המקום השלישי עם כל ההתחזקויות, לפחות. בשביל זה יש לי כסף, יאללה קדימה תביא שחקנים...

13. KirkH Member

הבעיה של רובסון היא שנגמרו פחות או יותר כל הקשרים האיכותיים בשוק - הוא מעדיף לחכות לעונה הבאה...

אבל דאייר, עזוב דיבורים באוויר - איזה שחקן היית רוצה לראות העונה בניוקאסל (נכון להיום), ואל תגיד לי ראול, אני מדבר על שמות שיש סיכוי רציני שהקבוצה שלהם תשחרר אותם ושירצו לבוא לשחק עבור הזברות...

14. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב למען האמת לי אין 7 סקאוטרים צמודים כמו שיש לבובי, ככה שקצת קשה לי עכשיו להפגיז בשמות...... מהשוק העולמי כמה שזה יישמע מצחיק ניתן להביא את כריסטיאן ויירי, לניוקאסל יש את ה20 מליון שהוא עולה, ואם אני לא טועה הוא בכסאח עם כל החבר'ה שמנהלים את אינטר... אבל זו סתם דוגמה... חוץ מזה באמת שקשה לי לענות באופן ספונטני על שאלה כזו... אני רק אציין שאם בובי יביא שוער חדש הוא יעשה טעות ענקית, שאפילו לשחרר את שירר זה יהיה פחות גרוע...

15. Arsenal Dude Member

חחחחח לכל הילדים שדיברו שטויות על פירס וויירה פירס יחתום על הארכת חוזה של 4שנים בארסנל ווירה ל-3 בשבועיים הקרובים.