שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. chelsea4ever Member

תשמע חבוב את העבודה שלי אל תבקר תעשה תעבודה שלך ותשתוק.
    גבר שני אלבר של היום שה לא אלבר של פעם הוא לא שווה כלום ולידיעתך הרנן קרספו כבר בצלסי.
    עדכון חדשות:
    קרלוס קוולר יחתום בלידס לאחר שהרשים את פיטר ריד באימוני הקבוצה, קוולר שיחק בעונה שעברה בנומנסיה הספרדית, כמו כן הצטרף ללידס גרמין פננט מארסנל עד לסיום העונה.קשרה של מנצ'סטר יונייטד קלברסון שיחק אתמול במשחקה של קבוצת המילואים של מנצ'סטר ונתן הופעה גדולה כך שסיכוייו לשחק בשבת נגד ניוקאסל נראים גדולים מן הצפוי, עדיין ביונייטד שוערה השלישי ריקרדו הספרדי רוצה לעזוב את הקבוצה בגלל הגעתו של טים הווארד שככל הנראה תפס מקום של קבע בהרכב.סטיב מרלה חלוצה הצרפתי של פולהאם האנגלית הודיע כי הוא עוזב את הקבוצה ככל הנראה למארסיי,סוון גוראן אריקסון החמיא מאוד לשוער הנבחרת דיוויד גימס ואף טען כי :"גימס הציל אותנו" כמו כן החמיא אריקסון לפרנק למפרד שכבש שער במשחק, המשחק הסתיים בתוצא 3-1 לאנגלים והתקשורת באנגליה הייתה מרוצה מאוד מן ההופעה, אירסון אמר בסיום המשחק " שיחקנו טוב, אבל ב- 20 הדקות הראשונות נזקקנו לכמה הצלות של דייויד ג'יימס" ,קרלטון קול חלוצה הצעיר של צ'לסי הושאל עד לסיום העונה לצ'רלטון האנגלית, כמו כן היום פורסם במיוחד לעיתון הסאן כי צ'לסי רכשה מאינטר תמורת 25 מיליון פאונד ושבירת שיא מועדון ברכישת השחקן במידה ולמשהו יש ספקות לגבי זה הנה האתר

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390...3381667,00.html

בנוסף לכך חתם אלכסיי סמרטין הרוסי בצ'לסי ל-4 שנים תמורת 5 מיליון פאונד, כבר עכשיו השאילה צ'לסי את סמרטין לפורטסמות עד לסיום העונה, עוד שחקן שצפוי לעבור לצ'לסי הוא ההולנדי אדגר דווידס שחוזהו ביובה מסתיים בתום העונה והנשיא החדש של יובה מסכים למכור אותו, קיווין קיגן מוכן להוציא 2 מיליון פאונד עבור מגן לידס ונבחרת אנגליה דני מילס, חומרת פציעתו של חלוץ לידס ונבחרת אירלנד התגלתה והוא ייעדר כ- 6 שבועות, דוויד טרזגה חלוצה של נבחרת צרפת ויובנטוס אמר בראיון לעיתון ל'אקיפ כי תיירי הנרי הוא החלוץ הטוב ביותר בעולם היום, לפי הטענות ג'ררדו טוראדו המקסיקני של סביליה יעבור בימים הקרובים לאחת מתוך חמשת הקבוצות הטובות באנגליה.

2. Fernando Cavenaghi Member

שמעו, אתם עושים עוול גדול לאלבר, בגלל ששנה שעברה הוא כמעט ולא הופיע בליגת האלופות (ביירן עפו מוקדם) ובגלל שלא משדרים את הליגה הגרמנית הוא פתאום הפ להאסלביינק?!
    אלבר חלוץ ענק שכל קבוצה תשמח שישחק אצלה, אני עדיין לא מבין למה פיזארו פותח במקומו בביירן.
    אני חושב שהוא יצליח מאוד בכל ליגה גדולה, שחקן שמצליח לאלתר בצורה מעולה מול הגנה חזקה ומול שומר צמוד ומסוגל גם להלהיב את האוהדים הספרדיים בגולים מרהיבים.
    קרספו לא עדיף פי עשרת מונים. אני בנתיים לא רואה את קרספו בכושר טוב (חוץ משני משחקים בתחילת העונה בליגת האלופות) ולדעתי חוד של אלבר ומוטו יכול להבקיע 40 גולים בעונה לפחות.

3. Julian Joachim Member

ווסטהאם ממשיכה להתחזק ומשאילה את הבלם הצעיר והמוכשר מת'יו קילגלון מלידס ל3 חודשים.

צ'לסי פור אבר, תשמע טוב. תתחיל לפסק את ההודעות שלך, או לפחות תעשה רווחים של שורות בין ידיעה לידיעה... אי-אפשר לקרוא את ההודעות שלך.

מילס יימכר תמורת 5 מליון פאונד לפחות. אולי השאלה, אבל מכירה בסכום כזה לא תהיה.

4. AFC Member

אלבר חלוץ ענק. כמה שאני לא אוהב אותו, הוא הרבה יותר טוב מכרספו. כרספו לא מסוגל בכלל לבעוט מרחוק או בסיבוב, בחיים לא ראיתי אותו עושה את זה, לא זכורים לי שערים שלו מחוץ לרחבה גם כן. אלבר כובש יותר ממנו, אלבר מבשל ותורם לקבוצתו יותר ממנו - אלבר חלוץ יותר טוב! אם צ'לסקי מביאה אותו, אז אני חושב שאפשר כבר לסגור את סיפור ה"מי תזכה באליפות".

צ'לסי לנצח - כרספו כבר בצ'לסי? הם רק במו"מ. ובאמת, בבקשה, תפסק את ההודעות שלך! קצת פסיקים, נקודות, אולי איזה אנטר כדי שנוכל לנשום קצת - קשה לקרוא את ההודעות שלך.

5. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים עם בנצור, אלבר באמת חלוץ ענק שאני לא מבין מה יש לכם נגדו. אני באופן אישי הייתי מאוד רוצה לראות אותו בקבוצה שלי. חוץ ממנו גם קרספו חלוץ ענק, שניהם סקוררים ברמה בינלאומית. שחקנים שמריחים שערים וכובשים בצרורות.

6. KirkH Member

* עם כל הכבוד לסאן, הוא עדיין כולה צהובון, זה טוב בשביל שמועות - לא בשביל עיסקאות סגורות. כל האתרים הרציניים כולל אתרי הבית הרשמיים של צ'לסי ואינטר מאשרים שהקבוצות נמצאות במו"מ כספי על גובה הסכום אותו תשלם צ'לסי. זה אומנם מאשר את דבר ההתעניינות של צ'לסי - אבל לא מעבר, אינטר לא תיתן אותו בחינם ואחרי שמוטו הגיע והאסלביינק נשאר, צ'לסי תרשה לעצמה להתמקח על המחיר. גם מו"מ בין קבוצה לשחקן הייתה לא פעם סיבה לביטול עיסקה, ככה שעדיף להמתין...

* רובי קין לא יעדר שישה שבועות, והוא כבר שחקן של התרנגולות לא של לידס. הוא נפצע ברצועת העקב (או משהו כזה) ויעדר משלושת משחקי הפרמיירליג הקרובים וכן ממשחקה של נבחרתו נגד רוסיה. גלן הודל אמר שקין יעדר בין שבועיים לשלושה שבועות.

* ג'רמיין פנאנט יושאל רק לחודשיים כי בארסנל מפחדים להתחייב על עונה שלמה. ונגר אמר שהוא לא יכול להרשות לעצמו להיתקע באמצע העונה ללא שום כיסוי במקרה של פציעה ממושכת לאחד משחקני המפתח בקישור.

* קארלוס קאמיני, שוער נבחרת קמרון שנרכש ע"י וולבס לא קיבל אשרת עבודה ממשרד העבודה בבריטניה. דייב ג'ונס תקף בחריפות את המשרד והבטיח להגיש עירעור בנושא בימים הקרובים.

* סם אלרדייס מנג'ר בולטון אמר שהוא היה מאוד מעוניין להביא לקבוצה את בלמה של סנדרלנד, אמרסון טומה. הברזילאי בן ה-31 עשוי לנחות באיצטדיון הריבוק כבר ב-48 השעות הקרובות.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בקשר לשאלה פה אלבר או קרספו.

אלבר.

אני מעדיף לראות אותו מגיע, הוא עדיין חלוץ ענק, הסיומת שלו היא קרובה לשלמות והוא יכול לתרום לצ'לסי לא פחות אם לא יותר מאשר קרספו.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב לא שמתי לב שמישהו פה ציין את זה..אבל מידלסברו מתחילה לאט לאט להתחזק בצורה משמעותית..
    גם מנדייטה וגם מילס..יש שם קבוצה לא רעה בכלל..במיוחד אם מרינלי יעשה את הפריצה שלו השנה.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני הנה דבר ששנינו מסכימים לגביו,גם אני מעדיף את אלבר(והליכלוכים על ארסנל רק הוסיפו לקביעת הדעה הזאת) 8).
    בקשר לשאלה קרספו או אלבר,אני לפחות הייתי בוחר באלבר.
    הרבה יותר סקורר,גם יותר טוב לדעתי,ואני מתפלא איך בכלל מגיעה הסיטואציה שהוא על הספסל בבאיירן,לפי מה שאני יודע,פיזרו פשוט בתקופה טובה מאוד,אחרת אין לי ספק שהוא היה פותח.

לא יודע עם הזכירו כאן אבל היוניטד מגגשת אצל הכישרון הצעיר(וכשאני אומר צעיר אני מתכוון צעיר)פרדי אדו.
    אדו בן ה14,גנאי בעל אזרחות אמרקאית נחשב לכישרון גדול,ומשחק בנבחרת האמריקאית עד גיל 17.
    בגיל 13 אינטר רצו את השחקן והציעו עליו 700 אלף דלר,השנה אינטר העלו את ההצעה ל750,אך עדיין לא הצליחו להשיג את השחקן.
    היוניטד ניצלה את העובדה שבבעולתה מס' בתי ספר לכדורגל באמריקה כדי לעקוב אחרי השחקן.
    אדו בגיל 13 חתם על חוזה פירסום עם נייק שממנו הוא מקבל מיליון דולר.
    כמה ביצועים של הבחור:

אדו בפירפור נגד גוואטמלה-

http://www.mifutbol.com/videoGoles/gol2-69.wmv

אדו במיספרת :

http://www.mifutbol.com/videoGoles/gol2-63.wmv

אדו במבצע אישי:

http://www.mifutbol.com/videoGoles/gol2-56.wmv

http://www.soccernet.com/images/ah/adu0821_am.Xxx
    פרדי אדו,הרכש הבא של היניטד?

10. Don p1 Member

אני לא מבין, לאברמוביץ' באמת משעמם בחיים?

נכון לעכשיו, הרנן קרספו קרוב לחתימה. באינטר כבר לא מכחישים את המו"מ, ויש הבנה בין שני הצדדים מה שנשאר זה לסגור עם קרספו, שהוא קצת מתלבט וחושש בקשר למעבר.
    ההצלחה של הדרום אמריקאים באנגליה עד כה לא הייתה גדולה, ואני אישית לא בטוח שזה המעבר הטוב בשבילו.

עוד ידיעה חמה באיטליה, יובה אישרה לצ'לסי לנהל מו"מ עם דווידס. ביובה כבר משנה שעברה רוצים למכור את דווידס שנחשב לעול גדול על המועדון. במיוחד אחרי שהחתימו את הגנאי אפייאה מפראמה ובמשחקי ההכנה שיחק מצוין. סביר להניח שהוא גם ימצא דרכו לצ'לסי.

11. Hammers Fan Member

ווסטהאם השאילה את בלמה הצעיר של לידס, מאת'יאו קילגאלון, לשלושה חודשים.

הוא צפוי לשחק באגף השמאלי, שלא מאויש עד הכריסמס (אלא אם נחליט לתת לקווין הורלוק לשחק בהגנה :?), בשל פציעתו של רופוס בראביט.

פולדש, אפשר פרטים? הוא יעמוד בלחץ של הרכב ראשון כל שבוע? ועוד בעמדה לא טבעית עבורו?

12. ArsenalFan Member

נו, עוד רכישה לצרכים כלכליים.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך טעות.
    רכישת בקהאם ע"י ריאל מדריד,זה רכישה לצרכים כלכלים,רכישת ילד כישרוני בן 14,זה נקרא רכש לעתיד.
    לנער יש פונטציאל ענק,ורכישה של הנער כעת,יכולה בהחלט להשתלם בעתיד.

החדשות הגדולות שמגיעת עכשיו מאנגליה:
    טוטנהאם וסנטוס סיכמו על העברת דייגו.
    טוטנהאם וסנטוס הגיעו לסיכום על סכום העברתו של הקשר המוכשר דייגו בן ה-18, כך מפרסם היום (שישי) ה-BBC.
    טוטנאהם תחילה הציעה 5.6 מיליון ליש"ט עבור הכישרון הצעיר,אך ההצעה הראשונית נדחתה.
    טוטנאהם לא ויתרה והעלתה את הצעתה ל7.6 מיליון ליש"ט,להצעה זו הסכימה סנטוס.
    כעת הקבוצות מדברות על תאריך הגעתו של דייגו המצוין לטוטנאהם,טוטנאהם רוצה אותו כבר העונה,בעוד סנטוס רוצה להשאיר אותו עד סוף העונה.
    לדעתי לפחות,העברה מפתיעה וטובה של טוטנאהם.
    אבל טוטנאהם לא עוצרת,ולפי העיתונאות באנגליה,היא במשא ומתן על שני שחקני הגנה שעתידים לחזק את הקבוצה.

14. ArsenalFan Member

לך יש טעות, כי אתה שוכח כמה פרטים קטנים מעבר לכך שהוא "ילד כשרוני בן 14":

-הוא אמריקאי (בזמן שיונייטד מפנה את כל מאמציה לשוק האמריקאי, אין כמו סנסציה תקשורתית למטרה זו)
    -הוא נהנה ממסע פרומושן עולמי ומחשיפה תקשורתית חסרת פרופורציות
    -הוא כבר מחזיק ביד חוזה אימוץ עם נייקי (אותו מועדון שהוא הספונסר הראשי של מנצ'סטר יונייטד, והקשר ברור)

אם זו לא רכישה כלכלית, אז מה כן?!...

ולגבי דייגו וספרס- זה כבר מתחיל להדאיג אותי. להדאיג מאוד.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. הוא גנאי בעל אזרחות אמריקאית,לא אותו דבר.
    ב. מסע חשיפה עולמי,לא כל כך נכון.
    תשווה את החשיפה שהוא מקבל לשחקנים אחרים שהיו מועמדים ליוניטד כמו ואן דאר ואררט ורונאלדיניו ותראה את ההבדל.
    ג. לא קשור, בהחלט יכול לעזור ליוניטד להגיע לסיכום עם השחקן, אבל זה לא הדבר שיקבע עם הוא יקנה ע"י היוניטד או לא.
    ד. שוב רכישה לעתיד.
    שחקן עם פונטציאל בשמיים,שיקבל את הליטוש הנכון מהיוניטד,שיתפתח אצל היוניטד,יכול בגיל מאוחר יותר לקיים את הפונטציאל שלו ולהחזיר את הכסף ששילמו עליו.
    רכישה שלו כעת לא תגרום למכירת מיליוני חולצות של השחקן באנגליה ומחוץ לה, ולא תגדיל את קצב מכירת אביזרי העידוד ביוניטד, לכן זאת רכישה לעתיד.
    בעניין טוטנאהם,הם בונים שם קבוצה מצוינת,ועם הם באמת יביאו שתי שחקני הגנה טובים,הם בהחלט יכולים לרוץ גבוהה(ובוא לא נשכח שהם עדיין מגששים בקשר לברקוביץ')...