שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. ליהי Member

אני לא חושבת שמשנה מי היריבה העיקר הצורה בה משחקים עם הדגש על הדברים החשובים. העובדה שרוב שחקני ארסנל משחקים גם באותה נבחרת תורמת לה המון במיוחד לאור העובדה שלרובם מקום הרכב ובאיזשהו מקום זה גם תורם לארסנל כל משחק של נבחרת צרפת.

2. ArsenalFan Member

חשבנו שצ'לסי גמרה עם מסע הרכש? טעינו! והפעם- זו הרכישה המפתיעה מכולן.

רשת סקיי מדווחת בשעה האחרונה בכותרת האדומה הזועקת "Breaking News" השמורה לפיגועי טרור והתפתחויות פוליטיות דרמטיות, כי פיטר קניון, יו"ר מנצ'סטר יונייטד, יעזוב לטובת תפקיד מנכ"ל צ'לסי! :shock:

מבחינתו של קניון, יש לו את כל התנאים ליכולת פעולה הרבה יותר גדולה בצ'לסי מאשר במנצ'סטר יונייטד. הכוונות של אברמוביץ' די ברורות במהלך הזה- מעבר לכך שהוא מעוניין בכל זאת לראות קצת כסף בחזרה מהסכומים שהוא השקיע, זה הצעד המשמעותי הראשון של אברמוביץ' בדרך לשאיפה שלו להפוך את צ'לסקי למועדון הגדול באנגליה ואחד הגדולים מחוץ למגרש יותר מאשר בו.

מפחיד.

3. Julian Joachim Member

זו באמת הפתעה.

למרות שאני חושב שזו "רכישה" פחות משמועתית מהאחרות בתכל'ס, ההשפעה המורלאית שיכולה להיות לה היא עצומה.

יהיה מענין גם לראות את מי תמנ מנצ'סטר במקום קניון.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

העוזר של קניון ממונה לתפקידו..שם המשפחה זה גיל..
    בצלסי הוא ירוויח 1.5 מליון ליש"ט לעונה מול 700 אלף ביונייטד..אברמוביץ לא מפסיק לבזבז..

5. שגיא Guest

דיוויד גיל.
    :wink:

וזאת באמת הרכישה שאולי מסמלת מכל את עליונותה של צ'לסי, שהביא מישהו ממנצ'סטר, על מנת שישמש באותו תפקיד אצלה. ותפקיד בכיר. זה גם מעין הצהרת כוונות, צ'לסי הולכים חזק ואברמוביץ' מאוד רוצה להפוך את צ'לסי לקבוצה הטובה בעולם...נראה עד כמה הוא יצליח במשימה הזאת, אם בכלל...

6. ofer16 Member

מישהו יכול להסביר לי מה ההגיון במהלך הזה? איך בדיוק מנכ"ל יכול לשנות את פניה של קבוצה?
    אני לא חושב שיש למנכ"ל השפעה כ"כ גדולה מבחינה כלכלית... הוא לא כל יכול.
    אני באמת רוצה תשובה לשאלה הזאת.

7. AFC Member

נכון, זוהי הצהרת כוונות אבל לדעתי זה יותר מסר של צ'לסקי למנצ'סטר יונייטד - זהו, התקופה שלכם הסתיימה. עכשיו אנחנו ניקח את מקומכם.

צ'לסקי במהלך הזה קוראת תיגר על מנצ'סטר יונייטד באופן רשמי ועושה ממנה צחוק עם ההחתמה הזאת (קניון כעת מרוויח שכר כפול מזה שהרוויח במנצ'סטר). השאלה היא האם המהלך הזה ישפיע לטובה על הכחולים או אולי בצורה רעה על השדים האדומים.

8. AFC Member

אגב, לאחר עזיבת קניות מניות מנצ'סטר יונייטד נפלו ב-4%.

בקשר לשאלתך עופר - מנכ"ל יכול לעזור מאד לקבוצה. יתכן שיש לו קשרים חמים עם סוכנים מסוימים ברחבי היבשת. הוא גם השיג ספונסר בתנאים מדהימים למנצ'סטר יונייטד.

סה"כ מנכ"ל יכול להיות עמדה מאד חשובה בשביל קבוצה - רק תסתכל על קבוצה מסוימת בליגת העל ותבין...

:roll:

9. ליהי Member

הצילו זה ממש מטורף!!!!
    מה הולך כאן?!

בשביל שקניון יעזוב את מנצ'סטר יונייטד, הוא חייב להאמין שלצ'לסי יש עתיד יותר ורוד משלה, ואם בזה הוא מאמין, אז גם אני מתחילה להאמין. ואת צלסי קשה לי לראות כקבוצה הכי גדולה ומצליחה בפרמיירליג, אבל כנראה שזה מה שיקרה.

10. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקומוניסט פשוט רוצה בן אדם שמבין צמרת לידו... עם כל הכבוד לבייטס (אם הוא מחליף את בייטס, אני לא ממש מתמצא בכל התפקידים האלה), אברמוביץ' רוצה קבוצה גדולה, ובגלל זה הוא השקיע כל כך הרבה כסף. הוא רוצה שמי שיהיה אחראי על העניינים יהיה מישהו עם ניסיון אירופאי, שלקח אליפויות באנגליה ויודע איך עושים קבוצה ומתחזקים אותה כשהיא בצמרת, ואיך מתפקדים אותה תחת לחץ. מהלך נבון של אברמוביץ', שבנוסף לזה פוגע מוראלית קשה במנצ'סטר.

11. Julian Joachim Member

דאייר - בייטס היה הבעלים - כמו אברומוביץ'...

את מי הוא מחליף? לא זוכר, אבל זה כבר נכתב בכמה אתרים והוצע למנכ"ל לשעבר הזה תפקיד אחר בצ'לסי.

12. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתפקיד של אברמוביץ' הוא לא, כי אני יודע שעדיין יש לו תפקיד כלשהו בצ'לסי, גם אחרי שאברמוביץ' השלים את רכישת צ'לסי מ97% ל100%.

בכל מקרה זו לא הייתה הנקודה שלי.

13. Julian Joachim Member

אולי הנציג מטעם הבעלים.

בכל אופן, הוא עזב לדעתי.

14. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה איתכם אבל אוהדי יוניטד בכל העולם שמחים שקניון הלך.
    כמובן שהיתי קצת בהלם שהוא הלך, אבל אדם שרוצה שפרגי ילך(התבטא רבות בנושא) אין לו מקום ביוניטד.
    ואגב צ'לסי רצו לא רק את קניון, גם את פרגוסון.
    צ'לסי הודתה לאחרונה שבקיץ הוגשה הצעה לפרגוסון לאמן את הקבוצה,הצעה שכמובן נדחתה על הסף. 8)