שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. נדב Member

ל - kirkh >כנס לכתבה< (מאתר של ההתאחדות באנגליה) כתוב שם שההתאחדות תחסום כל אפשרות של דיל עם צ'לסי ובאתר אחר שראיתי כתוב גם שאריקסון מכחיש כל דיל עם צ'לסי .

תודה לפיגו הגדול מכולם

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/10/03
  2. נדב Member

פרשת האונס : שחקן צ'לסי ושחקן ניוקאסל נעצרו (כך הסאן מדווח כך שלא בטוח , אני אבדוק עוד מקורות בהמשך)

הם נותנים גם "רמזים" שהשחקנים הם בני 19 ו-23 , הם תוחקרו ושוחררו . קירון דאייר מכחיש כל קשר לפרשה .

צ'רלטון אטלטיק :

* ריצ'ארד רופוס (מגן) יעבור ניתוח בברכו אחרי שעזב את המגרש מוקדם (דקה 13') במשחק קבוצת הספסל נגד ארסנל לפני כחודש .

ארסנל :

* דניס ברגמפ : " אני עדיין לא מוכן לפרוש , אני יפרוש כשהחוזה שלי בארסנל ייגמר " (בסוף העונה הנוכחית)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/10/03
  3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלקבורן רוברס ראו כי טוב, והם גם רוצים נתח משוק הכדורגל האסיאתי המתפתח: מדובר בקו בו, חלוצה בן ה-22 של נבחרת סין. קו נבחן בעבר בטוטנהאם, שרצו להחתימו, אך בעיות בהשגת אשרת עבודה מנעו ממנו לעבור לתרנגולים. עכשיו הרוברס מעוניינים לקחת אותו למבחנים, ואם הוא ירשים הוא יוחתם. מנכ"ל בלקבורן ג'ון ויליאמס אומר שההחלטה לגבי קו תתקבל על סמך יכולותיו על המגרש בלבד.
    ואולי גם על מיליארד וחצי סינים.......... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלקבורן רוברס ראו כי טוב, והם גם רוצים נתח משוק הכדורגל האסיאתי המתפתח: מדובר בקו בו, חלוצה בן ה-22 של נבחרת סין. קו נבחן בעבר בטוטנהאם, שרצו להחתימו, אך בעיות בהשגת אשרת עבודה מנעו ממנו לעבור לתרנגולים. עכשיו הרוברס מעוניינים לקחת אותו למבחנים, ואם הוא ירשים הוא יוחתם. מנכ"ל בלקבורן ג'ון ויליאמס אומר שההחלטה לגבי קו תתקבל על סמך יכולותיו על המגרש בלבד.
    ואולי גם על מיליארד וחצי סינים.......... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

5. Reyes Member

שמעתי עליו, אבל לא ראיתי אותו משחק.
    במנג'ר הוא מתפתח יפה אבל אם וכאשר בלקבורן תקנה אותו, אני מאמין כי הוא יהיה רק נכס פיננסי.

6. Julian Joachim Member

ניב, בכדורגל של היום זה לעתים חשוב יותר מהיכולת המקצועית, במיוחד כשלבלקבורן יש צמד חלוצים מעולה (יורק וקול) וגם ינסן מחכה על הספסל. בקיצור, פיננסי לחלוטין אבל בהחלט צעד חכם.

7. Julian Joachim Member

ניב, בכדורגל של היום זה לעתים חשוב יותר מהיכולת המקצועית, במיוחד כשלבלקבורן יש צמד חלוצים מעולה (יורק וקול) וגם ינסן מחכה על הספסל. בקיצור, פיננסי לחלוטין אבל בהחלט צעד חכם.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת חדשות מרחבי האי:
    ליברפול:
    סרט הקפטן יועבר מסמי היפיה לסטיבן ג'רארד במשחק הביתי היום מול לובליאנה. הוייה מרגיש שג'רארד הבשיל דיו בשביל משרת הקפטן וכי לקיחת סרט הקפטן מהיפיה תוריד ממנו קצת מהלחץ הרב שתחתיו הוא נמצא בעקבות ביקורות נוקבות מצד העיתונות האנגלית.
    נראה צעד קצת תמוה בעיני, במיוחד מכיוון שהסרט מועבר לג'רארד כשהיפיה משחק ולא כשהוא פצוע/מושעה. לדעתי זה רק יפחית מהבטחון העצמי של היפיה שגם ככה בטח אל בעננים בהתחשב ביכולת העלובה שהוא מפגין לאחרונה.

ארסנל:

הקבוצה ו-5 שחקנים בנפרד מודים בהאשמות שיוחסו להם לאחר תקיפתו של ואן-ניסטלרוי בחודש שעבר באולד-טראפורד. הקבוצה צפויה לספוג קנס כספי גבוה.

אסטון וילה:

הבלם אלפאי, שנמצא תחת ביקורת כבדה באנגליה בעקבות התקרית עם דייויד בקהאם בשבוע שעבר, קיבל חופשה מדייויד או'לירי ויחמיץ עקב כך את הדרבי בשבת מול בירמינגהאם סיטי.

מילוול:

הקבוצה פיטרה את המנג'ר מארק מק'גי בעקבות ההפסד הביתי 0-1 לפרסטון נורת' אנד.

הנבחרת:

תתחיל את הכנותיה ליורו 2004 במשחק ידידות ב-16 בנובמבר באולד טראפורד מול דנמרק.

נבחרת צפון-אירלנד:

המנג'ר סמי מק'ילרוי התפטר מהנבחרת הצפון-אירית הכושלת, שלא כבשה כבר 13 משחקים, ועבר לאמן את סטוקפורט קאונטי.

9. AFC Member

ה"חופשה" הזאת הפכה היום לשחרור ללא תמורה מאסטון וילה.
    באנגליה לא מפסיקים לתקוף את אלפאי המסכן שכל חטאו היה ללעוג לדיוויד בקהאם על החמצת פנדל אומללה, בדיוק כמו מליוני צופים ברחבי העולם. מוזר מאד שהעיתונות תוקפת את אלפאי כי התגרה בבקהאם, אבל מציגה את רוד ואן-ניסטלרוי הפרובוקטור כקדוש מעונה ששחקני ארסנל נטפלו אליו ללא סיבה. זו לא הפעם הראשונה שדבר כזה קורה, ויש לי תחושה שזאת פשוט גזענות טהורה.

החדשות היום :

* מאן יו מאשרת שיש מגעים בינה לבין מארסיי על העברתו של פביאן בארטז. הצעד אומנם אמור לשמח חלק מאוהדי מנצ'סטר אבל ריקארדו הספרדי מושאל לסנטאנדר ורק רוי קארול יהיה על הספסל כדי להחליף את האווראד במקרה של פציעה או הרחקה.

* העיתונים שוב מדווחים על עסקה של 35 מליון פאונד בין צ'סלקי לאברטון על ווין רוני... מה שהם יעשו כדי למכור עיתונים... אני מקווה שאף אחד לא מאמין לידיעה הזאת שעבר זמנה.

* אלפאי טוען שדיוויד בקהאם ירק על הסמל הטורקי לפי הסאן, לפי הדיילי מירור אלפאי טוען שבקהאם נגח וירק בו.

* דניאל לוי, יו"ר טוטנהאם, סירב להצעה של מילאן, שהציעה לו את ריבאלדו.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

* בארטז כניראה יושאל למארסי עד סוף העונה, בנוסף יש מגעים עם סנטארדד שחושבת לרכוש את ריקארדו.

* מה שאלפאי טען, שבקאהם הצליח לפגוע בדיוק בסמל של הנבחרת.
    מה אני אגיד, אני מקווה שבקהאם ילמד אותי איך לירוק כל כך בדיוק.
    בקשר להערה על ואן ניסטלרוי, די לדבר שטויות, לא אשמתו ששחקני ארסנל מתנהגים כאילו הם הרגע ברחו מגן חיות.

11. נדב Member

מנצ'סטר יונייטד :

* בארטז יושאל למארסיי עד סוף העונה הנוכחית (רק אני לא יודע לאיזה סוף עונה , של האנגלית או של הצרפתית . בארטז ייאלץ להאבק עם השוער הקרואטי על אפודת השוער , נשיא מארסיי : " אנו זקוקים לשני שוערים ברמה גבוהה " .

*
    AFC לדעתי אתה אומר את זה רק בגלל שאתה אוהד ארסנל , זה שטויות . אני ראיתי את אותן תמונות מהמשחק (ואני דווקא מעדיף את ארסנל בין שתי הקבוצות הללו) וכאוהד כדורגל זה ממש לא נראה לי !! פשוט ככה , הם התנהגו בצורה זוועתית !! ממש כך .

12. ArsenalFan Member

השחקנים שתקפו את הפרובוקטור המתחזה ייענשו ובצדק על התנהגותם המכוערת (ודי לעשות סנסציה מכל דבר- "גן חיות"... אפשר לחשוב כאילו ביצעו בו לינץ'. כמו שאמר ונגר, ראיתי דברים גרועים יותר בכדורגל האנגלי, כולל מה"קדושים", ואני לא מתכוון לסאות'המפטון), אבל בני צודק לחלוטין בכל מה שאמר, לא יכלתי לנסח זאת טוב יותר. רוד פרובוקטור ואלפאי פרובוקטור, ההתנהגות שלהם לא הייתה שונה בהרבה. תראה איך מתייחסים לאחד ואיך לשני. התקשורת, ובעיקר ה"סאן" הם צדקנים עלובים, ובוודאי שמדובר בגזענות (והגזמה) במקרה של אלפאי.

הם (ה"סאן") תוקפים וממשיכים לתקוף בארסיות ובחוסר פרופורציה משווע את ארסנל ובעיקר את ונגר כשמציגים אותו כמפלצת (מאותה סיבה שתוקפים את אלפאי- גזענות!). ארסנל עכשיו הם ה"ילדים הרעים", וזה יימשך ככה עד להודעה חדשה. פשוט לקיחת קו אנטי ארסנל מובהק, ומי שעוקב קצת אחרי ה"סאן" יכול לראות את זה למשל בכותרת של העיתון ביום רביעי, על כך שארסנל מובילה את טבלת ההגינות ל-2003 של ההתאחדות, ומה שלהם היה לומר זה "Farce-nal as wenger leads Fair Play..." (ממש עיתונות אובייקטיבית...). הם יודעים טוב טוב לתקוף את ארסנל, אבל בכותרת של יום שני, כשהתגלה שווין רוני בא ותקף שחקן טורקי כ"הגנה" על בקהאם, הם שיבחו אותו והיללו אותו כגיבור! נגד טורקיה זה בסדר, אבל נגד מנצ'סטר יונייטד זה סיבה להטלת קלון במועדון מכאן ועד עולם? So much for double standards.

ה"סאן" הוא הפנים המכוערות של אנגליה.

13. AFC Member

לא אשמתו, משה? אז אתה רוצה להגיד לי ששחקני ארסנל ממש תקפו אותו ללא שום סיבה? סתם, התחשק להם פתאום להרביץ לו?

שנינו ראינו טוב מאד את התנועות המגונות וההערות הקטנות (וגם ההתחזות המכוערת), שהטריפו את קיאון, פארלור ושות'. ואן-ניסטלרוי היה מתוסכל כי החטיא פנדל והרס למאן יו את המשחק, אז הוא עושה? כמו ילד קטן מתחיל לקלל ולהתגרות בשחקני ארסנל. חמור פרובוקטור.

ברור שלדעתי קיאון ופארלור (ולאורן? אשלי קול? לא זוכר) צריכים להיענש על כך שבעצם הגיבו להתגרות המלוכלכת של האפס ההולנדי, אבל הטענות שלי כעת הן בקשר לאותו מקרה בדיוק שקרה במשחק הנבחרת בטורקיה. בקהאם מחטיא פנדל ומתוסכל (כמו ואן-ניסטלרוי, למרבה האירוניה, והמשחק מסתיים ב-0:0), אלפאי מתגרה בו בצורה מגעילה ובקהאם נוגח ואולי גם ירק עליו. בקהאם מוצג כ"הגיבור הלאומי" שהשיב לאלפאי, אבל הטורקי עכשיו סובל מרצח אופי בעיתונות. פשוט חוסר אובייקטיביות מדהים וגזענות מחליאה.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יאלה מספיק לזמבר את השכל!!

אין תירוצים למה שהקופים מארסנל עשו, אין להם זכות לגעת בו. עזוב אותך אם אני מסכים שהוא פרובוקטור או לא. זה פשוט מאוד, הוא לא נגע, לא דחף אף אחד אז לחמורים מהייבורי אסור בשום פנים ואופן לגעת בו!! מה זה גן חיות? נראה שכן. במקום הייבורי יבנו גן חיות ושם כנראה יהיה עדיין האצטדיון הביתי של הקבוצה. זונות.

15. ArsenalFan Member

כן, הכל ארסנל. בוודאי, צריך לכלוא את כל הקופים הצרפתים האלה מאחורי סורג ובריח. הרי ארסנל היא ה-בעייה של הכדורגל האנגלי. חיות, חוליגנים שכל מטרתם היא רק מכות. ממש Yobs! גם כן, הארסן ונגר הזה, הכל הוא אשם. רק ניפטר מהם והכל יהיה נפלא, וצ'לסי ומנצ'סטר יונייטד הקדושים יתגלמו כטוהר המידות והמוסר באשר הם.

ואז שום שחקן מצ'לסי לא יהיו מעורב באופן מפוקפק בפרשות אונס, קן בייטס לא ישחרר הפלצות אנטישמיות, ג'ון טרי לא יעמוד למשפט באשמת תקיפה ולא נראה את עמנואל פטי. ואלכס פרגוסון לא ינבל את פיו, לא יתפרץ לעבר שופטים בבוטות ויקיים את כל החוקים והכללים בנוגע להעברת שחקנים, ריו פרדיננד יבוא לכל בדיקת סמים שנקבעת לו ויהי מה, רוד ואן ניסטלרוי יחדל מהפרובוקציות והצוללנות הכרונית ורוי קין יהפוך לאם תרזה. אח.. אם רק הצרפתונים האלה והחברים האפריקאים שלהם לא היו כאן, הכל היה יותר טוב.

חלאס עם הצביעות, ההתנהגות של מי שתקף את המתחזה הסדרתי הייתה מבישה, והם ראויים להיענש על כך, והם אכן ייענשו (ואני מצדיע למועדון על ההחלטה שלו להודות באישומים, מעטים היו עושים זאת. עובדה שהקדושים המעונים כופרים). אבל כל ההצגות הסנסציוניות האלה של ארסנל כ"חיות" כ"בעייה של הכדורגל האנגלי" ושאר הביטויים של ה"סאן" שמופיעים גם כאן, הן צביעות לשמה. ב"קרב OT" היו שני צדדים, להזכירכם, ומי שבא להטיל הכל על ארסנל פועל מתוך התלהמות וצדקנות מזויפת בלבד.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/03