שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. ArsenalFan Member

תראה, באופן עקרוני אני מייעד לו את התפקיד הטבעי שלו, קיצוני ימני, אבל מה שיותר חשוב מהתפקיד שלו על המגרש, חשוב להחזיר לנו קצת עומק לסגל, מישהו שאפשר לזרוק פנימה במצבים קשים ושיעשה את העבודה, בין אם יקראו לו ג'רמיין פנאנט, פרדי ליונגברג או סילבן וילטורד. פנאנט צריך לקבל את ההזדמנויות שלו בארסנל, לא בלידס.
    הספסל שלנו דל לגמרי, אדו ופארלור הם הבשורה שלנו בקישור מהספסל כאשר כולם כשירים (וכשויירה וליונגברג פצועים, הם בהרכב), וזה מתסכל לדעת שיש לנו שני שחקנים הרבה יותר יצירתיים כמו ג'ובאני ואן ברונקהורסט וג'רמיין פנאנט. ג'יו כבר די אבוד, בקיץ הוא יישאר בבארסה כנראה, אבל על פנאנט אסור לנו לוותר, ולדרוש אותו בחזרה עכשיו, כי הוא מסוגל גם לבוא מהאגף ולכבוש שערים, ולתרום הרבה בארסנל.

2. ArsenalFan Member

נושא הסמים לא יורד מסדר היום של הכדורגל האנגלי:

בבדיקות של 2 כדורגלנים נמצאו שרידי סמים. 3 שחקנים נרשמו ב-UK Sport, הגוף שמבצע את הבדיקות עבור ההתאחדות, מבין 272 שחקנים שנבדקו בין יולי לספטמבר. אחד מהם הוא ריו פרדיננד שלא הופיע לבדיקה, ועוד שני שחקנים ששמם לא פורסם אשר נתפסו כמשתמשים באקסטזי וקוקאין.

מארק בוסניץ' לא לבד.

3. AFC Member

שמועות אומרות שולדימיר פוטין, ביליארדר רוסי, עומד לרכוש את ארסנל (!!!) ולהשקיע 120 מליון פאונד בבנית האצטדיון החדש. בשלב זה הביליארדר מכחיש מגעים עם ארסנל.

כזכור, ארסנל ומאן יו סירבו להצעת רומן אברמוביץ' לרכוש את הקבוצות ולכן אברמוביץ' החליט לרכוש את צ'לסי.

בכל מקרה, העניין הזה מאד לא מוצא חן בעיני, ואני מאד שונא את ההשתלטות של בליארדרים על הכדורגל האנגלי. הרוסים מתיחסים לקבוצות כמו אל צעצועים שלהם, הורסים את כל התחרותיות, את כל הפואנטה... מספיק עשו את זה כבר לצ'לסקי, לא רוצה שיעשו את זה גם לארסנל. כן, גם אם זה אומר שלא ניקח אליפות, לא נעלה שלב בצ'מפיונז או לא נקנה בלם מזורגג. זה פשוט פוגע בתחרות וביופי שבמשחק.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

1) יש להדגיש שלא מדובר בראש ממשלת רוסיה ולדימיר פוטין אלא במיליארדר אחר, ולדימיר פוטאנין (אין להם שמות אחרים), שהיה בעבר סגן-ראש ממשלת רוסיה.
    2) אני מסכים לגמרי עם בני. אין לי התנגדות לכך שהקבוצה תקבל עוד קצת מזומנים נחוצים, אולם אני לא רוה שנהפוך לאותן קבוצות מגעילות שדורסות את שוק ההעברות כמו ריאל וצ'לסקי, כי זה אכן פוגע בתחרותיות של הכדורגל ובצביון המיוחד של ארסנל כקבוצה שהופכת שחקנים טובים לסופרסטארים אמיתיים.

5. ArsenalFan Member

אני לא מתנגד באופן נחרץ, כי בכל זאת זה יסדר אותנו כלכלית ויפתור לנו הרבה בעיות ויש בכך צדדים חיוביים, אבל יש לי הסתייגויות נוספות למה ששניכם כתבתם (ואני מסכים עם דבריכם). רכישה של מועדון צריכה להיעשות בחוכמה, חשוב לא להפקיר את המסורת, ולא ללכת בנובורישיות בשוק השחקנים ולקנות כל מה שזז. זה גם עלול לפגוע במעמדם של דיוויד דין וארסן ונגר, וזה דבר שאני מאוד לא מעוניין בו. באופן עקרוני, אני גם מעדיף יותר את העובדה שהקבוצה היא חברה בע"מ המונפקת בבורסה ולא נתונה לחסדיו של איש אחד. נכון שיש סיבות טובות למה כן, ובגלל זה אני לא פוסל על הסף, אבל יש יותר סיבות טובות למה לא.

תאמינו או לא, כאן אני קצת יותר אופטימי- אני מאמין שגם בלי אברמוביצ'ים למיניהם אפשר להסתדר בצורה סבירה ויותר, לבנות את האיצטדיון דרך עידוד השקעות והשגת המשאבים הנחוצים (זה לא קל, אבל בינתיים טפו-טפו הסתדרנו ואנחנו ממשיכים בבנייה) ועדיין לשמור על הקבוצה כאטרקטיבית. אולי לא אליפויות, אולי לא הישגים מרשימים כל שנה, אבל חוקי המשחק עדיין לא מחייבים להפוך לצ'לסקי כדי להצליח. זה אפשרי לחשוב על עתיד ורוד. יש לנו מעמד בכיר בכדורגל האנגלי, ואימפריות לא נופלות סתם ככה.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם עדי אופטימי לגבי ארסנל מי אנחנו שנתווכח איתו........

7. AFC Member

חדשות טובות לאוהדי לידס המסכנים : ג'רמיין פנאנט, שהשאלתו ללידס הוארכה בחודש, כזכור, ישחק ב-1 בנובמבר נגד ארסנל במדי לידס. ונגר : "זה לא הוגן שהשחקן ישחק במדי קבוצה שבה הוא מושאל אבל לא יוכל לשחק נגדך. אני לא מבין מדוע שחקן מושאל לא יכול שחק נגד קבוצתו המשאילה - מוכרחים לאסור על זה. אני יודע שאפשר לעשות זאת אבל אני עקרונית מתנגד לדברים כאלה. אם אני משאיל שחקן אז זה בגלל שאני חושב שהשחקן יכול להרוויח וגם אני יכול להרוויח. למה שאני אעזור ללידס לנצח קבוצות אחרות אבל אצא בזול?".

צעד אצילי? כנראה. בכל מקרה, לפי הראיון של ונגר, גם מוריץ וולץ יוכל לשחק נגד ארסנל ב-29 בנובמבר במדי פולהאם. וולז ישאר בלופטוס רואד בהשאלה עד ל-1 בינואר.

8. Reyes Member

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39510000/Xxx/_39510105_scholes203.Xxx
    פול סקולס עבר לפני יומיים ניתוח, אשר יגרום לו להעדר מהמגרשים שלושה שבועות. בין היתר יחמיץ פול את משחק הידידות של נבחרת אנגליה מול דנמרק ב-10 בנובמבר.
    המפגש בין אנגליה לדנמרק יהיה הראשון מאז ה-0-3 לאנגליה בשנה שעברה.

ראש ממשלת תאילנד, שינוורטה, מעוניין לרכוש את פולהאם.
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39504000/Xxx/_39504213_thaipmap.Xxx

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39509000/Xxx/_39509907_legwinski203.Xxx
    קשרה הצרפתי של פולהאם, לגוינסקי, האריך את חוזהו בפולהאם בעונה אחת ויישאר בקבוצה עד 2006. "אני שמח לחשוב שאני אסיים פה את הקריירה שלי" אמר הצרפתי.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39509000/Xxx/_39509441_tarnat203.Xxx
    מיכאל טרנט חתם בסיטי לעונה אחת בסיומה יוכל להאריך את חוזהו ב-12 חודשים.
    "אם הם רוצים אותי לטווח ארוך, זו לא בעיה בשבילי. אתה יכול לשחק כל עוד אתה לא פצוע או חולה" אמר טרנט בן ה-34 לשעבר בבאיירן מינכן.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39511000/Xxx/_39511753_keown203.Xxx
    ההתאחדות האנגלית הענישה את שחקני ארסנל בחומרה בגלל התקרית עם ואן ניסטלרוי ב-21 בספטמבר.

לאורן הורחק ל4 משחקים ונקנס ב-40,000 פאונד, קיאון הורחק ל-3 משחקים ונקנס ב-20,000 פאונד, ויירה ופארלור הורחקו למשחק אחד כ"א. הצרפתי נקנס ב-20,000 פאונד והאנגלי ב-10,000 פאונד.

קול נקנס ב-10,000 פאונד.

ההרחקות יחלו ב-17 בנובמבר ולארסנל יש החל מהיום 14 ימים לערר על ההחלטה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/10/03
  9. ofer16 Member

לפי "ידיעות אחרונות" (שכמובן ביסס את הידיעה הבאה על מקורות אחרים), מוחמד אל-פאייד, הבעלים המצרי של פולהאם, הכחיש שראש ממשלת תאילנד מעוניין לרכוש את הקבוצה. השניים הם חברים טובים, ובעלי קשרי עסקים.

10. EnglishFan Member

אגב אל-פאיד- שהיה בעבר יו"ר קבוצה אחרת מלונדון-וימבלדון- יש לי שאלה:

אתם מכירים עוד מקרים של יו"ר קבוצה אנגלית שהיה בעבר בראש קבוצה אחרת?

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאברמוביץ' הביא את פיטר קניון לצ'לסי אחרי שהוא היה במנצ'סטר.. אני רק לא יודע מה התפקיד שלו בכל אחת מהקבוצות.

12. Reyes Member

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39516000/Xxx/_39516801_gerrard203_emp.Xxx
    סטיבן ג'רארד קרוב להאריך את חוזהו בליברפול ב-5 שנים בהם ירוויח 50,000 פאונד כל שבוע.

13. Julian Joachim Member

עושה רושם שיש דברים שלא ישתנו בליברפול... אמנם ההחתמה של קירקלנד עד 2009 היא חדשות מעולות, אבל העובדה שבו בזמן קראגהר מוחתם עד 2008 אומרת שבכלל לא בטוח שפינאן יקבל את הצ'אנס באגף ימין של ההגנה של הסקאוזרים.

14. Reyes Member

גאזה החל להתאמן בוולבס לקראת קאמבק. לעיתון אנשים אמר: "אני רוצה לשחק שוב בפריימרשיפ. אני יודע שאני יכול ואני אעשה זאת".
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39521000/Xxx/_39521353_gazza1.Xxx

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חח גאזה הזה אף פעם לא מפסיק לנסות. רק שמישהו יסביר שעם כל הכבוד הפרמיירשיפ עדיין קצת יותר טובה מהליגה הסינית השנייה (אגב המעבר שלו לשם והיכולת העלובה שהוא הציג שם היו אחד מהדברים היותר פאתטיים בכודרגל האנגלי בשנים האחרונות).

ולחדשות קצת יותר רציניות:
    אדריאן מוטו מתבטא די בחריפות נגד הכדורגל האיטלקי (ואנחנו כולנו איתו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ). הוא אומנם מתגעגע לפארמה אך חושב שהוא עשה את הדבר הנכון כשעבר מאיטליה לפרמיירשיפ. לטענתו (ולטענת כולם) הוא לא מתגעגע לאיטליה כי הכדורגל באנגליה זורם ולא עוצרים אותו הרבה בגלל עבירות והקהל באנגליה חם וסובלני בניגוד לאוהדים התובעניים של איטליה.
    ועדיין אצל הכחולים מהגשר השמועות באנגליה קושרות אותם חזק לבלמה המצוין של ולנסיה הארגנטיני רוברטו אז'אלה, שכבר הביע מספר פעמים את רצונו לעוב את המסטאייה לקבוצה גדולה יותר. סוכנו אישר את העניין שהביעו בו הקומוניסטים.
    בלידס:
    ג'ודי מוריס חוזר לאימונים לאחר שהמועדון השעה אותו לשבועיים בעקבות פרשת האונס שבה היה מעורב.

ותראו מה מופיע בכותרות בסוקרנט:
    http://soccernet.espn.go.com/headlinenews?id=282291&cc=3888

אנחנו על המפה....