שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. AFC Member

קירק, לא הקשבת. לסימאן הוצע להיות שוער מחליף בקבוצה והוא סירב. אף אחד לא רצה להעיף אותו - ובחיאת, שיפרוש כבר! מדוע הוא מתעקש להישאר? אז הביא לנו גביע, הביא לנו לפני זה עוד הרבה תארים, תודה רבה, אבל אתה כבר בן 40, אם אתה רוצה לשחק כדורגל לך לקבוצה אחרת.

סימאן ממש לא יכול להיות השוער של קבוצה שרצה לאליפות ואולי גם לצ'מפיונז (למרות שאני בספק אם נגיע לרבע הגמר, אבל ניחא), שתי הצלות יפות היו לו העונה, אבל קשה לשכוח את כל הטעויות המביכות - מול אוקזר, מול בלקבורן, מול רומא... לא חסרות טעויות, שעלו לנו ביוקר.

סימאן הביא נקודות, אבל גזל לא מעט, שוער כמו רושטו יכול להועיל פי כמה וכמה מאשר סימאן. אף קבוצה רצינית לא יכולה להרשות לעצמה שיהיה לה שוער בן 40. חבל שלא השארנו את ריצ'ארד רייט, עכשיו צריך לחפש שוער חדש... ועם הכסף שאין לנו...

2. Fernando Cavenaghi Member

הכדורגל הפורטוגל לא ממש הגנתי, הוא אחד ההתקפיים באירופה, אולי הוא בכלל עם כישרון התקפי לא נורמלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx או שסתם הם צריכים קונוס ברחבה.

3. KirkH Member

כמה פנינים לשבת:

* מאן יו הולכת חזק על לא אחר מאשר ג'רמיין דפו. החלוץ האנגלי הצעיר של ווסטהאם הגיש בקשת העברה ונראה של יעזרו שום נסיונות שיכנוע. מצד שני לפי איך שהדברים נראים כרגע סר לוזר מתכנן (או יותר נכון ההנהלה שלו מתכננת עבורו) שינויים נרחבים בקיץ. קלייברט בדרך ככל הנראה כחלק מעיסקת דיוויד בקהאם.

* הידיעות על מעבר אפשרי של ג'ו קול לגשר תמורת סכום מגוחך של 5 מליון פאונד עוררו סערה באפטון פארק. כעת עושים הכל בהנהלת הפטישים על מנת לנסות ולהשאיר את קול בבית. צ'לסי ממשיכה להוביל במירוץ להחתמת הקשר האנגלי.

* גלן הודל הציע לווסטהאם 4 מליון פאונד על פרדי קאנוטה. ככל הנראה בהנהלת הקבוצה לא יעמדו בדרכו של הצרפתי. כעת נראה שווסטהאם זנחה את הרעיון לשלם כסף גדול לכוכבים שלה על מנת שישארו. אם בהתחלה נראה היה שהפטישים יצליחו להחזיק אצלם את רוב הסגל מהשנה שעברה כעת אפשר לסמן כבר עוד כוכב שנמצא בדרכו החוצה. באופן מוזר אנטיץ' מאמן בארסה רוצה לראות בשער שלו בעונה הבאה את לא אחר מאשר דיוויד ג'יימס. הוא הגיש הצעה על סך 3 מליון פאונד. ווסט האם אמורה לקבל סכום כולל של קצת יותר מ-10 מליוני פאונדים על כל השחקנים שהיא משחררת.

* המירוץ אחר חתימתו של טדי-בוי שנזרק מהתרנגולות בקיץ מתחמם. שתי המועמדות המובילות הן העולות החדשות פורטמות' ו-וולבס.

* ניוקאסל סוף סוף מפנה את הזרקור לכיוון ההגנה שלה. השם החם שמסתובב כעת באזור סיינט ג'יימס'ס פארק הוא סטפן קאר, המגן הצפון אירי בן ה- 26 של טוטנהאם. הטונז מנסים לפתות את התרנגולות לוותר על קאר בעזרת העברה של קארל קורט :shock: . החלוץ האנגלי ששיחק במדי הזברות רק 28 משחקים מאז הגיע לפני יותר משלוש שנים. כמו שהעניינים עובדים בדר"כ אצל טוטנהאם, תסמכו עליהם, הם יקחו את קורט.

* אסטון וילה נטולת הכישרון עומדת לאבד עוד שני חלקים מהסגל שלה. יולסיס דה לה קרוז, שחקנה האקואדורי בן ה-29 מבוקש מאוד ע"י אלכס מקליש מנג'ר ריינג'רס. סכום ההעברה יחסית צנוע, 1.5 מליון פאונד. גם דון האטצ'ינסון הותיק בן ה-32 בדרך לאייברוקס.

* סורנסן, שוערה הדני של סנדרלנד שנשרה לליגת המשנה מאוד מודאג מכך שאף קבוצה לא מגלה בו עניין. הדני הענק היה בטוח שברגע שהירידה של קבוצתו הפכה עובדה מוגמרת יזרמו הצעות מקבוצות פרמיירליג. מסתבר שלא כולם זוכרים את סורנסן, ואותי זה די מפתיע כי עדיין יש קבוצות בליגה שעולות עם שוערים דוגמת פיטר אנקלמן בין הקורות...

ובפינת הסיוט מרחוב אלן: פיטר רידסדייל (האגדי) מתכנן קאמבק!!! אוהדי לידס שכבר התקשרו למוקד החירום של מגן דוד אדום יכולים לנתק. הפעם היעד של פיטר הוא בארנסלי שירדה לדיוויז'יון 2 זה מכבר. ואפרופו אגדות בשמי יורקשיר, הנה עוד אחת (!!!NOT), ברמינגהאם ממשיכה להכחיש שהיא מעוניינת בנייג'ל מרטין. השוער האנגלי הזקן שלא ראה כבר שנתיים מגרש דווקא אמר שישקול ברצינות אם תבוא הצעה. בעעע...

4. ליהי Member

פיטר רידסדייל חוזר?!?!?!?!?!?!? וואו!! אני כל כך שמחה! אני מבינה איך לקחו אותו
    הוא הרי כזה בונבון, מכל קבוצה הוא עושה אימפריה!

הרי ברור לכולנו שהוא בכלל לא אשם בכך שלידס נראית היום כמו בדיחה לא מצחיקה (בעצם תלוי את מי,אותי לא).

בכל מקרה, החלטה מצויינת! פיטר הוא מקצוען אמיתי,ויפה שעה אחת קודם.יאללה בארנסלי!!
    :roll:

ואם כבר קבוצות עם מעשים מטומטמים- בוא נחזור לארסנל. מישהו שם בהנהלה הסתכל על ההגנה שלה בתקופה האחרונה במקרה? מישהו שם ספר כמה שחקנים בגילאי 34 ומעלה יש להם שם? לא הגיע הזמן לרענן קצת? ואם ונגר הולך, ארסנל מתמוטטת בלעדיו, ואני בכלל לא מגזימה.

5. AFC Member

וואו, גילית את אמריקה, ליהי. ברור שארסנל תתפרק בלי ונגר!!

ידיעה מדאיגה בעניין זה - ריאל מדריד הציעו לונגר חוזה, שוב. אם הידיעה היא עוד שטות, אז ניאלץ לחכות עוד שבועיים. הסוכן שלו, בכל אופן, אומר שונגר רוצה ללכת לריאל...

די כבר, ווד צריך לפתוח את הארנק שלו ולתת לונגר כמה כסף שיבקש. ההפסד הכספי מעזיבה אפשרית של ונגר יהיה גדול פי כמה וכמה מהוצאת כמה מליוני פאונד...

*מיקי אדאמס חתם על חוזה לשלוש שנים עם לסטר.

*רוד ואן-ניסטלרוי אכן מחוזר ע"י בארסה, וייתכן כי יעזוב תמורת סכום ענק של לא פחות מ-40 מליון פאונד!! לדעתי שוב העיתונות האנגלית הגזימה עם הסכום הזה, אבל מי יודע? העיקר שילך ממנצ'סטר כבר (ושיחליף אותו בלאמי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx).

*ג'רארד הוייה נכנס למאבק עם סר רובסון על פול קונצ'סקי, הצעה של 5 מליון פאונד כ"א.

*דיוויד בקהאם שוקל האם להישאר במנצ'סטר בגלל שהוא לא מסוגל לחיות חיים נורמלים באנגליה. פרגוסון הסכים לבקשת הנהלת מנצ'סטר, ובקהאם יעזוב ככל הנראה תמורת סכום מסביב ל-30 מליון פאונד (לא שווה חצי מזה).

*צ'לסי הציעה לדני מילס לשחק בשורותיה, והוא יענה כשיחזור מנבחרת אנגליה.

*עוד מלחמה של הוייה, הפעם עם סר פאגי. שני המאמנים נאבקים על המגן של פולהאם סטיב פינאן. כרגע מסתמן שהוא יעבור לליברפול ולא למנצ'סטר.

*הפעם זה סופי. פרדי קאנוטה מצטרף לספרס תמורת 4 מליון פאונד. שירקב שם.

*ההצעה של צ'לסי על ג' קול נדחתה בצחוק גדול ע"י ווסטהאם (מה הם חשבו כשהציעו שכום כל כך עלוב?), שרמזה שקול יימכר במחיר גדול יותר.

*שוב ווסטהאם. המועדון מקצץ 50 אחוז משכרם של השחקנים.

6. ליהי Member

בחייך בני,אתה היום במצברוח של כאסח איתי הא?
    מה כל כך ברור במה שאמרתי? אפילו ארסן ונגר הוא מאמן שנוי במחלוקת תאמין או לא (הא שכחתי שהידע שלך בהסטוריית המועדון מסתכם בעונת הדאבל שנה שעברה)
    ונגר ישאר בסופו של דבר עם ארסנל ויקבל את הכסף כמו גדול, ארסנל לא רוצים להכניס את עצמם למאבקים כאלה ויודעים מה יותר שווה להם פיננסית ומקצועית לגבי שנה הבאה. אני חושבת שכל אדם במועדון יודע שאם הקבוצה הזאת לא תתחזק בייחוד בהגנה, שנה הבאה גם מקום שני לא יצא ממנה, עם כל הכבוד לכוכבים הנרי פירס ליונברג ודומיהם...

בקשר למניו- זה כל כך נוח שאיש כמו ואן ניסטלרוי עושה את העבודה ומבקיע את הגולים,הוא נתן להם במו ידיו את האליפות,בלעדיו הם כ ל ו ם,נאדה. מניו מינוס RVN וסקולס זו קבוצת תחתית בכל רמח איבריה. אז מה גורם לך לחשוב שאם רוד ילך יבוא מישהו פחות טוב ממנו?
    ואחרון חביב בקהאם- למרות שאני מתקשה להאמין לסיפורים בדבר העברתו ועוד הפעם לבארסה, אני כבר לא שוללת על הסף את האופציה שהוא יעזוב כי זה מסביר לחלוטין את כל הקניות וההצעות המפוקפקות של פאגי על שחקנים שמשחקים לו על המשבצת. 8)

7. Julian Joachim Member

טוב אני אעשה סבב קצר בין הקבוצות על השמועות, ואת דעתי...

מנ יו - לא ברורה לי הנקודה בלתת את RVN... אם לא הנרי או ראול נניח, אני לא רואה חלוץ שיכול לעשות יותר ממה שהוא עשה העונה. בקיצור, שטויות. לעומת זאת, בקהאם לדעתי סיים עם הקריירה שלו במנצ'סטר. בארסה או מילאן זה לא מעניין, העיקר זה שהוא יעבור. והכי חשוב, סטיב פינאן יכול להיות בדיוק החיזוק המתאים למקרה שבקהאם עוזב, לדעתי הוא אחלה שחקן, ויותר חשוב, הוא אירי.

ארסנל - יותר מדי שקטים. קבוצה שהשמועות העיקריות בה הן על הישארותו של המאמן המצליח או לא, היא קבוצה שלא בונה סגל לעונה הבאה כמו שצריך. כדאי שיתעוררו בהייבורי ויחזקו את ההגנה בבלם אמיתי. ושייתנו לונגר את הכסף, כלכלית זה ישתלם בסופו של דבר. אבל מצד שני, אני לא מכיר את ווד יותר מדי, והמינוס שזה ייצור לקבוצה כרגע אולי באמת נראה מסוכן (עם כל המשאבים שמושקעים באצטדיון החדש). מצד שלישי, רידסדייל לא שם, אז אין מה לחשוש.

ניוקאסל - סטפן קאר (האירי אגב) יכול להיות חיזוק מעולה להגנה של ניוקאסל, אבל אני לא חושב שהודל ימהר לתת אותו, וכמו שזה נראה, לא חסר לספרס כסף. בקשר לקונצ'סקי, בדיוק אבל בדיוק השחקן המתאים לניוקאסל. סוף סוף מגן שגם נותן הגנה, וגם יחסית מהיר ויספיק לחזור חזרה להגנה (אהמ ברנארד).

צ'לסי - דני מילס? מה עובר על ראניירי? יש לו את מלכיוט המצויין בקבוצה, והוא רוצה להביא את השחקן שנתן את העונה הכי גרועה בליגה בערך? העובדה שהוא בנבחרת זה לא בזכות אלא למרות היכולת.

ליברפול - סוף סוף שמועות על שחקנים שהקבוצה באמת צריכה. גם פינאן, גם קונצ'סקי, וגם ג'ו קול יכולים לשנות את ליברפול לחלוטין. נראה כמה כסף יהיה בסוף להוויה וכמה שכל שרד את השנה האחרונה.

טוטנהאם - קאנוטה היה אחלה קנייה, וכמו שזה נראה עכשיו הסגל באמת יכול לרוץ חזק, אבל חס וחלילה לתת את קאר על עוד (!) חלוץ... ועוד אחד שלי יש יותר משחקי פריימר ליג ברזומה בשנה הזאת מאשר לו... :roll:

בורו - קונצ'סקי? אני מפחד לחשוב על ההגנה שלהם ביחד איתו. עוד תצמח קבוצת צמרת נוספת שם...

לידס - ZZZZZzzzz... בלידס מנסים למצוא דרך להביא שחקנים בלי לבזבז אגורה. השמועה החדשה היא שג'ו קול עשוי לעבור ללידס בתמורה למספר שחקנים, מהרשימה הזאת: ברידג'ס, קלי, דיוברי, ג'ונסון ונייג'ל הגדול. חס וחלילה לתת את נייג'ל. טאף צ'ויס...

ווסטהאם - אני לא רואה את ווסטהאם משחררת את ג'ו קול, אבל אם היא תעשה את זה, אני חושב שזה לא יהיה למועדון גדול. אבל עוד נראה. השמועה על דיוויד ג'יימס מעניינת... עם איך שבארסה נראתה העונה גם אני יכול להיות חיזוק שם. ומצד שני, במקרה שהוא עובר אני לא אתפלא לראות את נייג'ל יורד ליגה כדי להעלות את הפטישים בחזרה ולהנהיג חבורת צעירים. מה קורה עם קאריק? הוא הכריז שהוא נשאר?

והשאלה הגדולה היא למה אף אחד לא קופץ על סורנסון המצויין?? אולי עכשיו, אחרי המכירה של האצ'יסטון ודהלה-קרוז הוילה תנסה להביא אותו, אני מקווה בשבילה. עוד עונה של אנקלמן והם יירדו ליגה.

והכי מעניין, מה קורה עם ברקו? הצעה שלי - תחתום בפורטסמות', הם ירוצו חזק...

עוד שמועות אח"כ

8. ליהי Member

פורטסמות' ירוצו חזק? אתה חושב?

9. KirkH Member

לגבי הפומפיס'. למרות שעדיין מוקדם, אני חושב שהם מאוד יתקשו בעונה הבאה. יש להם מחסור חמור במזומנים. תראו כמה זמן לוקח להם לקפוץ על מציאה בדמות אייל ברקוביץ בסכום מגוחך של מליון פאונד... ואפילו אם יביאו את ברקוביץ' הם עדיין יהיו בבעיה. אין להם הגנה. נקודה. פשוט ככה. אין להם בסגל אף שחקן עם אופי הגנתי שיש לו קבלות או שהראה ניצוצות של יכולת להתמודד עם התקפות הפרמיירליג. אדי האו עדיין צעיר ולא הוכיח את עצמו, וחוץ ממנו עם כל הכבוד ללינבוי פרימוס וג'סטין אדינבורו הם לא יגיעו רחוק. אני לא רואה אותם עושים משהו מעבר להישארות דחוקה בליגה.

בעניין דני מילס, יש לשמועה הזו הסבר די טוב. הרי לכולם ברור שמילס הוא לא השחקן שצ'לסי זקוקה לו. הוא מגן ימני ואם יבוא זה יהיה על חשבון מאריו מאלכיוט ההולנדי. הבעיה היחידה של סופר-מאריו היא שאין לו שום יכולת התקפית, מעבר לחצי המגרש של צ'לסי הוא פשוט הופך להיות נכה. אומנם מילס הוכיח בעבר שיש לו יכולות גבוהות מבחינה הגנתית (למרות שאני לא חושב שהן עולות על אלו של מאלכיוט) אבל גם הוא מאוד מאוד מאוד מאוד חלש התקפית שלא לומר בעל פוביות בכל הקשור למעבר חצי המגרש של קבוצתו.
    אז למה ראניירי רוצה את מילס? או... פשוט מאוד, כי הוא אנגלי. לפי דעתי זה משהו שמגיע מדרגים יותר גבוהים מקלאויו ראניירי, משהו מהכיוון של בייטס נראה לי הגיוני. אני חושב שבייטס החליט לנסות ולעשות הכל הקיץ כדי להחזיר לצ'לסי את האופי האנגלי שהיא איבדה איפשהו לפני 8 שנים. בגלל זה גם השמועות והכותרות מדברות על ג'ו קול ודיוויד דאן. בגלל זה גם לא ישאירו את זולה לעוד עונה - ההשפעה שיש לשחקן כמו קארלטון קול על התדמית של צ'לסי היא עצומה. אני מצפה לקיץ מאוד אנגלי בגשר.
    מה שכן, אני מקווה שלא שכחו שם בסטמפורד ברידג' שסטיב מקמנמן הוא אנגלי... :!:

10. Julian Joachim Member

קירק מה אתה אידיוט? מקמנמן ספרדי!!! :roll:

וכמובן שלא התכוונתי שהם ירוצו בצמרת, אבל משהו סטייל מה שהשיטי עשו העונה, הם יכולים גם כן לעשות. ואני לא מבין, לוילה או לשיטי יש הגנה? אתה קצת מגזים.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב..ארסנל החליטה שבגלל שיש לה הגנה צעריה היא הולכת להביא את לורנזו אמורוסו בן ה-33..גם טוטנהאם רוצה אותו..

12. ליהי Member

פאק
    אתה רציני?
    מה,הם עושים צחוק? הם בכוונה רוצים להרוס לעצמם את הקבוצה?

אלוהים ישמור.... 33....

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסן ונגר מודיע שהוא נשאר בארסנל למרות דבריו של סוכנו. הוא מתכוון לסיים את שני העונות שנותרו בחוזהו ולאחר מכן ייתכן והוא עוד ימשיך בקבוצה.

14. KirkH Member

נו, אוהדי ארסנל ישארו כמו תמיד אוהדי ארסנל... ונגר משחרר כל עשר דקות גירסה שונה לעיתונות כאשר האופי של רוב ההודעות האלה מדבר על מעבר מאוד אפשרי למדריד, את אוהדי התותחנים זה לא מעניין. הם בטוחים שונגר יעדיף את הייבורי. והרי מה יש שם במדריד שאין בלונדון? סתם מועדון מסריח ריאל. כולה יש להם פי שמונה כסף לרכש ואף אחד לא יעיז להטיל ספק ברכישה של המאמן, אבל בכל זאת הרי ברור שעדיף להישאר בהייבורי... :roll:

ואם השמועות האלו לא עושות טוב לאוהדי התותחנים, בא פטריק ויירה ומוסיף עוד 100 קילו של דאגות - ויירה יוצא היום בהצהרות שמדברות על רצון לחתום על חוזה ארוך טווח בלונדון, רק שיש בעיה קטנטונת אחת. הוא דורש 75 אלף פאונד לשבוע ( :!: ), מיותר לומר שאין סיכוי שהוא יקבל כאלה סכומים. מצד שני, אני די בטוח שגם זה לא ממש מזיז לאוהדי ארסנל, הם הרי מכירים את ויירה הכי טוב, הם יודעים בוודאות שהכסף לא משחק תפקיד אצלו, הוא ישאר בהייבורי - לא משנה מה יקרה. :?

דרך אגב, בינתיים, כל עוד ונגר נשאר, הוא עושה קולות של יציאה לעוד מאבק דבילי וחסר סיכוי מול סר לוזר ומאן יו. המנג'ר הצרפתי הציע ללידס 7 מליון פאונד ואת ריי פראולור תמורת הארי קיואל. אז מה אם אין לו מקום בשבילו בסגל, זה אף פעם לא הפריע לו - תשאלו את קאנו.

15. AFC Member

האם אני קולט נימה של זלזול בדבריך?

ועובדה שונגר וויירה נשארו בסוף (לגבי ויירה אני לא ממש בטוח), לא?

בקשר לקיואל... לא ממש חשבתי עליו אי פעם כאופציה לארסנל (שני השחקנים היחידים שרציתי שיבואו לארסנל היו וידוקה ורובו). אני לא חושב שכדאי להיפטר מפארלור - למה לא להיפטר מג'ילברטו?! יש לי תחושה שלידס יקחו אותו.

ונגר לא ממש דוגל בשיטת הרוטציה, כך שזה או קיואל או דניס... ואתם יודעים את מי אני מעדיף...

וליהי, תדברי איתי באיי סי קיו.